- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
Achill3uS #3786 üzenetére
nekem nem volt vele semmi gondom igaz csodát nem ment jahh....
de 800cl3 1000cl4 12000cl5 2,4en ment fasszentosan... elég ,,univerzális ram,, 965/975be is jauuuu....
persze nekem akkor 850körül kellett cl3 XD
szimpibb volt akkor az ocz, deh az a-data sokkal jobb volt mint a vx2....
akkor azon az áron igencsak bestbuy ram volt.....
most hogy már 40ért dobálnak crucialt hát igen...lehet azt venném inkább....
[Szerkesztve] -
beteg
őstag
válasz
Achill3uS #2905 üzenetére
köszi fiúk a tanácsokat!
gyorspostával küldeném, de:
This not a normal problem .I recommend that we get OCZ involved in trouble shooting t
he problem. I believe it would be beat if we involve there support team. The main rea
son for this is if the item is fault then you can request an RMA with OCZ directly. T
he return time for OCZ is alot faster than it would be with use. I have a link belwo
to there site for yout to view and use
www.cellshock.eu
Please try OCZ as if the item is faulty then a return for exchange will be quicker wi
th OCZ than use main reason for that is they are the suppliers and always have stock
on had.
Bye -
beteg
őstag
válasz
Achill3uS #2890 üzenetére
csak pencil. de semmit nem számított vagy 2 hétig
hogy a valóságban mennyit adott, azt nem tudom, mert műszert még mindig nem vettem
valami tuti nem stimmel a lappal, de most viszek valami olcsóbb ramot és beleteszem, kiderül.
a cs-ket meg most nézik a szervizes kollégák, hogy más lapban mit csinál. valszeg semmit. de ha behaltak, most milyen ramot vegyek?? -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #2401 üzenetére
Mijjjjjjaz hogy csak???
A 6300-am mellé valszeg minden kevés ami a gépembe van...
Sztem egy mezei usernak simán jó nem kell erőltetni az időzítés dolgot sem...nekem sehol nem jött ki (kódolás, tömörítés)...pláne arra az órajelre amire kell neki még sok is a HK.
Egyébként eminyén valszeg D9GCT-van. Alig zabál feszt ami sztem nem egy rossz dolog...de lehet csak én vok szűk látókörű és csak az a jó ram ami 1000-en viszi a CL4-et. -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #2299 üzenetére
Több feszt nem szereti 2.2-2.3V-on boot sincs csak kékhal...mind1, hogy lazítom az időzítést...szal 1000/5-5-5-15-Auto 2.1V amin teljesen jól érzi magát...utána bármit tehetek...1040-1060 oszt csók...és ez nem a xar lapom hibája...1:1ben még rosszabb a helyzet. 480-490 között lehet vége...a procim ott kezdi jól érezni magát...6300-om átka.
Annyira berágtam, hogy alapon megy a cucc!
Szal olyan érzése van az embernek, mintha lenne egy lélektani 1000-es határ amit ezzel a rammal lehet képviselni.
[Szerkesztve] -
-
beteg
őstag
válasz
Achill3uS #2160 üzenetére
azon kínlódom, hogy a mostani g.skillem ''csak'' 780 ig igazán stabil cl3 ban (2.2V), a proci viszont vígan szaladgálna 7/24 ben is 1.475 el 45-50C 400as FSB vel. És mivel baromi nagy különbséget látok már bootolásnál, fájlkezelésnél is a 780 cl3 és a 800 cl3 között (csak persze itt már hamar elkezd hibázni) idegesít.
Ramot cserélek benne.
Most vagy a TG mellett döntök, ahhoz adnak egy HR-07 et, amire rá lehet pattintani egy csöndes 12 centist (jó a ram persze sokkal drágább mint a hűtés nk-ek, nem csak a hr árával), vagy valamilyen más micron d9 chipes mellett, pl. Overlocker f2-8000phu2 király ajánlata mellett. Csak attól félek, hogy megint megszívom, mert akárhogy is, de rizikós az eredmény.
És akkor a procipolír még nem is volt -
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #2160 üzenetére
Azért manapság a 800 Cl3 elég általános (persze nem a value ramok között ) ,nekem kimért 2,28V-vel tudják a 3-3-3-4-et a teamek orthos alatt...
Egyébként haza értek biztonságban, mondta izb ,hogy meg vetted a prociját , láttam egész tűrhetően megy , kompi alatt nézted már?nincs elfekvőben egy 965ös lapod ,hogy megnézd az enyém mennyit megy?
-
gabiman
csendes tag
válasz
Achill3uS #2012 üzenetére
ajna a témához nem tudok mit füzni mert éppen egyébb gondjaim vannak amiben a segitségeteket kérném.
beraktam a vinyomat a mobilrekbe a számitogépet elinditottam minden rendbe is volt amig a fő vinyomra akartam másolni kettöt vibrált és eltunt a meghajto másodpercekkel később égett szagot éreztem mire gyorsan kikapcsoltam a gépet hát a vinyomon a kis csippek szépen kisultek. Ez még nem is lenne baj mert egy regi 20gb-os vinyo volt de azota képtelen vagyok egy másik vinyot rákotni a gépre rekken keresztul,meg simán se csak az sata-s vinyom megy benne.sok dologra gondoltam mi lehet a hiba de nem jottem rá.
kérlek segitsetek. -
Zs0lt1
csendes tag
válasz
Achill3uS #1965 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi, ez most jól esett, csak tudod megijedtem, mert általában olyan érzékenyek ezek a szerkezetek.
Kést is használtál?Akkor nem is tudom mindek aggódom, hisz kb. 15-20 másodperc alatt leszedtem. Jó de mindenféleképpen kiveszem a ramokat és ezekkel próbálom ki először, ha minden ugyan úgy mőködik akkor nincsen baj? Létezik valami memoria tesztelő program?
-
Lalaboy
őstag
válasz
Achill3uS #1797 üzenetére
A lappal 8x-es szorzon FSB 490-nel es 9x-es szorzon FSB 430-nal falba utkozom! 9x-en a 435-os FSB kinkeservesen jott ossze! Kompromisszumot nem kotok a lappal a memok karara! Ha C4-rol C5-re valtok es a tRFC-t 42-re teszem, akkor tovabbmegy a lap, de komoly savszelveszteseget konyvelhetek el a memoknal, ami idegesit! Az 1:1 hajtassal C3-ban szegyen, ami performace-t kaptam winrarban! Lesem merem irni!
1600 alatti!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest