- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz Terminator17 #21228 üzenetére
Itt a fórumon tilos a warez szóval nem fogsz kapni, de gugli a barátod...
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
válasz Berguson #21216 üzenetére
Kiveszed/beteszed a pipát a játék beállítások "teljesképernyős mód" opciónál hogy ablakban fusson és akkor Alt+Enter-t nyomsz az segít?
Szerk.: Nekem a warhead csinálja ezt ha DX10 módban fut, futtasd DX9 módban!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz dances #21195 üzenetére
Elég régen játszottam vele, de úgy emlékszem többféleképpen is megoldható:
1. Odaparkolsz egy dzsippel és a tetejéről felugrasz, vagy
2. a hajó mellett a mólón vannak ilyen rudak/cölöpök? annak a tetejére kell felugrani maximum strength módban és onnan már menni fog!
Én így csináltam.
3. Elvetemültebbek megpróbálhatnak a daruról átsprintelni maximum speed módban, de ez eléggé kockázatos!Ha nem megy szólj, és teszek fel videót!
-
Zoo123
senior tag
Milyen procid van PONTOSAN?
Nekem E6750 4MB L2 cache, alapórajele 2,66GHz, de ha felhúztam 3,6GHz-re akkor a min fps is felszaladt 18-ról 22-re!
Úgyhogy számít a processzor főleg min fps-ben és alacsony 1280x1024 felbontásban.1280x1024 DX9 minden maxon élsimitás nélkül! olyan 30 nagy ritkán 40 fps, havas pályán meg olyan 18-20.
Magasabb felbontáson elég rendesen vissza kéne venni a részletességből a játszható fps-ek-ért.
1680x1050-en fullon olyan 1x (tizenvalahány) fps-t kapnál, ha 512MB-os a kártya akkor meg még kevesebbet.
Ezen a felbontáson medium beállítással, szerintem már egész jól elszaladgálna.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
"Sapphire 4770 karival AtiTrayToolst használva nem vált fel a vidkari 3d-be.Az automata ventivezérlés se kapcsol be. Mi lehet a hiba?"
pedig egyszerű:
Ha Ati Tray Tools-t kilövöd és úgy megfelelően működik akkor az ATT a gond,
ha nem fut az ATT és úgy sem vált fel 3D órajelre akkor pedig driver gond.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
válasz janihunk #20956 üzenetére
"az xp-t már nem bírnám megszokni megint a win7 annyira szépebb hogy"
LOL, Win7 alapból 1GB ramot zabál, ha játszani is akarsz ahhoz erősen ajánlott 2 GB -vagy több- RAM, de a Crysis valószínűleg úgy is akadna. Nálam XP alatt 1GB rammal elfutkározott aztán bővítettem 2 gigára és megszűnt az állandó töltögetés/akadás.
Aki Win7 alatt komolyabb gamákkal akar játszani, annak sajnos 4GB ramra és legalább 2magos procira van szüksége, egy komolyabb videókártyáról már nem is beszélve ugye.
"Tudom hogy jobb lenne egy 2 magos de szerintem ez az alaplap nem támogat 2 magost szerinted? És ha igen akkor milyet?"
Mivel az az alaplap csak Socket 775-ös P4 procikat támogat ezért maximum Pentium 4 DualCore proci megy bele, de én arra nem költenék. A teljes konfigcsere megoldás lehet, de nem biztos hogy arra akarod költeni a pénzed.
Játsz Xp alatt ha úgy jobban fut, vagy bővíts memóriát legalább 2GB-ra, kérj kölcsön valakitől, ne adj rá ki fölöslegesen pénzt, mivan ha úgy sem fog jól futni.[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20943 üzenetére
"Amikor mondta, hogy visszamegyünk prófétáért, "
Én ott annál a résznél majd kiugrottam a bőrömből, fejem fölé emeltem a fegyverem és egy "halál az idegenekre, adjunk nekik!" csatakiáltás keretében kibiztosítottam a fegyveremet és felkészültem a "bevetésre", de sajnos csalódnom kellett hogy itt a vége.
De nem baj, idén folytatódik a kaland, Crysis 2 gyere már, várunk!
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20921 üzenetére
Amikor a víz alól kiemelkedik a hatalmas űrhajó, akkor előbb ugye le kell lőni a "válláról" a 4 db kisebb ágyút, utána pedig előbb az egyik, majd a másik "karjába" kell beküldeni az atomot.
Ezt úgy csinálod, hogy az űrhajó karja végén lévő nyílásra célzol a TAC-al, rajtatartod amíg végigmegy a "progress bar" aztán tüzelsz. Ezt mindkét karjával eljátszod, majd kilövöd a hasán lévő fém ajtót (pl: gauss puskával) és oda is beküldesz egyet, aztán fuss az életedért!Ja igen, közben irtani kell a hullámokban támadó többi alient is.
Tag lettem !
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20917 üzenetére
Hát it senki nem játszott a Descent-el?
Ott sokkal durvább járatrendszer volt: fent-lent, jobbra-balra, keresztbe-kasul, forogva, állat volt!
Ahhoz képest a Crysis űrhajó "belsejében lebegős" pálya sehol sincs!Megjött a kedvem, lehet hogy 10x is újrajátszom, mármint a Crysist.
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz Robi BALBOA #20491 üzenetére
Ránézel távcsővel a "célpontra" (nézz bele!) és nyomsz egy "F"-et (lőszer felvétele/tárgyak használata) aztán hátradőlsz és élvezed a "tűzijátékot".
-
Zoo123
senior tag
És SandBox2 leírást/tutorialt?
-
Zoo123
senior tag
Már háromszor is végigvittem a játékot legnehezebb fokozaton, de így már nem kihívás.
Elővettem hát a pályaszerkesztőt és beraktam az első pályára pluszba még 150-200 ellenséget, így már legalább nem alszom el!Ejj de sokára jön még a folytatás, addig is: Valaki nem tud letölthető igényesen megszerkesztett SP pályákat?
Legalább olyan igényeseket amilyeneket az a MATTO gyerek csinált anno a FarCry-hoz.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
"Húzással nem lehet érdemleges FPS növekedést elérni. Maximum ilyen 3-4%-ot."
Ezzel most vitatkoznék, én kb 10-15% teljesítménynövekedést értem el, és az már nem kevés!
E6750, 8800 GT minden alapon: --> Crysis 1280x1024 High - 40 FPS átlag
E6750 @3440, 8800GT @ 755/1075/1887 (kb 20-25% tuning) --> Crysis 1280x1024 High - 46 FPS átlagSzóval, van ott teljesítménynövekedés, de ahoz a procit is meg kell hajtani istenesen!
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
Minden pályán van tartalék rakétavető!
És egy fontos kiegészítés:
Mindíg legyen tele a rakétavető, sosem tudhatod mikor lesz rá szükséged!
Bármikor szembejöhet egy "csúnya" helikopter!Nincs is annál nagyobb peh, mint amikor csak két rakétád van és te elhibázod az első lövést!
-
Zoo123
senior tag
Én úgyemlékszem hogy van rakétavető a bázishoz közelebbi légvédelmi lőveg mellett egy raklapon (közvetlenül az út mellett van egy kis bódé, a bódé mellett egy raklap, azon van a rakétavető)
Tipp: Ha felrobbantod a löveget akkor jön a heli... Előbb szedj fel rakétavetőt és csak utána robbantsd fel a légvédelmi löveget.
BTW: Miért? Nincs nálad MINDIG rakétavető? Én még WC-re sem megyek nélküle.
-
Zoo123
senior tag
Bizonyos esetekben többet is, egy prohardveres tesztnél ez több mint 80% !
Elő kell keresnem a cikket...
-Áramfelvétel nem gond (chieftec 550w-os táp, 12V-on 360 W-ot tud),
kipróbáltam 2db 100W-os (12V@16A! ) izzót még lazán elvisz úgy hogy közben a 8800 GT-t a "szörös fánk" izzasztja.
Mindezt úgy hogy a 12 V (12.02V-ról) leesik 11,78V-ra (multiméterrel mérve!) a szabvány pedig min 11,4V-ot határoz meg, full respect a tápnak-hőtermelés már okozhat gondokat, a házam nem a legjobb szellőzésű, de a vga 2x Gainward 8800 Gt golden sample lenne (2slotos heatpipeos hűtés), úgyhogy azok hűtésével szerintem nem lenne gond.
-Izmos proci? E6750@ 3440 kezdetnek megteszi.
Mit is mondjak.. érik az elhatározás.
Csak ne CrossFire alaplapom lenne!''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Használ itt valaki SLI-t akki ezt a gamát tolja?
Mennyit gyorsít az SLI Crysis alatt, eléri a tesztekben látott 80-88%-ot?Megéri várni az ATI és az NV új kártyáira?
A papírforma szerint "csak" 2x-es lesz a gyorsulás akkor jobban járok 2x 8800 GT-vel SLI-ben?Jó lenne valamilyen gyakorlati tapasztalat ezzel az egész SLI mizériával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
Elmebeteeeeeg!
Kéretik nem megsértődni!
A fegyverek tulajdonságai között kell állítani a "homokdoboz 2"-ben? Jól sejtem?
Vagy hol?
Én is kedvet kaptam hozzá, már csak azért is mert az első pályára gyakorlásképpen raktam 150, nem elírás 150 db "őrszemet", és a gauss gun már nehezen bir ekkora tömeggel.
De egy 10000 round/sec-es "gyorstüzelővel" és 5-6000 tölténnyel már nem reménytelen a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz matyee123 #15115 üzenetére
Szia!
Első alkalommal én is hasonlóan jártam, azt hittem hogy szarul van megírva a sebzésmodell.
De aztán második végigjátszásra már felbátorodtam és Rambo módjára keztem gyilkolni a koreaiakat, ahoz meg nem kell lopakodni, ígyhát lekaptam a hangtompítot.És láss csodát, ha nem használsz hangtompítót akkor már hullanak a koreaiak mint a legyek!
Alapszabály: Hangtompítóval csak tiszta fejlövéstől hal meg az ellen!Azóta a távcsöves YK71 a kedvencem szigorúan hangtompító nélkül, és a pisztoly, lézercélzókával és hangtompítóval.
Na meg persze a shotgun alternatív tüzelési módban (kissebb körben szórja a sörétet), csak úgy röpködnek tőle a koreaiak!''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Van hogy bebugzik a játék és nem megy tovább.
Ilyenkor kezd újra a pályát, esetleg indítsd újra a gépet, de ha semmi nem használ akkor az előző pálya végét töltsd be és onnan kezd újra, akkor -remélhetőleg- nem fog hibázni.Nekem az első teles pálya bugzott be, mentsem meg prófétát csak épp a "katlan" kijárata "be volt falazva" mert nem futott le a script ami nekiröptet egy alient és felrobban, aztán ott lehet továbbmenni.
Hiába na, bugos, de azért szeretjük[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
A temetős rész sem nehéz csak okosan kell csinálni!
1. Úgy kezd hogy fedezék mögé bújsz, és láthatatlanság be.
2. várd meg míg közelebb jönnek, majd amikor ők is láthatatlanság módba kapcsolnak akkor csapj le rájuk egyenként !
3. cloak-off és bumm a fejbe lehetőleg shotgunnal azt szeretik, de megsorozhatod Y71-el is, a lényeg hogy ne maximum armor módban legyenek mert akkor nincs esélyed!
4. majd ismét cloack-engaged,
5. amikor megint jön egy akkor cloack-off, bumm a fejbe, majd cloack-engaged.Fontos hogy NE lőj addig amíg álcázást használsz -mert akkor lemegy az erőd, legyél sunyi , lövés előtt kapcsold ki az álcázást, lőj és rögtön utána álca vissza.
Ha jól csinálod az ellenség nem lát mást csak egy osonó árnyat miközben a társa holtan esik össze.[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz MohaMárk #14902 üzenetére
Az anyahajós pályán a fölédemelkedő űrhajó kilövése egyszerű:
1. lelövöd a 4db kis ágyúját
2. befogod a TAC-al a bal "kezét" belelősz.
3. majd a jobb kezét is, belelősz,
4. Kilövöd az alján az ajtót (amin az őrszemek is kirepülnek időnként), majd belősz a TAC-al és megnézed az Outro-tNekem ez a pálya a kedvencem, szerintem iszonyat hangulatos lett!
Amikor a reaktorteremben a beragadt szabályzórudakat "kézzel" kell visszakalapálni az egyszerűen király![ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
válasz dantes #12024 üzenetére
Hát ez sokmindentől lehet: túlmelegedés, videodriver, windowsban a hang valamint a video hardvergyorsítás teljes állásban van?
Többen panaszkodtak itt hogy Vista alatt nem megy rendesen, esetleg fagy.
Tessék XP alatt jáccani, ott úgyis gyorsabb!''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Olvasom hogy itt (majdnem) mindenki eltéved a Core pályán, meg jaj csúnya alienek.
Én kifejezetten élveztem a Core nyomott fagyos hangulatát, felüdülés volt a dzsungel után, nem tévedtem el. Persze régen sokat toltam a Descentet (régi motorosok biztos ismerik), az ottani 3D-s labirintushoz képest ez lepkefing!Az alienek meg idegesítően gyorsak, de persze Y71AK, távcső ráaplikál és messziről leszed, ha mégis túl közel jönnének akkor shotgunt a pofájukba, azt szeretik!
Az utolsó pálya nem kicsit frusztráló az tény, de mindent összevetve teccik.Ja és "Jack Bauer" nehézségi szinten én sokkal több buggal találkoztam mint médiumon..
Nemsoká meglesz a 8800 GTS-em, akkor majd very highon is végigtolom.
-
Zoo123
senior tag
válasz Zsolti0609 #11555 üzenetére
Majd fog!
Az elején nekem se (nagyon) szaggatott, de a későbbi pályákon bizony érezhetően visszaesett a teljesítmény.
Bár lehet hogy a Crysis X2-vel szárnyal, nem tom...[OFF]
Vagy tényleg ennyire kell neki a 2GB ram?
[/OFF]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest