- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabi__memo #21077 üzenetére
Mert Balázs eladta az összes coint.
-
proof88
addikt
válasz
szabi__memo #21079 üzenetére
Most van ott az snp500 ahová az augusztus eleji japán tőzsde crash-kor esett.
Akkor a btc 48k-ig nézett le, az eth 2300 környékéig.
Tehát akkor 2300/48k volt az eth/btc arány, most 1800/83k.
Nagyon gyenge az eth.
Ez persze nem azt jelenti hogy nem lesz 1 hét múlva 1200/70k.
De akinek van egy kis fölös pénze, sztem kis eth-t vehet most. -
proof88
addikt
válasz
szabi__memo #21077 üzenetére
Zuhanórepülésben van tegnapelőtt óta a tőzsde, az ETH-t meg egyébként sem szeretik a mostani bikában - már most is jó beszállóárnak tűnik hosszútávon, de 1500$-nál kifejezetten jó ár lesz beszállni.
-
fireman123
őstag
válasz
szabi__memo #21042 üzenetére
mivel kb. annyit jelenet, hogy nem adják el a meglévő 198e btc-t, de nem is vesznek továbbikat, hanem "más" módon szeretnék növelni a készletet (jelentsen is ez bármit)....hozta a formáját, nagy nyilatkozatok....majd nesze semmi (még szerencse, hogy nem az ellenkezője, azaz "meggondoltam magam" és mégsem olyan jó a kripto
)
-
kenwood
veterán
válasz
szabi__memo #21016 üzenetére
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.
-
BaLee
addikt
válasz
szabi__memo #20954 üzenetére
Én sem.
-
BaLee
addikt
válasz
szabi__memo #20952 üzenetére
Mert majd biztos mindenki kapásból jól elad mindent és esik majd minden.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
szabi__memo #20896 üzenetére
-
Árpi001
senior tag
válasz
szabi__memo #20896 üzenetére
Fasza'
-
KMT
addikt
válasz
szabi__memo #20199 üzenetére
Akkor nem lesz beleszólása, hogy az amerikai vagy bahamáki eljárásban marad-e. Már, ha ugyanarról a szavazásról beszélünk.
-
féldekás
aktív tag
válasz
szabi__memo #20199 üzenetére
Korábban a levél témájával kapcsolatban érdeklődtem, csak felületesen olvastam bele.
Mivel hivatalos megfogalmazás, amit nagy vonalakban nem elég megérteni, pontosan kell, nem pazaroltam rá időt. Levél tartalmával nem foglalkoztam, kibontottam, belenéztem, félreraktam, aztán elmaradt a dolog.
Főleg, hogy nem ért semmilyen kár a csőd miatt.
Gondoltam itt rákérdek hátha kapott valaki ilyen levelet, május vége-június eleje környékén jött postán. -
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #19303 üzenetére
Mi, honnan?
-
egyedülülő
őstag
válasz
szabi__memo #19303 üzenetére
Benne volt a pakliban valami, ha eléri a csúcsot. Belefutott a 69-be fejjel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #18839 üzenetére
Megint nagyon mennek. Luna csak man +75%, UST+25%
-
spkkill
tag
válasz
szabi__memo #19224 üzenetére
FOMO
-
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #19216 üzenetére
Igazad van.
-
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #19214 üzenetére
USDTt szoktam venni forinttal, a valtast nem szamoltam, ha jol emlekszem akkor az OTPnel jobban valt.
-
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #19212 üzenetére
Most neztem meg 2024 03. 07.-ig 0 fee van ha a Bybiten Google Payjel fizetsz.
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #19052 üzenetére
Lesznek még piros napok, nyugi. Meg zöldek is. Ilyen ez.
Fear&greed 50 körül van, nincs itt semmi látnivaló. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabi__memo #19052 üzenetére
Siman megindulhat ez lefele 15:30-tol.
Ilyen alacsony volumenal nem szamit par szazalek le vagy fel, megjon az elso nagyobb trader es borit mindent -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabi__memo #19050 üzenetére
Nincs, ezek elég kicsi mozgások alacsony volume mellett, el is akadt minden az első ellenállásnál.
Várd meg az amerikai piacnyitást, akkor kezdődik az élet.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabi__memo #19047 üzenetére
Mire gondolsz? Amiket en nezek (BTC es ETH) ott nincs szinte semmi es az is nagyon alacsony volume-mal.
-
kenwood
veterán
válasz
szabi__memo #19047 üzenetére
Elfogytak az eladok
Az egyhetes chartok meg mindig brutal pirosak. A tobbsegnel a havi is.
-
3800+
őstag
válasz
szabi__memo #19013 üzenetére
Ez csak egy lehetőség, ettől még nem veszik el a kriptok lényege.
-
fireman123
őstag
válasz
szabi__memo #19013 üzenetére
itt is egy hasonló vélemény: [link]
-
válasz
szabi__memo #18974 üzenetére
annyira nem foglalkoztam a SOL-al sosem, van ott kibocsátási határ?
nincs meg az a veszélye, hogyha "magas" az ár, akkor nyomtatni fogják kifele a coinokat?
max supply-nál végtelent ír a comc, csak azt nem tudom hogy ez a stakerek jutalma miatt van csak, vagy lehet mintelni coint, amennyit csak akarnak?
illetve hogy mennyi van a founderek walletjében?mindenesetre így utólag sajnos, de nekem sosem volt szimpatikus a sol
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #18971 üzenetére
Persze bármi lehet... de én úgy látom mainstreammé válás van folyamatban...
pl régen sok minden hobbi, meg játékszer volt, aztán ráépült egy iparág és nagy biznisz lett belőle. ilyen pl a fitness, edző termek... van kb minden sarkon...
Én rengeteg teret, lehetőséget látok bővülni. Az pedig árfelhajtó.
Lehet nem olyan jó ötlet pár éven belül kiszállni, idén, jövőre... sosem tudni.Lehet a digitális jegybankpénzzel kicsinálják... bár, ha így haladunk, lehet nem cél.
-
válasz
szabi__memo #18932 üzenetére
ki tudja milyen short poziciot nyitott valami bálna, amihez minden lehetséges negatív hírt kell produkálni a legrövidebb idő alatt
látod hogy körbement ez a hír pillanatok alatt, te is terjeszted
olcsón elért vele több tízmillió cryptost, mindenki hallott erről
fizetett hirdetéssel, szponzorizációval sokkal drágább lehet ugyanez a hatásakár az is lehet a cél, hogy minél nagyobb mennyiségű olcsó btc-t lehessen felvásárolni, mert holnapután etf döntés
a tradereknek a legfontosabb hogy folyamatos magas volatilitás legyen a piacon, ez hozza a profitot -
válasz
szabi__memo #18930 üzenetére
ha a hulla mellé bedobsz 200 ft ot, akkor a hulla életre kelt, azt jelenti?
még ha ő dobta volna ki akkor oké -
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #18857 üzenetére
CoinStats?
-
válasz
szabi__memo #18852 üzenetére
Szerintem ez a narrativa már unásig ismételt az elmúlt 5 évben. Elhasalni már fog, de hogy hol lesz a helye/szerepe az még mindíg kérdéses...
-
válasz
szabi__memo #18844 üzenetére
-
válasz
shitcoin fun, én is indítottam néhányra tőkeáttétes futures robotot, volt amelyik napi 150% profitot hozott
-
fireman123
őstag
válasz
...majd elmúlik
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #18827 üzenetére
Szerintem azért ne várjuk már el,hogy ingyen legyen egy hw walletünk. Nyilván aki a biztonságra törekszik az beruház egyre. A haveromnak is annyi esze van ,hogy 4-5 ezer eurot tözsdén tart már vagy 2 éve, persze hiába mondom neki ne szarakodjon már pár euron.(amikor pedig a hírekbe voltak a sec miatt rágta ám a körmét mit csináljon és mi lesz, persze azóta megnyugodott ,de nem tett érte semmit)
A ledger hírek szembe futottak velem a minap nem tudom mire mekkora kedvezmény jár. A cl kártyát sem tudom melyik ország támogatja.
Nekem németben gond nélkül meglett a kártya és atm ből szépen lehet kiszedni vele pénzt is.
A btc felezés és utána egy időszakot még kívánék merre kanyarodik az árfolyam.
Saját véleményem nem vagyok üzleti ,befektetési tanácsadó. -
llacee
őstag
válasz
szabi__memo #18825 üzenetére
Nano S 30eFt
-
Patry0t
tag
válasz
szabi__memo #18816 üzenetére
"eddig mindenféle pénzmosásban részt vettünk, de mostmár tuti becsszó jók leszünk" jeligével.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #18809 üzenetére
Talán más cégnek van kirpto kártyája. Mással, jelenleg nehezen költenél kriptot, stabilcoint. Banki oldalról csak fiat pénzt kezelnek a kártyák.
Revolutnál van Kripto kártya, de talán csak Svájcnál olvastam erről. Ott meg más okból lenne drága.
Ha legörgetsz itt írják a bankkártyákat, a középárfolyamú váltást ma jelentették be. Feljebb linkeltem a cikket.
https://granitbank.hu/szamlanyitas/bankkartyak/ -
törölt tag
válasz
szabi__memo #18807 üzenetére
Kezdetnek ki kellene utalni valahová. Ahonnan már dollárként tovább tudod küldeni.
Azt gondoltam "beutalás" miatt kell dolláros kártya -
törölt tag
válasz
szabi__memo #18805 üzenetére
Gránitnál most vezették be az EUR és USD alapú kártyákat. Középárfolyamon történő váltással.
Ha kell van ajánló kód is
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #18709 üzenetére
no komment... szappanopera...
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #18709 üzenetére
Saját véleményem az,hogy nem fog fizetni senki vissza pénzt a kriptó világban. Ezért kell fentartásokkal kezelni és amikor valaki azt mondja nincs mögötte semmi akkor nem le kell hülyézni hanem bele kell gondolni abba,hogy bármelyik coinak az árát ki lehet lapítani csak a megfelelő töke kell hozzá. Utána már hiába fut bárki a pénze után és gyanusítanak bárkit abból a pénz nem lesz meg. Ez igaz a btc re és a többire is, ezért is van benne a kiemelt részben,hogy csak annyit tegyen bele az ember ha elbukja nem fáj számára. Aki pedig átesik a ló túloldalára az így járt.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo #18660 üzenetére
Továbbra is azt gondoltam, hogy csak egy busásan fizetett stróman.....de még ahhoz is hülye. 😁
-
xbrbiz
tag
válasz
szabi__memo #18616 üzenetére
-
xbrbiz
tag
válasz
szabi__memo #18614 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #18389 üzenetére
Aki nexo-t használ, megnézné nekem most éppen mennyiért váltja a usdc-t usd-be?
Köszönöm -
válasz
szabi__memo #18610 üzenetére
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #18610 üzenetére
Akkor az értékpapírok most sokat fognak érni
Remélem postán majd elküldik a papírokat ami jár a coinhozMár csak az a kérdés kit érdekel a sec döntése...
Valószinűleg az egész világra nem lesz hatással csak amerikára. -
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #18575 üzenetére
Nyilván ha valakinek megszalad a kriptoja akkor nem fog egy raklap pénzt utánna fizetni. Hanem elmegy egy olyan országban ahol élvezheti azt. De tételezük fel megy valami nagyot és lesz 100.000 eurod ebből te 20-30% át beadóznád?
Egyébként kiváncsian várom a következő bika piacot ,mert a piacon szétnézve kezd pár dolog érdekes lenni az árfolyamok kapcsán
-
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #18573 üzenetére
Bármikor kimehetsz dolgozni...
-
válasz
szabi__memo #18429 üzenetére
szerintem igen
majd ha megint akarsz depositolni kérsz ujat -
dobolan
senior tag
válasz
szabi__memo #18422 üzenetére
Nem tudsz usd-ben kiutalni jelenleg binance-ról. Muszáj lesz konvertálnod.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #18420 üzenetére
Revoluton olyan pénznemben csinálsz számlát amilyenben akarsz. Nem tudom miért konvertálná eurora? Csinálsz egy dollár számlát és kész.
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #18418 üzenetére
Revolutod nincs?
-
sambenez
addikt
válasz
szabi__memo #18414 üzenetére
USDC->BTC->EUR
Mintha most a BTC páron váltás ingyenes lenne. -
P3Dr0
senior tag
válasz
szabi__memo #18375 üzenetére
-700 usd
. Ez nem jött be...... Próbálom menteni a menthetőt de nem egyszerű....
-
fireman123
őstag
válasz
szabi__memo #18382 üzenetére
hétfőn tol be annyi fedezetet a Circle (legalább kommunikáció szintjén
), mint amennyi hiányzik .....usdt-nél a rossznyelvek szerint felére sincs fedezet
-
nyogo83
senior tag
válasz
szabi__memo #18379 üzenetére
En egyelore a panikot nagyobbnak latom, mint az alapjat. 8% koruli usd ragadt be az SVB-nel, azert az nem a vilag vege, jelenleg kb ezt “araztak be”.
Bizom benne, hogy hetfon a panik nem borit rajta nagyobbat 😕 -
törölt tag
válasz
Damn. Meg jó példa arra is, miért nem érdemes másoknak még jószándékúan sem tippeket adni ebben a "műfajban". :/
-
fireman123
őstag
válasz
-
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo #18322 üzenetére
Mari néni max a tehén tőgyét, Frozen pedig a türelmünket rángatja
-
válasz
szabi__memo #18289 üzenetére
a közösség szavaz róla, hogy szeretnék heylreállítani az usd pegjét, és át fog menni a dolog
részletesen nem foglalkoztam vele hogyan akarják megvalósítani, nekem elég volt a lunából egy életre -
korcsi
veterán
válasz
szabi__memo #18271 üzenetére
-
trek81
senior tag
válasz
szabi__memo #18250 üzenetére
mi lesz a nagy beesés ...erre fókuszáljon mindenki
-
spkkill
tag
válasz
Medvepiaci rally. A többség novemberre várta.
-
shteer
titán
válasz
Bejelezte a chart is
-
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo #18193 üzenetére
ennyit arról, hogy veszik palira a Világot
-
nyogo83
senior tag
válasz
szabi__memo #18051 üzenetére
Nem teljesen ertem. Hogy levon-e barmi fee-t abbol amit bekuldesz?
Nem vettem eszre, ugyanannyi crypto jelenik meg Wirexen belul az adott accounton, mint amennyit bekuldtem. -
törölt tag
válasz
szabi__memo #18043 üzenetére
akkor még nem volt az.
-
dobolan
senior tag
válasz
szabi__memo #17998 üzenetére
A wingsuit-ban ugrókat érted? Kb. ugyanaz a pszichológiai háttér szerintem.
SBF az első sok millióit, amit nem mástól kapott btc abritrázs kereskedésből szedte össze -ezt olvastam. Itt már elhagyod a realitás talaját örökre, hiszen ilyet csak szabályozatlan piacon tudsz megtenni.
-
butch3r
senior tag
válasz
szabi__memo #17998 üzenetére
tisztes megélhetésből nem biztos hogy belefogsz vágni 1 kockázatos befektetésbe (és most nem cryptora gondolok mint kockázatos befektetés)
a mi vezetőinket vagy ftx, gox stb scameket/lopásokat ne keverjük ide.
-
válasz
szabi__memo #17933 üzenetére
ezért fontos hogy megnézd az adott céget, vagy projektet hogy mit csinál és mennyi nyeresége van
ha valami profitábilis, jó az üzleti modell, akkor sokkal kisebb a kockázat, mintha egy felhypolt szar, aminek semmi racionalitása nincsen (ftt, cro tokenek- véleményem szerint)jelen pillanatban én bízok a binanceben annyira hogy amivel tradelek azt náluk tartsam, de természetesen a nagyobb rész mindig self-custody walletben van
és persze nem tekintem a cryptot elsődleges tartaléknak, de egy fontos része a portfóliómnak
azt kell elfogadni hogy itt nem lehet hülyéknek lenni, nincs senki aki megvédjen, de cserébe nem is sápol le senki mint a "rendes" pénzügyi világban
-
válasz
szabi__memo #17929 üzenetére
nem lehet szabályozni a cryptot és kész, erről kár vitázni
egyes emberek és cégek hozzáférését tudja a kormányuk korlátozni -
válasz
szabi__memo #17927 üzenetére
elnézést az elcsépelt kifejezésért, de ugye akkor derül ki ki úszik meztelenül mikor eljön az apály
a pénzügyi világban is iylenkor jönnek a csődök, amikor eltűnik az "ingyen pénz"
összeomlanak a csaló vagy egyszerűen csak értelmetlen, túlhypolt, profitot nem termelő bizniszek -
válasz
szabi__memo #17927 üzenetére
Mi marad a kripto előnyeiből, ha olyan szabályozás lesz, mint a normál pénzrendszerben?
-
válasz
szabi__memo #17925 üzenetére
ez megy mióta a crypto megszületett, semmi sem változott
folyamatosan vannak ezek az ügyek, csak ahogy egyre több user van egyre nagyobb a médiafigyelem és értelemszerűen egyre több az ügy
a nem crypto világ is tele van shady üzletekkel, csalásokkal
tehát nem a crypto az ok, hanem az emberi természet -
válasz
szabi__memo #17923 üzenetére
nem gondolom hogy úgy lehetne szabályozni hogy ne legyen rengeteg csalás
eleve ki akarja szabályozni és mit?pl a binanceről azt se lehet tudni hol van hivatalosan, be sem lehet perelni kb.
egy ország pl usa szabályozhatja, hogy az ő lakossága hogy fér hozzá (legalábbis az egyszerű, nem túl rutinos felhasználóknak), vagy megtilthatja a saját cégeinek, hogy pénzt tegyen bele, de kb ennyi, kizárt hogy világszabályozás legyen
vagy hogy akarsz pl szabályozni egy monerot (ami a kedvenc projektem)? még a tranzakciókat sem látja senki
pont ez a lényege hogy semmilyen okostojás politikus ne ugathasson bele mit csinál a jóember a pénzévelde bizony a szabadság azzal is jár, hogy mindenki magáért felel, erről szól az ősprojekt, a bitcoin is
-
válasz
szabi__memo #17907 üzenetére
én háklis vagyok rá amikor keverik-kutyulják a fogalmakat, azért válaszoltam erre
az hogy ellopják a pénzt NEM piramisjáték
attól, hogy valami volatilis, attól NEM piramisjátéka crypto számomra nem azt jelenti hogy degenerált módon spekulálunk scam projektekre, hanem a "financial-freedom"-ot, hogy a pénzügyeket lehet mindenféle ostoba kormányok és lehúzó bankok nélkül intézni
és nem mondom, hogy nem égettem meg én is magamat pár dologgal, pl luna, amiről meg voltam győződve, hogy a jövő egyik nagy projektje lesz, de ettől még nem ment el a kedvem az egésztől
és mivel tudok eladni ha már "sötétzöld" a portfólióm és bátran veszek mikor iylen pánik van, bizony nem is állok rosszul
az emberek nagy része megy egy irányba, pánikol mint egy birkacsorda vagy éppen lelkesedik majom módjára,
amellett hogy nemes célnak tartom a cryptot, nem tagadom ezt is kihasználom -
dobolan
senior tag
válasz
szabi__memo #17896 üzenetére
Szerintem ne is várjatok ilyesmit. Csődeljárás kezdődött, vagyis be lesz fagyasztva minden (amit még nem loptak ki) hosszú hosszú időre. Legalábbis míg tárgyalások, bíróság akármi. Évek.
A support már tuti nem létezik. -
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #17870 üzenetére
-
válasz
szabi__memo #17870 üzenetére
nézegettem én is az elmúlt órában, de nem tudtam meggyőzni magam hogy érdemes lenne belevenni, pedig szeretek néha shitcoinokban kalandozni
mivel utálom az egész céget kezdettől, ezért csakis nagyon rövidtávú spekulációként érdekelne, de ezt kihagyom msot inkább -
válasz
szabi__memo #17832 üzenetére
Nem veletlenul volt SBF az egyik legnagyobb politikai donor az USA-ban, most szuksege lesz ra.
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #17829 üzenetére
Mondjuk ha Binance kuka, akkor sokáig kihalt lesz ez a szoba...
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo #17797 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo #17799 üzenetére
Most kezdodik.... Ha ezt nem oldjak meg, akkor az egesz crypto elvesziti az emberek maradek bizalmat is. Binance -nak sem jo.
-
pyxystyx
tag
válasz
szabi__memo #17797 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo #17789 üzenetére
Ertem. Bar nem tudom, melyiket hogyan erinti...
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabi__memo #17776 üzenetére
Akkor inditottad? Normalis, nekem regen is neha 1-3 napig is eltartott... Tehat ebbol nem vonok le semmi nemu kovetkeztetest.
-
válasz
szabi__memo #17049 üzenetére
1évnél hosszabb lejtmenet nem rémlik tőle.
-
Tomoty
senior tag
válasz
szabi__memo #17038 üzenetére
Nekem 240% 1 nap alatt. Ki is kaptam a beszállót. Így már 6000dollárból csak minusz 5000-ben vagyok
(1000-nél állok).
-
South Velen
addikt
válasz
szabi__memo #16697 üzenetére
Nem ő az egyetlen.
Közben a degen-ek pumpolják a legnagyobb shitcoinokat (luna classic, luna v2 waves)
A luna v2 lassan eléri a luna v1 csúcs marketcapját.
Hányinger.
-
Beca1990
senior tag
válasz
szabi__memo #16663 üzenetére
igen... ahogy megkapták az új lunát a régi-luna holderek egyből túl is adtak rajta.
kedden további esés várható mikor indul a binance-en is. -
Kaci84
őstag
válasz
szabi__memo #16558 üzenetére
Az nem kérdés, hogy nagyon megéri, persze ha tényleg megkapjuk. Azért van EUR állampapír 3,5% körül. Itt kb. 3x pénzt kapunk.
Engem az érdekelne, hogy miért éri meg nekik hozamot adni? Biztosnságos befektetésből nem tudják kitermelni. Ha pedig a saját cégükbe fektetik ezzel az extra pénzel mit tudnak olyant fejleszteni ami hoz ennyit? -
Frozen
addikt
válasz
szabi__memo #16469 üzenetére
Ahogy irod es onnan semmi nem hianyzik akkor kozel 2,5x erteket futot a coin amit az egesz piacon mas nem.
Kiraly mindenki mashogy nezi a bika piacot ogen a tradel lehet nagyokat kaszalni es nem a hold evekig. A btc nel meg a tobbinel is vannak medves idoszakok nem mindig csak bika piac utobbita pesig a gyors aremelkedes jellemző ami nem jelenti azt hogy az valoban emelkedesnek is indul siman lehet hogy zuhan es jtana ujra ugrik amivel jo penzeket lehet szakitani. Aki figyelmes kereshet rajta sokat nevtol fuggetlenul hogy most ep hogy hivjuk. Aki pedig csak holdoz evek alatt toredeket...
-
Andreaspasco
tag
válasz
szabi__memo #16374 üzenetére
Hát látod, ez a vadnyugat, itt mindent lehet.
Aki meg bukja a pénzét az úgy járt -
Andreaspasco
tag
válasz
szabi__memo #16371 üzenetére
Nincs már peggeleve az UST a Lunahoz!
Így már csak két shitcoinnal lehet kereskedeni.
Vagyis a dollárhoz. -
Kobe
veterán
válasz
szabi__memo #16371 üzenetére
Felreerted. Mozoghatnak egymastol fuggetlenul arban, a lenyeg az hogy mindig legalabb annyi legyen LUNAbol a circulating supply, hogy az UST 1 dollaros arfolyama mellett is mindig tudjal 1 dollar erteku Lunat 1 UST re valtani.
Pont emiatt nyomtattak ki ilyen rohadtsok mennyisegu LUNAt, mert UST t csak a LUNA egetesebol lehet csinalni. Csak a forraskivomas es arfolyam bezuttyanas miatt (UST), elkezdtek kivonni a toket az USTbol es hogy annak fedezesere eleg UST tudjanak adni beindult a Luna minting -
Kobe
veterán
válasz
szabi__memo #16366 üzenetére
Mert ez a normal hatasmechanizmusa az UST algoritmusnak
A LUNAbol mindig tobb kell legyen, mint USTbol, hogy az 1:1 valtast biztositani lehessen (1 USD erteku LUNAert egy USD erteku UST-t kapsz)A multheti attacknal pont ez borult meg, a LUNA supply az UST supply ala kerult es azert nyekkent meg az arfolyam
-
pyxystyx
tag
válasz
szabi__memo #16163 üzenetére
Viszont érdemes ránézni a Tether grafikonra. Mi a túró az a beszakadás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged