- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
Egy friss eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/090913/295x12__3540__-_1.200_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRAM: Kingmax 2x2gb/800MHz
Hogy a fenébe kell linkelni, h csak rá kelljen kattintani?
-
Free04
tag
Nézegettem a táblázatot és nem tudtam hova tenni pár eredményt, mire rájöttem h van aki teszt közbeni képet tett fel és van aki teszt leállása utáni képet. Ez a CPU-Zben más Core Volt-ot mutat,tehát ha menet közben csinálok screent,akkor +V előnyöm van.
Lehetséges h tudassuk a másikkal mind a 2 Core Voltot(terhelt+terheletlen)?
Így pontosabban be lehetne határolni h adott fesszel hol helyezkedik el a CPU. -
Free04
tag
válasz
akoska07 #3288 üzenetére
Köszi!
Biztos jobban menne egy ütősebb lapban,de a lehető legolcsóbban próbáltam kijönni gépvásárlásnál.
Nem nagyon feszegettem a dolgot(még), így pont kijöttek a ramok 800-ra és próbáltam kihasználni a 12.5-ös szorzót. A célom az volt h alapfeszen így tudjam járatni, de most h beszereztem egy Freezer 7 pro-t "kénytelen" vagyok megnézni mit tud több fesszel.
10-es szorzót a magasabb fsb miatt kérded? (nem próbáltam) -
Free04
tag
válasz
Motion_Blur #1083 üzenetére
Ilyet nem találtam...
-
Free04
tag
Hallo!
Gondoltam küldök én is eredményt,mivel nincs túl sok e5200 fent, de előtte volna pár kérdésem.
Mikor elindítom az Orthos cpu tesztet, akkor a cpuz-ban a core voltage lemegy 1.200-ról 1.184-re. Ilyenkor mennyit kap valójában?Ez valami energiatakarékos akármi? Hol tudom kikapcsolni BIOS-ban?Gondolom nem az alacsonyabb értékről kell képet csinálni, talán nem volna fair.
Részben kapcsolódik ide,de azért megkérdem: FSB overvoltage,CPU GTLREFvoltage rato...mik ezek,mikor kell piszkálni?
Pontosan miknek kell rajta lenni a képen és mennyi ideig kell futnia?
Még egy utsó: Prime95....hogyan kell használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest