Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
catty21
tag
válasz
üzenetére
Kedves K2,
kifogás. Ahogy az is kifogás, amiket te ide leírtál. Kifogás arra miért is kell valakinek rögtön a torkának ugranod, hogy mekkora hülye, amiért nem találta meg a google-ban az angol szöveget és az alapján nem tudta megoldani a problémáját.
Szerintem nem a te dolgod megítélni, hogy ki milyen formában segít önmagán, nem te vagy a jóisten. Ha xy itt kér segítséget, mert ez az első ami eszébejut, akkor szíve joga és nem hinném, hogy a torkát kell elharapni.
Ha valamilyen téren több tudással rendelkezel, mint bárki más - legyen ez simán csak talpraesettség - akkor helyzeti előnyöd van. Nagyon ocsmány dolog ezt az előnyt durván fitogtatni és lebunkózni a másikat.Én például tudok angolul valamennyire. Mégsem mernék bevállalni átállítgatást erre a hiányos nyelvtudásra alapozva!
Ez egy fórum, nem pedig egy blog. Kérdéseket-válaszokat, szempontokat lehet megvitatni. Nem hiszem, hogy nem fér bele, az illető kérdése!
Nem értem miért fájt neked, hogy úgy kezeli a problémáit, ahogy. Ha téged zavar hagyd figyelmen kívül, majd más megválaszolja.
Nem kell mindenkit eldózerolni. Gondolom te sem örülnél, ha hasonlóan bánnának veled! Engem az a fajta hozzáállás keserít el, amit te tanúsítasz, meg az, hogy még meg is magyarázod magadnak, hogy igazad volt ilyen otrombán viselkedni
Ennek semmi köze nem volt az erkölcshöz, vagy, hogy ki a bölcsebb. Egyszerűen nem értem miért kellett bunkón válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest