- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10320 üzenetére
Jaja, bármi fémmel összelehet, én is egy csavarhúzóval szoktam. Mondjuk tényleg elég gáz helyen van a Giga lapokon.
De mint írták, kipróbálhatsz egy "sima" jumperes resetet is. Hátha...
De tuti nem a fesztől van. Kapott az enyim is valós 1,6v fölött, mégis ugyan úgy megy, mint előtte.(Mondjuk én már a jumperhez sem fértem hozzá a vga kivétele nélkül. Ezért gyorsan megoldottam úgy, hogy egy rávaló jumperre forrasztottam vezetéket, az pedig egy kapcsolóhoz megy a ház hátulján kivezetve. Így egyszerűen egy kapcsolással meg tudom oldani a bios resetet, még csak a ház oldalát sem kell levenni - nem mintha sűrűn fel lenne rakva.
)
(#10327) Erdei88: de semmi nem kárpótolja azt az érzést, amikor a fesszel és az fsb-vel arányosan nő a vérnyomásod és az adrenalinszinted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged