- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2708 üzenetére
1. Azért küldtem el mailben a két képet "normálisan"..., amire válasz nem érkezett, hogy lehessen velük-vele mit kezdeni, ha így nem tetszene.
Amellett, hogy kivehető lenne az eredmény-feltétele mellett, ha valaki nagyon kételkedne, kinagyíthatja, megnézheti.
2. Hiányos?Ennél több mindent nem nagyon lehet felvonultatni..., feleslegeset meg nem látok. Esetleg annyival tudom kommentálni, hogy a legalacsonyabb érték az "általános hő", a középérték a teszt utáni közvetlen, a legmagasabb pedig a teszt közbeni.
Nem fogok újat készíteni, mert így is 2 blend-es ment le (az elvárttal ellentétben nem csak fél, hanem egyórásak), szal. nem szeretném ismét, feleslegesen dolgoztatni a gépet, tekintve - eredeti véleményemet alapul véve -, hogy szerintem ezek a tesztek ráadásul túldolgoztatják a gépet... melyik program igényel 30-60 percen át 94%-os processzorhasználatot, szerintetek?
A kategóriát megküldtem már emlékeim szerint, szóval: "üzemi, állandó használaton"
Az az 1,22-23V pedig eléggé érdemes arra, hogy a maga max. 60-62 fokos melegedésével "közszemlére" legyen bocsátva, a listán szereplő, többi, "hiányos", vagy még hiányosabb teszt mellett. (Vagy akkor azok is kerüljenek le)
Bocsánat a vélemény-nyilvánításért, de ezt a "korrekciót" helyesnek és ideillőnek érzem, remélve, hogy ezek után megfontolásra kerül az eredmények "szerepeltetése".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest