- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
#97716736 #12502 üzenetére
De igen, csak úgy szeretném, ha eleve úgy indulna, hogy botok nélkül, mivel így ha az utolsó ember is kilép, akkor a legközelebbi joinnál ismét bedobja a botokat, próbáltam.
Az alapprobléma egyébként az, hogy a parancsok amiket beadok a server.cfg-be és egy saját cfg-be, amit a gamemodes_server.txt futtat le, azok nem történnek meg. Tehát például átállítom a körök számát, nem történik meg. Ez a gond a botokkal is, azért lépnek be, mert a bot_quota 10-re áll be, hiába állítottam én az összes cfg-be 0-ra.
Nem egészen értem még a működését, 1.6 letisztultabb volt számomra.
-
Arkennys
addikt
-
-
Vismajor01
addikt
válasz
#97716736 #12398 üzenetére
De ez röhej. Olyan mintha tippmixen 1.8as oddsal raknám meg a csapatot, mert ők úgy gondolják ennyi az ODDS, aztán mikor jó sok ember megtette akkor ááá legyen inkább 1.2!! Ez konkrétan lopás kb ha bejön ugye a meccs, én a 200 forintomat 600ért kockáztattam nem még 200ért(most mondtam vmit)
nevetséges -
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #12346 üzenetére
55-t lőtt addig, amikor kiléptem. Kár, hogy nem csináltam képet. Te viszont tudsz a scoreboard-ról, szóval hajrá.
lemusz: Elhiszem, csak nem sas/dupla sas szinten. Ott nem bénák szoktak játszani, akik nem tudnak lőni, trappolnak, stb. Legalábbis eddig akárhányszor találkoztam sassal, az nagyon jól játszott.
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #12346 üzenetére
Jólvan, kb ezeket gondolom énis. Még megteszem mindjárt a fnaticot a VP ellen, próba cseresznye alapon. Aztán 4 meccsen van tét, raktáram majdnem üres azoktól ami nem kell, és reménykedem
(tegnap nyerésért kapott scar skint meg most vitte el egy arc pár kulcsért és egy p90 ért
)
-
ZS3NI
őstag
válasz
#97716736 #12343 üzenetére
Ok, jogos az észrevétel.
lehet igazatok van, én csak csóri sheriff vagyok (voltam).
Biztos van az a szint, amin csak pislogok. Streamet gyakran nézek, és vannak elég durva srácok pl a shroud. elképesztő
Más.:
Ma estére tuti tippek? Elég sok jó meccs van, úgy érzem ma sokat fogok bukni.
-
ZS3NI
őstag
válasz
#97716736 #12340 üzenetére
Hát amikor halott vagy, és látod konkrétan mit csinál. 1-2 kör makk belefér, de ha mindig levágja pontosan hogy hol vannak az elég nyilvánvaló.
2 meccs után megmondom bárkiről hogy csal-e.
Persze a kivétel erősíti a szabályt, vannak akik tényleg "tudnak" csalni.
Dögöljön meg az összes.
(nem egyszer reportoltam már saját csapattársat WH miatt)
-
Coccolino_O
őstag
-
Radnix
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #12307 üzenetére
Nem lenne baj a DA2013-al sem. Igaz azt is 400dpi-n használtam szóval kb ugyan az.
Anno gondolkoztam egy ebay rendelésen, de nem akarok már "halott" terméket használni.
Ettől függetlenül ha a csere Razer is gyenge lesz, akkor ismét visszaküldöm és rendelek az árából négy IME3.0-t, aztán jó vagyok 40 évig. -
-
-
Vismajor01
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #11768 üzenetére
Hát igen, vannak hibák. NIP most nem annyira szörnyű itt, mint mondtátok, tényleg kíváncsi vagyok. Most a két csapatból egyik se épp a legjobbját nyújtja, de kb egyenlőek erőviszonyilag, nagyon úgy érzem eleje óta
De tényleg VP nem védekezik olyan jól, mint reméltem
-
törölt tag
válasz
#97716736 #11703 üzenetére
Akkor úgy mondom, a legolcsóbb M4 Zirka...(tökmindegy a minőség, csak Zirka legyen...)Arra cserélnék egy P90 Blind Spotot meg egy AUG Wings-et... (Mondjuk tökmindegy nekem, ha nem kapok Zirkát ezekért a cuccokért, csak M4 skin legyen, de azért ne Desert Storm vagy Faded Zebra..)
@Vismajor01 van még 2 db kb 3 centes skinem .. -
Slystyle
őstag
-
Coccolino_O
őstag
-
Radnix
senior tag
válasz
#97716736 #11607 üzenetére
Na az már jó rang!
Igen, egyetértek, bár nincs csapatom de van egy pár ember akikkel már régóta mixelek, és ha együtt vagyunk egyértelmű szokott lenni, hogy ki-ki hova megy, bár cache-en sose akar senki középre menni
mik vannak a cfg-dben? kimásolhatnád ide a tartalmát, hátha van valami hasznos dolog, amiről nem tudok.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #11603 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy akkor neked nem adta.
Nekem csak az a fura, hogy az alapvető reflex+aim-ot hiányoltam, és sas szinten azért elkél egy pici. De hajrá, csak így tovább. Reméljük legközelebb velünk is játszol még együtt, és belövöd a magasabb rangúakat, így elősegítve minket a szintlépéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest