Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
A Szivárványtól nem messze a túloldalon van egy zár szaküzlet. Ott is lehet.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi, ha a szivárványba nem lesz akkor megnézem ott. Az előbbi közelebb lenne nekem.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Trendix-ben a Cegléd utcán.
-
dobolan
senior tag
Akciós ár: 48000 ft
(Távirányító, hálózati kábel, talp van hozzá. Doboza nincs meg.)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Miklós utcán szerintem van a vas-műszaki boltban. (Talán szivárvány a neve)
-
pohár
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
ebben az esetben is írhatsz nekik nyugodtam privátot, ha nem is azonnal, de válaszolni fognak mindenképp
-
rob72
tag
Sziasztok
Vennék, Kingston 2GB DDR3 1333MHz 1DB asztali PC -ram-ot Debrecenben,akinek van PÜ-ben kérném a válaszokat

-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK!
Nokia 3110-es telefont.
Csak a külső lényeg, ha nem működik, nem számít!
A felső power gombra, és a kezelő gombokra lenne szükségem. -
Blabcsi
őstag
Üdv.
Keresek hangszórót!
Az alábbi paraméterekkel:VTTV H1320/12 Z=4 Ohm, 60-13KHz, 6VA Szép nagy ovális. 19 / 12 cm.

-
rayoliviero
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
-
tahepa
senior tag
"Kedves Felhasználóink!
A mai nap folyamán biztonsági okokból többeteknél is jelszót cseréltünk. Aki nem tud bejelentkezni, az kérjen jelszó-emlékeztetőt a regisztrált e-mail címére!
A belépés oldalon, a jelszó-emlékeztető lenyitása után fontos, hogy megjelenjen a 'Nem vagyok robot' jelölőnégyzet is, hiszen csak így lesz sikeres az új jelszó kérése (ezt esetleg az AdBlock tilthatja, így aki ilyesmit használ, az kapcsolja ki a reklám blokkolót erre az időre).
A rendszerre jelenleg a szokásosnál nagyobb terhelés nehezedik, így elképzelhető, hogy az e-mail kis késéssel fog megérkezni. Aggodalomra semmi ok.
Szeretnénk megkérni minden érintettet, hogy a régi jelszavát ne használja többé!" -
törölt tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Teged sem enged be a jelszo miatt? Pedig jot irok be folyamatosan.
-
törölt tag
Hello!
Masnak sem megy az ncore?
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Szia!
A Pacsirta utcai gázszerelvény boltnál próbálkozz szerintem első körben.
Ha jól emlékszem Fazekas Miklós a szervizes,Őt keresd.
Esetleg még I-Gáz Kft -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Eladó Samsung 8GB 1600mhz pcl3-as noti ram 9500,-ért, Samsung 256GB-os SSD 23.000,-ért. Ha érdekel valakit írjon bátran, köszönöm!
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok olyan szerelőt, aki Junkers nyílt égésterű (most már aszt hiszem Bosch) vízmelegítő javítással foglalkozik?

-
elfelejtette
veterán
USB-MicroUSB kábelt legolcsóbban hol lehet beszerezni? Kellene 3db...
Még mindig keresek olcsón dolgozó ácsot is. -
Calogero
addikt
Az előttem írt hozzászólás kiegészítve:
És Szép kártyával (vendéglátás) is lehet fizetni.
-
Zoty@
aktív tag
Halló!
Ha esetleg valakit érdekelne: Intel Core2 Quad Q9400/2.66GHz/6M/1333MHz processzor 95W 12.500.-ft
Szép napot!
-
pockhome
senior tag
-
stb123
tag
Sziasztok!
Valakinek pcx-es féláras szállítási kupon kódja nincs véletlenül? -
kungzi
veterán
Nem ismeri valaki Gajda Nobert fórumtársat?
-
xigris
őstag
Sziasztok! Pc táp javítással foglalkozik itt valaki elméletileg kondicserés lenne.

-
King Unique
titán
Szia!
Elégtelen táp is okozhat fura dolgokat, de ha már felpörgött, akkor talán nem az a ludas. Illetve PC-n, ha csak 2.0 port van, ajánlott a hátlapiban használni.
Ilyen CRC error hibaüzenetet több okból dobhat (sérült kábel / elektronika / merevlemez), de ha utóbbi nem szektorhibás, többféle kábel próba is megvolt, akkor vsz a külső ház vezérlése hibázik, ami cumi... Esetleg meg lehet próbálni egy linuxos GParted Live CD-ról partícionálni, vagy ilyenkor szokták javasolni HDS-ben a teljes felület újrainicializálást [link], ha nincs rajta fontos adat.
Valamint meg lehetne próbálni a házból kiszedni és gépbe, SATA-ra kötve megnézni, csak az a helyzet, hogy felesleges....mert az MQ01UBD100 arra utal, hogy integrált USB-aljzatos HDD van benne [link], [link], nem a normal SATA csatlakozós, mint az MQ01ABD100 [link]. Ilyenek a WD My Passportok is, ezeken a képeken jobban látszik.
Tehát ezzel lehet, hogy nem fogsz tudni mit kezdeni és marad a garanciális csere. Ahogy nézem elég keveset is ment, az is lehet, hogy vmi gyári selejtet fogtál ki.
-
kymera
őstag
Üdv mindenkinek.
Asus H81M-A alaplap + 8 Gb RAM és i3 4150 BOX proci eladó - 57000 Ft
Érdeklődni privibe.

-
Zola007
veterán
mélyhűtött csirkemellfilét ládázva hol tudok venni jó áron (<1200)? (számlával nem tudok mit kezdeni)
vágóhídi ismerőse esetleg van valakinek ?(#77354) kungzi : hangtechnika, méteráru.
Szalagban egyszerűbb, azt akkor vágod amekkorára szeretnéd. Előtte teszteld meg egy 2-3x akkor súlyú dologgal, hogy mekkora felületű kell, hogy elbírja.
-
Irmscher 353
aktív tag
KERESEK:
Winchestert, kevesett futott SATA-s vinyót, minimum 320GB-osat, csak 100/100-as érdekel!
Gari előny, de nem feltétel, asztali gépbe lesz, szóval jöhet 3,5"-os, és 2,5"-os is!
Privátban várom az ajánlatokat!ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska)
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -
Nooki
tag
Eladó:
Gigabyte 1155-ös alaplap + 2GB DDR3 memória 11k -
kungzi
veterán
üdv
kérnék egy kis segítséget
van nekem egy külső hangkarim, vagyis DAC, egy ilyen
Ezt szeretném valahogy rögzíteni az asztalom hátlapjához úgy, nem akarom szétszedni és felfúrni. Szigetelőszalaggal próbáltam rögzíteni, szinte már nem is látszódott a kütyü a ragasztó alatt, de elengedi a ragasztót. Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám stabilan rögzíteni? Köszi előre is(#77346) atike
De jó lenne, ha volna belőle 2db.
Már venném is meg mind a kettőt. 
-
Thermaltake
tag

Eladó óriás (150cm-es) fali legyező.
[link] -
wwhy
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
-
kymera
őstag
Üdv mindenkinek.
Továbbra is keresek rossz HP töltőt .
Eladó nVidia 780GTX OC 3 Gb DDR5 384 bit , GV-N78TOC-3GD 1 év garancia - 95000 Ft -
King Unique
titán
Üdv!
Esetleg másik USB-kábellel próbálva, illetve USB tápellátás rendben (2.0/ 3,0 port,rövid/ hosszú kábel, Y kábel kérdése)?
Ez gyári külső vinyó előpartícionálva, mért akartad külön inicilizálni?Diskpart alatt először törölni kell teljesen a lemezt [link], majd utána Windows lemezkezelőben inicializálni és partícionálni. Ennek normál körülmények között működnie kell, ha nem, akkor kábel, vagy a külső ház vezérlésének hibája. Már ha a lemez állításod szerint ok.
-
ngabor2
nagyúr
Segítsetek nekem, mert már nem tudok hova fordulni. Van egy 12V-os autós pumpa. Önmagában működik, ha befogom a cső végét, a mérő szépen felmegy 6 barig is. Ha ráteszem a kocsikerekére, akkor annak tűszelepét benyomja, szisszen a kerék. Rányomom a rögzítőt, ekkor nem mutat a mérője nyomást (visszacsapószelep a csőben?), nem is sziszeg. Viszont mikor így bekapcsolom, akkor se jelez semmit, nem fújja a kereket.
Ahogy néztem, nem ereszti el a nyomást sehol. A tömlőben levő pöcök elvileg végig nyomja a szeleptűt, nem mozdul el a rögzítő lehajtásakor. Ha lenyomott rögzítővel próbálom a szelepre tuszkolni, akkor a nyomás felszalad kb. 6 barra, de nem tudja benyomni a szeleptűt, mert kb. félig lehet a szelepre nyomni.
A tömlő fixen van rögzítve a pumpába, nem levehető.
Ötlet?
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
És tényleg, jövőhét vasárnapig meghosszabbították.
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
esetleg hasonló "jóárasított" aktív subot nem tudsz?!

tudásban hasonló szetthez vadászgatok, egyelőre kevés sikerrel.
(CAV DP 265 HT 5.0) -
válasz
rayoliviero
üzenetére
basszus, ez ennyiért ajándék !
-
wwhy
veterán
Egy kis segítség kellene: külső HDD inicializálásakor (Toshiba) annyit nyekken, hogy "Adathiba (CRC)". Easeus sem tudja particionálni
HD Sentinel szerint 100/100-as. Hogy tudnám életre kelteni 
DISKPART sem tud rá partíciót tenni, W7/8 telepítő DVD sem.
-
Fricu
tag
Hali
125W-os AMD procihoz (AM2+3) keresek csendes hűtőt.
Nincs túlhúzás, alapon megy minden, kis játék.
Pl. RAIJINTEK Zelos (árban is kb. ez a max.)
Ajánlatokat várok priviben.
Akár debreceni boltot is, ahol beszerezhető.Üdv
-
törölt tag
-
rayoliviero
veterán
-
Blabcsi
őstag
-
copass
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
minden este ez van, nem tudom mit szólnának hozzá ha videóznák őket és valahogy eljutna a szervhez... mert nem 50-el mennek és nem halkan... állatok na.
-
erik365
senior tag
Mikor lesz Debrecenben állatkertek éjszakája?
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ötletet adni Debrecenben hol lehet esetleg kapni IDE->USB vagy IDE->SATA átalakítót?
Előre is köszi!

-
rayoliviero
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nekem is elfordul mindig, amikor feltöltöm Prohardverre.
(A lakás árát gondold át szerintem.)
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
-
szasanyi
félisten
Eladó használt, de hibátlan állapotú hardverek:
- Noctua NF-S12A PWM (dobozában, 2018. 10. 10-ig garival) - 3,5k / új ára
- Microsoft Wireless Desktop 800 (angol bill kiosztás, dobozában, 2016.12.03-ig garival ) - 4.5k / új ára
- EDIFIER Studio R1900TII (dobozában, próbagarival) 26k
- Coolink SWiF2-120P (dobozában, próbagarival) - 1,5k / új ára
Ma délután /estefelé lehet, hogy át kell mennem Db-be. Ha valakit érdekelne valamelyik, azt át tudom vinni ha időben szól (elsősorban mobilon, ami az adataimnál megtalálható)!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(vagy akár csak 1-et is)