Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Arkennys #21457 üzenetére

    Én innen indultam:

    A kulcsok pedig 1-2 hét droppjából voltak. Most 24 nap után járok kb 46-48 kulcsnál napi 10 perc ráfordítással.

    Eddig nem reportoltak, csak ez a kulcsos kölök húzott le -rep-el. Nem scammelek, nem erőltetek semmit. Ha valaki nagyon sz*rul jönne ki belőle, de nekem csak úgy érné meg, akkor inkább szólok. Volt aki megköszönte és annyiban hagytuk, de volt aki megértette és ennek ellenére pont azt akarta amit kínáltam. A legtöbb nagy hasznot hozó pár lépéses cserém pusztán azon alapult, hogy valaki gyorsan akart szabadulni valamitől, vagy pont azt akarta ami nekem volt, de több skinből tudta kifizetni, így overpayelt.

    Vannak jobban pörgethető skinek és kevésbé népszerűek. Kicsit mindig sz*rul érzem magamat, ha nem csak kulcsok vannak a raktáramban, hiszen a skinek 90%-ának nagyon fluktuálhat az ára akár ok nélkül is. Viszont az egészre mint játékpénz tekintek, így nem is görcsölöm túl a dolgot, ha kicsit tovább ott van nálam valami, de még nem jött be nekem tetsző ajánlat.

    Sok olyannal tradeltem már akinél kivillant, hogy figyeljek. Nincsen ezzel semmi gond. Engem úgysem vernek át, szóval nem görcsölöm túl az ilyesmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák