-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #29113 üzenetére
Az remélem még mindig megvan, hogy a magyar jogrend szerint ez akár börtönnel is büntethető cselekedet.
Verjék a picsájuka a földhöz, hogy ennyivel megúszták és nem kasszíroznak be rajtuk egy elég vastag összeget.De a nagy vízen túl sincsen ez másként. Pár éve volt egy NBA bíró akit leültettek, mert azokra a meccsekre fogadott amin bíráskodott.
-
mepet
addikt
válasz
kiszi07 #29106 üzenetére
Jaa ez már régi ügy, azt hittem, valami új van. Ők fogadási csalásban érintettek. A játékban tényleg nem csaltak. Ez más jellegű bűn, nem a játékostársadalom ellen, hanem a versenysport ellen irányul. Természetesen ők is minimum örök bant érdemelnek, bár kijárna még egy párszor tízezer dolláros bírság fejenként...
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #27848 üzenetére
Én pedig egy éve mindent végigpróbáltam a piacon és nem csak boltban.
Technológiailag a lézeres megoldások kapásból hátránnyal indulnak. Ezek között a sensei jó (avago 9500-t nagyon nem lehet elrontani), de egy kana, da, fk vagy ec1 körbehugyozza pontosság terén. A lod nem lesz annyira alacsony (ebből mondjuk a kana kivétel, mert a ss egyszerűen képtelen normálisan legyártani), és marad a prediction, hiába állítható zéróra, akkor is jelen van.
Jelenleg a piacon egyébként az FK2 a legjobb. Az egyik legjobb szenzor, és nincsen elb*szva firmware és driver marhaságokkal. Egyetlen baj vele, hogy szimmetrikus.
-
Andris837
senior tag
válasz
kiszi07 #27428 üzenetére
Szerintem az, hogy valaki elköltözik nem lehet indok arra, hogy ne játsszon jól.
Meg ez, hogy "nem érzi"... Persze van olyan, hogy egyik nap kevésbé megy a játék, de ez inkább mentális probléma.
Ha a csapat körül most egy kicsit rendeződnek a dolgok és csak a játékra kell koncentrálni (így hogy van egy menedzsment a csapat mögött, akik rendezik az egyéb dolgokat...) akkor nem lehet kifogás. -
Andris837
senior tag
válasz
kiszi07 #27425 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy most új felállása van a VOLGARE-nak, így talán még ez is nehezítő körülmény lehet.
-Bea "flash" Viktor
-Málovics "gabesson" Gábor
-Fodor "FoDa" Dániel
-Boda "bodito" Patrik
-Seewald "alexrad" AlexBár fene tudja... BO3, így bármi lehet. Showmatch, szóval a bolgár csapat nem biztos, hogy olyan komolyan veszi majd mint a New Year Invitational-t, ahol nyerték a pénzdíjat...
Szerintem 55-45 a Volgare javára, de meglátjuk. Mindenesetre hajrá magyarok!
-
Arkennys
addikt
válasz
kiszi07 #24824 üzenetére
füst alapból érdekes dolog itt... sokszor már csak azért dobok egy HEG-et át rajta, mert mikor az robban, látni egy pillanatra a túloldali körvonalakat, ergo azt is ha valaki ott lapul és vár. Na olyankor egy két odacsördítés és eggyel kevesebb. Nemtudom ez nálam van csak így (valami grafbeállítás etc okozza), avagy általános jelenség.
-
bashi
csendes tag
válasz
kiszi07 #24828 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod az előző hozzászólásomat,szerintem sem csal,de ha ez csalás lenne és ilyen formában működik akkor igen csak szuper.
Rankom:MG-DMG között lavírozok,attól függ mennyi időm van-ebből kifolyólag főleg MG-MGE inkább
Lábméretem 43-as és szeretem a balaton szeletet is... -
bashi
csendes tag
válasz
kiszi07 #24824 üzenetére
ebben az esetben számomra nem maga a frag a gyanús,hanem még amikor a füstön keresztül walkol az ellen,akkor a találkozás előtt van egy pillanat amikor odaránt és gyorsan vissza,majd kivárja,a füst vége felé tartva.
sztm itt nem beszélhetünk konkrétan wh-ról,csupán egy aim segitő valami,ami bizonyos esetekben ráhúz az ellenre egy pindurit.
-
törölt tag
válasz
kiszi07 #24677 üzenetére
Azért az nem véletlen, hogy SF, meg KQLY is 1 nap alatt kapták a Vacot. Nem hinném hogy a reportnak köze lenne, hisz Top játékosok ( voltak ) az is lehet hogy más miatt kaptak Vacot, nem is csaltak aztán majd letörlik róluk és játszanak tovább, volt már rá példa. Ha meg tényleg használtak ezek valamit, akkor megérdemlik, csak ha 1 játékos jól játszik jól lő, mi értelme csalni?
Legyen az ő bajuk -
-
regener
veterán
válasz
kiszi07 #20133 üzenetére
Elvileg nyert is, mivel énis nyertem 6euróból 65-öt XD
-
törölt tag
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kiszi07 #17941 üzenetére
Fogadni csak úgy érdemes, ha értékes skineket rak fel az ember... Ami magában hordozza azt is, hogy nagyot bukhatsz, mert sok esetben kiszámíthatatlanul játszanak a pro csapatok is.
#17943: Mert most szerencséd van. Majd arról is számolj be, amikor sokat buksz. Kicsit olyan ez, mint a tippmix. A veszteségről nem szokott senki sem szívesen beszélni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
kiszi07 #17885 üzenetére
Értem. Nem rossz!
Csak hülyeségből írtam a 12k-t, nem tudom anno mennyit oltam 1.6-al. Azt tudom, hogy 3 évig elég masszívan.
Más: Egyik szerb barátom nagyon rászállt a Laminált kék AK47-esemre, most néztem egész jó áron van (9 ójró körül), de nem adtam neki. Kellett volna neki a Vörös vonal AWP is, de hát hajthatatlan vagyok.
-
válasz
kiszi07 #16093 üzenetére
Igen ez tök jó, cheating-death alatt se volt túl sok csaló, még is kihalt a dolog.
Tartom magam ahhoz, hogy a játék fejlesztőjének kellene megoldani, hogy visszaszorítsa a csalást, és nem ilyen overwatch féle toljuk rá az emberekre a munkát bohózatokkal, vagy várni, hogy egy külsős fejlesztés beérjen.
A friss mission-ös cuccal meg még inkább a saját hivatalos szerverek fele rántották az embereket, nyilván ez volt a cél, csak ott megint nincs EAC.Mivel a Valve híresen szarik a szerver üzemeltetők fejére, valószínű sok változás nem lesz, max annyi, mint TF2-ben, még inkább elszipkázzák az embereket a közösségi szerverekről, ami nem lenne gond, ha a hivatalos szerverek nem egy kalap trágyához hasonlítanának.
Amúgy nem nagyon értem mit értesz az alatt, hogy saját gépről hogy futtatnám, jelen esetben egy dedikált szerverről beszélünk, eléggé adott lenne minden hozzá. De 2 szerverért nem fizetek 50-es csomagot.
-
válasz
kiszi07 #16091 üzenetére
100 euró nem tét egy gyökérnek, főleg külföldön.
Nem arra céloztam, hogy az EAC rossz, de amíg átlag paraszt szétcsalja magát nagyjából minimális rizikóval a VAC-os szervereken, addig mindegy, hogy mit tud, mert nem terjedt el, max a profibb, tapasztaltabb játékosok értékelik. Régen is ez volt, punkbuster, cheating-death, mind kuka, pedig volt bennük potenciál.EAC ha jól rémlik licenc köteles, gondolod, hogy a szerver net, HW fenntartás, karbantartás mellett a szerver tulajok nagy hányada kicsenget egy pluginért plusz havidíjat? Ahol bérbeadással összeszedik a 75 eurót perhó, még megérheti, de akinek van egy gépe, az hajára kenheti az 50 szerveres licencet
Némi keményítés kéne Valve részéről, mert nem nagyon tart senki a csalás következményeitől. Én mondjuk az egész fiókot tiltanám, a profiljára meg egy bazi nagy csaló feliratot kirakni, aztán örüljön, hogy hülye volt.
Vagy ott a Rockstar féle módszer, csaltál a GTA V-ben? Nem gond, de onnantól csak hasonló gyökerekkel enged játszani. -
válasz
kiszi07 #16088 üzenetére
Ezt 12 éve a punkbuster is tudta, lehetett jókat röhögni a super mario szintre butított grafikán, a piros-kék modelleken, mert akkor az aim még csak arra tudott húzni.
Még se váltotta meg a világot. Valve-nak nem kellett.
A VAC eredményeit se publikálják, pedig ha Blizzard módra néha betolnának egy "letiltottunk 10ezer csalót" híreket, lehet elrettentőbb lenne, legalább is a kezdő csalók ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged