- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
puttputt #2846 üzenetére
Köszi puttputt.Én is így állok 4ghz-nél 1.168v-on.A ramokkal nem stimmel valami beállítás nálam is.Majd este állítgatom.Én a 1406m biost használom.Nekem ez jött be a legjobban de konfig válogatja.Most dolgom van de este próbálom én is az 1.168v-ot tovább,vagyis a ramokkal csinálok majd valamit.
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2816 üzenetére
Nézd, nem tudhatom, hogy csináltad. A lényeg: az 1es opciónál bios/vid load line (szerintem)ki és goo.
A 2-es opciónál meg tök mind1, hogy éred el az 1,2 v-ot, csak annyit kapjon.Blend izzasztja a ramjaidat is keményen, ha táblázatos tuningeredmény s rendszeredről szól, ez kellene.
Ha ram s táblázatba (Pl. Ősember),akkor win alól memtest x*modul megnyitva 200%
Ha magadnak mert valóban tudni akarod: cd-ről memtest (pl a legtöbb "gagyis" 1dvd-s buherált Xp-n rajta van)
Ha proci: Prime Small FFTs , IBT , ilyesmi..#2817) Arkar: Nekem is magas! ("jó a nyelévtudásom"..
)
1x megtanulok már angolul, németül..
-majd csk jön Lara,Ő sztem érti..- -
krammerka
őstag
válasz
puttputt #2804 üzenetére
Félreértesz,senki nem lett elküldve,kitiltva innen.Hétköznap kevés az időm,amit gép mellett töltök,hétvégén próbálom rendbehozni amit lehet még(itthon),és vannak más dolgok is,pl az elmult hétvége kerités építésről,a fiamnak szülinapjáról szólt.
Ha valaki feldob egy képet,javítást,azt sokkal egyszerübb nekem a táblázatba berakni,a már megszerkesztett adataihoz,mint pl egy új usert berakni,szerkeszteni a táblázatot.
Ezért is lehetett az,hogy más adatát frissítettem,a Tied meg elhúzodott.
Nem pedig diszkrimináció miatt....................... -
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2805 üzenetére
Jó ha én válaszolk?
Ha ennyit droppol a lapod akkor természetesen fel, nincs semmi ami miatt ne kerülhetne fel. Viszont a régi.. Az 1,24v-ot mutat Az 1,2V+0,01 is 1,21v, igy az arrébb nem csúszhat.
S most, NEM CSAK hozzád.
Bevallom, hibáztam. Most, hogy kérted, hogy lehet-e, bele-belenéztem az VID-es eredményekbe, és nem értem!!!!
Nálad: Hogy lehet hol ilyen, hol olyan a fesz, hisz a VID ugye adott. Persze rájöttem: Load Line Calibration.Igaz? Csak..Ha Vid-VDroop, akkor gondolom azért az, hogy legyen is Droop, amennyit drooppol a lap.(engem pl. ez érdekelne).Nálam meglepően magas az érték. Miért? Mert 1,25 a VID és keveset Drooppol a lap, igy az 1,216 s nagyobb mint az 1,2V-os opcióm, mivel magasabb a fesz is. Azt viszont nem értem, hogy uolyan VID-es prociknál, hogy a fenébe 1,01-1,1v on van a teszt. Felkerült mert nem tudhatni, s"magával" cseszett ki (ha hiú),aki tette.Igaz, nem jó mert nem tükrözi a lap valós droopját. Lehet, hogy sokan félreértik ezt az opciót? -
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2776 üzenetére
Próbálgatsd!!! Jobbat nem tudok. Nekem 1,87v-on 1152-n megy a ram de performance level 9-en.
PL 8-hoz 2,0v kell!!![link] Azt hiszem, ez lesz a 24/7-es beállításom. Fesz se kell neki, aramok is mennek. Még itt PL 9-en voltak, du. majd lefaragom PL 8ra, csak így 1100 felett nem érdemes legyilkolni a ramokat. (Volt ramom ami csak PL 10-en volt stabil 1100 felett...
Csinálj majd memtest-et, memset ablakkal, everest érzékelőkkel ha megvan a stabil.
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #2773 üzenetére
[Bios 1,2v -on természetesen ok], megyek lefele..
-
-
krammerka
őstag
válasz
puttputt #2714 üzenetére
Egy picikét el vagy varázsolva úgy látom.
Amire nekünk szükségünk van:
Everest-->számítógép-->érzékelő
Cpu-z-->2 ablak,egyik a CPU-ról, a másik a Memory-ról
Ezenkívűl egy fél órás stabilitás teszt Orthos/Prime95
És nem összevágott kép kellene,hanem egy normális,ha nem férne el,állíts a felbontáson.Ja és mégvalami:
Ez nem kötelező,ha nem csinálsz a feltételeknek megfelelő tesztet,akkor sajnáljuk,de nem fog felkerülni a listára.Nézd át azt a listát,hogy hány fórumtárs csinálta végig a teszteket,és elhiheted,hogy senkit nem erőltettünk
-
krammerka
őstag
válasz
puttputt #2697 üzenetére
Jó reggelt!!
puttputt:az eredményed nagyon jó,viszont a kép róla,elég érdekesre sikeredett
"puttputt"
A kategóriát sem tudom,hogy hova szántad,mert hiányos is,illetve felesleges dolgok is vannak rajta.
Ha van rá lehetőséged,csináld meg újra légyszíves,a feltételeknek megfelelően.darál0w: nem jelent semmir,az hogy 7 éves a kapcsolat,főleg ha megtudod,hogy hárman is vagytok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Windows 7
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i9 12900- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged