Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
Hali!
Találkozott már bétás azzal a jelenséggel, hogy mikor az Armsrace modeban pályát váltunk, a csapatválasztón nem lehet továbblépni? Megjelenik egyszerre a windowsos meg a játékbéli kurzor is. Ha ráviszem counterre vagy terrorist-re a kurzort, kijelöli, de választani nem lehet, szintúgy nem működik a menü se, tehát a végeredmény egy task-os kilövés -_-

Valakinek ismerős? -
Sabre
őstag
picit toltam most, javult egy kicsit az első béta verzió óta. De van még mit javulni...

Hülye kérdés, de a bétának holnap annyi és 21.-től csak aki megvette?

-
hNp88
aktív tag
na még csak most sikerült kipróbálnom.
meglehetősen tetszik, bár kb azt sem tudtam hol vagyok, hát igen 6 év 1.6 után hozzá kell szokni
már biztos, hogy megveszem. bár van amin javíthatnának, pl. a fegyverek kinézete elég gyászos, "mindenthájgra" beállítással is, kb mintha a CoD2es fegyvereket látnám
meg érződik rajta, hogy nagyon Vér István kedvében akarnak járni vele. (szigorúan szvsz
)célkereszt, meg az "ötletbuborékok" úgy szar ahogy van, szerencsére kapcsolható/állítható

mindezek ellenére, KELLLLLLLLLLLL

infernón a csirkék külön poén

-
jerry311
nagyúr
válasz
Corleone33
üzenetére
Csalók és hekkerek minden játékban vannak.
Ha elég jól játszol és nem csalnak pofátlanul, akkor mindegy. Ha meg már a hülye is látja, hogy csal, akkor ki lehet szavazni. -
Corleone33
senior tag
Én egy csöppet szkeptikus vagyok a GO sikerét illetően, mivel szerintem ezt is el fogják majd lepni a csalók és a hekkerek és emiatt is menni fog majd a hiszti a steam forúmon
-
kiszi07
senior tag
egy embert keresnék aki még ma megtudná venni nekem a csgot utalom a pénzt hétfőn
-
NZKK
tag
Más: Win8 alatt jelentős FPS növekedést tapasztaltam, mondjuk átlag 10-15fpst-t.
Más2: Más sem tud Metros IE alól linkelni?
-
he7edik.
addikt
Nektek nem ingadozik nagyon az FPS, van amikor úgy szaggat mint atom.
-
kiszi07
senior tag
Engem is felvehettek steamre acc name:addonpack enyém a csgohu steam group

-
execute93
őstag
Jaja srácok! Szerintem is nagyon jó lett

-
he7edik.
addikt
Abszolút jó kicsit Teamfortress jellegű.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
execute93
üzenetére
Hát ezt kár volt trailerként kiadni. A Source Filmmaker promózására jó, sőt! De egy CSGO-t eladni vele egy abszolút telített piacon ahol a legnagyobbak annyit költenek marketingre, hogy az kiteszi egy banánköztársaság éves GDP-jét... hát lehetetlen.
Amúgy nekem is tetszett. Csak trailernek gyenge, mert ahhoz túl hosszú és nem elég érdekfeszítő (mondom ezt filmesként aki rövidfilmekre van specializálva, nem fregmúvikra, hanem igazikra).
-
execute93
őstag
-
Idiofil
aktív tag
válasz
execute93
üzenetére
Nem megyek, mert jó a TK, de nem így. Amikor LANoztunk, nagyon nagy hangulatot csinált, hogy az egyik srác rambo módjára megment egy szobába és 2 csapattársat egyből kiiktatott úgy, hogy az a 2 már visított messziről, hogy ne lőjj. Belefér néha a TK, meg lőjjön le, nem gáz, de ne én repüljek már emiatt...Szerencsére lassan megleszünk annyian, hogy ne kelljen publicolni....
-
Idiofil
aktív tag
Addig viszi a pálmát:
Bemegyek gamebe, nem sokkal később az egyik csapattársam elkezd úgy lőni szinte közvetlen közelről, mint egy idióta. Futok előle, visszalövök, meghal. Köv körben úgy kezdi a másik nagyosok, hogy belémlő....Ennek a körnek a végén uaz az idióta elkezd megint lőni mint az idióta. De úgy, hogy soroz, újratölt és még mindig soroz, lelövöm, erre jön rám a votekick, hogy "no ffa" és kapom a kicket....Nem kell mondanom, hogy azt hittem kidurran a fejem az idegtől....

enginev3.0:
Nagyon keveset CS-ztem és azt is régen. CoDoztam/CoDozok, aránylag normális szerverrel, kis közösséggel, abban nagyon jó volt a headset. Itt valahogy nem úgy adja vissza a térhatást. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
Nekem meg van egy elég jó 5.1-es rendszerem, de nem szeretem CS-hez használni a kiegyensúlyozatlan hangok miatt. Ez mindig is jellemző volt erre a játékra. Csak fülessel érdemes (jó ha megy a voice chat akkor meg különben is).
Tudom nem szeretik itt egyesek, hogy a Battlefield sorozatot sokszor felhozom, de azért vannak párhuzamok, meg olyanok amik ott jobban működnek.
Ilyenek a hangok is. Profi hangstúdió készítette őket és ez nem csak a hangulat miatt előnyös, hanem mert jobban is leehet őket használni fülelésre. Vagy éppen ha rejtőzve akarsz menni akkor nem kell csigatempóval menned, mert a sivatagi homokon vagy a fűre lépve nem kopog úgy a bakancsod, mint egy tűsarkú cipő a parkettán.
-
he7edik.
addikt
Egyébként a voice chat is hiányzik a bétából!?
-
he7edik.
addikt
Most Thor Steinar néven nyomulok a steam-en
-
jerry311
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tag as...
A funkcio amit keresel...
Friends listben a kis haromszogre kattintasz es a legutolso opcio.
Es maris felcimkezheted Steam ismeroseidet. -
apollo12
veterán
ha akar valaki felvehet engem is
bomi19920301 - Bomi
-
enginev3.0
félisten
válasz
jerry311
üzenetére
Már hárman felvettetek

Legalább cs go-ban is lesz ismerős
Viszont valamelyik nap, lehet ma, törlök ismerősöket, ha valakit törlök innen, nyugodtan vegyen fel újra, még nem tudom ki ki, ezért is lesz ürítés, hogy jobban átlássamSzomorú hogy nem tudok külön címkéket csinálni hogy kit melyik játékból ismerek
-
jerry311
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
En mar felvettelek.

"jerry311 - shinji" neven elek Steamen, mar ha erdekel valakit.

Mellesleg tessek csatlakozni a PH csoporthoz is!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát én 2007 óta nem láttam belülről CS-t... Szóval akartam én is írni, hogy mintha jobban szórnának a fegyverek, mint korábban. De lehet csak az idő szépített meg pár dolgot, meg akkor még napi szinten toltam és ment rendesen.
De akkor tényleg jól emlékeztem, hogy a Source-ban sokkal kevésbé szórtak a fegyverek.
Nem tudom ki állította itt, hogy ez olyan, mint a CoD. "Csak szaladsz és lősz". Hát baromira nem.
AK-val és M4-el olyan szép fejeseket osztottam régen, most meg csak körbecsipkézem az ellenséget.
-
execute93
őstag
Szervert lehet venni.. De persze, hogy csak a legdrágább hosztingtól

-
execute93
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gugolva elvileg pontos. Tunkolás meg sz.rt sem ér.. Én is próbálgattam.. Inkább szaladsz lősz taktika Aki játszana velem CS:GO-ban az dobjon egy steam nevet.
-
he7edik.
addikt
Mondom én hogy itt nincs f@sztunk mint Sourceban

-
OctoCore
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
detto ugyan ez van nálam is, eddig mindenhol (1.6,source) ha tunkoltál akkor egyszer csak fejbelőtte, itt dafke nem akarja, iszonyatosan szór szerintem is..
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom hogy vagy vele, de nekem m4, ak, stb... szinte használhatatlan cs go-ban, sokkal sokkal jobban szór mint source-ben, nagyon össze vissza lő, max pár golyót merek kilőni, de így legalább nem fekszek rá a gombra, még közelről sem tudom megölni az embert ha tunkolok, pedig source -ben ment, itt véletlen sem
A desi meg botrányos lettWp-t már megszoktam, a többit nagyon meg kell tanulni, még nem jöttem rá a technikára pedig pár órát már toltam vele
-
mepet
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
De minek is javítanák ki, mikor lehet a "hiba" miatt megveszik sokan a drágább és újabb csét!?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom mit akarsz megmagyarázni azon, hogy a Source technikásabb. Persze a kezdő nem tud eltalálni semmit benne, de nem azért, mert ahhoz annyival több ész kéne. El van cseszve a hitbox és kész. Ez nem fícsör, hanem egy otromba bug, amit a "pró gémerek" miatt nem lehet kijavítani.
-
Destructo
senior tag
Ha kijön a végleges,és lehet majd akkor egy PH servert egy kis időre beüzemeltetnék..remélem segítetek benne
Szeretettel várok majd rajta mindenkit! -
dReFiX
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Jó de ha meg tudni kéne benne lőni mint pl. sourcaban akkor meg menne a sírás hogy szar a hitbox mert visszarúg a fegyver és nehéz célozni

-
Destructo
senior tag
Nagyon megy ez nekem
Gyertek függeni..hogy lehet együtt? -
Stauffenberg
nagyúr
A tegnapihoz képest újabb észrevétel:
Semmi értelme a "Casual" szintű játékmódnak. Az egész arról szól, hogy a kezdő (vagy hozzám hasonlóan CS-t 2007-ben utoljára látott) playerek lazulnának egy kicsit, de mindig betéved egy kockadroid aki no-life módon tolja és kioszt 40-50 killt pár perc alatt, majd lelép. Utána jön a következő ugyan ilyen...
Akkor inkább ne lenne benne "casual" szint, mert így felesleges.
-
jerry311
nagyúr
Egész tűrhető ez a CS:GO, de ez sem győzött meg róla, hogy nekem váltani kell 1.6-ról.

-
Dot
őstag
Hali!
Miért van az, hogy mikor betölt egy pályát leveszi a w7 a teamspeak3 hangját 1-2%-ra(50ből)? -
jerry311
nagyúr
Letoltodott a beta, ha hazaertem ki is probalom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztan meglatjuk, hogy jo lesz-e vagy porosodik a vinyon, mint a Source. -
jerry311
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez a kill alapú fegyverszerzés egy szar és a mapok is extrém kicsik.
Csak nem beintegraltak a GunGame MOD-ot?

Az joooo, szeressem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
he7edik.
konzolba
hud_fastswitch 0
Vagy ez nem mukodott? -
he7edik.
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azzal csak nem cseréli le az erősebbre a kezedben lévő fegyvert ha rámész.
-
Destructo
senior tag
Egér érzékenységbe nektek a kontrollereknél a horizontális és vertikális opció állít valamit? Nekem semmit...vagy az nem is az az opció?
-
apollo12
veterán
heló kapott egy frissítést és azóta nem talál szerót és a magyar szeróra se tok fel menni
másnál is van ilyen gond, vagy csak nálam ?
-
he7edik.
addikt
Lehet én vagyok a figyelmetlen de hol lehet beállítani hogy nem rögtön váltsak fegyvert hanem ikonba tegye fel és tűz gombra váltson?
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom, hogy nem voltak jobbak a fegyverhangok korábban sem, csak nem értem, hogy miért jó a gagyit egy másik gagyira cserélni. Akkor már maradhatnának a régiek, már csak a hangulat miatt is. A beépített rádióhangok ("Fire in the hole", "Flashbang", stb) szintén szörnyűek.
Nem hiszem, hogy letört volna a keze a Valve-nek ha már cserélni akarja a hangokat akkor legalább egy elfogadható hangstúdióval csináltatta volna.
-
pethYeti
addikt
Még annyit hogy desert eagle se forgott elővételkor, azt is kérték fórumon és megkapták idővel.
-
pethYeti
addikt
válasz
OctoCore
üzenetére
Ha véglegesig nem is, de biztos rengeteg dolog fog érkezni INGYEN hozzá, nem úgy mint cod, bf esetén. Source, L4D2, Portal2 is rengeteg újdonságot kapott jóval megjelenés után. Ezért érdemes valve programba fektetni, mert biztos lehet benne az ember hogy lesz itt még fejlődés.
Hangtompító egyébként szinte biztos hogy lesz, hangfájlok pl megtalálhatók, csak gondolom vannak nagyobb prioritású dolgok is előtte.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
+1
A hangok tényleg nem adnak "moziélményt" de elviselhető. Nem annyira zavaro hogy ugy mondjam.
A többivel teljesen egyet értek. -
v!ct0y
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"A fegyverhangok is nagyon gagyik (főleg a BF sorozathoz képest ahol aztán moziélményed van"
ÉS ??? Előző cs-be se voltak jobbak... -
Stauffenberg
nagyúr
Na így pár óra játék után az előzetes véleményem (még sokat változhat):
- Hát ez tényleg echte CoD, még a GUI is hasonló.
- Hangok pocsékok.. a ráadóban retardáltak mondják, hogy "flesbeng". A fegyverhangok is nagyon gagyik (főleg a BF sorozathoz képest ahol aztán moziélményed van).
- A hitbox kezelés sokkal jobb. ha beadom a fejest akkor az a fején van, nem utána fél méterrel.
- Jónak tűnik a netkód, még futó torrenttel sem megy a pingem 35-40 fölé, míg Battlefieldben már jónak számít ha minden háttérben futó szarság nélkül elérem ezt minimumként.
- Az új játékmódok nem jönnek be. Nem azért, mert idegenek a CS világától, hanem mert szerintem szarok. Ez a kill alapú fegyverszerzés egy szar és a mapok is extrém kicsik.
- Minden másban jó. Érezhetően több benne a casual elem, mint a korábbiakban, de azért még így is sokkal több múlik a gyakorláson és skillen, mint a CoD vagy BF esetében. Főleg mivel néha még fejbe is egy fél tárat tunkolni kell, hogy megfeküdjön az ellenség. Testre leadott lövésre kár pazarolni az ólmot.Szóval összességében tetszik, de sok helyen veszített az eredeti hangulatból. Nekem az interface nem tetszik, nagyon sokat veszít a CS hangulat vele. Ráadásul a hangok annyira gagyik, hogy ennyi erővel a régieket is lehetne használni, legalább több régi hangulat lenne benne.
-
ez_meg_emaz
őstag
Még a végén hozzászokom. Annyira belémivódott a source, meg olyan kellemes emlékek vannak lanozásokrol hogy iszonyatosan nehezen szakadok el tőle. És most hogy újra előveszem majd a source-t biztos nagyon fura lesz.
Pénteken lan source-al, addig meg GO, aztán hétvégén eldöntöm tartom e a lépést a korral vagy ezt most kihagyom.
-
Stauffenberg
nagyúr
Te meg böfögj máshova.
Ki beszélt itt arról, hogy a CSGO rossz játék lenne a grafikája miatt? Csak tudod éppen grafikáról volt szó, annak minőségéről, ha csak azt nézzük a CSGO nem erős benne és a CS sosem volt az, de nem mondtam, hogy ez baj.
Ha annyira érdekelne engem a grafika (ami nem baj ha jó, hiszen szeretjük a szépet, de nem létfontosságúak a legújabb shaderek és ultramagas felbontású textúra), akkor nem játszanék aktívan World of Tanks-et, Mass Effectet (régit is) vagy éppen egy tonnányi szimulátort.
-
Carvus
senior tag
jajj, de nem bírom megszokni ezt az AK-t, régen pedig milyen fejeseket pötyingtettem vele...m4a1-re hangtompító vajon egyáltalán nem lesz? v csak béta miatt nincs?
-
dReFiX
senior tag
Kicsit ilyen mosott mese szerű grafikája van, igazából csak feljavított source motor, de sajnos az én gépem nem bírja max grafikán, de felmész youtubra HD gameplay videókon látszik kb. milyen. De nem hiszem hogy a grafika miatt fogod játszani.
Szumma: Hitbox elég jó lett, sőt maga a játék is, igazából csak az egyéni preferenciákon múlik kinek jön be avagy sem. Akik eddigi részeket nem szerették ezt fogják akik meg igen azok kevésébe.
-
Carvus
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
akkor menjél nyugodtan bfezni...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

meg érződik rajta, hogy nagyon Vér István kedvében akarnak járni vele. (szigorúan szvsz
)

LendvaiFeri1