Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Én nem vagyok túl tapasztalt, de így csinálom.
1. Binance accout (ebben ugye van beépített walett is), van trust wallet és MetaMask is, ennek a kettőnek ugyanaz a címe, TW-t beimportáltam MM-be. Kezdetben TW-t használtam, de szerintem a MetaMask jobb, nekem jobban tetszik, több dolgot lehet rajta beállítani, stb. Most már szinte csak azt használom. Ide lett egy másik accountom is + custom hálózatok.
2. Így van, ilyenkor a Binance wallet-ből átrakod, így értelemszerűen ott látod, ahova küldted.
3. Nem kell mindenhova account, pl TW-ben meg MM-ben is van böngésző, abból megnyílik a Dapp oldal amit csak összekötsz a tárcával és kész, mehet a stake-elés. Ezt a többit nem ismerem, amiket írsz.
Persze, bármikor bármi elveszhet, vagy fel is törhetik a tárcádat, vagy kicsalhatják a seed-edet, de az is lehet hogy holnaptól megszűnik az egész crypto és nulla értéke lesz mindennek. Kérdés, hogy mekkora a valószínűsége ezeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest