Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy mobilt a és az eladó azt mondja hogy "Aranykártyára kapták a t-mobiltól.Természetesen számlával is rendelkezik."
Ha megveszem akkor letiltható amennyiben az előfizető nem fizeti számlát?
Nem tudom hogy van e még hűségideje, de gondolom ha új mobilt vett aranykártyára akkor csak aláírt megint pár évet megint. Bár nem ismerem jelenleg mi a módi a T-nél. -
Szabiee
tag
-
xuldar
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Preferences, Playback menüpont, Replay Gain fül. Itt van egy Replay Gain Preamp csúszka, amivel egy winamp alap hangerőt lehet beállítani, talán itt van levéve.
Esetleg a Plug-ins/Output menüben nézd meg az aktuális output illesztő paramétereit a Configure gombbal, de én inkább az elsőre gyanakszom.
-
rabtibus
tag
sziasztok,
M4 sport hogy jön be a Tóciban DIGI-n ???Samsung TV-n próbálom a 135500KHz-ez kézzel beállítani, de nem talál semmilyen csatornát ...

-
stb123
tag
20 mm "darabolt táblásított lap". Puha fa.
-
stb123
tag
Egy 120mm átmérőjű lyuk, fában való kifúrásához kérek ötleteket! Vagy van valakinek hozzá való lyukfúrója, és meg is csinálná nekem!?
-
HUTCHDB
nagyúr
Ért valaki a KM Player-hez, vagy a winamp-hoz?
Annyira halkan játszik le zenét a winamp, hogy feltelepítettem a KM Player-t. Viszont itt meg miután megnyitok egy zenét és annak lejátszása közben szeretnék egy másikat elindítani, akkor mindig új ablakban nyílik meg, és párhuzamosan szól a két zene.Tehát az lenne a kérdésem, hogy a winamp-al mi lehet a gond, hogy ilyen halk? (újratelepítettem, nincs változás), illetve a KM Player-nél az előbb említett problémát hogyan tudom kiküszöbölni? (Kb. fél órája keresgélek a menüben, de nem sikerül....)
-
br.rak
őstag
válasz
ddanger
üzenetére
Ha megoldható, akkor párhuzamosan egy scart-tal köss rá a boxokat egy TVre is, hogy lásd a menüt.
A HDMI kimeneted állítsd 720p-re (ha esetleg lenne többféle beállítás, akkor próbálgasd végig, talán lesz közte jó)
Elvileg van valahol a ph-n ezzel foglalkozó topik, talán ott többen tudnak segíteni.Amúgy az eszközök (kábel/konverter) 100%, hogy működnek?
-
Zola007
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nekem 0,4 °C-ot jelentett az, hogy egész éjszaka tárva nyitva voltak az ablakok + huzat.
Most van 30,7, de napközben úgyis feljebb kúszik -
xigris
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Én még a múltkori vihar után a károkat intézem

-
Chesterfield
őstag
Ez most komoly, hogy a viharból megint kimaradunk?

-
schulc99
aktív tag
-
deltta
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lett a számítógépem egyben vagy akár bontva is.
Alaplap: Gigabyte p31-ds3l-->socket 775 dobozában midnen cuccával.
Processzor: Core2duo e8400-- 3ghz--775 cpu z képet tudok küldeni stepping miatt. Nálam alapórajelen használt netezésre.
Videokártya: Sapphire hd 6670 1gb ddr5-- dobozában, minden cuccával hibátlan állapotban.
Memória: ddr2 2x2gb 1066 kingmax
400wattos tápegység, gépház led világítással, dvd olvasó- író. Képeket privát üzenetben küldök. Ár megegyezés kérdése. -
XtremLor
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Most mar ugyis csak sima johet szamitasba!

Amikor vettuk a masikat, akkor eleg jo aron lehetett volna hozza jutni....igy nem kerult volna 400e-be. -
-
devil-k
nagyúr
válasz
XtremLor
üzenetére
Én sokáig fontolgattam, hogy a másik szobába is rakjunk-e légkondit. (ott vagyok többet)
Már annyira kínzó volt a meleg, hogy rábólintottam... Azóta úgy gondolom, hogy ez volt eddig az egyik legjobb innováció amit csináltunk. Nincs mese, szükség van a légkondira. Filmezni meg utálok izzadtan.... -
XtremLor
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Jo lenne ha ide is erne, 29 fokra hul le reggelre a lakas..... par napja is volt hogy beborult, villamlott, par km arrebb esett az eso, itt semmi, en meg locsolhattam ejszaka is!

-
erik365
senior tag
Debrecenben tud valaki jó cipészt?
Egy adidas sportcipőnek a gyöngyvászon részét kellene javítani, lehet ezt egyáltalán?
-
Zola007
veterán
Elvégre nyár van:

-
ddanger
aktív tag
Hi!
Az alábbi témában tud valaki segíteni?
Adott egy Dell P190ST monitor és egy set top box (Alcor HD-2800 vagy Technisat HDT4).
HDMI adatper + DVI kábellel szeretném összekötni őket tévézés céljából, de nem ad képet a monitor egyik box esetén sem.
Valakinek van tippje mi lehet a gond. A beállításokat nézegettem, de nem nagyon találtam semmit.
Valaki használ ilyen megoldást? Volt valakinek ilyen gondja? A kábel vagy adapter lehet gond? A DVI kábellel gépre kötve van kép.A DVI kábel DVI-D single link.
Üdv. ddanger
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.
-
bobace
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Hadházin amennyire tudom már a végén szoktak a temető felé, a Bem téren pedig igen, azt a szakaszt mérik az elején.
Az Árpád tér felőli végén még nem láttam mérni a 30-at a Nyíl utcán, sem a Bem tér felé az Árpád tér felől jövőket a Hadházi útnál. -
mackosajt
addikt
-
csapee
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
30-as tábla?
-
rayoliviero
veterán
Olvastam a Haonon, hogy tegnap sebességet mértek a Bem téren és Hadházin a rendőrök. Ezeken a helyeken hol szoktak? Hadházi az rémlik (de nem tudom, hogy postosan hol szoktak állni), de a Bem tér az új nekem, hogy ott is mérnek.
csapee: Ott szoktak a 30-as táblánál? Ha megyünk Füredi irányából Nyíl utca felé és kanyarodunk le a Hadházira, ott van előtte egy 30-as.
-
törölt tag
válasz
tothantal27
üzenetére
Akkor nem az 500W-tal volt a porobléma, mert az a valami talán 250W-os ha lehetett valójában.
-
arpeen2
senior tag
válasz
mackosajt
üzenetére
32A ingyen jár, HA a feltételek adottak hozzá, EON-nál kell igényelni, pár oldalas papírt ki kell töltetni EON akkreditált villanyszerelővel, plussz kell pecsét a társasház közös képviselőjétől, amivel azt igazolja, hogy a gerinc elbírja a plussz terhelést. Márciusban csináltattam, még frissek az "élmények".
-
mackosajt
addikt
Ez a téma engem is érdekelne.
10A az óra mellett a plombazott kismegszakito.
Jó pár éve át lett vezetekelve a ház.
25A-esre megcelozva, a teljes régi hálózat ki lett cserélve 2,5-1,5 huzalokra, "fi-rele" és 16A-es alkorokkel.
Be kell szereznem egy friss szakvéleményt esetleg, hogy 25A-esre lecserelje az eon a fő kismegszakitot? -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy harman/kardon bluetooth hangszoró!
[link] -
Zola007
veterán
Valaki csinált mostanság 25 vagy 32A bővítést?
írjon már rám privátban, érdekelne 1-2 dolog és ár. -
thomasvold
őstag
Valakinek a mi régiónkból van már eredménye a mosógép csere programnak? Nem emlékszem rá mennyi az átfutási ideje.
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
sto1911
veterán
Samsonban sok a rejtett munkaero?
-
stb123
tag
Keresek olcsón, lehetőleg tp-link wifi routert! Ha két antennája van, az előny! Ajánlatokat privátban várok!
-
Vladi
nagyúr
Szobafestőmázolót keresek egy 1 napos glettelős, festős javítós munkára debrecenben.

-
HANDO88
senior tag
Eladó gépecske srácok.
-
Bjørgersson
félisten
-
beencee
őstag
Remek áron eladó az alábbi félgép:
- Gigabyte GA-MA770T-UD3 alaplap
- AMD Athlon II X4 635 processzor gyári hűtővel
- FSP Everest 80PLUS 400w moduláris táp
- Delux DLC-MG760 piros "BMW" házMindez együtt 25k.
-
kolanda
tag
Sziasztok!
Megválnék a következő cuccoktólSamsung M3 Slimline 2TB USB 3.0 1 órát használt 2.5" külső meghajtó 20k
Samsung 840 120Gb SSD 6 terra körüli használattal ?k
9.5mm univerzális HDD caddy ODD helyére laptopba (Macbookhoz is jó)
Samsung 4Gb DDR3L 1600mhz cl11 notiram 7kKérésre mindkettőről küldök HDSentinel / egyéb reportot
-
sirály69
őstag
Esetleg valakit érdekelhet: LG G Watch R (W110) okosóra eladó

-
sirály69
őstag
Túrista térképet hol lehet venni? Erdélyi területről kellene.
Eddig csak autós térképet találtam... -
Adonimus
senior tag
Infinity Kappa 30cm - JBL ládában. Hatalmasat szól kis erősítővel is.
16.000Ft
ensen 600w-os 2 csatornás erősítő, hidalható
10.000Ft
Infinity mélyláda. 30cm, 600w
Mélyen ár alatt: 8500Ft
Lighting Audio 1F kondi szép állapotban.
8.500Ft
JGL Gt51204Br mélyládák.
18.000Ft/db
Sony Xperia Z
T-mobile, doboz, töltő, tok
40.000Ft
Asus netezős laptop.
15.000Ft rossz akkuval.06307332406
-
izomhod
őstag
sziasztok!
egy wifis rúterre lenne szükségem, még ma.
van valakinek elfekvőben?
az se fontos, hogy n-es legyen, lehet régi is, lemez doboz, semmi se kell hozzáolyan 1000-1500 ft-ot szánok rá
ha van valakinek, légyszi pm-ben keressenköszi
izom -
werszomjas
addikt
Na lassan befutnak menetrend szerint a szarhangosacampus hszek

Az allatkert lakoit eddig meg nem sajnalta senki
)A buli amugy jo, bar ezt a nagyerdot tenyleg nem tudom minek kell eroltetni, tiszta tomegnyomor az egesz igy, kicsi a hely, mondjuk legalabb lehet biciklivel kozlekedni.
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
tavaly a rézangyal arénában olyan szinten szólt a cucc hogy fuldugóval elé állva a cuccosnak is rezgette a hájamat!

-
Abri
senior tag
6 pines molex átalakítós PCI express tápkábelt keresek!
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Vissza kellene telepíteni az egészet a Vekerire. Mármint nem a klínikát, hanem a krampusz fesztigyált.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Maskor pedig nem iszom...

A poen hogy nalam is igy van ahol a HM szett van az nincs most hutve...csak egy 50w venti forgatja a levegot.....