Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• catty21

tag

válasz #34784256 #9856 üzenetére

Kedves K2,

kifogás. Ahogy az is kifogás, amiket te ide leírtál. Kifogás arra miért is kell valakinek rögtön a torkának ugranod, hogy mekkora hülye, amiért nem találta meg a google-ban az angol szöveget és az alapján nem tudta megoldani a problémáját.
    Szerintem nem a te dolgod megítélni, hogy ki milyen formában segít önmagán, nem te vagy a jóisten. Ha xy itt kér segítséget, mert ez az első ami eszébejut, akkor szíve joga és nem hinném, hogy a torkát kell elharapni.
    Ha valamilyen téren több tudással rendelkezel, mint bárki más - legyen ez simán csak talpraesettség - akkor helyzeti előnyöd van. Nagyon ocsmány dolog ezt az előnyt durván fitogtatni és lebunkózni a másikat.

Én például tudok angolul valamennyire. Mégsem mernék bevállalni átállítgatást erre a hiányos nyelvtudásra alapozva!

Ez egy fórum, nem pedig egy blog. Kérdéseket-válaszokat, szempontokat lehet megvitatni. Nem hiszem, hogy nem fér bele, az illető kérdése!
    Nem értem miért fájt neked, hogy úgy kezeli a problémáit, ahogy. Ha téged zavar hagyd figyelmen kívül, majd más megválaszolja.
    Nem kell mindenkit eldózerolni. Gondolom te sem örülnél, ha hasonlóan bánnának veled! Engem az a fajta hozzáállás keserít el, amit te tanúsítasz, meg az, hogy még meg is magyarázod magadnak, hogy igazad volt ilyen otrombán viselkedni:(

Ennek semmi köze nem volt az erkölcshöz, vagy, hogy ki a bölcsebb. Egyszerűen nem értem miért kellett bunkón válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák