- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janihunk
senior tag
-
cizoe
őstag
-
littlelion21
addikt
-
Romvr
őstag
válasz
Zoo123 #15182 üzenetére
Azt valahol olvastam hogy a 8800Gt SLI-be kötve minimum 50%-ot pakol az FPS számra Crysis alatt (valaki azt mondja hogy akár 60-70%-ot is jelenthet.). (nálam az 35 FPS helyett 52-t jelentene HIGH beállításon 4xAA-val (ha csak 50%).) Viszont vedd figyelembe hogy a gép áramfelvétele is kétszeresére növekszik, valamint a hőtermelés is megugrik. Így kell neki egy elől szív, hátúl fúj, ház, valami jó hűtés a VGA-kra, és esetleg egy 500W körüli táp is. Ja és valami izmosabb proci. De szerintem akkor is megéri a mai árak mellett még egy 8800GT-be befektetni ha a fent említett elemek már ott figyelnek a gépben.
Blood Mage: "Addíg is felfüggeszem a ramokat a falamra! tanán az ágyam fölé, hogy jól aludjak..." Nagyonidióta
(nem megsértődni
)
-
Romvr
őstag
válasz
Zoo123 #15163 üzenetére
Nem Homokozóban kell állítani (bár ott nem néztem...) egyszerű XML fájlok vannak valamelyik csomagolt fájl 20. alkönyvtárában. (scripts...weapons... ilyesmik tömkelege). Letöltöttem egy modot és abban voltak kicsomagolva ezek a fájlok. Azt kezdtem ez szerkeszthetni. 5 perc és utánanézek melyik mod volt.
Nem tudom mennyire modoltál HL2-t, mert ahhoz hasonló az XML fájlok szerkezete. Ha még nem csináltad, el lehet tévedni benne (én se elsőre találtam meg a visszarúgást, ráadásul x, y, z, min, max értékei vannak.) hmmm... csinálok egy olyan pisztolyt ami egy tankot szétszed elsőre de úgy hanyatt vág hogy nézel.Bár ma estére Gyilkos Számok vagy 5 része van betervezve, de lehet inkább modolok egy kicsit.
-
Romvr
őstag
válasz
Zoo123 #15157 üzenetére
Én tegnap csináltam egy olyan SCAR-t ami ellő 200 golyót míg elszámolsz 3-ig. Betáraztam 3000 történnyel és 0 visszarúgással 0 szórással, (oda lő ahova célzol és addig amíg csak akarod.) Mit ne mondjak, egy helikoptert leszedtem vele pik-pak
A másik agymenésem meg az izom SOCOM. Adtam neki 600-as sebzést és ha meglövöd vele az ártatlan koreait akkor repül vagy 10 métert (persze holtan)
Nesze neked Crysis alapbeállítás. Aztán majd persze csinálok egy kiegyensúlyozott modot is, hogy a fegyverből ne keljen 2 tár egy koreaiba, hanem pár jól irányzott golyótól feküdjön ki. -
Sish
tag
válasz
Zoo123 #14909 üzenetére
Sziasztok! Én nem tom de ez a játék teli van bugokkal főleg ez a pálya... Ott Tartok amit már MohaMárk is mondott (legalább is hasonlót) kilövöm az összes ágyúját a monstrumnak aztán a 2 szárnyába is belelő a TAC, viszont amikor szétlövöm az ajtót az alján akkor nem fogja be a fegyó... Már mindent próbáltam... Újrakezdtem vagy 5x a pályát, reinstall mindent csinálok de semmi
Nem tudom hogy ez most mi lenne esetleg a Crack-el nincs valami rendben? Ugyanis nem eredeti a játék. Ha esetleg tudnátok valamit mondani rá az jó lenne mert amúgy sztem nagyon jó játék. (bár a történetet kicsit elb@szták...) Előre is köszi!
-
zolee0307
őstag
válasz
Zoo123 #12025 üzenetére
Nekem vistán elég jól ment, nem fagyott le, nem lépett ki, nem volt vele semmi probléma.
XP-n nem tudom milyen, de minden very highon +2xAA egész jól ment, tehát nem szaggatott, nem volt lassú, csak a chekpointoknál volt egy kis röccenés. Egy résznél szaggatott be a a pálya elején, azt hiszem a pálya neve awekening volt, de ebben már nem vok biztos.
Nekem a vista egyenlőre tetszik, minden játék elfut rajta rendesen és szerintem stabilabb mint az xp. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest