- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gooool #16015 üzenetére
számomra most az intel a nem járhato ut...
nem elég procit cserélni ugye, amit drága pénzért megvett az ember (i7 920...merthogy arra fájt a fogam) + alá egy f@sza lapot...nameg joféle 6 giga tricsenel ramot...és rá egy überbrutál hűtőt...nem...ezt mind kukázd, h frissíteni tudj
hát vicc. nálam betelt a pohár. jöhet az AMD.
a "homokos híd"nál a 0tuningrol meg ne is beszéljük. azzal már egy nemlétező 2. pohár is tele
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gooool #16013 üzenetére
igen...lassan kezek örülni, h átjöttem AMDre...az AM3 és DDR3mal még vártam/várok...mert azt még nem tudtam, h szandika vagy bulldozer lesz a következő...és ilyen szempontbol nem mind1 a ram...aztán vszínű, ha 0 tuningot bevezeti az intel, akkor bulldozer lesz...de persze lapot akkor váltok és abba mehet a DDR3
-
gooool
őstag
Hali!
Javítottam kicsit az 1,2V-os eredményen,hogy szebben nézzen ki.
A mostani eredmény: 3325Mhza többi szükséges adat:
nick: gooool
proci: E5400
FPO: Q846A421
VID: 1,2625V
hűtő: Noctua NH-U12P
alaplap: Gigabyte P35-DS3R
memória: Kingmax 1x2Gb DDR2 800MhzRemélem felteszed akoska,Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is ezen vagyok az E8400-al, ezért álltam meg most ~1,168V-n, feljebb nem akarok menni, és ígyis majdnem megvan a 4ghz, kemény 5mhz-n múlik.
E5200-nál azt vettem észre, hogy 3,5-3,6Ghz felett nő meg a feszigény, drasztikusan.. Az alatt még elmegy. A 300-as FSB még alacsonynak mondható. Próbáld meg, hogy adj neki kicsivel több feszt, és lehet ott lesz benne plusz fsb még bőven, persze ha a hűtés bírja.
De ha nem akarsz neki több feszt adni, akkor lődd úgy, hogy maradj 1,3V alatt, és szépen léptesd felfele az FSB-t, és amíg stabil, stabil.. Sajna nem volt E5400-am, sőt a haveri körömben sem volt senkinek, így nem tom, hogy mit bírhatnak..
-
barnam_
nagyúr
E5xxx-el sokat nem foglalkoztam, de a lista alapján 1.2v-on 3450 Mhz átlagos eredmény.
Így is sokkal jobban tuningolható, mint az E6xxx conroe, annak sok fesz kellett. Én meg csak irigykedtem azokra akik 1.3v körül 3.8-4Ghz-en hajtották az E5xxx procijukat, míg az enyém 1.6v-al se volt stabil 3.8-on -
-
barnam_
nagyúr
Mennyibe kerül 2x1GB CSX 1200-as ram? Ha nagyon olcsón kell ram, ami tuningra is jó, nézz CL5-s Kingmax 1066-os ramot. Nincs akkora e-pöcs értéke, de ugyanolyan jó
Az a gondom ezekkel az 1200+-os ramokkal, hogy igazán csak szinkronban hajtva lehet kihasználni, mert felszorozva az alacsony fsb lesz a korlátozó tényező.
-
barnam_
nagyúr
Max akkor fog javítani, ha 500 feletti fsb-t akarsz, mert gondolom a 800-as kingmaxok nem mennek 1ghz-en. De az E5400-hez a 800-as kingmax is jó, mert úgyse nagyon mennek 400-as fsb felett az E5xxx-ek.
2x1GB helyett inkább 2x2GB-t javaslok, mert a 2GB ram kevés, 4 modullal pedig kevésbé lehet a ramokat húzni. Pl. a kingmax 1066-os ramjaim kettesével simán mennek 1150Mhz körül CL5-ben, de a 4 darab együtt már csak 1100 körül. -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Lehet nem illik itt reklámozni, de nekem van egy eladó P35-DS3P-m. Tuningban kb. ugyanazt tudja mint egy DS4, csak a cpu FET-eken nincs heat pipe. -
nem hülye kérdés.
bios reset ahogy én csinálom :
gép kikapcsol - táp lekapcsol - tápkábel kihuz - alaplapból,elem kivesz - ott a 2 erintkezőt rövidre zár,pár másodperc - elem vissza - tápkábel bedug - táp bekapcsol -
utána
kiegészitve egy cmos reset-el is,teljes legyen a kép.
gép start#7165 gooool : "kis gép"-nek is lehet örülni,
jó volt ezt olvasni -
mennyire számit majd jó eredmények,az attól függ mennyi a vid-je a procidnak
(coretemp nevü progival tudod megnézni)a PH-ról ismerem,sokat üzleteltünk már,és sokat beszélgetünk neten-telón.
nagyon korrekt és segitőkész,rittka jó eladó és vevő.még nem tudom mi lesz a sorsa a biostar lapomnak
asszem Genji árul egy olyat,nem is kérdeztem tőle menyniért adja.
egyébként én 25k-ért adtam el akkor,mert gyorsba kellett volna a pénz az i7-re,de átgondoltam és kivárok,hogyan alakul majd a piac -
Szia!
szivesen látunk a topicban minden eredményeddel.
listás eredményekhez fent vannak a feltételek-kitételek
mi kell ahhoz,hogy felkerüljön.
egyébként nem csak ezzel a duoval kerülhetsz fel.
elég sok fajta proci került már fel a CPU-TUNING lista -ra
nézelődhetsz ott és hasznos beállitásokat is találhatsz a képeket nézegetve.csak nem a barátomtól veszed a DFI-t ?
azzal biztosan jól jársz.nem gyengén megy az a deszka -
Zé_Mester
őstag
a 6GHz már nem léggel készül el
az már túllő minden elmegyógyintézet beutaló lapján
oda már jég/nitró kell, léggel lehetetlen, max ha kiköltözöl az északi sarkra, vagy szibériába és a teraszon nekiesel a cuccnak
akkor még a gyári cooler is elég lenne
de egy kis ízelítő, és ez még koránt sem a vége, a jövőhéten valszeg meglessz
E8600 @ 9,5x630FSB -->> 5985MHz -
krammerka
őstag
nincs fent 2200-as eredmény,sajnos kihalófélben van a 2000-es széria,ezért is kell az eredményed.
Nincs limit a bekerüléshez,lényeg az adott feltételek betartása.A szükséges progikat bárhol megtalálod(cpu-z,everest,orthos),de az oldalon is fent van.
Ja és miért kell megvárni vele a karácsonyt?Mivel még nem tesztelted a procit,ne ugorj bele a közepébe fejest.Nézd meg mit tud feszemelés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Windows 7
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Subaru topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged