-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #26011 üzenetére
Itt buggyant ki a dolog. De lehet mégsem fut át a dispute. Röhej nézni milyen tradek futottak le tegnap.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #25643 üzenetére
Juss el pl. seriffig, és akkor tapasztalni fogod, hogy vannak azért átmenetek a játékosok között. Silver és nován nem csodálom, hogy nem jutsz feljebb, általában azon a szinten azt se tudják, merre vannak arccal előre. Ebből következik, hogy kicsi az esélye, hogy ugorni fogod folyamatosan a rangokat. Annyi ph-s ember játszik, semeddig sem tartana összeverbuválnod a hiányzó embereket. Ha gyökér, max. többször nem mész vele, lesz helyette másik 5 v. 10 ember, aki menne helyette.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #25622 üzenetére
Az még mindig hárommal kevesebb, mint amennyivel kellene menned. Sajnos ha négyen vagytok, attól még a maradék 1 lehet nyomorék, a kommunikációs problémákról nem is beszélve. Ha ti ts-en vagytok négyen, neki meg a játékba kell mondani az infót, abból csak kavarodás van, vagy semmi infót nem fog kapni. Nem is járok versengőre egyedül, túl sokszor kiégtem. Esea-ra viszont egyedül szoktam menni, általában jobbak a tapasztalataim, de érdemes oda is inkább este menni, biztos ami biztos alapon.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Arkennys #25391 üzenetére
27/11 14 NiP vs. LDLC - DreamHack Winter 2014 - overpass 13-16
09/10 14 NiP vs. LDLC - FACEIT League EU Season 2 - inferno 9-16
02/10 14 NiP vs. LDLC - Fragbite Masters Season 3 - inferno 9-16
02/10 14 NiP vs. LDLC - Fragbite Masters Season 3 - overpass 13-16
29/09 14 NiP vs. LDLC - SLTV StarSeries XI - cache 8-16Ez alapján LDLC győzelem várható, de én reménykedek a NiP-ben.
-
wannnabeees
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz
Arkennys #25256 üzenetére
Gondolatom van, de tippelni nem tudok. Mindig is NiP szurkoló voltam. Úgy gondolom Maikelele jót tett a csapatnak, de a VP talán összeszokottabb csapat még. Ettől függetlenül nyerhet a NiP. Remélem jó meccs lesz. Nem bánnék egy sima NiP győzelmet, hogy kíméljék az idegrendszeremet
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #25235 üzenetére
Fnaticon kívül szerintem senki nem használta volna.
Ráadásul szemmel láthatólag ők készültek rá. Ez egy pálya hiba szvsz. Ha nip, virtus stb. veszi észre még verseny előtt, hogy van ilyen lehetőség, akkor szólnak, hogy javítsák ki. Nem nézném ki egyik csapatból se, hogy ilyet megjátsszon.
-
freeknight
őstag
válasz
Arkennys #24947 üzenetére
Nekem is kellett vagy 10 percet próbálkozni, de végül csak kaptam botot.
Holnapi napra milyen tippjeitek vannak? Az Fnatic és Dignitas meccsek szerintem hozzák a papírformát, csak ott az a baj, hogy kicsi az odds. Hellraisers-Cloud9 meccset szerintem viszi az előbbi, bár ez csak megérzés, nem tudom milyen lineupok vannak, meg majd a mapokon is sok múlik. Az utolsó meccsen meg IBP győzelemre tippelnék.
-
De4d
őstag
válasz
Arkennys #23258 üzenetére
Tettél az átnevezett "pacsuli" teamre?
Én nem mertem, és mivel olyan kicsi volt az oddsz, az MC-re akartam. Kár hogy nem tettem, bár nem voltam bátor, kicsit tettem volna fel, nem jött volna annyi, amennyi idegeskedést szült volna, főleg az alapján ami az első mapon voltViszont ma a finneket érzem, illetve a datot, bár kíváncsi vagyok mások mit mondanak
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #22675 üzenetére
Szeretem, amikor panaszkodtok (értsd ti itt mindannyian), hogy milyen szar versengőn játszani, mert sok a gyökér. Ha valaki erre azt mondja, hogy ne játssz versengőn, mert vannak alternatívák helyette, akkor pedig jön a szokásos duma, hogy én azt nem próbálom ki. Tényleg nem értem, ha minden szar, miért nem játszotok csak tét nélküli meccseket v. más játékmódokat, ahol csak a te tudásod számít. Azon kívül, hogy leírjátok a szokásos sémákat, semmi sem fog változni. Ha pedig azt mondom, hogy lépjél magasabb skill csoportba, ahol kevesebb a debil, akkor pedig mindig az a válasz, hogy ilyen hülyékkel nem lehet meccseket nyerni. Lehet, hogy érdemes este játszani, amikor a sok kis gyökér már alszik, mert másnap suli van.... Vagy össze lehet itt állni a többiekkel. Igen, ezek mind időbe és energiába kerülnek. De valamit valamiért.
"Ha muszáj a válasz végi megnyilvánulásaid is hozzáfűzni, a jövőben inkább kérlek, ne foglalkozz vele, ha kérdezek itt valamit, köszöntem."
Én meg azt köszönném meg, ha abbahagynátok a folyamatos rinyálást. Baromira unalmas, és semmi sem fog tőle változni. Gyökerek ugyanúgy lesznek, előrébb nem lesz senki sem, akkor meg teljesen felesleges.
-
-
mepet
addikt
válasz
Arkennys #22639 üzenetére
13 éve csézem, és már hetek óta GO-zom. Még mindig sok mindent nem értek a GO-ban, ill, ebben topicban.Tehát a röpke 12 kérdésem:
1.-Mi az a smurf?
2.-Mitől függ a vállapodon lévő jelölés. Miért nem látom a többiekét, csak a sajátomat és a friendsben lévő cimbikét? (Nemrég egy nyert competitive után kiírta, hogy már kétcsillagos nemtommi vagyok.) Ettől függ, hogy milyen erős ellent dob be, jól értem?
3.-Mire jók a pontok (+showscores -> jobb oldali oszlop)
4.-Mire jó a kill assist?
5.-Mire jó az MVP?
6.-Miért csak egy oldalnyi, többségében már a CS 1.3-ban megunt pályákon lehet csak játszani competitive-ben, ha lehet más pályákon is, akkor hogyan?
7.-Mitől függ a drop? Értem, hogy random, akkor pontosítok: mitől függ a drop valószínűsége?
8.-Van olyan pénzért megvásárolható item, ami előnyt ad a játékban?
9.-Léteznek az egérérzékenységet/gyorsítást befolyásoló startup parameterek a GO-ban is, mint az 1.6-ban?
10.-Létezik bunnyhop, mint az 1.6-ban? Tehát az egér mozgatása a megfelelő pillanatban növelheti az ugrás távolságának hosszát egyenes szakaszon?
11.-Ha szimplán ugrok egyet, akkor annak mindig hangja van leérkezéskor, akkor is, ha walk-olás közben teszem?
12.-Napközben ennyi a kisgyermek? Ti is megfigyeltétek, hogy este 8 után kb. 3-szor magasabb a színvonal, mint délután? -
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #22541 üzenetére
Akkor meg kell nézned a videókat is: Stay Frosty 1; Stay Frosty 2
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #22480 üzenetére
Dehogy nem.
Ahogy sokszor leírtuk az első lépések a nehezek. Kb 12-3 kulcstól felfelé már könnyebb, 20 fölött pedig még könnyebb, 50-60k-val az inventoryban gyerekjáték. Türelem kérdése. Nem kell erőlködni, nem kell bajlódni a dolgokkal, csak várni és jól belőni az árakat. -
b05co
tag
válasz
Arkennys #22207 üzenetére
Akkor ok
Visszatérve a lounge témára, meg hogy a profiknak miért van... Nos nekik annyi pénzük van, hogy azzal törlik a popsijukat is kb és ugye ezek az emberkék nem egy két éve kezdtek játszani, hanem a legtöbb már 1.6 idején is fizetett sikeres játékos volt, továbbá csak rajongói felajánlásokból kapnak több száz eurós cuccokat
Még egyszer mondom nem magyarok
Egyszer volt egy botrány, hogy a Virtus.pro maga ellen tett és egy csomó skint behúztak... Ott meg annyi volt, hogy rég vége volt a meccsnek kb du 1-kor a loungeon meg ki volt írva hogy 6 órakor kezdődik, mivel tudták hogy kikaptak raktak maguk ellen
Később aztán jelezték ezt és törölve lett a meccs. Egy kamubotrány pedig az iBuypower-el kapcsolatban röppent fel, de az is valami hülyegyerek szüleménye volt és csinálta a kamu shotokat egy nem létező steam beszélgetésről. Tényleg nem vitázni akarok, sem osztani az észt, de ha megnézitek olyan szemszögből a dolgot ahogy leírtam, akkor láthatjátok, hogy igazam van
Továbbá tessék megnézni a neveket akik most topok, keressetek rá google-el és szintén látni fogjátok, hogy 10+ éve ebből élnek
Amúgy meg havernak is van fn fade karambitja mégse loungeon nyerte. Azt a sztorit is leírom, hogy konkrétan a Valve szólt a játékosokra, hogy jó lenne ha használnák a drágább skineket. Ha megnézitek a katowicét akkor ott csomóan ilyen 1-2 eurós cuccokkal rohangálnak és a Valve hathatós benyomására szereztek be később drágább skineket, de leginkább felajánlásból
Így próbálta a Valve népszerűsíteni a cuccokat, a felajánlók pedig mondhatták a spanoknak, hogy nézd a Get_right az én késemmel szúrta le a Shoxot \o/. Szóval ezeknek az arcoknak rohadtul semmi szükségük a loungeos csalásokra..
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #21459 üzenetére
Pár breakout láda, néhány phoenix és a glock reactor amivel szerencsém volt. Az speciel elment 8-9€ körül anno. De ha jön új operation pass, akkor kb 1 óra alatt össze lehet lapozni 10-20€-t. A fő accountomon az AK-n kívül (amit nyitottam) minden dropból, vagy market adás-vételből van. Annak az inventorynak az értéke jelenleg olyan 60€. Ezen felül vettem még a droppokból még egy CS:GO-t smurf/trade accountnak és mind a kettőre a passokat (bravo,phoenix,breakout).
-
Coccolino_O
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #21457 üzenetére
Én innen indultam:
A kulcsok pedig 1-2 hét droppjából voltak. Most 24 nap után járok kb 46-48 kulcsnál napi 10 perc ráfordítással.
Eddig nem reportoltak, csak ez a kulcsos kölök húzott le -rep-el. Nem scammelek, nem erőltetek semmit. Ha valaki nagyon sz*rul jönne ki belőle, de nekem csak úgy érné meg, akkor inkább szólok. Volt aki megköszönte és annyiban hagytuk, de volt aki megértette és ennek ellenére pont azt akarta amit kínáltam. A legtöbb nagy hasznot hozó pár lépéses cserém pusztán azon alapult, hogy valaki gyorsan akart szabadulni valamitől, vagy pont azt akarta ami nekem volt, de több skinből tudta kifizetni, így overpayelt.
Vannak jobban pörgethető skinek és kevésbé népszerűek. Kicsit mindig sz*rul érzem magamat, ha nem csak kulcsok vannak a raktáramban, hiszen a skinek 90%-ának nagyon fluktuálhat az ára akár ok nélkül is. Viszont az egészre mint játékpénz tekintek, így nem is görcsölöm túl a dolgot, ha kicsit tovább ott van nálam valami, de még nem jött be nekem tetsző ajánlat.
Sok olyannal tradeltem már akinél kivillant, hogy figyeljek. Nincsen ezzel semmi gond. Engem úgysem vernek át, szóval nem görcsölöm túl az ilyesmit.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #21425 üzenetére
Azóta a vulcanból lett egy gut night FT, amihez raktam 3k-t és lett egy gut vanilla. Most pedig úgy néz ki lesz belőle egy flip vanilla. Ezzel pedig szeptember 18-hoz képest +17 kulcsban leszek, bár a flipen is jön még 3k majd.
Szóval ha minden jól megy estére a tegnapi 44k-ból lesz 48k.
Ez egyszerű türelem játék. Ki kell várni a jó ajánlatokat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #21018 üzenetére
A glock 8-9 euro volt amikor eladtam. Vettem belőle és ami apró volt az accountomon 4 kulcsot. Vettem belőle redline ak-t és eladtam 5-ért. Majd vettem még párszor. Utána jöttek a BS assi M4-ek 1-2 kulcs haszonnal. Közben volt AWP Boom és black laminate is, meg minden szar. Jellemzően egy kulcsot nyertem minden cserével, de volt pl ami 4 kulcsot hozott. 13-ért vettem redline AK MW-t. Azt elcseréltem egy howling dawn matricáért és egy X-ray M4-ért. Az M4 egyből elment 4 kulcsért, a stickert pedig cseréltem 13k értékű cuccokra.
-
freeknight
őstag
válasz
Arkennys #21018 üzenetére
Na ez az, én is mindig csak olyan ajánlatokat kaptam, hogy súlyosan rosszul jártam volna. A vége mindig az lett a dolognak, bárhogy, bármennyit próbálkoztam, dobtam fel marketre. Legalább 2 nap alatt ingyen megkerestem a következő operationre valót. Nem tudom, hogyan lehet akárcsak egy kulccsal többért túladni egy dolgon, amennyit ér. Vagyis lehet, scammel.
De aki csinálja itt is a scammeket, az nyilván nem fogja bevallani
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Arkennys #21010 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy megtervezett átbszás nélkül h hozzák össze. Ma melóban amikor épp volt időm próbálkoztam, folyamatosan 30 elküldött csere ajánlaton állt a steamem de két blue lamiból csak egy bs redline kaláig jutottam. field tested redline kalát se vitték volna, még 10 centel drágább cuccért is kértek + cuccokat... és a többi skinnel se voltam szerencsésebb
-
PeL
addikt
válasz
Arkennys #19450 üzenetére
Aki a ranggal foglalkozik az meg is érdemli hogy idegbajt kapjon miatta. Pláne ha randomokkal játszik az ember. Ha a rang miatt játszanék már rég töröltem volna a játékot és el is felejtettem volna örökre. Nem érdekel, aki a rangjára veri magát az meg menjen pro ligába azt ott mutasson valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged