- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #75301 üzenetére
Meg elvileg a nagy érdeklődés miatt lett 360 fokos a színpad, hogy az egész arénát meg lehessen tölteni. Ehhez képest, ahogy írod, ha nem nyer a Furia, akkor kb a tücsökciripelést fogjuk hallgatni.
Csütörtökön már lehetett látni, hogy Gaules elviszi a tömeget kintre (hiába mondta állítólag, hogy akinek van jegye, az bent szurkoljon), be kellett volna ültetni onnantól. Most is kb erős félház van.
-
PeL
addikt
válasz
lemusz #75288 üzenetére
ESL Twitch-en néztem a meccset, a végén rengeteg "brazil r@ts" meg hasonló kommentek voltak chaten valszeg NaVi fanoktól meg kisebb/nagyobb pénz és skin tételt veszítő emberkéktől, aztán elkezdték szét spamelni "cry racists" szöveggel a chatet a Brazilok és szimpatizánsaik
Mindkét fél egyaránt nyomi volt. Egyik rasszista, a másik meg erre reflektálva direkt hergeli a vesztes tábort, tovább gerjesztve a dolgot. Inkább ki is nyomtam a streamet...
Am ja, S1mple-t sem kell félteni, valszeg van benne némi ego is, de nem hiszem hogy alaptalanul mutogatott a nézőknek. Biztos kapta a beszólásokat rendesen.
-
goccer
aktív tag
válasz
lemusz #75286 üzenetére
1. S1mple mindig is egy toxik pöcs volt
2. Folyamatosan mutogatott a nézőknek, például nézd meg mit csinált az első győztes map után is, még a casterek is megjegyezték
3. Ezeknek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy miért fütyülik ki, de egyébként is teljesen alap kifütyülni az ellenfelet bármilyen konkrét indok nélkül egy olyan kultúrában ahol a foci az elsődleges sport. Ha esetleg outsiders furia döntő lesz ott is lesz aki fütyül hiába Jame a nagy kedvencük. Nincs amúgy szerintem semmi baj ezzel, nem színházba mentek hanem sporteseményre. -
bepken
veterán
válasz
lemusz #75286 üzenetére
mondjuk bennem van az is, hogy néha brazilkák túltolják talán picit.... ettől függetlenül ja, nem túl "felnőttes" - viszont ahogy korábban is írtam, kapták elég rendesen.
official! rip gyémánttallérka....viszont így lehet teljes mellszélességgel Mouz-nak drukkolni a döntőben
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
lemusz #75247 üzenetére
Ezekkel esik alá, próbálgattam más beállításokkal is, értsd: lowra raktam mindent kb, de nem volt sok változás, azért gondoltam arra, h esetleg proci kevés. 4,5ghz-n megy egyébként.
Igen, megy a HT.Kártya nem bányász kártya, mert 1. kézből átvett unokatesomtól ő meg vette anno boltból.
Nincs túl melegedés, nézegettem vga ilyen 80-95% között megy.Igen, az a jelenség elő fordul nem1x amit mondasz, hogy random igy le droppol az fps. pl 340-400 között megy mondjuk egy faceit matchen, aztán van vmi action és random le essik ilyen 180 körülire, aztán vissza. Kurva idegesítő.
lehet rá férne már egy win reinstall
-
bepken
veterán
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #75141 üzenetére
Egyet kell értenem, az elmúlt héten volt időm játszani, és unrankeden teljesen nyíltan csalnak, mondjuk olyan ötből négyszer.
A twitter bejegyzésekben is megerősítik, hogy nagyon kis stáb dolgozik a CS-n, így eléggé pofátlan a Valve hozzáállása, hogy a CS-ből bejövő - hatalmas - pénzeket boldogan elteszi, de csak akkor tesz minimális erőfeszítéseket a programért, ha éppen kezdenek elpártolni a játékosok. -
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #75037 üzenetére
Nagyon magabiztos volt. Hiába, kell a sok skin, hogy amikor egyértelművé válik a játékban, hogy csal, akkor mondhassa, hogy "nézd meg a skineim meg a szintem, egyébként is faceit lvl 10, cry more"
Gondolom, egyedi csalás, és csak max napi 2 mm-et ment, hogy ne kapjon túl sok reportot.
Ugyanez volt, nagyon sokáig Linux alatt nem volt VAC, amikor lett, nagyon sok, korábban magabiztos csalónak kezdett el sírni a szája. -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #75009 üzenetére
Csak ne az lenne, hogy egy ideig gyűlnek a csalók, aztán néha kampányszerűen tisztogatnak.
Amúgy meg nem baj, ha a csalók bukják a drága inventoryt, többet ér a többieké
Olyan ismerősöm nekem is volt, aki elképesztően jól játszott, aztán elege lett a csalókból, csinált egy új accot, ahol ő is pörgött meg aimezett, bukta a rendes accját is. Utána nem is jött többet. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74948 üzenetére
Ezeket a számokat nem tudtam, de szerintem is csak pár ember dolgozhat közvetlenül a kóddal.
A mostani engine-re írta valamelyik fejlesztő még régen, hogy tipikus spagetti-kód, nem mernek hozzányúlni, mert egyből elromlik egy csomó másik helyen, tele van az ilyenek miatti patkolással, egy új engine ebben segíthetne rengeteget, hogy könnyebb lenne hozzányúlni később. -
fatal`
titán
válasz
lemusz #74948 üzenetére
Ha ezt a mennyiséget megszorozzuk a jelenlegi 2,35 eurós ládakulcsok árával
Izé, ebből vond le az ÁFA-t meg a többi adót, ami eladási helyenként eltér. Aztán nem mindenhol ennyibe kerül a láda, nézd meg a dél-amerikai meg mondjuk a ruszki vagy török árakat.De kaszálnak rajta gazdagon ez biztos.
-
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
lemusz #74923 üzenetére
Hát, én nem így működök! A várólistát végigkattintgatom, ha van időm rá, de tegnap pl nem volt, így máris 1 kártya kimaradt. Kirakom az épp aktuális kitűzőt, hogy meglegyen, nálam egyenlőre ennyi fér bele.
Személy szerint még a mikrotranzakciók ellenére sem szoktam játékra költeni steam-en, már elmúltak azok az idők, amikor számomra jó akciókat tudtak felhozni. (igaz, hogy sokára is jönne össze egy játékra való az én tempómban) 400 fölött az euró, és a steam ezt is épp telibe xxx-ja. Persze nem tehet róla, de pl a Desperados 3-at pörgettem, amikor is feldobta a nyári vásár a Partisans 1941-et, mint hasonló játékot. 80% kedvezménnyel 6 eur steam-en, kulcsos oldalon 1,5 eur-tól indul.
Egy párat lehet kattintgatni a különbség kompenzálására, de tök őszintén mondom, ha listákat, meg feladatokat pörgetek pár eurocentért, játszani nem marad időm.. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74896 üzenetére
Á, a non-prime-ot nem tudtam, köszi!
Az világos volt, hogy az utóbbi operation ládákból már nem lesz több, de a broken fang után azok ára beállt olyan 65 centre, az volt akkor az elvárás, hogy ezt fogja követni a riptide is.
Kíváncsi vagyok, van-e hatása annak, hogy az oroszok esetleg itt próbálnak pénzt átmenteni, vagy pont ellenkezőleg, swift utalások híján nem mennek semmire a skinekkel. -
-
-
-
Brandynew
őstag
válasz
lemusz #74721 üzenetére
Nekem leginkább az a bajom velük, hogy előnyben van az a csapat, ahol értik egymást, illetve passzív nyelvgyakorlásnak is jó lenne, ha angolul kommunikálna mindenki.
@Medvetojás: hogy tudom ezeket tiltani és hol találom a listájukat?
-
Zimmi91
addikt
válasz
lemusz #74710 üzenetére
Még 2014ben, akkor nagyon nagyon sokat tradeltem csgoloungen, de a pontos okát ma napig nem tudom, akkor sokat leveleztem velük, de nem írták le mért kaptam
Akkori trader haverok szerint sokan jelentettek, de nem tudom, akkor még nem nagyon vágták a floatokat és annyiért hoztam el tőlük cuccokat mint a rendes ára és én nyilván profittal adtam tovább, lehet ez nem tetszett nekik és átverve érezték magukat
De beléptem az accra és azt írja végleges, pedig 2014ben 10 évet írt ha jól emlékszem.. -
Zimmi91
addikt
válasz
lemusz #74707 üzenetére
Utána néztem, ez is az
De akkor is sír az egyik szemem
Nekem is van egy trade bannos accom, de amikor bannolták 5 évet írtak, most nem rég felléptem már örökös bann van rajta
Szal szerintem ezeket a 30ks accokat meg főleg nem oldják fel
De remélem pár év múlva ha felnézek az enyém is free lesz, már most is van rajta csomó olyan kapszula ami sokat ér
-
qdak
addikt
válasz
lemusz #74680 üzenetére
Az a baj szerintem, hogy, pl, ha írsz egy bindet:
//PLANTING
alias +planting "+klook;+attack;slot5;+duck;m_yaw 2.2;regroup;say_team ˇˇPLANTINGˇˇ"
alias -planting "-klook;-attack;-duck;m_yaw 0.022;slot1;exec prim.cfg"
bind "MOUSE3" "+planting"
bind "t" "+planting"Így plant közbe kis mozdítással "spin" mégsem csalsz, csak feljebb raktad az egered.
Ergó, mi alapján szűrje meg, 10es sens felett ban ? -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74680 üzenetére
alapvetően nem ő a kedvenc csgo tartalomgyártóm, de vannak azért jó videói, így én fel vagyok iratkozva a csatornára. de nem is ez a lényeg. itt most csak az nem volt meg a fejemben, hogy volt e már ez így nézettebb csatorna által explicit kimondva... mármint hogy szar az OW... mint kiderül, vótmá
KODIAK is rengetegszer elmondta már ezt egyébként. sajnos, mert amúgy a sok évvel ezelőtti, amolyan "nyomozósabb" videói szerintem tök jók voltak
mostmár csak néha dob ki egy-egy befásult OW videót, amit már úgy kell felkonferálnia, hogy vajon hány pörgő aim hülyegyerek lesz ma...
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #74670 üzenetére
+1
volt igen balhé, azt hiszem a plugin által kért engedélyek miatt...azóta is rendszeresen használom probléma mentesen. természetesen kizárólag abban a formában, ahogy Te is írod: akkor engedélyezem, amikor szükség van rá, amúgy le van tiltva (mint egyébként másik tucat plugin) -
kristof123
őstag
válasz
lemusz #74667 üzenetére
+1
Én is ezt használom, szvsz a legjobb.(#74668) prtvlogan:
Erre többen panaszkodnak, hogy gond van vele. Én nem merem ajánlani. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74632 üzenetére
"Játékosnak kör közben nincs ideje a közönséget vizslatni, hogy hol van a Feri és mit mutogat."
Ez tiszta volt
"Ellenben az edző állva lát mindent és mindenkit és van ideje kör közben ránézni Ferire, utána meg egy jól irányzott válveregetéssel vagy a jobb fülre ordított lezzgóval üzenni."
Ahogy ez is
"Az üvegkalitkás megoldás szar, nem láttál még olyat?"
Mármint akadályozza a játékosokat? Vagy a nézőket?
"Majort úgy vélem nem néztél egy ideje"
Hát, a köröket néztem, meccs közben a versenyzőkről meg közelieket mutattak, lehettek volna akár egy másik helyiségben is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #74630 üzenetére
Ó, azok a régi szép idők, amikor a közönség egy emberként zúgott, amikor rossz lerakóra indultak a CT-k, és erre a játékosok megfordultak
Vagy amikor a telefont rádughatták a PC-re, mondván félnek, hogy lemerül, tölteni kell
De egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy ne lássanak ki a közönségre a játékosok, tükörüveg + befele világító lámpák. Sokat tenne a hangulathoz, ha az edző körbetáncolhatná a játékosokat, vagy téphetné a haját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest