Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
Sziasztok!
Korábban hallottam azt a fogalmat, hogy "satoshi trade". Bár így nem sikerült megtalálnom a Google-ben a jelentését, de az a tippem, hogy ez olyan coinokkal való kereskedést jelent, amiknek az ára olyan alacsony, hogy csak pár satoshi-ba kerülnek. Jól gondolom?
Ha jól hallottam, vannak olyan zárt trading csoportok, amik pont ilyen alacsony árú coinok pumpolására lettek alapítva. Megmondják, hogy milyen árfolyamon kell venni és milyenen eladni, és az alacsony volume miatt pár száz ember képes viszonylag hamar 10%-os nagyságrendben emelni a coin árát. Ti milyen ilyen csoportokat ismertek?
-
Yany
addikt
De most miért repül a ripple? Nem látok semmilyen éles okot.
-
mepet
addikt
Bő 1 napig lehet beszállni a finom icoba.
Én nem hiszem, hogy beszállok, max aprópénzzel. -
nepszter1
addikt
Beszeretnék szállni én is pár darab alt coinba.
A következők a lépeseim a coinbase regisztráltam most várom , hogy elfogadják a személyimet .
utána töltök fel pénzt , utána pedig elküldöm magamnak a megfelelő helyre a Binance oldalon . Ez eddig okés ?

-
mepet
addikt
Vettem egy kevés DASH-t, 0.095-ig várom "háromra":
D1 DASH/BTC
-
Poloniexen NEOS nagyot ugrott, siekrült nyerni rajta egy jó nagy összeget
A nagyok szerint ugrálni fog egy pár hétig, ajánlom figyelmetekbe 
-
sanzi89
addikt
A Blockfolio nevezetű Android alkalmazást használom a portfólióm nyomon követésére. Van azonban egy nagy hiányossága, hogy az adott coin-ra csak BTC-hez mért árfolyamhoz lehet riasztást beállítani, EUR-ra vagy USD-re nem lehet. Ha van pár coin-om amit eladásra szánnék, akkor jó volna, ha egy kitűzött USD/EUR árfolyamnál jelezne a mobilom, mert a BTC árfolyam az csalóka lehet. Van erre valami bevált Android-os alkalmazásotok amit javasoltok? Köszi!
-
mepet
addikt
A Cointelegraph megírt mindent a Segwit2X 2.0-ról, amit eddig is tudtunk: What the Fork? New SegWit2x Launches With Massive Premine, Unknown Development Team
-
(jan)
őstag
Piros pont a coinbase-nek!
A tegnap indított kiutalás ma landolt a számlámon, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar végbe megy. Arra mondjuk kíváncsi vagyok a bank mennyit gombolt le

-
mepet
addikt
A BCH sokkal kevesebbet ígért, mint a B2X, mégis volt már fél BTC is... Ráadásul ott még könnyebben kiszúrható volt a piaci manipuláció, hiszen az ár követte az SHA bányász kapacitást. Én anno az első napon 0.13-on megszabadultam az összes BCH-tól, így 13% profitra tettem szert. Mondhatni egy shitcointól szép fél nap alatt, de mondhatjuk azt is, hogy jó hülye voltam, hogy "harmadáron" adtam el. Ezzel a 13%-al is megelégednék, de 0.2 a targetem. A B2X mögött senkik állnak, ellentétben a BCH-val, viszont még sokkal szebb ígéretekkel kecsegtetnek. Meglátjuk!
-
Krix
őstag
válasz
Patry0t
üzenetére
Jártam már én is így. LTC-t eladtam €51-n, a BCH-t meg valahol €300 körül, ááá nem lesz ezekből semmi...
Mondjuk nekem azért nem jött ki rosszul mert Ripple-be és Cardano-ba szálltam be helyettük. A Cardano csinált egy laza 15x ugrást, a Ripple "csak" 5x-et. Sokat kell olvasni, hátha találsz jó ötletet. Én pl. FB-n olvastam a Colossuscoinxt-ről. Három napja vettem belőle, tegnap felment háromszorosára az ára. Jó tipp volt. Mondjuk nem tudom meddig marad így, ez lehet visszaesik.Én is sajnálom, hogy nem egy évvel ezelőtt kezdtem. Ha csak a nagyobb ismertebb coinokra tettél pénzt, egyszerűen nem lehetett elrontani. Ha meg eltaláltál valami kicsi alt-ot azzal meg még nagyobbat lehetett kaszálni.
Szerintem lesznek jövőre is nagy ugrások, de nem az ismertebb top 20 coinokból. Egy pár kicsi alt-ot biztos bepróbálok aztán meglátjuk mi lesz belőlük karácsonyra.
-
Patry0t
tag
válasz
csaba951
üzenetére
igen aznap amikor $11 volt az omis.. Persze azt előre nem lehetett tudni, hogy utána még jócskán lecsökken, nagy volt a hype körülötte. Aztán most, hogy nemrég €16 volt az omis, azzal ATH volt a budgetem, tehát összességében nem állok rosszul, csak ha azt nézem, hogy hol tartanék ha tartom magam az eredeti elképzelésemhez... Ti voltatok már ilyen szituációban?
Téma 2:
https://coinmarketcap.com/exchanges/litebit --> [link]
Tudtok valamit erről a váltóról? Hiánypótló, mert csomó mindent lehet rajta euróért venni. -
by jan. 1 2018
Bitcoindark is swapped for KMD. Entire BTCD market cap (156M USD) is being swapped for KMD.
Gondolom ez jó jel ezért reagált úgy a piac pár napja a kmd-re. -
-
FanTomasz21
tag
átküldtem coinbaseről 2500ft értékben eth-t binance-ra meg is érkezett kb 5perc alatt. ott első körben kiválasztottam a exchange basic gombot majd alul rányomtam hogy buy komodo. az eth egyenleg 75% választottam ki. le is vonta az eth egyenleget de kmd nem jelent meg, akkor láttam hogy nem a market fülön végeztem ezt el hanem a limit fülön. a maradék 25%ot market fülön csináltam az rögtön megjelent komodó egyenlegként. Found/deposit fülre ha rámegyek eth-nál még mindig a korábbi egyenlegemet írja ,elérhető annyival kevesebb amenyit első körben váltani akartam komodóra. Az az összeg egy in order fülön látszik. Ez át fog még váltódni vagy mi fog vele történni?
-
Because
őstag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
hivatalos oldalról rendeltem: [link] 3 nap alatt megjött franciából.
váltóról kiutaltam a ledger wallet-ra a címet megadva, semmi ördöngösség

-
Vigilante
őstag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Ebben [link] a topicban, minden kérdésedre választ találsz. (Nem akarom szétoffolni a topicot.
) -
Vigilante
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Ezek a gépek eleve mennek már alapból is...
-
FanTomasz21
tag
-
csaba951
veterán
válasz
Patry0t
üzenetére
Pont azon az 1 napon (október 12) szálltál be az OMNI-ba, amikor egy tüske volt az árfolyamban? Részvétem! Ha csak 1 nappal előbb vagy később teszed, most nullszaldóval vagy kis nyereséggel ülhetnél át bármi másba. Így meg lehet, hogy 3 évet is várnod kell, amíg valaki betol egy pump and dump-ot. Hm, ez tényleg dilemma, hogy most nyeld le a veszteséget és menj át másba, vagy esetleg évekig várj egy emelkedésre. Közben meg lehet, hogy máson visszajött volna a pénzed.
Én személy szerint nyuszi vagyok. Nem merek semmibe bevásárolni, ami nem mélyponton vagy a körül van. Ami éppen több hónapos csúcson van (BTC-hez képest), azt elkerülöm, mert szerintem innen nagyobb esély van, hogy az árfolyam lefelé megy, mint hogy továbbra is felfelé.
-
válasz
Because
üzenetére
Akkor képzelheted, hogy 5 éve, ha nem 6... amikor bejöttek a cpu alapon való bányászások, és röhögtünk, hogy minek "koptatja" a prociját a delikvens... Cs-go- és Half Life-ra spórolt vga-t koptattuni Boinc...ra... meg a himbilimbi növelésére, tuningoltuk a procikat, csak 1-2 hétig kellett volna bányászni

-
-
Patry0t
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Nem. Ripple-ből ethereumba mentem, mert a ripple csak pangott, nem haladt semerre. Aztán jött a kínai pánik október elején és minden esésnek indult, ekkor hallottam először az OmiseGO-ról, és akkoriban annyira lent volt az ethereum ára, hogy 20 OmiseGO-ra futotta belőle.
Namost azóta az ETH már 600 erka felett van, a ripple-ből meg majd 2000 euróm lenne. Szóval több rossz döntést is hoztam, és most várhatom, hogy talán megindul majd 2018-ban az OMG..
Többiek akik szintén eladtátok a Ripple-t ti nem idegelitek magatok ezen? vagy már hozzászoktatok? Én még csak szeptember óta vagyok ebben a katyvaszban, de annyit megtanultam, hogy HODL-al jártam volna eddig igen jól csak, daytrading-et hanyagolni kell.. -
varmi2
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Én is így gondolom, ezért van 12 vga-m.
-
Patry0t
tag
amúgy a tény, hogy 0.17€-en vettem annó 1500 Ripple-t és aztán hallgatva itt pár emberre eladtam, az most eléggé idegesít. De nem vagyok ezzel egyedül, csomóan itt eladták a ripple-t mikor még lent volt, hogy ebből úgyse lesz semmi, ti el tudjátok ezt engedni?
Most olyan 1800€-m lenne, ehelyett van 240€, mert ennyit ér a 20 omisego amim van.De egyébként ha csak kitartok a B tervemnél, amikor ripple-ből ethereumba mentem, akkor is most 600€ kürül állnék..
-
meg amúgy mi jogon osszák szét Satoshi részét? mert nem ad jelet magáról pár éve? lehet 10 év múlva megszünteti Afrikában az éhséget a felhalmozott pénzével..
kamu ez az összes buta fork, mindegyikből csak pár ember akar meggazdagodni és a sok hülye miatt sikerül is nekik

-
mepet
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Azt ígérik szétosztják majd arányosan:
"I promise that all BTC holders will receive not only B2X in the ratio of 1 to 1, but also a proportional number of Satoshi Nakamoto`s Bitcoins as a reward for their commitment to progress."Érdekes lenne, ha ezt behúznák. No meg, ha meglépik azt is, mint a BTG scammer csapata, meglepetésszerűen tartanak preminet, miközben a bányászat kezdetére váró millió bányász bányássza nekik a fene tudja mit (talán zcasht), és őket nem késve értesítik erről, hanem kamu statisztikákat mutatnak nekik, és hitegetik őket; talán van aki még azóta is bányássza a zcasht a BTG alapító scammer csapatnak. Meglátjuk. Ha hozzájutok az airdrophoz akármilyen módon, akkor már elégedettebb leszek, mint a BTG esetében (egy nem támogatott váltón volt akkor a BTC, de most odafigyeltem és direkt kiküldtem pár napja a Bread-be).
-
csaba951
veterán
Itt is van egy gyors vélemény a b2x-ről. Persze mindenki azt gondol, amit akar!

-
válasz
gipszklipsz
üzenetére
-
válasz
gipszklipsz
üzenetére
A megerősítés száma véges nekem jogsival nem sikerült személyivel azonnal elfogadta.
-
mepet
addikt
-
Polniexen sikerült már bárkinek is a verification.?
2018 Q1-ben törlésre kerülnek a nem megerősített fiókok -
mepet
addikt
Már csak 57 blokk a B2X airdropig! (Ha nem kamu az egész.)
Ti kitettétek a BTC-t a támogatott váltókra/walletekre? [link]
Én azt nézem, hogy az én walletemből lehetséges kinyerni a private keyt, így elvileg mindenféleképpen hozzá tudok majd jutni a régóta várt B2X coinokhoz.Szerintetek is ezer eurót is érhet majd a B2X, mint a B2X Futures nem rég?
-
Tudod mi bosszantó?
Hogy értelmes, igéretes, valamire használható coinok alulértékeltek, (pay, komodo, ubq) míg mások az egekig lőtték magukat. Illetve pár befolyásos bankár, milliárdos, kénye kedve szerint tudja, és manipulálja is a piacot.
Itt is az van, hogy nem előre megy az egész, a profit szerzés miatt.
Pl. nem ide vonatkozó téma, hogy sokkal régebb óta lehetne elektromos kocsi, stb. ha az olajdollár is úgy akarta volna. -
Sziasztok!
Coinbase-t használ valaki?
Hozzáadtam az OTP-s netkártyámat, de ha akarok venni BTC-t, visszautasítja. Mi lehet a hiba (mastercard)? Valamint kér a kártya regnél postal code-ot, oda mindegy, mint írok?
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, leginkább bitcoinnal és ethereummal kapcsolatban érdeklődnék. Kezdőknek mit ajánlotok wallet-hoz (ebből is több van, nem tudom melyiknek mi az előnye) és vételhez? Csak 1x-1x-i vételről lenne szó bankkártyával, semmi utalgatás/kereskedés
Néztem pl a mrcoin-t és a myetherwallet-et - nem tudom, ezek milyennek számítanak? (Coinbase-t olvastam még sok helyen, de hogy elsőre ID-t küldjek
talán megoldható a sima wallet (küldésmentesen) anélkül is.)Köszi előre is!
-
Zsolt1
tag
válasz
benyo513
üzenetére
Megcsináltam bank transferrel, még megerősítésre vár (szóval úgy van ahogy leírtam, mindenféle hitelesítés nélkül megy a coin eladás napi 1000 EUR limitig, a vételhez kellenek az iratok mint máshol). A neten pár helyen olvastam, hogy a Skrillről nem lehet paypalra sem utalni + bitpanda is levon pár eurót a bank transferhez képest, szóval ezért is maradtam ennél. Köszönöm még1x a segítséget!

(#2132) SLYM
Nekem csak LTC-m volt, azt szerencsére nem sikerült eladnom 2014-ben amikor bezuhant mindennek az árfolyama, úgy mint a 0,03 BTC-met 1000 HUF-ért (google szerint az most 462$-t érne, a 19k-s árfolyamon nem is akarom kiszámolni mennyi volt
), szóval éterrel nem szolgálhatok + topic összefoglaló első hsz szerint az egymás közötti kereskedés tiltott a topicban (engem persze nem zavar, nem azért szólok). -
P3Dr0
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Elosszor mikor hasznaltam egybol lattam ez egy monero klón. Viszont nagyon megtetszett az egesz foleg a block explorer resze. Kb. 1000 ETN utan ugy dontottem amit kibanyaszok mindd megtartom. Ugy erzem szep karriert fog befutni. Foleg,hogy a tranzakciok full titkosak. Igy senki sem tud kutakodni meg top 10 es top 100 leggazdagabb listakat kesziteni.
Szoval HODL 1000-el. 
-
Zsolt1
tag
Regisztráltam bitpandára (bocsi a spam miatt, tudom az előző kommentben kellett volna ezt is leírni) és a verification-nél a STARTER szinten vagyok. Itt jól értelmezem, hogy napi 1000 EUR-ig (jó is lenne, ha annyi lenne, de sajnos nem fog korlátozni ez a feltétel
) már most is válthatok át LTC-t és bank transferrel küldhetem magamnak a pénzt? Nincs semmi egyéb teendőm? (Hitelesítés okmányokkal, stb...)
Elnézést a hülye kérdésért, de most csinálok először és is utoljára ilyet és furcsa, hogy a többi váltóhoz képest ez mennyire egyszerű.
-
Möhe
addikt
Binance-n a saját (?) valutája nagyon megindult, mitől? Eddig le sem sza.tam ,de 4$ ről felugrott pár nap alatt 11$ra.
Szerk: NAV crypto is van már

-
Zsolt1
tag
válasz
benyo513
üzenetére
Köszi a segítséget!

A coinmama.com oldalon azt látom, hogy csak BTC-vel és ETH-val foglalkoznak, a bitpanda viszont jónak tűnik. Ott látom van banki átutalás és Skrill is amit javasoltál. A Skrill-nek milyen előnyei vannak a banki átutalással szemben (gondolom annyi biztosan, hogy lehet onnét paypalra is utalni)? Vagy HUF alapú OTP-re nem menne a banki utalás és azért a Skrill az ajánlott? (Véletlenül először a vételt néztem és ott kiírta, hogy csak EUR walletet fogad el, de az eladásnál nem dobott fel semmi ilyet. Ezeket még regisztráció nélkül néztem.) -
Vigilante
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
kisebb nagyobb összegeket.
Most épp, pont egy kisebb nem jött meg, de akkor benyo513-nak hála tudom már miért. Gondolom a karácsonyi őrületnek is köze van hozzá... 
-
Zsolt1
tag
válasz
benyo513
üzenetére
Venni és coinok közötti váltogatással kereskedni nem szeretnék csak eladni
A váltóhoz szeretném elküldeni az LTC-t, ami már a birtokomban van, majd átváltani fiatra és ezt szeretném kiutalni magamnak paypalra vagy számlára. Ehhez keresek olyan váltót, ami LTC-t vált pénzre és elfogad OTP kártyát is az azonosításhoz.
Nem csak USD-ban, jó bármiben, amiben ki tudom utalni, szóval ha euróban vagy forintban is ki tudom utalni, akkor abban is jó. -
Vigilante
őstag
Egy hete utaltam ki coinbase-ről számlámra. Még mindig nem jött meg. Eddig max 2 nap alatt mindig itt volt. Meddig nyúlhat a késés a coinbase-nél? Más is tapasztalt késést a kiutalást illetően?

-
benyo513
tag
Csak egy kis kérdés: Az miért nem jó, ha SEPA utalással küldöd be a coinbasere a pénzed? Csak azért kérdezem, mert a kártyás opció az drágább. Ugyanakkor, ha számládról utalsz(SEPA, azaz deviza átutalással), akár félmilliót, akkor is csak 2600 forintot fog levenni a számládról.
Coinbaseről SEPA utalással vissza is, azaz OTP-re is el tudod küldeni az ott váltott pénzed.
(mindenképpen USD-ban szeretnéd tartani a pénzed?) -
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Ebben tudna valaki segíteni? (#2082)
Röviden: olyan megbízható (elég, ha ti annak tartjátok) váltó/kifizető oldal(ak)ra lenne szükségem, ahol LTC-t USD-ra tudnám váltani vagy LTC-t BTC-re, majd USD-ra, ha az első opció nem oldható meg így közvetlenül. Coinbase sajnos kilőve, OTP-s kártya miatt, amit az itteni hozzászólások alapján nem fognak elfogadni.
Sajnos hiába kerestem a keresővel vissza a topicban, amiket találtam oldalak mindegyikénél volt valami probléma. Vagy kell a 3d secure vagy nincs náluk LTC csak másik coin vagy nem fizetnek ki USD-ban vagy már sokan írták, hogy nem érdemes őket használni, ezért szeretnék segítséget kérni a fenti műveletben. Elég ha csak az oldalak neveit leírja valaki egy kommentben vagy ha a megadott feltételekkel nem lehet ezt megcsinálni, akkor annyit, hogy nem lehet.
Előre is köszönöm a segítséget! -
csaba951
veterán
-
benyo513
tag
Szerintetek ez a holnapi segwit2x végre(vagy nem végre, de) meg fog valósulni? Ez a csapat, ami a weboldalon van eléggé gyenge, főleg a fejlesztői részről
szvsz ez is le lesz fújva, de egyedül attól tartok, hogy emiatt pumpálni fogják a pénzt bele és a jó kis altok vérezni fognak éjszaka -
mepet
addikt
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Akkor plusz egy váltással a binancera küldött ETH-et átváltod BTC-re, majd a BTC-t átváltod, amire akarod. A váltások költsége 0.1% (vagy ilyesmi). Általában az ETC és a ZEC withdraw feeje még alacsonyabb, és megér még egy váltást a küldés előtt, de nem kell bonyolítani, ha elfogadható számodra az eth withdaw fee.
-
mepet
addikt
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Persze. A váltók közti tranzakciókhoz olyan coinokat használunk, amelyeknél nagyon alacsony a withdraw fee. Véletlenül sem BTC-t, vagy USDT-t. Ezeknél a tx fee kriminális. Coinbasen nem tudom milyen coinok vannak, azért olyat válassz, aminél van forgalom is, nehogy csak olcsóbban tudd eladni.
-
tom120514
őstag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Szerintem igen. BTC tranzakciós díjak nagyon durvák. Küldj mást amit ott át tudsz váltani egyből komodora vagy BTC-re és azon keresztül komodora ha nincs más pár ott.
-
FanTomasz21
tag
Szeretnék coinbase-ről binance-ra átküldeni minimális btc-t hogy ott átváltsam komodóra. Jól értelmezem ha rányomok a megerősítésre akkor ennek az átutalásnak húszon dollár lenne az ára??

-
Because
őstag
tudtok olyan váltót ahol simán bankkártyával vehetek coint? localbitcoins-on kívül
-
mepet
addikt
A bread (BRD) megjelent a binancen. A világ legnébszerűbb iOS walletének fejlesztőinek a cucca. A breadwalletet átnevezték bread-nek és nem sokára mindenféle coinokat fog majd tudni tárolni, nem csak a BTC-t.
-
mepet
addikt
Hú, akkor jó, hogy rákérdeztem, és volt aki kiszámolta, köszi! (Vagy akkor már írta a coinmarketcap is, mindegy.) Tényleg 20. az ICON, most, hogy végre megjelent a coinmarketcapen: [link] Amit a coinmarketcapen Totalnak írnak, az valójában csak a nem lockolt coinok mennyisége. Mivel ugye az ICON mögött álló óriásvállalat lockolta a saját coinjait, tehát a valódi Total Supply (800M) felét. A Circulating Supply a nem lockolt coinok mennyisége mínusz az elégetett coinok mennyisége. (Akik vettek ICO-ban de nem sikerült a KYC process, azoknak a coinjai elégetésre kerültek.) Tehát szerintem helytálló a coinmarketcap számítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nekem azért nem jött ki rosszul mert Ripple-be és Cardano-ba szálltam be helyettük. A Cardano csinált egy laza 15x ugrást, a Ripple "csak" 5x-et. Sokat kell olvasni, hátha találsz jó ötletet. Én pl. FB-n olvastam a Colossuscoinxt-ről. Három napja vettem belőle, tegnap felment háromszorosára az ára. Jó tipp volt. Mondjuk nem tudom meddig marad így, ez lehet visszaesik.

Csak ugye az ethernél a CPU nem csinál semmit.
Szerinted én csak azért tartok itt gépeket, hogy a CPU-val bányásszak azt kész!? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), szóval éterrel nem szolgálhatok + topic összefoglaló első hsz szerint az egymás közötti kereskedés tiltott a topicban (engem persze nem zavar, nem azért szólok).