- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Minden tiszteletem, de legközelebb, ha írsz valamit, legalább olvasd el mire válaszolsz. (3 napja küzdök vele) Ha ti sem tudjátok, akkor írd, hogy bocs ez van.
Aki nem kérdez(akár magában), annak esélye sincs megtudni a választ. Mivel elég sokan járunk errefelé gondoltam sok ember okosabb. Erre való ez a fórum - gondolom. De ezt miért én ''zöldfülű'' mondom egy addiktnak????
mellesleg:
Note that we've also been asked about advanced memory timings such as tRRD, tRC, tWR, tWTR, and tREF, but the majority of users will get the best results by leaving these in automatic configuration mode. (Tom's Hardver)
Engem akkor is érdekel. És még egy könnycseppet sem ejtettem, csak kérdeztem, majd válasz hiányában indulatot gerjesztettem. (legalább jött valami)
Ha megtaláltam mik ezek, akkor szólok /legközelebb/
alles gute -
Shono
aktív tag
az utóbbi 3 okosnak: akkor légyszíves keress rá erre: trs dimm0 - 105ns
lehet sok hülye kérdés van a fórumon, de ha tehetem én szeretem magam megoldani a dolgokat, és csak akkor kérdezek, ha 3 napja sem tudom.
egyébként meg a nyuszika meg a létra...és tartsd meg magadnak...
-
denes242
aktív tag
a core 2 lapok harca topikban mondtam westlake-nak, hogy be kene kapcsolni a PAE-t.
Itt a kolega ir rola:
[link]
meg itt
[link]
az elso hozzaszolasban a microfos-os linkben alul is le van irva a /pae
hogy okoskodjak kicsit: ez a pae amugy mar a pentium II-ben is megvolt, es azert kell ezzel trukkozni mert ertelemszeruen siman 32 biten csak 2^32=4 giga ramot lehet megcimezni -
Gorneck
legenda
''Valami kommersz CL4 800 nem lett volna jó ?'' Miért, ez mi?! Annyival különb a nagy átlagnál, hogy kiszámítható. A sok feszre kékhalállal reagál...ha nem GMH-t fogott ki akkor 1000 környéki véggel rendelkezik...1060mhz 5-5-5-15-Auto 2.1V a vége nálam pl.
Ahogy nézem P5B-nél nem csak nálam kellett ''magasabb'' fesz a ramnak...
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
nem az h nem terheli le, hanem, a 965 chipsetet szúrták el ugy ahogy van intelék (westlake már leirta ezt amugy párszor anno), nem hozza a cl3 sávszélességét, sőt, semmivel nem gyorsabb egy 4-4-4-4-es beállítástól.. mint a felosztásnál, szép mhz-eket látsz, csak nincs mögötte semmi..
-
Jepp, nekem a cl5-ös van. Az nem tisztázott, hogy GKX vagy GMH, mindenhol azt írják róla, hogy vagy ez, vagy az.
Anno Lalával és westlake-kel filozófáltunk rajta, hogy mien chipek is lehetnek rajta, de aztán nem igazán jutottunk dűlőre. A többség szerint GKX, mivel magas feszen cl3-on jelentősen többet megy, mint cl5-ben (1200MHz) , vagy cl4-ben (1000MHz). Ezek persze nem rossz eredmények, de ennyit egy kipihent, olcsóbb G.Skill is tud, ellenben 870MHz fölött cl3-at már nem. Szerintem simán menne följebb is cl3-on, olyan 900 közelébe.
-
beteg
őstag
thx. csak azért vaccilálok, mert nem egyértelmű, amiket írnak róla, folyamatosan keverik a 1041 végű GMH és a 1440 végű GXK -t.
A GXK ról meg mondjuk azt is írják, hogy 975-ben nem akar menni, ellenben va egy kép, amin Intel 975XBX2 ben 1050 et megy CL3
-ban! nekem nem világos, hogy most melyik jobb vétel.
szerk: a link azért megérdemli[link]
[Szerkesztve] -
-
Elvileg ezeken is ugyanazok a chipek vannak, csak alaposabban válogatva, ha nem tévedek. Ezesetben hiába 1200-as, akkor is kell neki killer fesz ahhoz, hogy lefőzze a többi RAM-ot, amik végülis azokon a feszeken még az is lehet, hogy tudnák ugyanazt. A hűtés mondjuk jól fog jönni, ha modolja beteg kolléga a deszkát, mert fűteni fognak rendesen.
-
Achill3uS
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest