- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
válasz
RexpecT #61401 üzenetére
Jan 22.-én kezdődik a major, általában előtte egy héttel már lehet, meg uccsó nap is lehet 20 centért darabját, ha a mennyiségre hajtasz.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
RexpecT #61332 üzenetére
DF alapból egy mocskosul nyugodt, szűkszavú ember, és alig lehet kimozdítani a komfort zónájából, ez már kiderült a vele készült interjúkból.
Azt hiszem ANGE1 volt már több majoron is, tehát neki kellene a legnyugodtabban kezelnie az ilyen helyzeteket, mint ami az utóbbi két meccsen volt. -
lemusz
addikt
válasz
RexpecT #61324 üzenetére
Nem is az volt a kérdés minek látod nagyobb esélyét.
Másrészt pedig ahogy teljesít mostanában, meg ahogyan beszélnek róla a kommentátorok is, objektív nézőnek is lejön hogy ő a numero1, szerintem nem kellene sokat várnia jó ajánlatokra a major után, ahol 1-2 alulteljesítő csapat cserén gondolkodna.
-
ReFleXx
addikt
-
dugo_
veterán
válasz
RexpecT #60281 üzenetére
http://m.cdn.blog.hu/pl/play/postimage/42343_1427760829.jpg
Mondanom sem kell, hogy okkal lett ezekre a nevekre magyarítva.
-
I Am^^
tag
válasz
RexpecT #58882 üzenetére
Komolyan mondom, én szégyellem magam helyettük...
Körülbelül annyi eszük van, mint egy marék lepkének. Nem jutunk mi be sehova se. Így meg főleg nem. És azt mondom (lehet ge*i leszek) de meg is érdemlik innentől, hogy nem játszhatnak a Lenovo kupán, sőőőt min.5 évre tiltanám ki őket a pi*ába.Kretének. Hol nevelkedtek ezek a nyóckerbe vagy wf?
Szarok a perifériák, de azért egy ideig nyomkodta őket.-.- Hirtelen szarok lettek..Hmmm.
-
had423
aktív tag
válasz
RexpecT #58882 üzenetére
Dev nagyon rampage üzemmódba kommentelget. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem érdekli hogy mit gondolnak róla a közösségben. Csak ezt a fórumot ne találja meg könyörgöm.
Dev ha ezt olvasod, ide ne gyere! Mi vagyunk az inkompetensek akiknek fölösleges a véleményével foglalkozni, tudod...
Mondjuk plum is bemutatkozott az igazi nevén még ott a Boda posztja alatt. RIP -
lemusz
addikt
válasz
RexpecT #58882 üzenetére
Kb minden ICL közvetítés alkalmával elhangzik a közvetítők szájából egy ilyen vagy ehhez hasonló mondat: "Nem értem miért nincsenek támogatók, kiaknázatlan terület stb.." Nos itt a rettenetes példa a miértekre. Amíg ilyen hangnemet megüthetnek "esportolóink", addig ez nem fog változni. Kb a többi nevesebb csapatnak és játékosnak kellene ezeket elhallgattatni vagy kiközösíteni, törölni a barátlistáról ésatöbbi pl. plumnak, fleavnek azonnal elhatárolódni és ott hagyni ezeket. De nem, inkább haverság van, meg röhögjünk együtt, mint sem megváltozzon valami. Aztán sírjunk majd kövi ICL-en megint együtt, hogy csak 20 csapat van, meg alacsony díjazás...
-
guftabi96
addikt
válasz
RexpecT #58882 üzenetére
DEv-től én nem is vártam mást
Bár eleinte azt gondoltam én kis naiv, hogy a történtek után talán kicsit visszavesz az arcából. Hát nem jött beplum meg teljesen korrekten írta le a véleményét, van mit tanulniuk tőle...
Gabesson írta is neki kommentbe:
"Szeretnélek megkérni plum, hogy vedd el a csapattársaid facebook fiókját, és csak te írj belőle. " -
-
30z.Samu
titán
-
-
gtamate2
veterán
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
RexpecT #56254 üzenetére
Összefüggés nincs, nem is arról beszéltem, csak azt mondtam, hogy hasonló módon. Olof és fer is meghatározó ember a saját csapatukban. Olof kiesésével az fnatic jelentősen vissza esett. Hiába tért vissza még nem másztak ki a gödörből.
SK esetében meg kiderül, hogy mi fog történni. Szerintem épp ideje volt annak, hogy vissza essenek egy kicsit. Nem szimpatizálok velük, mert egy dinasztiát kezdtek el megint, pont mint az fnatic egy éve(fnatic sem egy szimpatikus csapat pont hasonló okok miatt). Nem lehet mindig toppon lenni.
Ahogy észre vettem a VP eléggé magára talált, és NaVi-nak is ideje lenne mutatni valamit, illetve titkon reménykedek egy mouzsports major győzelemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged