- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Lalaboy #4968 üzenetére
Kockáztatsz? 2,9V az kockáztatás ?
Mégsem vesztettem el semmit
. Tudtam ,hogy mit meddig lehet. Meg is lett az eredménye, egy rekordom sem az utolsok között van .
Egy TG CL4 kittet vesztettem el, ami a mai napig nagy pozitivum ,de mégnagyobb csalodás . 2,7V-t nem birta 25 percig -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4904 üzenetére
Az a post nem neked ment, vagy te az ő ramjaira mondtad?
jah , közben látom szerkesztetted
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
szasanyi #4629 üzenetére
Intelnél még nem sikerült nem dual chanelben futtatni a ramokat, pedig volt már benne ugy 2gb ,hogy 3 különböző gyártó ramjai voltak és ugy is ,hogy 2x1gb és 2x512 akárhogy rendzem mindig megy dualban. Szóval megkockáztatom ,hogy az esetek 100%-ban megy a dual chanel , intelnél
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4471 üzenetére
akkor miért nem teszed azt?
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #4224 üzenetére
Milyen Op rendszer? Win 2k3?
Különben 4gb-he képest igen jó -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3876 üzenetére
szrzó vissza és nézd meg. mert a felosztás mögött nincs sokminden
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3627 üzenetére
Nyilván valami Cs bug
-
Soak
veterán
Hasonlitds össze az időzitéseket, a másodiknak sokkal jobb időzitések garantáltak. Tehát nagyobb esélyel megy jobban. Mondjuk attól függ ,hogy milyen huzásnak akarod kitenni vagy hasonloktól. Mintha a value is elég jól menne
De nem vagyok biztos benne ,hogy CL3-omban tud 800-at
-
Soak
veterán
Miért, bárkit zavart ,hogy kérdezel???? Senkit.... scak épp az ,hogy már mi vagyunk a hibásak ,hogy nem csináljuk meg helyetted. Képzeld, nekem is van problémám amivel lassan 3napja nem birok sehogy sem semmit csinálni, mégsem szidom a ph-t ,hogy miért nem oldják meg a problémámat. megkérdezem esetleg mégegyszer és kész.Ph letudva (mint mindig) . És a forum nem arra való ,hogy indulatot gerjesszél .
-
Soak
veterán
Mit hiszel?Hogy itt mindenki mindent tud?Probálj egy kis önálloságot tanusitani. vannak olyan beállitások amit csak nagyon kevés ember fog neked elmagyarázni. az már megfordult a fejedben ,hogy az alábbi linkel azt műveled ,hogy be irod, hogy ''geil ultra ddr2 2gb timings'' vagy valami hasonló témához nem kapcsolódó szöveget? MIt kell már egyből itt sirni ,hogy nem segit senki?Én akkor egésznap sirhatnék, mert akárhányszor segitséget kérek nem kapok. (az esetek 99% ) .
-
Soak
veterán
Miért van ez?
csak 2gigát lát a feladat kezelő és az everest, a CPU-z látja nomrálisan
[link]
szerk: látom westlake is ebbe a falba futott, akkor várom a megoldást ,ha talált
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Nicccce...
[link]
uj matrica van rajta
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3383 üzenetére
Tedd fel a legujabb memsetet
tRFC : olyan 20 körülire -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3340 üzenetére
Jah értem, bocs ... én nem gondolkozok CL5-ben
. na mindegy , én biztos nem tudnék aludni anélkül ,hogy nem ismerem töviről hegyire a cuccomat
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3338 üzenetére
Akkor minek vetted?
Valami kommersz CL4 800 nem lett volna jó ?
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3330 üzenetére
vedd le a szorzót és 1:1-ben nézd. MI ez a lépcsőfok?
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3327 üzenetére
Cl4-ben mit megy?
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3320 üzenetére
Igen, nem árt ,ha emeled . Nem egyszer láttam már ,hogy többet ment igy a ram ,ha emelve volt mintha nem.
-
Soak
veterán
válasz
Foglalt név #3268 üzenetére
Szerintem nem kell azokra amin gyárilag nincs, vagyis ugye fesz függvénye, de 2,3-2,4ig elég a venti is szvsz.
Egyébként nyilván a vizesblokk a leghatékonyabb, simán kezeli a magasabb feszt is -
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3235 üzenetére
OMG, add meg a fotós címét...
.. JAh bazz ezt én csináltam
Jo cucc , első kézből mondhatom
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
juliabrilke #3046 üzenetére
Olyan 27-33 fok környezettől és terheléstől függően
használd a válasz gombot
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
juliabrilke #3038 üzenetére
szerintem jobb lenne egy minőségi multiméter és azon van hőmérő is, szóval két legyet ütsz egy csapásra
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3000 üzenetére
AZ komoly , annyit még a régi redlinejaimnak sem adtam volna
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #2982 üzenetére
Mikor lesz már ilyenem?
-
Soak
veterán
nem gkx ,de lásd Lalaboy példáját ien csak azon a szinten ha nem magasabban helyezkedik el
Abban meg egyet értek Achival ,hogy ne postával küld mert nekem is basztak kiküldeni, viszajött leáztattó cimzéssel, érdekes csak az ázott le....na mind1. Szóval valami futárt kerits
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Szerintetek megéri vizezni a memoriákat nagyobb feszültséghez? vagy a dupla 80-as venti elég?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest