- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #25916 üzenetére
Nem tudom, a lassítást mindig pár perc alatt megszoktam. A gyorsítást viszont meg se tudom szokni. Anno 3-ról elkezdtem lemenni, 0.3-mal. Pár hét alatt 1-es sensen voltam az 1000Ft-os Genius egérrel.
Sokkal jobban adta, az AK-t nagyon jól lehetett kontrolálni. Ez még 1.5-ben volt.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #25912 üzenetére
1.5, 1.6-ban anno az asztalon toltam egy low Genius egérrel (asszem 200, max 400DPI-t tudott), és 1-es volt a sens.
G400-am van. Múltkor beszart a kábele. Vettem egy gagyi egeret, de olyan szar volt a szenzor benne, hogy nekiálltam kicsit megigazítani belülről a G400-at, és utána megjavult a kicsike. Ha csak úgy átállsz egy drága egérre, annyira még nem érezni, miért annyira drága, de ha átmész egy fosra, akkor egyből jön a pofon. Most fosok, hogy mi lesz, ha egyszer végleg bedöglik a logi.1-es sens kell 400-on, és egy QCK+.
Nekem a mostani felállásban is túl gyors az egér, de nem merem lejjebb rakni, mert így is folyton leszaladok a padról, és rengetegszer meghalok emiatt. -
nugat
tag
válasz
#97716736 #25797 üzenetére
jatszottam en is mostanaban 1-2 hetet alacsonyabb felbontason. nehany helyzetben kicsit nehezen volt kiveheto, hogy most akkor van -e ott valaki vagy sem. idovel biztos hozza lehet szokni teljesen. na meg az egyertelmu negativum a latvany, de hogy zavar mar -e, az mar megint szubjektiv.
-
nugat
tag
válasz
#97716736 #25794 üzenetére
sosem allitottam, hogy az alacsonyabb felbontas jatszhatatlan, de dedikalt vga-val maradnek a nativnal. a sokherzes gamer monitorokat meghagynam azoknak, akik bevallaljak a tn panelt aranyaron. igazabol azon lenne a hangsuly, hogy minden korulmeny mellett teljesen folyamatos maradjon a kep.
@pr1mzejEE: koszi, akkor megnyugodtam.
-
pr1mzejEE
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #25495 üzenetére
Én azt tapasztaltam továbbra is, hogy a lobby legerősebbjét veszi alapul. Másrészt szerintem mind ranklépés előtt voltunk egy kicsivel.
Amúgy fordulásnál még top fragger voltam, vagy talán consi mögött második. Addig szépen kapták wp-vel. Második körben CT oldalon még kikaptam egyet scouttal és onnantól megállt a tudomány.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
#97716736 #25416 üzenetére
Ne mondj ilyet, $24-om a csigazabálókon.
Holnapi tuti bet is megvan már: http://csgolounge.com/match?m=1865
-
-
Arkennys
addikt
-
freeknight
őstag
válasz
#97716736 #25210 üzenetére
Na ez az, a Xero által linkelt utolsó képen is egyértelműen látszik, hogy pixelezett. Nincs kérdés, buszra/vonatra fel. Itt már nem arról beszélünk, a fair play szellemében játszottak-e.
phenomHUN: ezzel megelőztél, pont akartam íni én is, hogy hülyék lennének pont a hazai csapatot kizárni... Ezt is meg fogják úszni, ahogy a hacket is.
-
törölt tag
válasz
#97716736 #24770 üzenetére
Faruk 'pita' Pita @farukpita (törölt tweet)
It's a fking disgrace to the community and every hardworking player if @csgo_dev put flusha thru to play Dreamhack. Its obvious as it can beSteel
RT if flusha is a cheater
favourite if flusha is a cheaterTaz
Watching more and more strange videos of pro-players, this is just sick, and I'm truly scared of future events. @csgo_dev @DreamHackSeanGares
#justflushathingsPita 2
https://www.youtube.com/watch?v=1LcOiLipzoA
hahahahah..... no commentsNBK
Can't check any video atm but maaaaan.. That clip on mirage was already dodgy..... Where is this going !?Pita
Alot of rumours these days regarding players using cheats. smn first, kqly next, and sadly for the scene there will be more - alot more :/ -
SRII
őstag
válasz
#97716736 #24747 üzenetére
"Játsszál only HS DM szerveren" ez meg hol van?
kerestem de 10000 szerver van
na ennyire uj vagyok
de persze azt már levontam,hogy nem élvezhető a játék, olyan emberek vannak fent akik szerintem bekötött szemmel a legyet lelőnék, kezdő pályán , belépek puff 2 perc nézés, belépek puff 2 perc nézelődés...megyünk 5-en és pont engem szednek ki, elbújok, megtalálnak, lövök egy tárat ellenfélre semmi, ő meg pitty ennyi és halott vagyok, (persze függ hova lőnek ez okés), inkább idegesítő a játék mind élvezhetőnek nevezném, így egy hét játék után!(kb 23 óra játék után steam szerint)
mit keresnek kezdő (gyenge) játékosok között profik? nem értem....szóhoz , akarom mondani lövéshez sem jutunk...
botokkal játszottam , gyakoroltam, és még így is teljesítményt lehet elérni(ez nem rossz) egy tdm meccsen erös bottok ellen 710-750 pont simán megvan 10 perc alatt, de emberek ellen egyszerűen nem lehet, minden meccsen van 3-4 pro akik nem engedik a kezdőt játszani, érvényesülni, sőt még fel sem tudja találni magát.
A rendszer igy egy kaki, az kellene ,hogy aki pro vagy magasabb szintű ne tudjon menni a kezdők közé.
Van olyan, (szégyen nem szégyen) sajna sokszor,hogy kitiltanak(kezdő pályán) mert én maradok meg utoljára, elbujokés nem tudom lehozni a mecset 2 vagy 3 fő ellen akik nagy jól nyomják, ez nem szép szerintem!
Tudom más de cod 2 és cod 4 ben elég jó eredményeket értem el, csapat is volt és külön szeron is(általában 2-3 helyen voltam) de ez más játék csak akartam éreztetni nem vagyok fps játékban ismeretlen.
Talán nem is a játékkal hanem a rendszerrel, és a játékosokkal van a baj!
Én próbálkozom, de lehet az ujjaim már nem úgy kezelik az egeret mint anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged