Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Az alaplapon a cpu tápellátásának a fázisszáma mennyire legyen meghatározó a tuning során? Én úgy tudtam, hogy minél több fázis van, annál stabilabb lesz a tuning. Ellenben az Asrock lapok 8+2 fázissal bizonyos tesztekben jobb eredményt érnek el, mint az Asus, MSI, Giga lapok 12+ fázisszámmal
Azért kérdezem, mert tökéletes döntésképtelenségbe kerültem az Asrock P55 Deluxe (esetleg Extrem4), illetve az Asus Sabertooth 55i között.
Az Asrock lapoknál van usb3 és sata3, a minimális áruk 30 és 32k körül van, de csak 8+2-es fázis van az mbo-n. Ráadásul az sem kizárt, hogy a +2 már a ramhoz megy.
Az Asus lap ezzel szemben 12+2 fázist ad a cpu-nak, valamint 2-öt a ramnak. Ellenben nincs rajta újabb szabványú usb és sata, valamint 37k-ért tudnék hozzájutni.
Szerintetek?
A másik kérdésem, hogy az i7 920 D0 vagy az i7 860 a tuningosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest