- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
Aktív témák
-
westlake
félisten
sajnos a memorias vizblokk nem sokat er
32 darab sima aluminium bordacsak megtamogatva egy 8 centis ventivel teljesen jo.. en 2.8 volton hajtottam a ramokat, de meg csak kezmelegek sem voltak.. a vizzel nem fog annyival jobban menni a memoria (ha egyaltalan jobban megy) mint amennyivel jobban felmelegiti feleslegesen a hutovizet..
-
Achill3uS
nagyúr
ez ic-től függ, a micron d9-ek birják a legjobban a feszt a ddr2-es ramok közül, a te ramodon d9gmh van, XS-en nyitott valaki egy topicot hogy ki mennyi feszen használja a d9-eket állandóra, átlagban 2.2 és 2.4v között jöttek a válaszok, én azt mondom venti nélkül 2.2-ig, ventivel 2.4-ig lehet elmenni (bár ez a borda minőségétől is függ), fölötte hosszútávon már előjöhet bármi, pl ha sokáig használná vki ezeket extrémebb feszeken, 2.8v fölött, egy idő után megnőne a fesz éhségük, és nem indulnának el 2.5v alatt kb, vagy szimplán behalnának
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szerintem inkabb te olvass kicsit utana a dolgoknak.. mi az, hogy ''lesz''? mar jo ideje van..
az nf 680i nem jobb chipset, mint a 975..es nem is lesz jobb.. mitol lenne jobb?
a striker extrem-el sem tudtak lenyomni a 975-ot.. egyebkent ezt nem itt kell megtargyalni
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
lol, ezt miböl vontad le? valami value RD600-as lap eddig 1db volt XS-en Victor-nál, és elég jól szerepelt, azonkívül Tony is írta hogy 500-as fsb -t simán ment conroe-val is a lap, ramok 1200mhz-en 1T-ben!!, nézd meg az eVGA 680i topicot mennyire jo lap.. nem mondom hogy nincs több a chipsetben, mert hülyeség lenne, ugyanúgy mint most leírni egy lapot, amikor semmi konkrét info-t, eredményt, nem láttál tőle..
mod: ne itt folytassuk..
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Ahh értjük akko 680i felé kelessz mozdulni
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest