- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Pontosan mi is ez? Jól értem, hogy a monster beats superbowlos reklámjában egy pillanatig a háttérben látható lehet majd egy ismeretlen ember, akin VIBEhub-os póló meg sapka lesz? Hááát, nekem elég gyengusznak tűnik...
(Aki esetleg nincs képben: a monster beats egy rossz minőségű műszaki cikkeket nagyon drága, nagyon erős reklámmal megtámogatva árul marha drágán, elképesztő sikerrel. Gyakorlatilag 5-10-szeresen túlárazott műszaki tartalom, viszont elképesztően jó marketing (és valóban szuper kaliforniai dizájn, stb, a lényeg, hogy csak a reklám miatt veszik az emberek. [Nem fikázni szeretném a Monstert nekem is van pl. egy 47ezer Ft-os Monster Beats Tour fülesem, nem szól jól, de a dizájn miatt megérte, gyönyörű, a legszebb füles, amit valaha láttam, gyakorlatilag SATA kábelek lógnak a fülben, megdöbbentően szép.]) Szóval, ez jó, hogy egy ilyen marketing guru céggel paktál le egy coin csapata. Ami szintén tetszik, hogy nem a celeb fogja a coint reklámozni közvetlenül. Viszont szerintem ennek az egésznek kicsi a súlya, úgy, ahogy van.
Eddigi kalandom a VIBE-bal: én úgy jutottam hozzá, hogy VIB-et akartam venni és véletlenül VIBE lett belőle.
Mindegy, egyelőre én is tartom...
-
mepet
addikt
Jaja, én ennél a hírnél adtam el decemberben, nem bántam meg. Ami nekem gyanús volt, hogy egyesek azzal próbálták védeni a védhetetlent, hogy a whitepaper egyik szerzője azon whitepapereknek is társszerzője, amikből lopták a részleteket. De ez szar magyarázat, hiszen attől még ugyanúgy kötelező lett volna a forrásmegjelölés. Mondjuk azt még hozzá kell tenni, hogy rengeteg coinnál ugyanez a helyzet, sok whitepaperben nincs is források fejezet, most megnéztem kettőt példának: az ETH-nél van, a NEO-nál nincs... (Mondjuk a NEO lehet nem a legjobb példa, az a fél világ szerint scam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged