- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows CE fórum
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest