- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic betelt, folytatás itt: [link]
-
joshua7
veterán
2x1gb Kingmax 1066 vagy 2x1gb A-Data 800 EE legyen, esetleg más?
Vélemények? -
Gyuri27
félisten
Úgy látom te vagy az aki nem értett valamit!?
Azon mit nem értettél, hogy szerintem?
Közvélemény kutató nem vagyok, de ha nem vagy lusta olvasgass itt bátran és sok kingmaxos érdekességet találsz (v nézz át a ramos totyikba)!
A személyeskedést most itt fejezdbe TE.
Mert látom ebből még korrepetálásra szorulsz. Szerintem.
Remélem ez érthető volt? -
Nyugdíjas
nagyúr
Bocsánat az offért
,de ha valaki esetleg ramok vízhűtésére vetemedne,akkor: [link]
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Én csak annyit szeretnék, hogy a ramok később is megállják a helyüket!
-
warrior28
aktív tag
Helló!
Mennyivel jobb két 800-as 1gb-os ram két 667-es 1gb-osnál? Egy átlag felhasználó számára lényegesen jobb-e a nagyobb órajelen ketyegő? Procituning szempontjából jobb-e? Esetleg egy később beszerzendő 2 vagy 4 magos procira milyen hatással vannak külön-külön, azaz tuning szempontjából?
Köszi!
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
Hali mindenkinek!
Úgy döntöttem (újabb agymenés,nyilván feleslegesnek itélik sokan,én is elgondolkoztam már,hogy nem vagyok normális,de eccerűen nem birok magammal),hogy lecserélem a Team PC6400cl4-eimet. Helyettük valami 1000-es Crucial-t,vagy Firestix-et szeretnék.
De mindenképpen top3-ba tartozó ramokban gondolkoznék.
Azt szeretném megérdeklődni,hogy melyik lenne a jobb választás? Nekem a crucial felé húz a szivem egyébként -
subaruwrc
félisten
[link]
legfrisebb everesttel.
[Szerkesztve] -
Zájec
veterán
válasz
bajnokpityu #4982 üzenetére
egy kis irodalom: [link]
szóval a 2.1v felett már felesleges neki..
Zájec 667mhz Kingmaxai:@1050mhz 5-6-6-6-18 , 1.9v -
Brumi˘
addikt
válasz
bajnokpityu #4978 üzenetére
Valamennyi tuningot biztos birnak azok is. Próbálkozz googleba keresni, vagy akár itt a topikba a kereső segigtségével. A ramokon levő chipek száma segithet a keresésbe.
-
válasz
bajnokpityu #4982 üzenetére
én nem gyakorlott tuningos ként mondom, csak általánosságban; a ''sima'' kingmax (mars) nem annyira tuningra szánt lapka, de nagyon minimális ''húzást'' biztosan elbír - feltéve ha a megfelelő körülmények adottak; megfelelő hűtés, normális alaplap - proci - táp...stb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #4978 üzenetére
hol érdeklődjek,ha nem itt?
saccolni sem mertek? -
bajnokpityu
félisten
hello!
van egy pár 800as kingmax 1 gigás modulom.aránylag olcsó volt.duálban használom őket.ujabban érdekelne,h valami enyhe tuningot elviselne-e,vagy ami még jobban érdekelne,h milyen időzités lehet a minimum,amivel még stabil.azt hiszem mars néven is mentek ezek.
Szerintetek? vagy hol nézzek utána? -
subaruwrc
félisten
végre 9000 fölött az olvasás
[link]
ez a vége. -
scope2007
addikt
szevasztok!
pls segítsen nekem már egy tuning szakértő
aki lehetőleg msnen tud dumálni velem....
PC6400es geil ultram van és be kellene lőni hogy azt nyújtsa amit tud
jelenlegi állapot:
[link]
PLS HELP
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Lalaboy #4968 üzenetére
Kockáztatsz? 2,9V az kockáztatás ?
Mégsem vesztettem el semmit
. Tudtam ,hogy mit meddig lehet. Meg is lett az eredménye, egy rekordom sem az utolsok között van .
Egy TG CL4 kittet vesztettem el, ami a mai napig nagy pozitivum ,de mégnagyobb csalodás . 2,7V-t nem birta 25 percig -
mesa23
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy mennyire van esélyem arra,hogy a 2x1 giga A-DATA 800 MHz-es ramokat a procival együtt húzzam,(a procit-t 200-ról 260-ra,az biztos,hogy megy),és így a memó 920-on menne!
Szerintetek az A-Data-k mennyire bírják a húzást? -
-
Urbi8
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem:
Vettem 2 db 1Gigás 800-as A-data Ramot, és sehogy sem akar 8000MB-nál gyorsabban olvasni még Dual-ban sem.
Miért lehet ez?
Gigabyte 965P-DS3-as lapom van, E6320-as Core 2 Duo procival. -
Krissz22
senior tag
Lenne nekem ő (Micron 533Mhz 1GB ram): [link]
1,8V-ot írnak neki az oldalon. Mennyi feszt adhatok még neki, ami biztonságos?
Szeretném megnézni, hogy hol a vége tuningban.... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4949 üzenetére
Passsz...4*512vel simán megy...
Sajna a vége lehet az lesz... -
McKenny
tag
válasz
Gorneck #4948 üzenetére
Na bakker eddig minen jót mondtak eről a ram ról de ha a legrosszabra számítok akkor nem veszem meg Thx az infót!!
új kérdés?? ezek meddig bírják tapasztalat???
-1024MB DDRII 1066 KINGMAX 10 557 Ft perzse 2 db lenne
-2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition 22 773 Ft 2 év ez elmegy 950 ig?? -
McKenny
tag
Sziasztok!!
Ezeket medig lehet húzni időzítés változtatás nélkül??
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (Chip BGA, 1.8~2.3VV, , SPD: 4-4-4-12) 24 664 Ft Élettart.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4939 üzenetére
MCH kap feszt eleget?
Lapot cserélsz... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4924 üzenetére
Én megkerestem:
''Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, ha a mostani 2 modul RAM mellé beteszek még 2-t, akkor felborulhat-e a tuning beállításaim, azaz a lap nem háklis-s 4 modulra?''
''Elviekben nem fog...''
Nem hiába nem kaptál konkrét választ, akkor nem nagyon vették a topik lakók a ramot...így gyakorlatban nem lehetett tudni mit reagál a lap...sajna vkinek megyeget vkinek nem...és ez már gyakorlati tapasztalat... -
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #4922 üzenetére
Visszatettem minden alapra és így sem megy le a memtest, sem a SUPERPI32M
b**meg
Extra fesszel sem. Megpróbálok nekik több hűtést adni, de ha így sem lesz jó, akkor nem tudom mit fogok vele csinálni
-
mcwolf79
veterán
huhh...Azt hittem,hogy alapfeszen nem fog melegedni a Ballistix-em. Hát mit mondjak,a rajta lévő HR-07 fogásra is elég meleg. A kicsikém már biztos várja a hűvös téli estéket,most eléggé izzad minden.
-
Boci_83
őstag
Geil ultra modulokast próbálta már valaki CL3 ban hajtani?? A-data 533-aim 2x512 szépen vitték a 3-3-3-6-ot! Mi a vélemélnyetek a Gigás Geil Ultra modolok mit szolnának ehhez??
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4922 üzenetére
Beleolvastál volna a topikba, akkor ezt tudtad volna, hogy esélyes...
Sokan panaszkodnak...
-
Stalker-2572
veterán
Na betettem a +2GB RAM-ot és láss csodát, nem mennek DDR1000-en a régivel ''dupla dualban''. Szinte éreztem, hogy ez lesz
Revision megegyezik, gyártási hét is, külön megy... csak a Giga lapját tudom hibáztatni érte. Holnap még tesztelek, de elég reménytelennek néz ki
mod: hozzá kell tennem, hogy CL4-en 800-on sem megy
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz
subaruwrc #4917 üzenetére
Erre nemfogsz konkret valaszt kapni, mert igazan nagy kulonbsegek a jobb P35-os lapok kozott nincsenek, az extrem esetek kivetelevel. Az USA-ban kaphato P35-os lapok listaja arakkal, olvasoi velemenyekkel: [link]
Kb. ezek a lapok kaphatoak jelenleg! Amelyik szimpatikus, annak megkeresed a tesztjet, (ha lehet tobbet is!) es azt veszed meg.
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Sziasztok!
segitségeteket szeretném kérni szert tettem corsair xms2 modulokra 2 ledes potméteres forma kettö meg sima mind 675 mhz esek és 512 mb. csak nem vágom a memo tunningot alapfeszen 800 mhz ig eljutottam 889 be hányt menyire kell ezeket tápolni és meddig szabad öket huzni?
asus p5b dlx core2e6300 msi 7900gtx és az emlitett ramok a másik kérdés hogy ha huzom a procit jönnek a ramok is meg vid kari is? és mit huzzak hogy gyorsabb legyek és stabil?
előre is kőszi segitsetek légyszi!!!!!! -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4904 üzenetére
Az a post nem neked ment, vagy te az ő ramjaira mondtad?
jah , közben látom szerkesztetted
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
válasz
laragirl83 #4900 üzenetére
Mutass már lécci egy WinRAR tesztet, kíváncsi vagyok rá. Nálam olyan gyenge
eredményt hozott, hogy el sem hiszem. Meg nem értem miért?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged