Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Milyen vga-hoz kell az a 4GHz? Megnéztem, 2,66GHz-en már vga limitem van 4850-nel.

(#3928) dime27 : Látom, izléses kis cucc és nyomod neki. Én 1-1 teszt miatt szarrá is feszelem, 1,7v 8xxx-nek léggel ..simán. (Valós!!), Viszont..Nem konvertálgatok, se időm , se kedvem, se nem van van mit
. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.