Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
DDR2-1400MHz done...
[link]
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
az ilyen hömérsékleti különbségek pl A-Data vagy egy TeamGroup D9GMH-ja között csak a borda és a használt hővezető szalag hőátadásán műlik.. értelem szerűen minden cég máshogy rögzíti őket, nem feltétlenül azonos anyaggal..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3823 üzenetére
vaze, ezt nem mondtad
meglepiiii
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3813 üzenetére
ic-k?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
afterburner_ #3785 üzenetére
6XD22
D9GMH
bexarsz
RI/OS, oké, de akkoris ne várjon az ember csodát ezektől, valszeg teis ezért adtad el
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3774 üzenetére
valszeg van is belőle vihető készlet ahonnan copy-ztad
egyébként az A-Data Extreme-ről megvan a véleményem, Geil Ultra szint oszt csókolom.. ami nálam járt 8500-as, Commando-ban 1066 55515 2.3v-on 2 perc után kidobta az orthos, no comment, pedig nem volt hibás ram.. szval inkább valami gskill vagy más gyártó 800-as ramja amin rendesen húzható d9 van..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
laragirl83 #3483 üzenetére
2.25v-ért fölösleges kiadás..
2.4v körül már érdemes lehet ha fontos a dizájn -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Interceptor #3246 üzenetére
Geil-ből Ultra-t semmi értelme venni, a Value 800-as ugyanannyit megy, esetenként többet is.. 900 4-4-4-12 elérhető stabilan 2.2v körül. A-Data 800+ EE is jó, főleg ha D9-est kifogsz, mert vannak olyan darabok is.. talán érdemes bekockáztatni, mert ha csak elpida-s az sem fog rosszul menni.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3235 üzenetére
ideje volt vazze
szép munka
-
Achill3uS
nagyúr
nem az h nem terheli le, hanem, a 965 chipsetet szúrták el ugy ahogy van intelék (westlake már leirta ezt amugy párszor anno), nem hozza a cl3 sávszélességét, sőt, semmivel nem gyorsabb egy 4-4-4-4-es beállítástól.. mint a felosztásnál, szép mhz-eket látsz, csak nincs mögötte semmi..
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3000 üzenetére
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2982 üzenetére
azért érzed
ez XS-en is top3 de top5 tutira
mikor nyitsz topic-ot?
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
hogy a valóságban mennyit adott, azt nem tudom, mert műszert még mindig nem vettem
áá, így nem vmodolunk vazzeelöször eszközök aztán mehet a buli.. sztem tul sokat kapott és nem birta hosszú távon, és egy v több ic megfőtt.. gariba cserélik sztem, de ne magyar postával küldd. én anno mikor ocz-ket sütöttem meg fedex-el küldtem ki usa-ba, 3 nap mulva kezemben volt az uj kitt.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2521 üzenetére
muhahaha
ez durva apám
én 485-ig jutottam 2.75v-n, de majd kipróbálom az uj spd-t..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #2397 üzenetére
nem rossz ram ez sem, Promos ic-k vannak rajta, max 2.2-2.3v-ig lehet neki feszt adni, afölött már visszaesik a teljesitménye. 940 4-4-4-x-et simán menni fog, ezek is elmennek 1000-1100között cl4-et, csak mivel D9-eknél kevésbé birják a feszt kevésbé lehet kihajtani öket. de advanced tuningokhoz nagyon jók.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Yushchenko #2291 üzenetére
LOL
yesz mászter
igazából a TR-07-el lenne az igazi szerelni őket, csak ez jóval megdobná az árát, de mivel úgysem tervezünk gyárat nyitni és csak pár darab ilyen alapvetően jól húzható kittről van szó amire ráhúzzuk a nevünket lehet h megéri rátenni..
nah ne offoljunk itten, majd msn! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Yushchenko #2289 üzenetére
egyelöre nem lehet, de ha sikerül vhogy megoldani h többet szerezzünk belőle és lesz rá borda csináltatva akkor lesz belőle eladásra is mint ES ramok
-
Achill3uS
nagyúr
egész jók az új ramjaim, már csak saját spd-t kell csinálni nekik (ugyanis eredeti micronok) [link]
-
-
Achill3uS
nagyúr
igen.. 900 CL3-mat sem lehet állandóra használni, egy jobb ramnak is legalább 2.65v kell hozzá, és ezen a feszen sztem csak max pár hónapig menne el akármilyen micron d9, léggel hütve.. a 800 CL3 az már elérhetőbb sokkal, de pl az én G.Skill HZ-imneki is 2.4v kell hozzá, annál többet nem egészséges adni állandóra, hűtés nélkül ennyit se.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #1968 üzenetére
win alol super pi aztan orthos ram stress sztem tökéletesen jó..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
csak ezzel inditsd el a géped, a másik ramot vedd ki, és ha mégis vmi baja lett, akkor A. el sem indul a gép B. elindul, csak random fagyogatni fog. De ennyit ki kell h birjanak, én nemrég szedtem le a ramjaimról a gyári bordát és még késsel is be kellett segiteni neki a feszitésbe, h elengedje a fránya ragasztó, ennyire könnyen nem lehet ezeket tönkretenni szerencsére.
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis hajlitgatást simán ki kell birnia, sztem semmi baja nem lett, de egyébként a ragasztónyomokat én sebbenzinnel szoktam mindig eltávolítani, de még ha rajta is marad, ettől semmi baja nem lesz. de legrosszabb esetben is ha pl megszakadt valahol a nyákon egy szál a nagy feszegetésbe, nemigen lesz látványos a sérülés, tehát ha visszaviszed azzal, hogy most vetted és nem müködik, sztem szó nélkül kicserélik.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
stitchie #1941 üzenetére
jó árakat irtál, de ezek kb mind 1 tudásu ramok.. a geil ultra-ból ha kifogsz egy normális d9-est azzal igen jól jársz (de öszintén szólva nemsokat láttam belőle, ami pl egy G.Skill HZ szintet menne), a G.Skill HK,PK ugy tudom promos-os, nem rossz de nem egy tuningbajnok, a team dark szintén. leginkább egy gyenge d9 szintet hoznak, de 2.3-2.4v körül elkezd visszaesni a teljesitményük, nem szeretik a feszt. igazából mind1 melyiket veszed, 1000 cl4-et mind mehet sztem. talán a helyedben a geilt próbálnám ki ennyiért, ha nem jön be eladod és rendelsz vmi mást..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #1826 üzenetére
miért van A-Data Extreme Edition ami nem + -os?
áh, mondjuk ilyet se vennék..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #1790 üzenetére
derék.. mennyi ideig használtad 2.7-en?
hamár sztorizunk, nekem anno DDR1-ben sikerült 1giga OCZ 4000VX-et 3.75v-on elsütni, illetve azthittem h elsült, mert az egyik modul nem bootolt a DFI -ben az istenért sem, aztán fogtam betettem 5 percre a mélyhűtőbe, utána beraktam a lapba és pöccre indult.. órajelre fos volt mert max spd-n ment el hibátlanul de legalább ment, az első leállitásig.. ha megint be akartam kapcsolni müvelet előröl..
szvsz a memóriák útjai kifürkészhetetlenek
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Yushchenko #1300 üzenetére
Geil Ultra-t ne vegyél, sokféle ic-vel szerelik sztem, vagy valami leválogatott GMH-k vannak rajta, mert sokszor 900CL5-nél se mennek többet..
G.Skill-ből a HZ-t különösen ajánlom, 1200mhz-ig gyakran elmennek..
A-Data sztem marha drága 2x512-höz képest..
Szóval sztem rendelj külföldről -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #1272 üzenetére
váá új avatar
odabax tesó
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #1228 üzenetére
evvel az erővel mire nem elég 2*1gb? talán az vesz 2*512-t manapság akinek nincs pénze a 70k körüli 800-as 2gigásokra, de ugyanakkor szeretné a rendszerét rendesen kihajtani.
ja és hogy mire elég? a Carbon 2*512-vel is gyönyörüen elfut 1280-ban high-on egy 7600gt mellett pl ami már bőven szép és játszható, aki meg 1600-ban 16x-os élsimitást akar röccmentesen fizesse meg
és amugy, hogy mennek a 2*2gigások?
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
ez ic-től függ, a micron d9-ek birják a legjobban a feszt a ddr2-es ramok közül, a te ramodon d9gmh van, XS-en nyitott valaki egy topicot hogy ki mennyi feszen használja a d9-eket állandóra, átlagban 2.2 és 2.4v között jöttek a válaszok, én azt mondom venti nélkül 2.2-ig, ventivel 2.4-ig lehet elmenni (bár ez a borda minőségétől is függ), fölötte hosszútávon már előjöhet bármi, pl ha sokáig használná vki ezeket extrémebb feszeken, 2.8v fölött, egy idő után megnőne a fesz éhségük, és nem indulnának el 2.5v alatt kb, vagy szimplán behalnának
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest