- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Soak
veterán
nem gkx ,de lásd Lalaboy példáját ien csak azon a szinten ha nem magasabban helyezkedik el
Abban meg egyet értek Achival ,hogy ne postával küld mert nekem is basztak kiküldeni, viszajött leáztattó cimzéssel, érdekes csak az ázott le....na mind1. Szóval valami futárt kerits
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
hogy a valóságban mennyit adott, azt nem tudom, mert műszert még mindig nem vettem
áá, így nem vmodolunk vazzeelöször eszközök aztán mehet a buli.. sztem tul sokat kapott és nem birta hosszú távon, és egy v több ic megfőtt.. gariba cserélik sztem, de ne magyar postával küldd. én anno mikor ocz-ket sütöttem meg fedex-el küldtem ki usa-ba, 3 nap mulva kezemben volt az uj kitt.
-
laceeek
aktív tag
-
Rusher
őstag
na hát grat. az eredményekhez
lesz ez még jobb is
szépek ezek a ramok, milyen anyagból van a hűtőborda rajta? nem egy szimpla aluminium lapkának néz kiaz a csomagolás tényleg úgy néz ki mint ha vki kivette volna belőle érdekes, aztán lehet a dhl-es foszer legnagyobb álma az volt hogy legalább egyszer hagy húzzhasson már rommá egy ilyen ramot
''ezt már nem adom el, megtartom'' hiszi a piszi -
Lalaboy
őstag
Tisztelem es becsulom a CellShock ramokat, de mar leirtam egy par alkalommal, hogy csak kemenyen megfeszelve mutatjak meg igazi tudasukat. A legfelso kategorias ramoknal mar nagyon kicsik az elteresek! Itt jon a kepbe, hogy ''Milyen lapot vegyek a ramomhoz?''
2.7V felett kezdenek teljesiteni, de nemtudni mi a max. fesz, ami adhato nekik! Lehet birja a 3V-3.2V-ot, lehet feldobja a pacskert!Az ''elavult '' TG-imet 2.88V-ig kuldtem meg.
Betett az procim FSB korlatja. jobb procival lehet elerem a 2250-et winrar-ban, lehet siratnam a ramjaimat!
-
wwhy
veterán
1. koszi
2. a BIOS-ban 1 olyan, h: ''System Memory Multiplier'', ez lehet Auto, 2,00 2,50, 2,66, 3,00, 3,33 stb. Ez alatt van a ''Memory Frequent.'' sor, ahol latszik az alozoben beallitott ertek; szoval ha auto, akkor siman 533-as (gyari ertek); ha 3,33-ra teszem, akkor lesz 667-es. Tehat FSB-t nem is piszkalom, marad a rendes 200, persze neha megy 250-en is -
Rushbácsi
tag
ja én is furcsálltam.
Azt még nem próbáltam, de ki fogom próbálni gondolom nem lehet belőle gond.
Csak annyi van hogy az utolsó időzítést ami a tRAS azt csak 15-ig lehet állítani így azt auto-ra fogom hagyni és kíváncsi leszek mi történik.
ha nem akkor max. sípol gondolom én.
néztem még a CPU-Z-vel de ott is ugyanezek az eredmények. -
Ezek szerint akkor tisztázták, hogy GKX...
Nekem a 1450-es végű van. Mivel a chipek ugyanazok a cl5 és cl4 modulokon, így max a válogatásban lehet különbség. A TG-jeiden is ugyanaz a GKX volt, mint az enyémen, csak azokat gondolom nagyítóval válogatta össze 4 segédmunkás 2 héten keresztül.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
igen.. 900 CL3-mat sem lehet állandóra használni, egy jobb ramnak is legalább 2.65v kell hozzá, és ezen a feszen sztem csak max pár hónapig menne el akármilyen micron d9, léggel hütve.. a 800 CL3 az már elérhetőbb sokkal, de pl az én G.Skill HZ-imneki is 2.4v kell hozzá, annál többet nem egészséges adni állandóra, hűtés nélkül ennyit se.
[Szerkesztve] -
Modolva van a lapod? Mert, ha nem, akkor először lapot.
Szerintem egyik sem megy 1000-et cl3-on olyan feszen, ami nem fekteti ki őket. Nagy varázslat illetve variáció nincs a chipekben, tehát attól, hogy 1200-as, még nem lehet csodákat várni - szerintem. 940-960 körül lehet, hogy mennének cl3-on, de ahhoz 2.8V-t, vagy többet kellene nekik adnod, amitől viszont kifinganak. Szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest