- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
westlake
félisten
nem, nem azt mondtam, hogy hajtsad p5w dh-ban a ramot 540-en (tudom, hogy nem lehet)
''itt voltam kiváncsi mit megy de ha osztóval megy enyit akkor tuti megy 1:1ben is .''
na pont ebbol latszik, hogy nem vagy tisztaban a dolgokkal.. ez egy rettento nagy baromsag..
nekem meg nem meselt arrol senki, hogy egy ramnak nem csak mhz ''vege'' van, hanem savszelesseg vege is?
''mit megy''? nem, nem megy.. ez a beallitas kozel sem mutatja meg a memoria valos sebesseget..
legyszi, mielott badarsagokat mondotok, nezzektek mar utana a dolgoknak.. ezert vannak a forumok es a tesztek
gondolkoz kcsit ezeken az eredmenyken:
3:5 - 890mhz - r:7784mb/s w:4867mb/s c:5464mb/s l:55.5ns
kivancsivoltam, hogy a 3:5-os beallitasnal elert savszelesseget 1:1-es beallitassal hany mhz-nel lehet elerni
1:1 - 632mhz r:7761mb/s w:5761mb/s c:5078mb/s l:58.7ns
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
elmondtam mar 1000x, de elmondom meg parszor szivesen:
a ramszorzas parasztvakitas biztos nagyon kabito, amikor az ember azt latja, hogy 540mhz*2.. csak eppen kozel sem er annyit.. futtass mar legyszi egy sandra memoria markot.. maris meglatod..
1:1-ben hajtsad 540mhz-en.. akkor azt mondom, hogy oke
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged