Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
Egy friss eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/090913/295x12__3540__-_1.200_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRAM: Kingmax 2x2gb/800MHz
Hogy a fenébe kell linkelni, h csak rá kelljen kattintani?
-
Free04
tag
Nézegettem a táblázatot és nem tudtam hova tenni pár eredményt, mire rájöttem h van aki teszt közbeni képet tett fel és van aki teszt leállása utáni képet. Ez a CPU-Zben más Core Volt-ot mutat,tehát ha menet közben csinálok screent,akkor +V előnyöm van.
Lehetséges h tudassuk a másikkal mind a 2 Core Voltot(terhelt+terheletlen)?
Így pontosabban be lehetne határolni h adott fesszel hol helyezkedik el a CPU. -
Free04
tag
válasz
akoska07 #3288 üzenetére
Köszi!
Biztos jobban menne egy ütősebb lapban,de a lehető legolcsóbban próbáltam kijönni gépvásárlásnál.
Nem nagyon feszegettem a dolgot(még), így pont kijöttek a ramok 800-ra és próbáltam kihasználni a 12.5-ös szorzót. A célom az volt h alapfeszen így tudjam járatni, de most h beszereztem egy Freezer 7 pro-t "kénytelen" vagyok megnézni mit tud több fesszel.
10-es szorzót a magasabb fsb miatt kérded? (nem próbáltam) -
Free04
tag
válasz
Motion_Blur #1083 üzenetére
Ilyet nem találtam...
-
Free04
tag
Hallo!
Gondoltam küldök én is eredményt,mivel nincs túl sok e5200 fent, de előtte volna pár kérdésem.
Mikor elindítom az Orthos cpu tesztet, akkor a cpuz-ban a core voltage lemegy 1.200-ról 1.184-re. Ilyenkor mennyit kap valójában?Ez valami energiatakarékos akármi? Hol tudom kikapcsolni BIOS-ban?Gondolom nem az alacsonyabb értékről kell képet csinálni, talán nem volna fair.
Részben kapcsolódik ide,de azért megkérdem: FSB overvoltage,CPU GTLREFvoltage rato...mik ezek,mikor kell piszkálni?
Pontosan miknek kell rajta lenni a képen és mennyi ideig kell futnia?
Még egy utsó: Prime95....hogyan kell használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest