- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
#97716736 #20439 üzenetére
Persze lehet sprézni, de ez leginkább közel hasznos, és nagy különbség van egy kis karika, illetve egy mozgó/ugráló célpont eltalálása között. Távolra (akár közép távon is) jobb befektetés burstolni. Szerintem a kollégának is először arról kéne leszoknia, hogy rátenyereljen a tűzgombra, mert a kérdés is úgy szólt, hogy néha rajtafelejti az ujját a ravaszon. Szerintem az az első, hogy a CS-ben ezt a többi fps-ből beidegződött szokást kiírtsuk, utána, ha már nagy távon is jól megy a célpont eltalálása, akkor jöhet a fegyverek recoiljának ellensúlyozása.
De természetesen erős kifejezés volt a lehetetlen
-
stm_
tag
válasz
#97716736 #20381 üzenetére
Nah..400Ft az kevés sajna...
De gond nincs, tényleg csak türelmesnek kell lenned, és ha semmi égető vásárlási szándékod nincs, akkor no problem.
Viszont arra ügyelj, ha legközelebb, pl őszi vagy téli vásáron szeretnél vásárolni, akkor minimum 1 héttel korábban töltsd fel a steam pénztárcád, nehogy lecsúszz.
Szívesen segítettem
-
stm_
tag
válasz
#97716736 #20364 üzenetére
Igen, 1 hét és automatikusan hitelesítve lesz a kártyád.
Természetes, hogy steambe most semmit sem tudsz beírni mivel a "2 kis felhatalmazást" visszautasította a bankod. Nem kódot kellene beírni, hanem a "2 kis felhatalmazás" ergo 2db zárolás összegét euróban!
Vagy nincs fedezet a számládon (kb 2000-2500Ft) vagy szimplán a bankszámlád úgy van beállítva, hogy zárolást nem lehet rajta végrehajtani.
Ha sűrgős csekkold az egyenleged, ha az ok, próbáld ismét hitelesíteni, ha akkor is azt írja h a bankod visszautasította a tranzakciót irány a bankfiók.
Ellenkező esetben egy hét pihi és minden ok lesz.
-
regener
veterán
-
stm_
tag
válasz
#97716736 #20336 üzenetére
Nem egészen.
Amit feltöltessz steamre, pl 5 eurót, annak megfelelő forint összeget levesz a bankszámládról, és persze hozzáadja a steam pénztárcához.
Ez nálad meg is történt.
Viszont, hogy "hitelesítse" a kártyád (1 hét múlva automatikusan megtörténik), "2 kis felhatalmazást" hajt végre, ami zárolt összegként jelenik meg a számládon.
Zárolt összeg = nem vonja le, de egy időre "elérhetetlenné" teszi, nem tudod elkőlteni.
Ezt a zárolt összeget nem fogod pl a tranzakció történetnél megtalálni, egy másik menü alatt jelenik meg.
OTP-nél legalább is. Viszont ott még a felhatalmazást, át is váltja forintra, steamen pedig euróban kell megadni. -
Skinny26
aktív tag
válasz
#97716736 #20171 üzenetére
A 0.25-ön is gyakorlok, de azon nekem a max 83 volt eddig... Mostanság a videóban látott beállításokkal, gyakorlom a fejre rántást...
Ezután szoktam neki kezdeni botozni, olyan 2-3ezer botot nyomok még le.
De Te is tudod, hogy jó néhány szitu azon múlik, hogy milyen jó a reflexed, és letudod-e lőni az enemyt... Mindent kell gyakorolni.Az lehet, hogy jobb a T, de nem forgalmazzák már itthon... Vagyis, Árgépen és Árukeresőn nem talál..
pr1mzejEE, Ja, engem is mikor visszanéztem, és megnéztem, hogy tényleg írt-e valaki...
-
ch003067
addikt
válasz
#97716736 #20095 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a Case 2-ből, a Winter Off.-ból, a kék e-Sports-ból meg a Phoenixből mikor lesz valami. Remélem egy fél év uzán már azok is jól fognak állnim ugyan most lement megint az áruk, de ha egyszer az egyik megindul, menni fog a többi is nagy valószínűséggel...
Aegyébként be tudjátok linkelni azt az oldalt, ahol az aktuális fegyver skinek árát írja ?? Össze van szedve, és rendszerezve vannak típus szerint. Most telóról nehéz lenne megkeresni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #20091 üzenetére
Ez nagyon szép és jól hangzik, csak kérdés, hogyha eléri egyáltalán azt az árat, akkor naponta mennyi fog belőle fogyni... Most ugye az esl cobblestone karcolgatja a 20 eurót, de naponta fogy belőle 50 db.
Szóval oké, hogy mindenki sok pénzt akar rajta keresni, csak kérdéses, hogy megéri-e annyit várni.
-
-
-
maximilian4
addikt
válasz
#97716736 #19898 üzenetére
Az lehet, de biztos nem annyit sebez messziről mint egy deagle fejes. Én személy szerint nem szeretem a cz-t, már túlságosan megszoktam a p2000-et meg a glockot, cz-vel meg lusta vagyok megtanulni lőni.
ZeroDK
Persze ismerem a taktikát, de nekem nem volt elég hatásos. Egyszerűn nem voltam vele elég hatékony, cz-vel meg kell tanulni lőni. Nekem eco általában dezi kiskevóval. Nekem ez sokkal jobban bejött. Általában az első golyó a legpontosabb, ami legtöbb esetben betalál, ami halálos is . -
warmonger441
aktív tag
válasz
#97716736 #19851 üzenetére
Meggyőztél
Szerintem azért van vele gond. sok mindent kihagy a játék. pl COD4 motorja (nem tudom már a nevét) 20 vagy 40 fps-el se hagyott ki annyit mint a 64 tick go-ban. persze teljesen más a két motor, etc etc... de azért szomorú
főleg hogy nagyon "net érzékeny". gondol egyet és 128 ticken a wp kihagy
többször tapasztaltam
(lassítva visszanéztem, hitbox on. nem lőttem mellé
)
-
Xero
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
válasz
#97716736 #19674 üzenetére
Megvan a hiba. A te állományodból hiányzik a "bin" mappa, ami az "injector.dll" és "d3d9.dll"-t tartalmazza. Tulajdonképpen elég ha a játék bin könyvtárába belemásoljuk ezt a 2 dll-t, mert a kicsomagolt állományban külön is benne vannak.
zsolt1225:
Köszi, így jöttem rá a fenti turpisságra. -
PAtr0n
addikt
válasz
#97716736 #19646 üzenetére
Ezzel tennék egy próbát én is, de nem tudom működésre bírni. A logoutos leírás szerint mindent megcsináltam mégse kapcsolja be. Van valami speciális dolog ami a leírásból esetleg kimaradt?
A kicsomagolt állományt egy külön mappába tettem. A két bat file meg van szerkesztve az elérési utak szerint, tehát az első elérési út a kicsomagolt állomány, a második maga a játék mappája. (nekem külön meghajtón, nem a default steames mappa)
Az ON lefuttatása után látom, hogy játék mappájába bevágja az állományt, ha meg az OFF-ra kattintok akkor meg kitörli onnan. Minden esetre hiába nyomkodom a scroll lock-ot, meg a pause gombot, nem kapcsol ez lószart se. -
-
zsolt1225
aktív tag
-
válasz
#97716736 #19631 üzenetére
Igazából én Source-os vagyok, csak láttam, hogy létezik ilyen (videó alapján megtetszett), de Source-ra nem találtam, így kipróbáltam GO-ban botok ellen, és nem tűnik olyan rossznak számomra.
Nem vagyok pro, a pálya viszont tetszik, ha valakinek lenne kedve kicsit csapatni rajta valamelyik este, benne lennékbolcsodal: akkor majd szólok, ha mennék. Mikor érsz rá?
-
-
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #19588 üzenetére
A kommentözönnek hála rakták ki... több komment érkezett erre a meccsre, mint a mai másik kettőre összesen. Hogy most ezen kommenteknek a fele ilyen 12 éves traktorgyerekek kommentjei, az már más kérdés... de az is biztos, hogy a látható érdeklődés miatt kerültünk ki végül... máskülönben már éjszaka kiraktak volna.
off: ne nézegesd hltv-s profilom, ha már töröltél, te nooob....
-
.LnB
titán
válasz
#97716736 #19575 üzenetére
Beszólni nem szólnak, az évek alatt megtanultam, hogy csak is voice enable 0 -val játszom.
Volt olyan ember, utolsónak maradt életben, kb 5 ellenféllel. Erre mit látok, sétálgat hosszún (d2) és keresgéli a földön a fegyókat és nézegetni a skineket. True Story. Nem akartam hinni a szememnek. A másik pedig a base camp. Nuke, Inf, első körtől kezdve campel a T team. -
warmonger441
aktív tag
válasz
#97716736 #19489 üzenetére
Ne etesd a trollt... ez egy pub játékos vagy egy gyenge (pl: SEK
) játékos lehet... Aki a recoilt megtudta fogni bf3-ban az már "macrós csicska volt"
[link] ... holott csak gyakorlás kellett hozzá: minden fegyvernél a célkereszt ugyanabba az irányba indult el, ugyanolyan sebességgel... M16A3 pl jobbra fel, tehát balra lefelé húzva tartottál neki ellen. AEK jobbra fel húzott, AK fel és kicsit balra... ha jól emlékszem
Ja igen a lényeg: a büdös életben nem fogod tudni neki megmagyarázni... hidd el... bf3ból jöttem
Nekem pl A4Tech x7 710-BK egerem van... "tipikus macro egér"... a büdös életbe nem volt rá szükség... mégis mindenki ezért anyázott hogy csaló gci vagyok, hiába raktam fel olyan videót ahol a kezem is látszik játék közben h hozzá nem érek a macro gombhoz -_-
Neeee csak nobody-t ne... nála nagyobb csaló nem kell
am CS:go-ban macro: ahogy én tudom a quick stop elég gyakori.... egy ügyesen lövő játékosnak rohadtul nagy előnyt jelent
-
freaghill
őstag
válasz
#97716736 #19420 üzenetére
Most, hogy így ezt olvastam kissé kiakadtam. Leugrottam gyorsan a drágalátos mamikámhoz, megpróbáltam rajta játszani, de nem jött össze. Tekertem, kavartam, csavartam de nem sikerült.
Mikor felkiáltott, hogy:"Az nem a térdem, hanem a mellem." , akkor abba is hagytam inkább. -
Soucaller
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest