- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
zeus sikerének örülök nagyon. anno nekem nem tetszett, amikor az edzők elkezdték átvenni az irányítást, szerintem az a CS egyik legszebb része és számomra a játék 5v5 nem 5+1v5+1. amikor kirakták, nagyon sajnáltam, aztán jött rá egy-két hétre a döntés, hogy nincs több coach igl, jót röhögtem. örülök neki, hogy nem csinálták vissza, a bizalom már meg volt törve, nem lett volna ugyan az, mint előtte.
az meg, hogy három kazah majort nyerhetett, számomra üdítő változatosság, mostmár nem csak a svédek, dánok és brazilok ellen lehet szurkolni
(mindig kishal/underdog párti voltam.)
-
kretenallat
senior tag
hobbitnak sok megmozdulása volt, ami érdemesebb lett volna egy graffitire, mint ez a gránát. biztos csak az a gondjuk, hogy hogyan mutatna egy kis szőröslábú fickó egy olasz ház falán
de viccen kívül, amikor elkezdték redditen a hülyeséget, hogy ennek kellene szentelni egy graffitit, nekem kicsit nehéz volt komolyan venni, álmomban nem gondoltam volna, hogy ebből a sz@rból lesz valami.
amúgy a zeus vidót ki látta? a 18 perceset a playoffról? nekem nagyon tetszett a mentalitás, ami a videóban átjött, nem csak róla, de az egész csapatról is. kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire fedi a valóságot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest