- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
válasz
Elbandi #8108 üzenetére
Trezort nem tudom, hogy miért linkelted, nem beszéltem róla. Ledgerre nem azt mondtam, hogy closed source, hanem hogy nem teljesen open source.
A hasonlatod pedig nem állja meg a helyét: egy hardver walletet tutira kriptóhoz fognak használni, tehát megéri meghekkelni, míg ha egy random laptopot veszek valahonnét, akkor hardveresen(!) meghekkelni nem éri meg, mert nagyon kis eséllyel fogják ilyenre használni. A SW-es részével pedig már tudok mit kezdeni. De kifejezetten nem úgy fogok valakitől laptopot venni, hogy elmondom neki, hogy mire kell, tehát ha valaki ebben a tudatban ad nekem valamit, akkor persze, hogy nem használom. De ezzel most mit bizonyítottál? Hogy jogos volt a felvetésem, hogy nem vennék erre specializált hardvert, mert kockázatos? Megkérdeztem tőled, hogy megeszed-e a szart, és erre visszakérdezel, hogy én megeszem-e?
-
Árpi001
senior tag
válasz
Elbandi #7826 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.
Nekem hiába írod hogy hülyeség, nem én találtam ki.
Sokan vizionalták azt, hogy a következő gazdasági válság, vagy ha egy nagyobb, világméretü krach beüt, akkor a btc=krypto fel értékelödik.
Nem véletlenül tartják, tartották sokan digitális aranynak.
A nagyobb krach kb most van a btc "születése" óta.
Nekem úgy tűnik, ezeket a várakozásokat nem teljesítette egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged