Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Szia. Hat az en velemenyem szerint, valami nem okes, hogy a borda mar rajta volt a ramon. Amikor beszeltem Stuart Coyle-al /aki mellesleg a teamgroup marketing manager-e/ azt mondta, hogy azert van igy, hogy a chipek tipusat konnyebben lehessen azonositani, es a vizhutes rendszerrel rendelkezoknek is kedvezzenek. Mivel az xtreem szeriaval az oc usereket probaljak kielegiteni. Bar lehet azota ez az allaspont valtozott, de valahogy nem tetszik ez nekem. Egyebkent a cl4 800-as ugy tudtam, hogy sima d9-es ez a cl3 800-as nal volt kiemelve a d9 gmh. Az epp-rol meg fogalmam sem volt!
-
attika80
aktív tag
válasz
Overlocker #254 üzenetére
Ejj jo gagyi ramok
Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest