Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
64bit Squeeze-en valamiért nem tudom normálisan működésre bírni a skype-ot, gondolom ez a skype hibája, de ahogy látom már wheezy-n normális telepítő van. Működik, de ha valaki üzenetet küld néhány másodpercre szétfagy az egész és addig gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni a programmal. Ez wheezy-n is így van?
Próbáltam egy 2-es verziót, ami szépen működött és bőven elég lett volna, mivel csak text alapon használom a skypeot, de második indításra már nem lehet használni, bejelentkezés után azonnal leáll az egész.
Más:
Két leírás alapján is megpróbáltam feltenni a graphics drivert, de csúnyán elcsesztem, és már nem indul el a debil asztal módban, úgyhogy rakhatom újra az egészet
Utólag rájöttem hogy ezt a leírást kellett volna követni, tanultam belőle.De ha már így jártam, akkor wheezy-t teszek fel, remélem azon működik rendesen a skype is, meg a gnómot amúgy is meguntam úh. megpróbálkozom a KDE-vel újból. Ha esetleg nem jönne be, le lehet írtani majd teljesen a KDE-t hogy valami xfce-t vagy egyéb GUI-t toljak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utólag rájöttem hogy