- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #5613 üzenetére
most volt egy kis időm,átnéztem a táblázatot..............
Teljesen korrekt,szépAz E8400-as procimnak (ami már sajnos nem az enyém),nemigazán volt azóta se riválisa,ha jól látom,de kár érte..........,egy kicsit sajnálom már
Vissza kéne vennem,mint a cerkát............... -
-
válasz
akoska07 #5591 üzenetére
nos...
átalakitottam egy kicsit az oldalt.Minden opció alatt ott rejtőzik (csak egy katt),
minek kell szerepelnie a screenshot-on ahhoz,hogy felkerüljön a listára.
Bátran használjátok...olyat találtam ki:
aki ugy gondolja,hogy szeretne esetleg saját készítésű képet mutatni bármely listán szereplő alkatrészéről,1024*768 körüli méretre leredukálva,az bátran tegye közzé és az adott alkatrészhez mellékelem.
kap egy kis megkülönböztető jelzést,mint az én mugen2-m -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5572 üzenetére
A lapot kaoszpapja kollegától vetted gondolom.Már csak azért mert fsb-be bízonyított az a lap nem kicsit.Téged meg az ilyenek izgatnak.
Na de ha onnan van akkor nyomhatod az fsb-t.Ne szégyellősködj.
Amugy van az apróba ud3p lap 27k-ba.Gondolkoztam már rajta,de még átgondolom mert igazából semmi hátrányt nem érzek p35-be,csak még is a p45 valahogy jobban teccik.Meg hát jól ment nekem is az ud3p mikor megvolt.Asus premium lapot már el is adtam itt helybe.Levette a bolt.Igaz jó alacsony áron de itt a ph-n se mennek az asus lapok nagyon,és itt alkudoztak volna csak rá.26k-nál nem kaptam volna többet itt se érte,és akkor eszem az ideget a sok idióta miatt,meg postázhatok. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5570 üzenetére
Nem 0.25 hanem 0.025.Nem mindeggy.p35 -nél az et agy nagy k@ki szerintem.P45-be már jól működik viszonylag.
Na csak beújítottál egy ud3p lapot látom.Jó kis lap.Ha váltassz szólj lehet átveszem,bár nem fog így menni mint p35ds4 de tetszett nekem is az a lap.Nyomd fel rá az F10b-F10e biost.Azzal megy a legjobban. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5568 üzenetére
Figyelj akoska.Nem bírsz átnézni az e8000 topicba?Csak nem akarom mégegyszer leírni a dolgot mert egy p35 témáról beszélünk sz.j-vel.mch+ fesz,p35 lapfesz stb.Ismered te is jól a p35 lapokat és a véleményedre lennék kíváncsi.
A lényeg hogy sz.j olyat mondott hogy az mch-nak adtam itt most +0.025-t és az elvileg kevesebbet ad mint a normal fesz.Na de ha a vtt is normálon volt hogy számol a lap akkor.P45-be értem az egészet de ....Na mindeggy.E800 topicba már leírtam. -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5544 üzenetére
Nah én meg csak nézegetem még utoljára ebben a lapban, hogy hogy megy, csak hogy legyen viszonyítási alapom az új lapomban.
E8200@3800@1,28v -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5544 üzenetére
Én most is azt mondom érezhető a 4 mag de egy jó wolf többet ér még ma általánosítva.Persze ha valaki kihasználja és rendszeresen több program fut,vág,tömörít stb akkor megéri.Általánosan erősebb gép a többségnél játékra kell max,ott meg talán van 2-3 játék ami a 4magot kihasználja.Én még néha napján hd filmeket is tömörítek és azért is vettem anno egy jó kis q9550-t,de csak visszaálltam a wolfra,mert még a hd tömörítésbe se hozott olyan sokat.A corei rendszer az már más.Ott nem egyszerűen csak +2 mag lett.Ott már azért komoly változások mentek végbe.Én kihagyom a quad procit már az biztos,és majd corei lessz.Az még eldől hogy corei5 vagy 7.Várom hogy mit produkál a nemsokára megjelenő corei5,na meg hogy az árak hogy alakulnak majd.Azért ha felteszem 4.5ghz-re-1.264v-on 24/7-be nyomathatom és nagyon hasít minden,de 8x500-on se fog meg semmi az biztos.Se játék se program.A corei is félig meddig csak azért fog nekem kelleni hogy megnyugodjon a lelkem.Az a nyughatatlan.
-
blazsey2
senior tag
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5540 üzenetére
Na megyek szétnézek munkaügybe,mert kb 2 hónapja munkanélküli lettem és kezdem unni ezt a tétlenséget.Nem jó ez így.
Sok meló után pár hét pihi még jól is esett de már unom.Főleg most hogy közel 1 hét korház is lett a gyomrom miatt, nagyon ki vagyok már a pihenéssel.Az elmúlt pár évbe lehet összesen nem pihentem annyit mint most 2 hónap alatt.Szerencsére sok meló volt,utána meg egyik napról a másikra ez lett.
Pénz sincs annyi így nem birok gépet fejleszteni se annyira.
Pedig lenne pár ötlet még.
Á leálltam vele.Elég volt a cserélgetésből.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5538 üzenetére
Igen.Még úgyse cseréltem egyszer se.Ez jobban bejön.A változás korát éljük.
Hát gondolom te is cseréltél már.Milyen lenne ha valós képet lehetne kirakni?Kíváncsi lennék rá hányan élnének vele.Vannak olyan fórumok ahol valós képet lehet kirakni.Szerintem itt is meglehetne csinálni,bár nem tudom jó lenne-e,de végül is mindenki, úgy is maga döntené el, él-e vele.A többség szerintem maradna ismeretlenül,de hát a ki tudja.Lehetőségnek nem volna rossz.
-
válasz
akoska07 #4689 üzenetére
frissitve...
a 7. procim került fel a listáraLetöltési rész: Cpu-Z frissitve 1.52-re
használjátokZájec :
mondom én hogy mindenki márciusi leszlipi,ezek után már neked is márciusban kell tartani.
na jó,még az idén berughatsz szülinapodon
viszont akkor pár hónap és megint jön a szülinapod -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5522 üzenetére
Még csutakos
Hát én is 36 vagyok.
1973 március.Ha jól emlékszem valahol úgy láttam te is márciusi vagy.Hogy hol láttam meg ne kérdezd de úgy rémlik nekem.De ha nem az se érdekes.
Szép lassan öregszünk,bár én nem érzem magamon.Annyi csak a változás hogy ha kell már tudok komoly is lenni.Pl ilyen:De ált azt mondják régi iskolátársak semmit se változtam.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5510 üzenetére
Mondtam én hogy kb 10-15 fok javulás van.Jó ez a vga hűtő.A 2.120mm-es venti nagy javulást már nem fog hozni.Én próbáltam nem éri meg szerintem.Terhelésnél is 2-3 fok a javulás nem több,idle meg szinte semmi.Max ha nagyobb fordulatot adsz a ventiknek,de akkor meg már zajosabb lessz ami nekem nem jön be.Bőven jó 1 ventivel.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5506 üzenetére
Hát gyárival anno nekem is idle 50fok körül volt load meg 65 körül huzamosabb terhelés után.A hangja meg egyenesen brutális volt már,mondjuk én elég csendmániás vagyok.A lényeg hogy jól jársz a hűtő felszerelésével mert a gyárihoz képest ált több mint 10 fokot csökken a hő,és hát a hang változás se hátrány.Bár a hang nem mindenkinek fontos,és az függ attól milyen ventit raksz majd rá.Elfér azon lazán 2db 120mm-es is és mehetnek 1000rpm-en még az se olyan hangos és akkor szerintem még 15 fokot is lehet vele csökkenteni,ami tuningnál nem mindeggy.Csinálj kedvet hozzá,és essél túl rajta.Megéri.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5504 üzenetére
Ja az jó.Nekem is az van a 9800gt-n egy120mm noctuával 700rpm-en és semmi hangja.Idle 38-40 fok,terhelve és húzva se láttam még 52-55 fok felett a vga-t.Amugy nem nagy dolog a szerelés mert nekem kb 1 éve van meg és olyan 2 hete átpasztáztam már, mert évente ráfér szerintem és fél óra volt kb az egész.
Az idén még megpróbálom lecserélni gtx 260-ra mert akkor legalább lenne értelme a cpu-t húzni rendesen 4ghz-re meg felé,mert most a 3.6ghz kb kihajtja rendesen.Bár megy minden rendesen,de hát már 1 éve nálam van ez a vga és ez furcsa.
-
bzs73
őstag
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5403 üzenetére
Akkor nem veszek, mert fej nélkül már nincs értelme, hogy lapom legyen.
Viccet félretéve, pont ezért tettem fel itt a kérdést - és nem külön-külön a kilátásban lévő lapok topikjában - mert itt mindenki elmondja a valós tapasztalatokat. Ha meg ugyanezt a kérdést felteszem a lap topikjában, ott úgyis azt a választ kapom, hogy miért ezt vedd meg!Am nem kell nekem minden áron p45-ös lap, elég egy jó p35 is.
Akkor esetleg még ez a 2 további versenyző:
EP35-DS3R
EP35-DS4
P-s lapot már sajna nem nagyon láttam, csak ezeket az ep-seket (esetleg még talán egy P35-DS3P)
DroiDMester, krammerka: Köszönöm az építő jellegű tanácsokat!(#5412) lipi67: ezzel nagyjából egyet is értek.
Nálam most a fő szempot: minnél kevesebbet droppoljon. Eddig ehhez sajna nem sok szerencsém volt, mindig sikerült olyan lapot kifogni, aminek elég nagy volt a vdropja (kivéve talás a jó öreg 965p-ds3-at). A többi meg úgyis megvan rajta ami nekem kell (sata, pci-e, megfelelő számú usb). -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5409 üzenetére
Bocsi, nem láttam, s mire észrevettem , kicsúsztam az időből.
Ha gagyi ramjaim lennének, már asszem i7-tel nyomnám, de így ..
Ha reálisan el tudnám adni őket..vagy lemennék alapra, s várnám mikor lesz emberi árban (most se rossz már) i7, vagy tennék bele 8giga sima ramot,s szarnék az egészbe 2 évig -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5409 üzenetére
Asszem Zájec barátomnak is volt olyan, Ő is dicsérte.
(#5410) DroiDMester: ? Miért, mit kéne még tudnia? A Asus inkább music center, sok kütyü, kevés tartalom. Én sose vennék asus lapőot, ill. vagy 10k-s lapot (ott mind1) vagy a full lapjait, de azok meg drágák, s tuningban nem virítanak. Az meg, hogy milyen a szolgáltatás..Nem érdekel. Nekem az a lényeg, hogy menjen benne a proci-ram, s tudjon fogadni sta HDD-t, dvd-t, legyen 1-2 usb,és kész is. Hiszed vagy sem, még hangfalak se vannak rákötve a gépre. Játszani úgy se játszok (törpéim fülessel nyomják). Zenére egy pc alkalmatlan, arra találták ki a hi-fi erölködő-cd párost.
Ezért sem tetszik a giga extreme lapja, parasztvakítás, 12fázis ide-oda, hűtés ide-oda, stb.. -
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5356 üzenetére
Everest: 5.02.1750 Most néztem én is, hogy az alaplapra és az aux hőre érdekes hőfokot írt.
Gondolkoztam már én is ezen a vdrop mod-on, de még másfél év garis a deszka és lehet, hogy szeptember elején el is viszik.
Az életbe nem csináltam még ilyet. Ha valaki elmagyarázza - akár priviben is - hogy mi kell hozzá (gondolom valami spec grafit, amivel összekötöm) azt szívesen veszem és lehet megcsinálom. -
gooool
őstag
válasz
akoska07 #5344 üzenetére
A procim VID-je 1,300V a Core Temp szerint,de a 2750-et én 1,248V-on értem el.Amúgy én IBT-vel tesztelek,remélem az is jó lesz a táblázatba kerüléshez.
Igen,nagyon kedves és segítőkész,ez pár hsz. alatt kiderült számomra.Priviben megírom neked mennyibe adná a lapot,ha nem gond,mert én ilyen lapok árazásában nem vok otthon.
Genji árulja a Biostar-t,igen.Azt is néztem,az is tetszik,de ő szeretné egybe eladni,nekem meg úgy nincs pénzem rá.(mármint egy E8500-al együtt) -
gooool
őstag
válasz
akoska07 #5341 üzenetére
A 2750MHz tutira meglesz alapfeszen,ami listát nézve nem is rossz,főleg úgy,hogy egy darab E2200 sincs a sorban.
Pontosan tőle szeretném megkaparintani a deszkát.Mivel full dobozos,ezért különösen tetszik,és nem egy tömegtermék.Ráadásul személyesen tudnék vele találkozni,ami számomra fontos szempont.Remélem sikerül elboltolni.
Am a te Biostar lapod mennyibe fáj?Mert azt is láttam a piacon,és ott is láttam az UP-odat. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #5329 üzenetére
Próbáltam ep45-extreme-be és abba se ment jobban. Előtte asszem dq6-ba volt és ott se ért el ilyen eredményeket, persze lehet nem a lap hibája volt. De ebből is látszik h az ep45-ud3r nem szab gátat a q6600-nak, itt azt is megemlíteném, hogy refeket stb-t nem is piszkáltam minden normalon volt csak mch és a cpu feszt állítottam
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5315 üzenetére
Hát barátom ezzel vitába szállnék. Lara is pont azt írta (uezt tárgyaltuk tegnap), hogy p35 kuka quad alá. A P35 DQ6 olyan messze van az UD3-as szériától , mint Makó Jeruzsálemtől.
Persze, mikor bejöttek jó volt, hisz nem volt p45, s a többi laphoz viszonyítva a DQ6 lehetett etalon is akár, de ma..már labdába se rúg.
Fázis persze, hogy kva fontos, de az se minden, "X"-es lapok is el vannak látva, s lám..nem sziporkáznak, sőt..
Quad alá UD3R/P vagy Extreme. Persze vannak sötét lovak, DFI vagy pl. a Te Biostar lapod, de ahoz türelem és jó beszállízó is kell.Este ha nem jut tovább a Loki meg fog ütni a guta, meghalom magam.
(#5316) hackeeeee : Nézd, érzi azt az ember, hogy szenved-e a lap-proc vagy nem. S bár kva fontos a fesz, de ha nem melegedik, jól érzi magát, én simán adnám neki, mint ahogy a 8400/8500 is kapott léggel (adatlapom) VALÓS 1,7-1,72v-ot is. (persze tesztre) -Itt mentek 5,1GHz-et.- S utána teszteltem, semmi károsodás.
Én mindíg az eredeti állapothoz viszonyítok. Pl. x feszen (alacsony) megnézem a végét, s jegyzem, s a hőfokokat is. Majd egy durva feszelés után uezzel a fesszel-beállításokkal megismétlem MINDEN esetben.
Ha nem kér több feszt, nem melegedik jobban, akkor hiba egy szál se.
Szerintem egy nem alacsony VID-es 45-ös proci, ami nem forró és jó hűtésed is van, simán mehet 1,4v-on 24/7-ben is. (Ez magánvélemény)
Én azért nem hajtom most még 1,2v-se mert nincs értelme. Fesz nélkül is megy mint állat ha akarom, s egy feszfröccs se tud sajna számottevő pluszt hozni. Magyarul: 1,2v-körül megvan a 3,8 - 3,88, de 1,4v kell 4GHz-hez (kb). Így értelmetlen, hisz szinte semmit se kapok a plusz feszért cserébe.. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Zájec
veterán
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5201 üzenetére
Majd szerintem hétfő reggel korán megpróbálom az 1.35v opciót.Vasárnapra már csak 25 fokot mondanak,utána meg reggel még hűvösebb lessz.Az 1.35 most sok lenne,de megcsinálom,vagy legalább is próbálkozok majd valamivel.
De csak hogy nehogy munkanélküli legyél itt a ph-n. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5201 üzenetére
Ok.
1.200v opció
Itt már tekert a cpu venti maxon de megvagyok vele elégedve.Örülök hogy ezt a hűtőt nem adtam el.Na van már munkád.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5198 üzenetére
Ajaj.Inkább visszajövök ebbe a topikba gyorsan mert az e8000 topikba megint vita lessz.Főleg ha az érintettek megjelennek majd.Ott sajna mostanába rendszeres a piszkálódás és kialakul a szép kis adok kapok.Amugy megint az eredmények linkeléséből indult az egész,ahogy mostanába volt is már egy párszor.
Tényleg.Igen mert ált hétvégén üzletelek és azt ugye hétfőn adják fel.Szerintem se mindennapi e5200.
Pont amilyet megszoktam.Nekem való. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5196 üzenetére
Amúgy kedden ez az E5200 érkezik hozzám.4.2ghz-en 1.312v-on 10 perc után dobja el a prime de ez g31 lapba és hát gyengébb táp,hűtő,stb.Majd én megtekergetem a bajszát ahogy kell.Rá állok az ilyen kisebb procikra tavaszig.Ezeket könnyen birom cserélgetni és a tesztelés is meglessz,ami végül is a lényeg.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5132 üzenetére
Hát volt már pár megjegyzés hogy hát ez már nem igaz,meg csalás mert lehetetlen hogy ennyivel mennyen.Én már azért nem is linkelgetek jó ideje teszteket nagyon.sz.j is kapott már párszor.Majd erre a sorsra jut zsubi is.Én már nem foglalkozok ilyenekkel.
Most ha 4 nap pihi lessz csinálok már tényleg táblázatos eredményeket.Mondjuk vannak de ugye kell everest meg a többi de nem gond.Tudom mi menny már csak újból le kell nyomni. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5124 üzenetére
Van ott még egy ilyen proci.Szerintem az a jobb mert az elvileg 1.120v-on viszi a 4113mhz-t,és asusba.[link] Ráadásul x38-ba
Ha érdekelne még annyira a tuning már meg is vettem volna de most valahogy elegem van már kicsit a tuningból.Majd elmúlik.Szerintem ez a meleg az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- LTE frekvenciák
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged