- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Szia. Hat az en velemenyem szerint, valami nem okes, hogy a borda mar rajta volt a ramon. Amikor beszeltem Stuart Coyle-al /aki mellesleg a teamgroup marketing manager-e/ azt mondta, hogy azert van igy, hogy a chipek tipusat konnyebben lehessen azonositani, es a vizhutes rendszerrel rendelkezoknek is kedvezzenek. Mivel az xtreem szeriaval az oc usereket probaljak kielegiteni. Bar lehet azota ez az allaspont valtozott, de valahogy nem tetszik ez nekem. Egyebkent a cl4 800-as ugy tudtam, hogy sima d9-es ez a cl3 800-as nal volt kiemelve a d9 gmh. Az epp-rol meg fogalmam sem volt!
-
attika80
aktív tag
válasz
Overlocker #254 üzenetére
Ejj jo gagyi ramok
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anime filmek és sorozatok
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged