- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
beteg
őstag
''és 2 fajta icvel volt szerelve.... '' LOL
mondjuk nekem TG CL4 800 asom volt és nagyon bejött! ment az cl4 ben jóval 820 felett.
adatából volt nekem EE, de nem az 1066-os, hanem a 800 as. az úgy közepesen volt zoral, de az 1066 ost ha jól emlékszem valami jobb chippel szerelik. A 2gbhz ről pedig itt is írtak már sokat, nem sokkal ezelőtt tesztelték is, az elég jónak tűnik!
de milyen lapban használnád? nem lehet, hogy eddig sem a ramokkal volt a baj nálad? -
westlake
félisten
ez megint legenda, vagy pedig a ''csodas'' komboval ertek el: i965_allendale_asszinkron_nem gyari szorzo
.. aztan lehet, hogy tevedek.. de az biztos, hogy en mar inkabb szeretem elore tisztazni ezeket a dolgokat az esetleges kesobbi konfliktusok elkerulese vegett..
mint tudjuk, i975_conroe_szinkron_gyari szorzo rohadtul nem ugyanaz, mint az i965_allendale_asszinkron_nem gyari szorzo..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
az, hogy csak ket esetben szabad 1000-es ramot venni.. ha cl5-os, de jobb, vagy ha valami nagyon akcios (mint pl az en ramom is)
tesztelni meg nem teszteltem, de jo vetel lehet? ara?
mod: most pl. egy 800-as bpk kit-el szemezek.. 200$-ert meg a hulyenek is megeri.. hatmeg nekem
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
No mostmar en is cidrizek!
Altalaban a gyartok a csucstipusokat nem merik ''szorni'' hagyni! Ebben bizom! De meg ne add fel. Az is lehet nemtulzottan komalja a lapod&bios ezt a ramot.
Nezz utanna az alaplap&ram parositasanal milyen beallitasokat hasznalnak! Talalni fogsz az XS-en! Ha atveszed a memset, stb. beallitasokat es nemfog ugy is menni, akkor valami gaz van!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ez durva.. ilyet meg nem lattam.. ennek egyebkent az a magyarazata, hogy oldalankent ultetik be az ic-ket.. megcsinalnak otezer a oldalt, aztan atallitjak a gyartosort es johet az 5k b oldal.. valoszinuleg 4k utan elfogyott az egyik fajta d9 ic.. azert ez eleg meleg..
az en elso kit-emen md ic-k voltak.. az od ic-k szokvanyosak a tg modulokon, de pd-t meg nem lattam..
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Szia. Hat az en velemenyem szerint, valami nem okes, hogy a borda mar rajta volt a ramon. Amikor beszeltem Stuart Coyle-al /aki mellesleg a teamgroup marketing manager-e/ azt mondta, hogy azert van igy, hogy a chipek tipusat konnyebben lehessen azonositani, es a vizhutes rendszerrel rendelkezoknek is kedvezzenek. Mivel az xtreem szeriaval az oc usereket probaljak kielegiteni. Bar lehet azota ez az allaspont valtozott, de valahogy nem tetszik ez nekem. Egyebkent a cl4 800-as ugy tudtam, hogy sima d9-es ez a cl3 800-as nal volt kiemelve a d9 gmh. Az epp-rol meg fogalmam sem volt!
-
Overlocker
veterán
Attól hogy dual spd-s nem opb edition..
Teszteld ki tényleg megy-e 2,2v-n 3-4-3-9-et, ritkán rossz spd-t írnak bele..amúgy nekem is két spd van..
EPP-t nem tudom, hol lehetne még leellenőrizni hogy valóban az e, vagy ez is spd-s ''hiba''.
Nem tudom systool kiírja e az EPP-t.. -
westlake
félisten
nem tudom, hogy milyen ic-k vannak a modulokon.. de nalam a gskill bhz alatt teljesitett
(konkretan errol nem akartam letepni)
egyebkent 1000%, hogy szamit az elso sorban az a 2 betu (a d9-es micronoknal)
erteitek.. nalam reg nem a mhz a foszempont, hanem a winrar
[Szerkesztve] -
-
Lalaboy
őstag
Az USA-ban sajnos a TankGuys nemtudott a Cell Shock-al dulore jutni, a ramok nagyon dragan kerulhettek volna piacra. Igy az egyik legjobb ramhoz egyszeruen rendkivul nehez hozzajutni. Van megegy 8 retegu PCB-val gyartott memoria, amit meg csak kinaban es tajvanon lehet kapni. Igy is marad persze valasztek boven.
-
Konflikt
addikt
ADATA EE van egypár féle:
Csak a nagyobbakat említsem: 1000, és 1066+, mindkettőből EPP, és NON-EPP-s változat is.
Amit te olvastál (ha a hicookie thread-jára gondolsz) az 1066+, EPP, 2x1GB.
Nekem meg 1000+ EPP 2x512, szval valszeg az jobban megy ugyanazon a feszen, mint az enyém. Az is bizonyítja, h ő az 5-5-5-15ben 1200-at már 2,3v on elérte (32M pi stabilan)
Nekem ahhoz 2,49v kellett pencilmoddal.
Esetleg Corsair?
modjuk ezt megvetnéd: [link] 4-4-4-12 1111Mhz-n
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest