- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Nem is a blokk inkább a pumpa meg a radi volt értékes. A pumpa veri a mai LAING DDC-ket amit mindenki istenít (Asetek: 1020l/h + állítható fordulatszám USB-n keresztül). Csatlakozóból meg olyat raksz rá amilyet veszel (blokkból is)
Szerk: lapot + procit + feteket simán elvisz ez a pumpa, szerintem még egy komolyabb 1 GPU-s VGA-t is.
-
N_A_S
veterán
Most árultam / árulok ki egy komplett vízhűtés rendszert. Elég jó pumpa volt, jó hasznát vetted volna (Asetek WaterChill Extreme)
-
N_A_S
veterán
Szép dög! Ez jobb mint a Mugen 2? Majd egyszer én is veszek valami nagykaszát.
Sosem volt még hozzá szerencsém. A legdurvább hűtésem egy Asetek VapoChill volt, leghűtésben pedig talán az ASUS SilentSquare
-
N_A_S
veterán
Biztos menne. Holnaptól neki is állok nyúzni.
Vettem ma 2 AC F9 TC hűtőt az X Powerre.
Halknak halk, mert csak 1000RPM körül pörögnek 100% load alatt is, de melegszik is rendesen a procc (CPU@4Ghz QPU@4Ghz BCLK@200 CoreVoltage@1.2V QPIVoltage@1.25V). 65 Fok körül vannak a magok prime alatt 1000RPM-en Nexxus ezüst pasztával, előtte 3000RPM-en voltak 60Fokosak sima szilikon pasztával (coolink 300 ft / 10g).
Ezen felűl karácsony alkalmából megleptem magam még 4GB HyperX-szel + egy Logitech Cordless Desktop S520-al
Kellemes ünnepeket a fórumtársaknak!
-
krammerka
őstag
Természetesen nem lehet összehasonlítani egy komoly tuning lappal,persze,de nem is ez volt a kérdés.
AMD vonalon a 785-s Giga lap is nagyon jól teljeített ameddig megvolt...........
A G31/41-es lapok is jól teljesítenek pl egy E3300-l.
Ebben az árkategóriában a legjobb választás.
Nyilván ha sok a kesh,akkor az ember egy komolyabb deszkát választ,csak s775-be nincs már új,tuning deszka,a használt meg horror.Gondolok itt pl egy UD3R lapra.Szia Zoli!!
-
lipi67
nagyúr
[link]
Mennek ezek a kis szarosok. Mondjuk G31-es lap sztem (ez) jobb!
Ami gond..kis procival kinlódás a ramok visszaosztása.
Én quadot (kicsipapucs q9550-e) tuningoltam benne, és többet kihoztam belőle mint ők p45-ben..(#17199) kimi02: Hagyj békén!!!!!!!
Szuper..A quaddal mi lett? Itt a giga UD3R és nincs egy értelmes q9550-es...
(#17186) h.adam.92: Igen Ő, de ez a dezentor mindenbe beleköt. fene a miskóóci képit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest