- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Vissza olvastam (kerestem), de nem lettem okosabb, most akkor tényleg nem lehet G80-on (8800 GTS) bekapcsolni az élsimítást (AA)? 169.09-es driver van fent, és akár a játékban, akár a driverben próbálom állítani, nem megy.
-
Pompi
nagyúr
Szerintem van itt a topicban pár tapasztalat...
-
Pompi
nagyúr
A topicot megnyitom.
Ismét felhívom mindenki figyelmét a fórum alapelveire, mely szerint tiltott minden:
- "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Remélem tudtok e szerint fórumozni és nem kell hasonló szankciókat alkalmazni.
-
Pompi
nagyúr
Nos akkor ez a topic is a COD4 sorására jut egy időre. Warez miatt zárva 24 órára.
Akinek pedig töröltem a hozzászólását figyeljen oda. Legközelebb nem ússzátok meg ennyivel, miért nem lehet megérteni, hogy NO WAREZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- SzoftverPremium.hu
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest