- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
westlake
félisten
sajnos a memorias vizblokk nem sokat er
32 darab sima aluminium bordacsak megtamogatva egy 8 centis ventivel teljesen jo.. en 2.8 volton hajtottam a ramokat, de meg csak kezmelegek sem voltak.. a vizzel nem fog annyival jobban menni a memoria (ha egyaltalan jobban megy) mint amennyivel jobban felmelegiti feleslegesen a hutovizet..
-
Achill3uS
nagyúr
ez ic-től függ, a micron d9-ek birják a legjobban a feszt a ddr2-es ramok közül, a te ramodon d9gmh van, XS-en nyitott valaki egy topicot hogy ki mennyi feszen használja a d9-eket állandóra, átlagban 2.2 és 2.4v között jöttek a válaszok, én azt mondom venti nélkül 2.2-ig, ventivel 2.4-ig lehet elmenni (bár ez a borda minőségétől is függ), fölötte hosszútávon már előjöhet bármi, pl ha sokáig használná vki ezeket extrémebb feszeken, 2.8v fölött, egy idő után megnőne a fesz éhségük, és nem indulnának el 2.5v alatt kb, vagy szimplán behalnának
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szerintem inkabb te olvass kicsit utana a dolgoknak.. mi az, hogy ''lesz''? mar jo ideje van..
az nf 680i nem jobb chipset, mint a 975..es nem is lesz jobb.. mitol lenne jobb?
a striker extrem-el sem tudtak lenyomni a 975-ot.. egyebkent ezt nem itt kell megtargyalni
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
lol, ezt miböl vontad le? valami value RD600-as lap eddig 1db volt XS-en Victor-nál, és elég jól szerepelt, azonkívül Tony is írta hogy 500-as fsb -t simán ment conroe-val is a lap, ramok 1200mhz-en 1T-ben!!, nézd meg az eVGA 680i topicot mennyire jo lap.. nem mondom hogy nincs több a chipsetben, mert hülyeség lenne, ugyanúgy mint most leírni egy lapot, amikor semmi konkrét info-t, eredményt, nem láttál tőle..
mod: ne itt folytassuk..
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Ahh értjük akko 680i felé kelessz mozdulni
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest