Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
Electroneum
Hamarosan újabb 3 tőzsdére fog felkerülni
ETN & NEW EXCHANGESIt's official! We are pleased to announce that we working with NEXT.EXCHANGE, which will soon allow you to transact and trade your ETN. We estimate that we'll be up and running within 3 weeks or so as our devs continue to work closely with their peers at NEXT.EXCHANGE, working together to make sure that we meet all the criteria we need, and that our precious coins are in good hands.
As you may already know, the CEO of EHI and Titanium - Michael Stollaire - is working with ETN. Michael is helping us filter and find the right exchanges for our burgeoning business. He has vast experience and contacts, both of which will be incredibly valuable when negotiating ETN's listing, and we expect to have more news for you soon.
Michael has quickly become fully engaged with the team, and is driving change at a startling rate. As of today, we already have 3 exchanges in fast track application, and, much as we'd love to share all the details with you right now, the strict application criteria has our lips firmly sealed! I'm sure you'll all appreciate that any leaks could seriously hamper our application process, which would only cause frustrating delays. That said, we shouldn't need to wait too long to hear the announcement from the exchanges.
As Michael powers on, it is already very clear that we have torn holes through the stratosphere to get to this point. It's a waiting game now, so let's be patient as the process takes its course while we build great foundations for our coin.
In closing, let’s remember we have been live for just 2 months, and we've made huge advances that other coins can only dream of in such a short time. A major part of our success is because of you guys, the community. You are the reason, you are the drivers of change and we LOVE YOU for all your amazing support.
Thank you!
-
pimmi
senior tag
így utólag megnéztem, itt
duplázás oka 1. coinnak választották, 0,5-1usd re várják most és aztán....
cindicator was picked as coin of the month by the Palm Beach Confidential group which will explain the explosion in price. -
Szilu
tag
Ajánlom olvass el erről pár cikket, nézz meg pár videót, mert nem értem a kérdést, sem a példát. A coinbase-en amint fogadni akarsz, és ráklikkelsz a depositra, megjelenik az adott coinhoz tartozó címed. Ide tudsz fogadni, ezek között automatikusan váltani , ezekről küldeni. Ennyi és semmi több.
-
Zsoca_D
tag
Köszi mindenkinek a választ. Közben végiggondoltam, és befizetésnél nem lehet probléma.
Utalásnál az ő bankszámla számukat, nevüket, stb adom meg. Ez pontos, tehát a pénz átmegy. Az azonosítómat megnézik, itt leellenőrzik a nevet, és ha stimmel, akkor jóváírják. A név ellenőrzésekor nyilván elfogadják az "ö" "oe" átalakítást, mivel azt ők csinálták. Eddig rendben is van. Hétfőn küldöm is a pénzt.
Viszont a kiutalással még vannak aggályaim. Mert ők elindítanak egy utalást, ahol megadják a nevemet "oe"-vel, és a számlaszámomat. Itt viszont a bankom ellenőrzi le, hogy stimmel-e a név, és mivel nem ők változtatták meg az írásmódot önkényesen, így NEM fog stimmelni és esetleg elutasítják.
Mindegy. Egy min. összeget beküldök (sajna itt komoly bukó lesz százalékosan a díj), és pár nap múlva ki is kérem egy részét (pl 20be, 10ki). Közben felhívom a bankot, hogy elfogadják-e a "külföldiesített" nevem. Ha a válasz nem, akkor leírom ezt a CB-nek, és megkérem őket, hogy vagy találjanak egy igazi "ö" betűt a rendszerükben, vagy írjanak helyette sima "o"-t, mert a bank különben visszadobja. Sima "o"-val már nem egyszer utaltam ki más típusú helyről magamnak pénzt. (Amúgy én voltam a barom, hogy nem a szokásos "o"-t használtam, ahogyan minden más hasonló esetben. De ezek az elején beijesztettek, hogy okvetlen teljesen pontos nevet adjak, mert különben nem fog menni a ki/be utalás)A lényeg, hogy mikor végigjátszom ezt az egész sztorit, visszaírok ide is megosztani a tapasztalataimat, mert gondolom Mo-on jónéhányan kerülhetnek szembe ilyen problematikával.
-
Coinbase-en előbb mindig létre kell hozni az adott kriptohoz egy address-t, hogy lehessen küldeni róla, vagy az létrejön magától, amikor küldök? És ha többet hozok létre, akkor majd ki lehet választani, hogy melyikről küldöm?
Pl. van már rajta BCH-m, és most küldeném valahova, de még nincs BCH address-em. -
paler
aktív tag
Ebben szerintetek van lehetőség?
-
fireman123
őstag
válasz
butch3r
üzenetére
..nem tudhatjuk hogyan fogja a sok futures mozgatni az árat kénye-kedve szerint, .....ha jól gondolom nem abban érdekeltek, hogy emelkedjen az ár, hanem abban hogy szűk sávban le-fel mozgassák és ezt játsszák meg a határidőn, ...és ha ezt meg tudják csinálni (mert a nagy hedge fundoknál pénz mint pelyva, és rengeteget tudnak nyerni a tőkeáttétellel), akkor mitől emelkedne jelentősen, hogy megérje hodl-olni?
De majd meglátjuk, hónap végén CME futures zárás (ott 5x áttétel), majd február közepén újból CBOE zárás ......kiderül, hogy ugyanez lesz-e mint a napaokban és leragad az ár nagyjából ezen a szinten -
Vigilante
őstag
Idei G-20 találkozón melyik időpontban lesz a terítéken a Bitcoin és egyéb krypto-k!?
Valaki nem tud valami infót erről. Hallottam én ilyen márciusról is facebook-on, de valami megbízhatóbb forrás kéne. 
-
butch3r
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
mért ne lenne kifizetődő a hodl? mmint ha keresni akarsz a mozgáson akkor nyilván nem, krédés elcsíped e le illetve felfele a mozgást de ha nem és az emelkedő trend megmarad akkor a hodl-el szerintem továbbra is nyerni lehet. szvsz
-
Szilu
tag
Jó sok cikk van erről a neten most, ami főleg annak fényében, hogy sokan erről előre írtak, igazolni látszik ezt a teóriát.
Közvetlen adás vétel nincs futures nél, de összefüggés van.
Mindenesetre most kérdéses lesz törekvés, és eszköz ennek szabályozására, na meg mi lesz, ha ezzel kalkulál a piac. Az teljes bizalomvesztést is hozhat? -
Gh0sT
addikt
ETN lehet hogy ugrani fog... érdemes nézni...
-
Gh0sT
addikt
Szerintem a tőkeáttét nem 1:50, hanem valahol 1:2 környékén lehet, ami lényegesen kisebb. Volatilis piacról beszélünk, itt azért kell a 30-50% depozit.
Egyelőre nekem az az érzésem, hogy hintáztatás fok következni, viszont két dolgot nem nagyon tudok:
1. A határidős árjegyzésnek van-e bármilyen hatása a spot árfolyamra? Elvileg a határidős ügyletek elszámolásosak, vagyis nincs mögöttük konkrét bitcoin tranzakció. De ezt valaki megcáfolhatná.
2. Mekkora tőkét tudnak az intézményi befektetők megmozgatni? Van-e akkora szereplő, aki árbefolyásoló hatású, esetleg többen összehangoltan dolgoznak együtt? Utóbbi azért lenne fura, mert a határidős piac szabályozott, tehát ennek ki kellene buknia.A nagy kasza a tőkeáttét miatt a határidőn lehetne, ráadásul ott shortolni is lehet, vagyis simán lehet fogni az emelkedést és az esést is. Ha valami intézményi befektető lennék én tuti mindkét piacon játszanék egyszerre. Határidőn fognám a mozgást, spoton meg indítanám a trendet és fordítanám az árfolyamot... A kérdés, hogy ezt csinálhatják-e?
Még valami eszembe jutott: nyilván ezt a játékot addig lehet játszani, amíg kellően kicsi a piaci kapitalizáció, tehát mesterségesen még akár lent is lehet tartani az árat egy darabig.
-
fireman123
őstag
válasz
mhmpista
üzenetére
sajnos mint az elmúlt napokban láthattuk, hogy teljesen együtt mozgott a teljes a piac a BTC-vel,......lefelé is és utána felfelé is, ...és még egy rosszabb hírem van, az igaz, hogy február 14-én lesz a következő CBOE zárás, de a CME-nél a januári futures [link] valahol e hónap végén zár, ...és tavasszal/nyáron terveznek indítani még egy sor más tőzsdéken is BTC futureseket, ...és akkor minden hétre jut vagy 1-2 zárás, ...hintázni fog ide-oda, csak nem fogjuk tudni mikor le-mikor fel
...tartok tőle, hogy innentől kezdve el lehet felejteni a tavalyi emelkedéseket, a Wall Street-i hed fundok fogják megszabni az irányt
, ....akik nem az emelkedésben érdekeltek, hanem a fel-le játékban (lehet ugyanezon a szinten pár ezres határon belül)#Szilu: ...sajnos nem értek hozzá, és nem látok bele ebbe az egész határidős dologba, de úgy gondolom jól látja az indexes topicban "jonas11" .... "Piaci pletykák szerint nemcsak az esésben, de a decemberi futures piac indulása előtti emelkedésben is benne voltak a határidős szereplők. Akkor készletezték a bitcoint.
Üdvözlök mindenkit a nagyok között
Mostantól új játékszabályok vannak: a kisbefektetők buknak."
Persze biztos el lehet csípni halandó embernek is egy-egy hullámot (meg persze nagyot is lehet zakózni ha nem elég gyors az ember), de a HODL nem hiszem, hogy kifizetődő lesz ezentúl..... -
Szilu
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Az első linken lévő elmélet szerintem még mindig nem teljesen 1x1. A teljes állományt eladni a nekünk tetsző áron, majd szintén egy ekkora mennyiséget kedvünk szerint zárni, vagy lejáratig tartani szerintem nem ennyire egyszerű. Na és akkor ott van a vételi és eladási átlagár, ami szintén nem magától adódik. Nem tudom, milyen erők lehetnek ilyenkor a túloldalon, sem azt ez mekkora mennyiségnél kivitelezhető. A történet végen aztán megint pénzünk van, amit nem lenne rossz befektetni...
Ezt még szeretném majd jobban megérteni, mert továbbra is úgy gondolom, nem abból van a biznisz, hogy mi adunk veszünk, hanem hogy jön velünk a piac. -
mhmpista
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen ez a poszt és következtetés fogott meg engem is.
És ezért kérdezem hogy most mi lesz?https://prohardver.hu/tema/crypto_trade/hsz_3162-3162.html
És ha ez igaz. Ha a nagyok abban lesznek érdekeltek hogy ne menjen fel, eszközük és indítékuk is van, akkor mi lesz itt? Leszakadhat a bitcoin a többi coinról? Vagy hogy lehet velük úszni? 2/14 a következő zárás akkor hogy lehet ezt az infót kihasználni?
-
DNReNTi
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Ezek szerint ne varjak a 3K$-os ETH-ra?

-
FanTomasz21
tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Remelem ez csupan az oka igen . bitpandan is olcsobbak a cryptok mint coinbasen remelem itt is ez a helyzet
-
Huha81
tag
En valamikor januar elejen adtam el az enyemeket, Szilu tokeletesen megirta, amit en is gondolok a TRX-rol.
Mostansag eleg sok whitepaper-t olvasgatok es azert van koztuk hasonlosag. Ami nekem most leginkabb tetszik az ez: [link]
Az ovekben olvastam egyedul olyat, hogy milyen esetleges buktatok vannak a projektben, ami siman foldbe allhatnak. -
válasz
FanTomasz21
üzenetére
ezt pont 0.001ETH, kb 260ft különbség...
Hol itt a 20k-s eltérés?vagy ahová érkezett, ott más az árfolyama az eth-nak, azért a 20k-s eltérés, nem?
-
Szilu
tag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Nincs értelme ft- értékeket írni. A Coinbase ETH wallet logjában ott van a kiutalás, ráklikkelve pontosan kiírja, hogy hány eth-t utaltál (vont le a tárcádból), és mennyi volt a tranzakció díja. Ha a kettő különbsége megjelent (márpedig meg kellett jelennie) az exodus tárcádban, akkor csak szimplán épp frissített a wallet adatbázisa, vagy az eth, vagy a forint értéke, de egy ilyen árfolyam számítás sem elképzelhetetlen: ETH/BTC - > BTC/USD -> USD/HUF. Itt pedig sok minden változhat, és ez független attól, hogy a coinbase épp mit mutat, lehet (szinte biztos), hogy a te értékeid nem onnan jönnek.
http://support.exodus.io/article/52-why-are-prices-and-values-different-in-exodus -
FanTomasz21
tag
Udv. Segitenetek abban hogy mi az oka a kovetkezonek: a coinbaserol kiutaltam exodus walletbe az ETH egyenlegem utalas dijanak 250 ft kornyeket mutatta a coinbase. Par perc alatt rajt is volt az egyenleg az exodusban eloszor meg is lepodtem pozitivan mert 3000 ft al tobb volt az ertek majd 5 perc mulva 20 ezer ft- al kevesebbet mutatott pedig a coinbase dashboardja szerint az arfolyam akkor szinte semmit sem valtozott...
-
mepet
addikt
Jaja, én ennél a hírnél adtam el decemberben, nem bántam meg. Ami nekem gyanús volt, hogy egyesek azzal próbálták védeni a védhetetlent, hogy a whitepaper egyik szerzője azon whitepapereknek is társszerzője, amikből lopták a részleteket. De ez szar magyarázat, hiszen attől még ugyanúgy kötelező lett volna a forrásmegjelölés. Mondjuk azt még hozzá kell tenni, hogy rengeteg coinnál ugyanez a helyzet, sok whitepaperben nincs is források fejezet, most megnéztem kettőt példának: az ETH-nél van, a NEO-nál nincs... (Mondjuk a NEO lehet nem a legjobb példa, az a fél világ szerint scam.)
-
Szilu
tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Szia!
8 oldalnyi info az alapokról
https://www.investopedia.com/university/futures/
Engem is érdekelne, hogy ki szerint mekkora a hatása a coin marketekre, sajnos nekem fogalmam sincs, majd utánanézek. -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Valaki aki ismeri a tőzsdét, írja már le nekem ez a futures a jövőben milyen mértékben fog szétb...ni mindent?
http://cfe.cboe.com/cfe-products/xbt-cboe-bitcoin-futures
Illetve ezt hogy kell nézni? Az itt leírt dátum és összeg mit takar? Azt jelenti hogy mostantól ezeket az értékeket azokon a napokon érinteni fogja az árfolyam?
Amikor valaki pénzt nyer a Cboe futuressel akkor ki bukik? A tözsde? Ha igen miért engedi? Tudniuk kellene hogy ezt a piacot tényleg pár ezer darabbal simán irányítod. Ami a nagyoknak aprópénz.
Ha akarják bármikor letörik az árát? Akkor mostantól annyi a növekedésnek mert a határidős termékkel többet kaszálnak a nagyok, ha ott tartják az árát?Érti ezt valaki mélységében?

-
Szilu
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Próbáltam utána olvasni a TRON-nak és amit szóba hoztál azzal mindenképp tisztában kell lennie annak aki ilyet vesz. Szerintem nagyon fiatal ez az egész, és még nem látszik mi lesz belőle. Nem gondolom teljes lufinak, de egy nem ennyire éhes befektetői környezetben már lenullázódott volna ezzel a kommunikációval. Egyelőre itt is mint sok másik coin esetében megy a hitegetés, aminek legelső kézzel fogható mivolta tényleg a whitepaper rendbetétele kell, hogy legyen, és ennek 1-2 hónapon belül látszania kell. Addig ez inkább scam mint nem az.
Mindösszesen arra jutottam, hogy most pont egy amolyan mindent vagy semmit állapotban van, pont ezért az átlagnál nagyobb kockázattal az átlagnál nagyobb nyereséggel kecsegtet. Érdemes lehet a figyelemre, kis százaléknyi befektetéssel.
Nagyon a margón szeretném megjegyezni, hogy ezeknél a kiemelten spekulatív befektetéseknél az árfolyam továbbra is sokkal inkább hangulat, bizalom, trendek, hitegetések és álhírek mentén fog mozogni, semmint valós értéken - már ha egyáltalán ilyen fogalom létezik itt. Ettől még lehet ezen nagyot kaszálni, tényleg nem vicc az, hogy mindenkinek saját magának kell felmérnie, mennyi pénzzel, milyen kockázatvállalással, mennyire remegő kézzel, milyen távon és milyen taktikával, mit szeretne elérni.
Kilgore-nak baromira igaza van, hogy a tisztában kell lennünk a körülményekkel és az ismeretek birtokában tudatosan kell nekünk döntenünk. Nem ismeretlenek ajánlása alapján, és nem is a pillanatnyi hangulatunk alapján, tudjuk magunknak mindig megindokolni mit, miért teszünk, és akkor nem bontunk egyből pezsgőt, ha 50%-ot visszapattan valami, nem akasztjuk magunkat 30%-os esésnél, és sosem a csúcs és a mélypont közötti értéket vizsgáljuk, mert azt eltalálni szinte lottó, ha csak nem kezelünk milliárdokat (amivel ez egyébként szintén esélytelen más okokból). -
Huha81
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Tegnap sokan megfeledkeztek a lopott whitepaper-rol

Amikor ment le az arfolyam sok forumon szidtak a TRX-et emiatt. Tegnap ugyanazok az emberek teljes vallszelesseggel mellette voltak, hogy ez a legkiralyabb dolog a vilagon.... -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Laci244
üzenetére
A lopott whitepaper-ről mi a véleményed? Vagy azokról nem meséltek a YouTube-on?
Nem tudom milyen grafikont néztek, de az ugye világos, hogy január 4. óta csökken az árfolyama Btc-hez képest? Magyarán, több pénzed lenne, ha nem csinálsz semmit...
Szerintem felelőtlenség amit csinálsz.
Mondjuk úgy, hogy a bitconnect is eddig húzta miközben mindenki tudta, piramis játék, nem meglepő...Az csak a szomorú, hogy addig nem nyugszotok, amíg el nem buktok annyi pénzt, hogy a kormány kényelem legyen szigorúan szabályozni ezt is.
-
SLYM
veterán
válasz
stefi76
üzenetére
Igen, de jelen esetben az adóztatás nagyon egyszerűen megoldható, hiszen bankszámlára megérkezik a pénz, ott van, látszik, egyszerű az adószedő dolga. Persze ki is játszható a rendszer kp-s fizetés esetén, de ez ilyen, plusz szerintem ez a forgalom elég kicsi százaléka.
Ezzel szemben a polgárok pénzének védelme egy sokkal nehezebben kivitelezhető dolog. Gondolj csak bele, te hogyan kezdenél neki? Én gondolkodtam ezen egyébként, a teljes tiltás a legegyszerűbb, első lépésben a bankoknak megtiltják a crypto tőzsdékkel való kereskedést és/vagy blokkolják az oldalukat. Ezen kívül minden más nehezen kivitelezhető. (Gondolok itt arra, hogy felállítani egy követelményrendszert a tőzsdéknek, hogy minek kell megfelelniük, majd ellenőrizni, hogy ennek tényleg megfelelnek-e. Ha nem, akkor elvenni a jogot, hogy szolgáltassanak.)
Az még érdekes ebből a szempontból, hogy a vásárlás jelenleg igen macerás, emiatt nem csak az átlagembernek megy el a kedve az egésztől, hanem a geek/spekuláns közösség is óvatosabb, lehetőségeinkhez képest nem teszünk ebbe annyi pénz, mint amit akkor tennénk bele, ha sokkal kényelmesebb, felhasználóbarátabb lenne az egész rendszer. Én úgy gondolom nem kell félteni ezt a pénzt ami a rendszerben van, ha nullára csökkenne sokaknak fájna, de a devizahiteles buliban sokkal nagyobb arányban voltak óriási bajban az emberek, mint itt lennének.
-
Laci244
csendes tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Ez a WC-n lehúzós rész tényleg komoly vagy csak szimpla trollkodás?

-
Laci244
csendes tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Szia
Szerintem az egyik legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező coin. Alapesetben minden egy dollár alatti coin a top30-ban elég szupernek ígérkezik, hisz a fiatal befektetők ezekben látnak leginkább hatalmas növekedést.
A tronfoundation alapítója Justin Sun. Fiatal kora ellenére elég komoly eredményei vannak már. Nem véletlenül követi 348 ezer ember twitteren.
Összehasonlításként Brian Armstrongnak, a coinbase CEO-jának 171 ezer van.Érdemes lehet Crypto Crow és Big Ben Millionaire Trader youtube csatornáján tron-os vidiket nézegetni. Tőlük nézek mostanság a legtöbbet.
Valamint ajánlom lecsekkolásra az alexa.com-on a tron weboldalát.
Meglepődnék ha Karácsonykor fél dollár alatt lenne egy TRX ára.
-
Szőrös
veterán
válasz
Zsoca_D
üzenetére
Nekem is ékezetes nevem van, simán ment az utalás 2szer is. Arra figyelj, hogy utalásnál legyen minden rendesen kitöltve. Ha nagyon parázol akkor csak pár eur-t utalj elsőnek, ha banki zárásig átutalod akkor másnapra át kellene mennie a coinbase-re. Ha megvan akkor utána mehet több pénz is.
-
pigster
senior tag
A reference number nem elég. Céges számláról indítottam, előtte ezerpluszegyféleképpen igazoltam nekik, hogy én vagyok a tulajdonos, visszaírták emailben, hogy rendben lesz, és mégsem. Csak, ha a név egyezett, akkor volt jó. Ékezeteket valahogy meg megoldották.
A SEPA utalásnál, ha esetleg van lehetőség, akkor még véletlenül sem magyar bankból kell indítani. Osztrák bankban kb. 0,9 EUR az utalás költsége. Persze ehhez kell egy bankszámla ott. -
Szilu
tag
válasz
Zsoca_D
üzenetére
Szerintem a legfontosabb, hogy a reference number ott legyen a közleményben (ha külön rubrikád nincs erre). Nekem 26 óra alatt megjelent a számlámon. A próbálgatásnál picit kellemetlen, hogy a sepa utalásnak van egy minimum illetéke, ami 1 eurónál is ~2600 ft körül van, de nagy tételnél talán megéri.
Én csak a kimaradottság érzésének elkerülése végett (tanulási célzattal) vettem piciny összegért különböző coinokat nem a legjobbkor, de igazából nem is célom velük kereskedni. Remélem az elmúlt nap adok-kapokja után ismét inkább a véleményeké és a tegnapi, tudatos piacbefolyásoláshoz hasonló infoké lesz a terep a fórumon, mert azt szívesebben olvasom

Nem lenne rossz amúgy egy alapos első hozzászólás tájékoztatásként, mert csomó érdekes infót tanultam pár nap alatt is:
- pl hogy a coinbase-en megy a leggyorsabban regisztráció igazolása (vs bitsane, bitstamp) a bitpandánál szükséges mobil app valamiért homályos képet készít, így ott nem is sikerült igazolnom magam. Aztán váltásra gdax-ot kell használni coinbase regisztrációval, de oda kell még egy igazolvány, amit viszont ismét a coinbase-en érdemes feltölteni (az a reg jó a gdaxra).
- hogy a gatehub tényleg megnyitja (=ad) az új regisztrálóknak 20 XRP-vel (-t) a számlát (ra), csak közben eltelik 3 nap úgy, hogy nem tudni hol a zsozsó (pl ETH), majd 2 nap úgy, hogy megkapták a pénzt, de még nem került a számládra.
- pl. hogy mennyi össze vissza wallet létezik, és jelenleg a raidenhez nem is tudom hogy fogok valaha hozzáférni (továbbküldeni) a myetherwallet-en (ről) ETH nélkül.
- pl hogy mleyik portfólio tracker miért jó. Tényleg kipróbáltam szinte az összeset androidra (>20 fajtát), és jelenleg a kezdeti macerás adatbeadás ellenére a cointracking-et használom most. Erre fel észrevettem, hogy az alkalmazásban 5 helyen (amúgy tök feleslegesen) megjelenő pillanatnyi coin értékből 4 különböző... Írtam nekik fb-on, de lehet ez sem fog bevállni. -
pigster
senior tag
válasz
Zsoca_D
üzenetére
Nekem van benne á is meg ö is. Utalásnál nekem az á benne sem volt, mivel Ausztriából utaltam, ott meg nem képesek beírni, csak az ö-t. Coinbasen meg rendesen á-val van a nevem, bár pár helyen á-val, pár helyen meg Á-val írja: pl.: JÁnos, János. Több utalást is csináltam, rendben volt. Először azért csak EUR 10-t utaltam, hogy lássam, minden rendben van-e. Eltartott kb. 2 napig, míg megjelent a CB-n. Ha gond lenne, akkor sincs nagy gond, mert a Coinbaseről visszautalják pár napon belül a küldött összeget, ha szerintük nem stimmel a név.
-
Danex
addikt
válasz
stefi76
üzenetére
Vagy csak annyit szeretne az állam, hogy egyedül önmaga szivathassa az embert.
Azért az, hogy a fizetésem majdnem fele a zsebükbe megy, majd amit megveszek bányász cuccot kb világszinten a legdrágábban az adók miatt(pedig a fizu messze nem a legtöbb), tehát fizetésem maradék 60%nak a 30%-a is oda megy(58%), de még a kibanyaszott holmibol is 30%ot adjak oda.
Ilyen szempontból a BitCoin 50%-os esése még kedvezőbb is.
De azért az utak szar állapotban vannak, eü stb, nem kell mondanom.
-----
Bár kicsit eltertem a tárgytól, de ha nem lenne ennyire szar a helyzet talán kevesebb ember menne bele rizikós beruházásba
-
stefi76
aktív tag
"De szerintem ez még odább van, egyszerűen addig amíg a spekuláción kívül nincs lényeges gyakorlati haszna ennek az egésznek, addig nem éri meg állami szinten foglalkozni ezzel."
Állami szinten nem csak az adózás - tehát sarcoljunk - szemlélet miatt akarnak beleszólni, hanem amiatt is, hogy ne legyen abból valami irdatlan kakik - bár sokunk szerint már ez megvan - hogy Mari nénik és Józsi bácsik öntsék bele a pénzt eszetlen, majd egy nap a mínusz 50%-al véletlenül ott álljanak üres szebbel újfent és kezdődjön valami devizahiteles megmentés 2.0 akció, hogy ne rokkanjanak bele az emberek.
Sőt.
A szabályozások nem arról szólnak igazából, hogy sápot szedjen az állam, hanem, hogy védje a maga módján a befektetőt az szélsőséges, a rosszindulatú, az ilyen-olyan manipulatív folyamatoktól.Tehát teljesen rossz a szemlélet, hogy a cúna államok szabályozni akarják, mert kell nekik a pénz.
Persze, igen, ez is benne van.De sokkalta nagyobb érdek az, hogy ne tudjanak tömegével tönkretenni embereket azok akik értenek ezen a platformon és rendszerben nagyon ahhoz, hogy hogyan rángassák és ültessék be az emberkéket erre vagy arra az irányba az árfolyamnál.
Innen tessék már egy kicsit elgondolkodni, hogy miért is akarnak állami szabályozást.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Zsoca_D
üzenetére
Letezik Mo-n is 3D secure kartya, nekem is az van, de azt hiszem ez nem kartya fuggo, hanem egy banki feature amit vagy bekapcsolsz, vagy nem. Lehet nem mindenhol elerheto, K&H-nal tuti van a legolcsobb belepo visa kartyara is. Coinbase-en a sepa utalast meg nem probaltam, de nekem az á betut sikerult nekik beirni. Majd kiprobalom valami kis osszeggel.
-
Zsoca_D
tag
Hello
Van itt valaki, aki Coinbase-re fizetett már be (nem kártyával, hanem banki (Sepa) utalással), és a nevében van ö,ü,stb betű?
Mert nekem nincs 3D kártyám, ahogyan Mo-on szinte senkinek, a banki utalás elkezdése után viszont ott figyegett a nevem, ahova ők az "ö" betű helyett lazán benyomták az "oe"-t. Közben meg figyelmeztetnek, hogyha nem passzol a név, akkor nem tudják jóváírni az utalásom.
Most mit tegyek? -
butch3r
senior tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
nem vélemény nem egyezés az, ha random bebüfögsz doglokat a különböző témákban (akár a bányász topicban a random dude arca akinek még csak a nevét sem tudod), vagy itt, hogy húzza le a vinyót a wc-n amivel generálta a btc tárcát és még hasonlók.
ha humorizálni akarsz, akkor fogadd meg kilgoretrout tanácsát, a kevesebb néha több.
ps. azért az jelent valamit, ha ennyien úgy gondolják te megint ő vagy új reggel. vagy, hogy ennyien tévedünk, vagy hogy igazunk van.
de off részemről lezárva
-
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
A bankkal közlendő részbe bármennyire meglepő, de a banknak tudsz írni. Most nem tudom, hogy ez a része is trollkodás annak amit írsz, vagy tényleg nem érted, de hogy őszinte legyek nem is érdekel. Be lehet ezt fejezni, mert unja már mindenki, 3-an írtak már...
Ha esetleg normálisan is le tudod írni szerinted miért hülyeség, akkor azzal talán már előrébb lennél, mint a csodálatos kérdéseiddel, meg ezekkel a színvonalas postokkal amit eddig a topicba intéztél: [link]
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ha már a túltolásnál tartunk, hány reget akartok rámtolni?
Gondolom addig találjátok ki hogy ennek annak vagyok a másodregisztrációja míg a mód nem töröl. Erre megy ki a játék, ha valakinek nem egyezik veletek a véleménye. Nem hinném, hogy ez a humorról szól, inkább a véleménykülönbségről s annak az elintézéséről.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Volt pár vicces kommented (pl. a bányász topikban a legutóbbi kettő határozottan KenM-es benyomást keltett, a 18 alatti vásárlásos is tetszett), de nem kéne megint túltolni...
A kevesebb néha több.
-
butch3r
senior tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
mert a harmadik accountoddal sem bírod abba hagyni a trollkodást, felesleges idióta kommentek f*sását.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Megint a mi seggünkön csattant az ostor.
-
SLYM
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Nem lennék meglepve ha egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan olvasnak whitepaper-t a topicban.
Egyébként szerintem is ez a legnagyobb veszély az árfolyamra nézve. Első körben adóztatni fogják valószínűleg, illetve megpróbálják szabályozni. De szerintem ez még odább van, egyszerűen addig amíg a spekuláción kívül nincs lényeges gyakorlati haszna ennek az egésznek, addig nem éri meg állami szinten foglalkozni ezzel.
Valahogy így nézhet ki a jövő, én erre fogadnék:
Egészen addig amíg nem jön a LN, a BTC veszteni fogja a piaci részesedését a többi crypto-val szemben. Majd amikor ez megjön, akkor az egész megfordul. Minél hamarabb érkezik meg, annál nagyobb lesz az értéke a többiekkel szemben a BTC-nek. Ha nem érkezik meg 1 éven belül, én el tudom képzelni, hogy trónfosztás lesz, akkor már a LN-el se tudnám mi történne. Nyilván erősödne azért a Bitcoin, de, hogy "piacvezető" lenne-e azok után, hogy egyszer elvesztette a titulust, az jó kérdés.
Az EU és az USA szerintem addig nem fog foglalkozni a kryptotőzsdékről a számlákra érkezett pénzek adóztatásán kívül semmivel, amíg nem lehet kényelmesen fizetni áruért ezekkel (mondjuk a forgalom csak 90%-a történne spekulációs céllal). Talán az lehet kivétel, ha ugyanúgy tőzsdéken, spekulációs céllal történne a forgalom 99%-a, csak háromszor ekkora piaci kapitalizációval.
-
tom120514
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Miért megszűnt???

Egyetértek, lassan nincs kedvem benézni, 30 perc alatt 30 új hozzászólás, de minek...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Már most is tiltva van egy csomó minden (ICO, tőzsdék, bányászok is ki lesznek tessékelve), szerintem nem döntené be jobban a piacot, mint a "szokásos".
Ami gond lenne, ha mondjuk az USA és az EU megállapodna valami kriptot negatívan érintő dologról (Trump miatt ezt nehéz elképzelni) vagy ha valamelyik nagyobb EU-s ország tiltaná be teljesen, előrevetítve egy teljes EU ban-t.
szabi__memo, SLYM, Tilos az Á: ha a felesleges személyeskedés, trollkodás és trolletetés helyett mondjuk elolvasnátok pár coin whitepaper-jét, sokkal tartalmasabban telne a napotok. Ennyire hiányzik a Mónika-show vagy mi van?
-
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze, hiszen ha tudod mi a közlemény rész, akkor teljesen logikus, hogy azt hiszed, hogy a banknak kell küldeni az infót a Bitpanda helyett.
Vagy esetleg a "Bankkal közlendő" kifejezés értelmezése okozott nehézséget? Vigyázz, nehogy belefuss a blockchain technológia kutatása közben ilyen hasonlóan nehezen értelmezhető szövegbe.Látom közben megérkezett Mr Aranyfedezet, nem maradhat ki a buliból ma sem...

-
nyogo83
senior tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
"bedőlt"

-
Tilos az Á
junior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ne vedd személyeskedésnek, amikor esik a bitcoin akkor itt ez megy. S most megint bedőlt 11700-ról 11300-ra...
-
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
De hiszen olyan határozottan foglalt állást az imént a szakértő úr, hogy badarság lenne a részemről vitába szállni. A bankos kérdésekre a kutatás eredményét legyen kedves majd publikálni a nagyközönségnek, hiszen mi egyszerű emberek nem tudhatjuk mennyi idő alatt ér át egy SEPA átutalás, hát nem járt az egész PH-n olyan fórumozó, aki hallott volna átutalásnál a közlemény mezőről. Írj még kérlek, hadd tanuljunk mindannyian!
-
szabi__memo
nagyúr
Akkor lássuk. Amiket kérdeztem egyik sem a technológiával kapcsolatos hanem a kereskedéssel.
Egyébként várom a válaszodat a banki kérdésemre is. De gondolom azt sem tudod az a mező mire jó
Amit te itt okoskodsz az viszont gáz. Szerinted egy is elég lenne. Több mint nevetséges.
Ugyanazokra/ugyanoda jó szerinted a PoS a PoW a PoB? Ugyanarra használják az összes crypto és a mögöttük lévő technológiákat?
Kérlek fejtsd már ki ha már ennyire okos vagy -
YASKATIR
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szerintem nem. Ha egy olyan kamu hir, hogy del korea kitiltja a crypto-t igy megdonti az egesz piacot, akkor szerinted egy olyan hirnel mi tortenne, ahol kina bejelenti, hogy matol illegalis a crypto, az osszes coinnal, mindennel? Menne vissza a bitcoin (meg kb minden) 2012 korulre.
Ezalol azok a coinok lennenek kivetelek, amik mogott olyan cegek vannak, mint az IBM es nem kinaban van a banyaszok tobbsege -
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
XD. Ilyenek ezek az idők, napi 1-1 újabb szakértő mindegyik crypto topicokba érkezik.
És rájöttél már utalásnál mit jelent a közlemény rész?
Vagy még mindig tanulmányozod a bankrendszer működését, mielőtt nyitnál magadnak egy bankszámlát? 
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Szerintem ez csúsztatás. Azért a kripto nem a kínai kormány kedvence, ha lekapcsolnák az összeset, attól még nem szűnne meg a bitcoin, (igazából a jelen állapotban alig tűnne fel, még magasabbak lennének a díjak meg még lassabban érnének át a tranzakciók). Míg a Ripple csődje esetén az XRP nagy valószínűséggel.
Az internet is hogy megváltoztatta a világot pár év alatt, szóval annyira nem légből kapott elképzelés, hogy a blockchain is változtat a társadalmon, még ha nem is akkora mértékben. A pénz funkciótól eltekintve is nagy technológiai jelentősége, lehetővé tesz a csomó dolgot, ami előtte lehetetlen volt.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
"a bitcoin eseteben viszont kinan mulik minden, azaz egyetlen kormanyon"
Ez nem egészen így van.
Kína a domináns jelenleg, de ez csak azért van így mert ott a legkedvezőbb jelenleg a bányászás.
De ahogy kihúzza ebből a fejét, és kedvezőtlenebb bányászási feltételeket teremt, már nem rajta fog múlni minden. Ez igazából csak piacgazdaság, a többség ott bányászik ahol a legkedvezőbb a feltétel, és ha egy
helyen jóval kedvezőbb lesz mint a többin akkor ott többen bányásznak s akkor ez az egy hely jobban beleszól mindenbe. A kérdés az Kína nélkül lesz e annyira domináns a legdominánsabb, mint most Kína? -
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze, világos.

-
YASKATIR
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Igen ez igaz, hogy az XRP nem decentralizalt es a ripple-n mulik a dolog, viszont ugyan ez igaz a bitcoinra, mivel az sem decentralizalt (jelenleg, es nem is lesz az meg jo sokaig), a bitcoin eseteben viszont kinan mulik minden, azaz egyetlen kormanyon, ami raadasul komcsi.
Egyebkent en azt vallom, hogy satoshi (felteve ha egy ember volt) egy sima anarchista volt, aki azt kepzelte, hogy na majd o most megvaltja a vilagot, es eltunteti a csunya bankokat, tortenetesen a szaktudasa is megvolt hozza, hogy letrehozzon valamit ennek erdekeben (a kerdes az, hogy miert tunt el). Bar az is lehet, hogy siman penzt csinalt maganak a semmibol es most rohogve olvassa a reddit-et valamilyen privat szigeten.
Ha az elso igaz, akkor eleg naiv volt, mivel nem fog senki sem megvaltoztatni egy tobb 100 eves, relativ jol mukodo dolgot, ha pedig a masodik, akkor en baromi buszke vagyok ra. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Az XRP tranzakciók annyiban mások, hogy ott egyedül a Ripple Inc. jóindulatán múlik, hogy működik-e az egész. Majdnem olyan szinten függ tőlük minden felhasználó, mint a Paypal-től annak partnerei. Nem pont ennek a függésnek a megszüntetése volt Satoshi egyik célja?
Ezzel szemben a BTC "önjáró". Túl sokat olvasol r/btc-t, a Blockstream hatása a btc működésére összehasonlíthatatlanul kisebb, mint a Ripple-é az XRP-re. Nyilvánvaló, hogy egy központosított rendszer hatékonyabban működtethető és gyorsabban frissíthető, mint egy anarchikus. Különben a Blockstream kötelezően kiküldte volna az update-et az összes node-ra és walletre, aztán augusztusra meglett volna a 100%-os Segwit támogatás.
-
FanTomasz21
tag
válasz
butch3r
üzenetére
köszönöm a válaszokat, megnézem ezeket az opciókat este. amin még agyalok, hogy jelenleg kicsit több mint 0,5 egység ethereumom van és érdemes lenne e belőle átkonvertálnom btc-be vagy sem?(amig mondhatni lent vannak az árak) ethereum sokat drágult az utóbbi időben elég nagy projekt,valyon képes e olyan növekedést megcsinálni mint amit a btc tudott mondjuk tavaly óta.( dollár érték alatt értem) Tudom az eth is csupán 8 dollár volt 1 éve és ahhoz képest brutálisat drágult, btc pedig kb pont annyi volt egy éve mint ma egy eth , de ebből a kb 1000$ árfolyamból képes lesz e megcsinálni azt amit a nagytesó év végéig? amit fentebb irtok fejlesztések ha aktiválódnak majd a bitcoinban jó eséllyel az ár jelentős emelkedése várható, valyon elszívja e az eth-ból és a pénzt, vagy vele együtt az is arányosan drágulni fog?
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Az atlagember azt fogja latni, hogy ezekkel lesznek tele az ujsagok, tv csatornak, weboldalak es abba fog penzt tenni, amibe a nagy es ismert cegek is, mint (maradjunk a peldanal) az IBM vagy a moneygram. Az pedig nem fogja erdekelni, hogy mi az az ln, meg mire jo, meg mikor jon.
Egyebkent a vilagon az okostelefon felhasznalok 10.5%-a hasznal huawei telefont, ezzel a huawei a 3. legnagyobb gyaro a samsung es az apple utan.. Azaz nem santit a hasonlatom.
(#3116) mepet: Igen, az ar kizarolag attol fugg, hogy ki mibe fektet. Egy-egy nagyobb ceg meg siman kivalt tobb tizezer, ha nem szazezer olyan embert, aki par szaz dollart tett bele XY coinba
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Igen, és az átlagember mit fog látni ezekből? A Moneygram és az IBM is a háttérben használja ezeket, az átlagembert ugyanúgy nem fogja érdekelni, hogy az XLM vagy az XRP hálózatán megy át a fiatban küldött és fiatban felvett pénze, mint ahogy a szakembereken kívül nem érdekel senkit, hogy a T-mobile Nokia vagy Huawei hálózati eszközöket használ a mobilos hívások továbbításához.
Huawei mobilt is alig használ valaki, pedig az a világ legnagyobb telekommunikációs hardvergyártója. Ezért sántít a hasonlatod.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ezzel csak az a problema, hogy amire minden ilyen bevezetesre kerul a BTC-nel, addig a cegek elkezdik hasznalni az egyeb coinokat, lasd IBM, MoneyGram (meg ezen kivul van meg 2 ami XRP-t fog, csak nem neveztek meg oket). Azaz elertunk oda, hogy megint jo a nokias pelda.
Volt telefon? Volt.
Jo volt? Eleinte, amig dominans volt a ceg igen, aztan nem.
Bedolt a nokia? Be, mert lassan reagalt a piac igenyeire
Van ma normalis nokia okostelefon? Van, csak tobb eves lemaradassal es igy mar szinte senkit sem erdekel.Nagyjabol ugyan ugy reagal a piacra a BTC, mint anno a nokia (rohadt lassan). 2009 ota van BTC es 2017 januarjaban sikerult egy alfa verziot kiadni a ln-bol. 2017 decembereben pedig ott tart a dolog, hogy eljutott az RC1-ig. Ez kb annyit jelent, hogy 2016-ban jottek ra arra, hogy lehetseges, hogy a spekulacion kivul masra is hasznalnak az emberek a BTC-t, persze csak akkor, ha lehetne.
Egyebkent XRP-ben "mar ott van az LN". 70k tranzakcio lement 3.7mp alatt.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Azt felejted el, hogy míg a BTC-t tudják fejleszteni, hogy az egyes specifikus funkcióban is elérje a specializált coinok teljesítményét, addig az XLM/XRP/Raiblocks/épp-hypeolt-bitcoinkiller hatalmas lemaradásban van a hírnév és elfogadottság tekintetében.
A BTC fejlesztés középtávú tervei a side-chainekkel és a lightninggal lehetővé teszi a legtöbb kisebb coin innovációjának implementálását. Ha elindulnak az atomic-swap-es lighting channelek, az eléggé be fog tenni a pusztán olcsó tranzakciókra épülő (vagy kizárólag emiatt használt) coinok árfolyamának.
Másrészt a rugalmasságot is túlbecsülöd. A Segwit sem tud elterjedni rendesen, mert lassan frissítik a walletjüket a felhasználók. Mennyire tűnik reálisnak, hogy pár hónap vagy akár pár év alatt képes lenne közel a teljes infrastruktúra átállni egy másik coin használatára?
A BTC-ben való megtakarítás, pénz parkoltatás az maga a használat (tetszik, nem tetszik ez az infláció hiányának az egyik következménye). Az, hogy BTC-alt párokkal kereskedsz, szintén. Ver-ék miatt most lassú és drága vele vásárolni, ezt megoldja a Lightning Network, nemsokára megint lehet majd filléres dolgokat vásárolni vele.
-
SLYM
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Abban biztos vagyok, viszont látom te ezalatt a 3 nap alatt, amióta először beírtál a topicba, szakértője lettél a témának. XD
-
SLYM
veterán
Szerintem meg az összes coin konkurense a másiknak és igazából nem is lenne szükség egynél többre. Én is amondó vagyok, hogy a BTC abból él, hogy ez volt az első, ezt ismeri mindenki.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Because
üzenetére
Valahol olvastam nemrég, hogy mindegy, mi van egy coin mögött, ha olcsó, az emberek azt veszik, mert belevizionálnak 100 meg 1000 dolláros árfolyamot.
Itt az járhat jól, aki tényleg olcsón (pl. 0,1 USD) vásárol ezekből a coinokból, és megvárja, míg előbb utóbb rákapnak az emberek, és elkezdik venni. Az sem biztos, hogy eljut 1 dollárig, de ha te 0,2-0,3 dollárnál kiszállsz, már megdupláztad-tripláztad a pénzed. Ez így működik, tudom, mert december óta ilyen kis sz*rokkal foglalkozom.
(#3107) YASKATIR:
a BTC egy olyan fizetoeszkoz, ami jelenleg egyetlen dologra hasznalhatatlan, az pedig a fizetes.
Ez így van, mivel hosszú a tx ideje és magas a fee. Ha valaki váltók között akar mozgatni, például az XRP tökéletesen ellátja a feladatot, minimális fee mellett 1-2 perc alatt átmegy.
(#3109) SLYM: Így van, a BTC-nek az ismertség nagy előnye. Ha másról nem is, de arról a legtöbben hallottak már.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Hat de ezaz.. mindegyik jelentosebb coin masban jo. Gondolom az IBM is okkal valasztotta az XLM-et es nem az XRP-t, mig mondjuk a MoneyGram pedig az XRP-t es nem az XLM-et. *
Pontosan ezert irtam, hogy nem minden coin konkurenciaja a BTC-nek, barmennyire is ezt kepzelik a btc fan verpistikek. Bar vicces is lenne, ha igy lenne, leven, hogy a BTC egy olyan fizetoeszkoz, ami jelenleg egyetlen dologra hasznalhatatlan, az pedig a fizetes.
* Van egyaltalan olyan ceg, ami tervezi vagy mar hasznalja a BTC-t es nem csak spekulalasbol tartja?
-
Yutani
nagyúr
A profik biztosan a BTC-t használják bázisnak és biztosan igazuk van, ebben nem kételkedem, de az egyszeri halandónak (én sem vagyok több) szüksége van egy olyan értékmérőre, amely segítségével értelmezni tudja az egyes kriptók értékét. Variance Csaba mondta volt, hogy az altok arra jók, hogy a BTC vagyonodat növeld, de ha csak altokban gondolkodsz, akkor az USD pont megfelel, mint értékmérő. És végeredményben a BTC-t is át kell számolnod a végén USD-be, hogy tudd, mennyi a (virtuális) vagyonod.
-
YASKATIR
senior tag
Persze, hogy a legnagyobbak jelenleg abban gondolkodnak, mivel abban kezdtek el, es az a legismertebb. Mindaddig igy lesz, amig a BTC dominalja a piacot, amint nem a BTC lesz a dominans ez egybol valtozni fog. Lasd Nokia. Mindenki nokia reszvenyeket vett es mindenki a nokia szekeret tolta, mert a nokia volt az egyik elso es a legnagyobb nev. Hol van ma a nokia? Sehol.
Ha tetszik, ha nem ugyan ez fog tortenni a BTC-vel is, majd egy ido utan a BTC helyet atvevo coinnal is. A piac mar csak igy mukodik
-
nyogo83
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Miert, a Neo nem lenne tokeletesebb? TX fee nelkuli tranzakciok iszonyat gyorsan, raadasul ha walletben tartod, akkor kapod utana a GAS-t. (Ok, egesz szamu Neo-t kuldhetsz csak)
Szerintem felesleges itt azon versenyezni melyik olcsobb/szuperebb, ez mar mar hit kerdese.
Amelyik elterjedtebb korben alkalmazva lesz, az lesz a befuto. Ebben pedig nagy elonye van a regebb ota meglevo coinoknak. -
mepet
addikt
válasz
YASKATIR
üzenetére
Szerintem ez csak a szokásos BTC vs USD mint bázis kérdése. A legtöbbeb BTC alapon nézik a cryptokat. A legnagyobb játékosok is BTC-ben gondolkodnak. Ha nekem nem hiszitek el, variancenek elhiszitek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Posta, csomagküldés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valaki nem tud valami infót erről. Hallottam én ilyen márciusról is facebook-on, de valami megbízhatóbb forrás kéne.
...tartok tőle, hogy innentől kezdve el lehet felejteni a tavalyi emelkedéseket, a Wall Street-i hed fundok fogják megszabni az irányt
, ....akik nem az emelkedésben érdekeltek, hanem a fel-le játékban (lehet ugyanezon a szinten pár ezres határon belül)
Mostantól új játékszabályok vannak: a kisbefektetők buknak."

, az csak egy felület a kereskedésre, ..az indexes Bitcoin topicban elég jól leírták még novemberben a valószínű forgatókönyvet: