Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Tegnap próbáltunk egy barátommal ketten játszani botokkal, de sajnos nem jött össze. Indítottam játékot, meghívtam, de nem tudott csatlakozni, kiírta nála, hogy a szerver nem válaszol, vagy hogy nem vagyok játékban. Fordítva is ugyanez a helyzet. A L4D2 viszont simán ment. Másnál is volt már ilyen probléma? Meg lehet oldani valahogy?
-
vilagbeke
csendes tag
Köszi a válaszokat.. akkor bele is vágok..hátha végre találok egy játékot amibe megéri elcsapni az időt.
-
vilagbeke
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem
Szeretném megvásárolni a CS GO játékot és némi infót szertnék kérni tőletek. Szóval szerintetek jó döntés lenne? Milyen a helyzet csalók terén? Most szeretnék műfajt váltani ugyanis Crysis Wars-oztam, Crysis 2 és belekukkantottam a Crysis 3-ba is, de ezek már halott játékok.
Ez a CS GO jónak tünik.
Köszi
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Az egész csapat ilyen profi volt
Mondjuk az ilyen egyértelmű balfékeken csak röhögni tudok. Főleg, hogy még így is megfeküdt párszor.
Haverom kevésbé nevetett, előtte 1 órával vette meg a GO-t, jó bemutatkozás volt
-
Mindig teletolom a szervert custom mapokkal, de akkor meg az a gond, hogy mé' nem dust2 megy

Egy "komolyabb" mod van, ejtőernyő.
Bár szívesebben játszok botokkal, mint ilyenekkel
A tapasztalat az, hogy ha pár órán át fent vagyok, akkor beesnek emberek (elég egzotikus helyekről), csak arra már nincs időm, hogy a fél napomat fent töltsem.
-
Gyuri44
aktív tag
Üdv!
Magyar cs go kupa indul esl-n,premium nyeremények várhatók
Részletek alább:Cirka egy hónapja indította el kicsiny közösségünk egyik tagja az ESL magyar szekciójában az 5on5 ladder petíciót, ami végül nem jött össze - ám így sem veszett el semmi, hiszen a magyar szekció vezetői is látják a szcénában rejlő potenciált, így a NetCups ICL kvalifikáció után sem maradunk hazai verseny nélkül!
Január legvégén keresett fel minket Okolicsányi "Okoolics" Máté egy ESL 5on5 ladder ötlettel, illetve már a kész petícióval, amit az ESL oldalán indított útjára. A Counter-Strike: Global Offensive közösségben bízik Molnár "fecosrac" Ferenc, a nemzeti főadminunk, aki teljes támogását biztosította, így az előzetes tervek szerint március elején megrendezésre kerülhet az első magyar CSGO nightcup az ESL keretein belül!
Eleinte természetesen még csak amolyan igényfelmérés, a közösség aktivitásának tesztelése céljából indulnak az egyestés kupák, melyek egy idő után akár egy hosszabb-rövidebb bajnokság felé nyithatják meg az ajtókat. Első ízben március elején jelentkezik ESL-en a magyar CSGO szekció ehhez hasonló kupával, ahova majd a tervek szerint 16 csapat nevezését fogják várni a szervezők - természetesen ez az érdeklődés tekintetében változhat is.
Mit kell tenni ahhoz, hogy részt vehessetek majd ezeken a tornákon? Nem kell mást tennetek, mint regisztrálni az ESL oldalán (http://www.esl.eu/hu), megadni minden szükséges adatot, gondolva itt a valós nevetekre, kiválasztani a megfelelő országot, illetve megadni a CSGO Steam ID-tokat, ami elengedhetetlen nemcsak a hazai, de a nemzetközi versenyeken való részvételhez is. Ezután már csak a csapatotokat kell bejegyeznetek az ESL oldalán, valamint társaitokt kell meghívnotok a csapatba, és máris indulhat a "buli"!
-
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Mi a helyzet magyar szerverek terén? Ugyan olyan gáz a helyzet mint source-ban? Tehát van kb. 3-4 steames szerver, mindegyiken valami hülye mod megy meg dust2... mert ha itt is ez a helyzet, akkor nem veszem meg.
-
Dot
őstag
Hali!
Pár hónap kihagyás után ismét akartam 1 picit lövöldözni, elindítottam a cs:go-t. Elsötétült a kép majd hibaüzenet: This game requires Steam!
Jól van rég használtam, nyomtam egy Verify game-t. Leellenőrizte, ugyan ez. Oké, helyi tartalom törlése. Újra telepítés. A steamben megyek rá a PLAY-re és szintén ezt írja...Valaki tud valami megoldást, hogy menjen?
-
Fáraó
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Köszönöm a pontos leírást!

Tegnap tettem fel, még új nekem ez a felület. Már a page1/2 fülek megtalálása is nehéz volt (nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz egyszer CS-ben), plusz még fel is bosszantott. Ez a "csempés" módszer nekem nem jön be se a vásárlásnál, se a mapváltásnál.

-
Szia,
Próbáld meg a csgo/gamemodes.txt-t szerkeszteni.
Ott minden játékmódnak megtalálod a mapgroupjait, illetve azt, hogy melyik config fájlt execeli meg, pl:"exec"
{
"exec" "gamemode_casual.cfg"
"exec" "gamemode_casual_server.cfg"
}Az adott configot a csgo/cfg könyvtár alatt találod, a botok számát, max körök számát ott találod.
A pályalistát én anno úgy oldottam meg, hogy a gamemodes.txt-ben a megfelelő játékmódnál átírtam ezt:
"mapgroupsSP"
{
"random_classic" "0"
"mg_de_train" "1"
"mg_de_dust" "2"
"mg_de_dust2" "3"
"mg_de_aztec" "4"
"mg_de_inferno" "5"
"mg_de_nuke" "6"
"mg_de_vertigo" "7"
"mg_cs_assault" "8"
"mg_cs_italy" "9"
"mg_cs_office" "10"
}Erre:
"mapgroupsSP"
{
"mymaps" "0"
}Persze itt akár a többi mapot bent is hagyhatod, nem kötelező kitörölni őket.
Majd a gamemodes közepe felé a mapgroup részen megcsináltam a saját mapgroupomat:
"mymaps"
{
"imagename" "mapgroup-bomb"
"nameID" "#SFUI_Mapgroup_bomb"
"name" "Sajatmapjaim"
"maps"
{
"de_dust2" ""
"de_train" ""
"de_inferno" ""
"de_dust" ""
"de_aztec" ""
"de_nuke" ""
"de_vertigo" ""
"tobbi map" ""
} -
Fáraó
őstag
Üdv!
Hogyan tudom beállítani, hogy Offline botozás milyen mapcycle-on menjen, hány bot legyen a mapon, hány percig tartson egy kör, vagy hogy pl. 17 győzelemig tartson egy map?

Igazából a kérdés az, hogy az offline szerver beállításait hol találom?
-
Redneck
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
Redneck
nagyúr
Tegnap beléptem a játékba és megdöbbentem. Én még az elején vettem meg a játékot és 1-2 hónapja nem játszottam egyáltalán. Csomó tereptárgy textúrája magenta és fekete négyzetekből épül fel, mintha valami szerkesztői módban lennék :S
Semmilyen mod vagy skin nincs telepítve a játékra, csak warmapokon játszottam eddig, illetve a játék eredeti pályáin. Mitől van ez?
Lehetséges hogy a Steam Big Picture funkciója miatt? Mivel beraktam pár nem Steames játékot is a többi közé hogy ne kelljen felkelni ha TV-n játszom velük és simán át tudjak lépni egyikből a másikba :S Tény hogy van köztük virágbolti is. Ez lehet a baj?
-
slein
tag
Help me, ilyenkor WTF?!

-
lemusz
addikt
3 gyors kérdés:
- célkereszt színódok kellenének, különös tekintettel lilára, rószaszínre, stb

- bison bindneve? (cfg-be gyorsvásárláshoz)
- rawinputról vélemény? on/off? -
Carvus
senior tag
-
Carvus
senior tag
válasz
betegphiu
üzenetére
szvsz mikor kijött, első pár hónapban is csak pár db magyar pub szerver ment, mármint, úgyh tele volt végig, és várni kellett a slotra...én már akkor is csodálkoztam, h kevés szero van, azok után ez számomra egyáltalán nem meglepetés!
~ 2 hónapja én se játszottam vele, pedig előtte naponta pár órát beleöltem...most ha van egy kis szabadidőm akkor dota2-zök inkább...

-
maathe
senior tag
Miért olyan üresek a magyar szerverek?
Pár hónap után ismét feltettem a GO-t, gondoltam játszok egyet, de így nem lesz a legjobb. Külföldi szervereket nem nagyon szeretem. -
Eagl3
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Ugyan így csalnak az 1.6-ban és a Source-ban is... ezért hagytam abba anno, nem volt server amin nem votl legalább egy csaló. Most tettem fel újra a source-ot, nem is tudom kb. 3 év után, eléggé el i szoktam tőle, el is vette a kedvem.

-
lemusz
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Elhiszem. De azért szerintem az esetek többségében nem csalásról van szó. Bár nem játszom még csak 1 hete, de pont tegnap egyel gyengébb skillgroupba kerültem és ott meg szarrá farmoltam mindenkit. Természetesen írogattak, meg hasonlók... valamelyik azt is írta h reportol. Hogy/Hol lehet reportolni? Még nem találtam rá...
-
lostprophet
aktív tag
Komolyan, úgy elveszi az ember kedvét a CS:GO, hogy arra nincs szó. A VAC szó szerint sz*rt sem ér, Valve-s szerveren összeeresztett minket egy aim-wallhackes némettel (COD4-es bannal az accountján) és ez már nem az első eset.
-
.LnB
titán
Kéne egy jelszavas PH (Gamepod) szerver
vagy esetleg már létezik ilyen? -
birno
addikt
Hogy kell ennek a csodának megmondani, hogy szedje le a mapot s mindent ami kell a szerverre való csatlakozáshoz ha nincs meg lokálisan?
Source-ba ez simán ment, most letölti a .nav fájlt, aztán közli, hogy nincs meg a map, hát kösz... -
Corleone33
senior tag
az normális, hogy nekem a játék irreálisan sokáig tölt be szervereket? Minden eddigi cs játék gond nélkül ment, de ez valami örűlet.. TF2 is jobban fut mint ez ><
-
m4rk_
aktív tag
Tudtok valami jó magyar szervert / ahova ti jártok ?

-
lemusz
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Hát nem tudom mit nézhettél, de elég nehéz elhinni, hogy első helyen volt eddig bármikor is a GO. Gondolj csak bele... 1.6 jóval több embernek van megvásárolva és a kihalt versenyszférája ide vagy oda, jóval többen játszanak még vele.
-
lemusz
addikt
Nah hála az égnek, hogy még ma is tartott a hétvégi árzuhanás. Sikeresen megvéve, most töltöm lefele. Akik már játszanak vele egy ideje adhatnának egy pár jó tippet a beállításokra. Legyenek azok VGA, NETCODE vagy akármiféle/fajta beállítások. Köszi!
-
-Rolika-
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Én is megvettem. Egyenlőre csak az alap CS-t raktam fel, majd jövő héten felteszem a GO-t is. Régebben játszogattam az 1.6-al, de most nem sok sikerélményem volt sajna.

-
-Rolika-
senior tag
Szerintetek érdemes megvenni a CS pakkot steamről 11.5€-ért vagy inkább csak a GO-t 5.5€-ért. A régebbiekkel játszanak még?
-
lemusz
addikt
Bár most nézem, hogy a hétvégi akcióból még 43 óra van hátra... ami kicsit érdekes, mert az itteni idő szerint valamikor hétfő estefelé ér véget? Az hogy lehet?
Csak mert ha ez igaz, akkor hétfőn feltudnám tankolni a bankszámlám és még időben megtudnám rendelni kedvezményesen...
-
zozyk
addikt
Hétvégi akció van : 5,49€
-
válasz
korpicschess
üzenetére
GO-hoz még kevés plugin van, a CS:S pluginok nagy része nem kompatibilis vele, így várni kell amíg átírják rá.
Zombi mod az van ha jól rémlik, más nagyobb modifikáció nem ugrik be. -
Carvus
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
???
ez majdnem aza topik...

(amúgy kani,garena)
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó RPG / Warcraft 3 magyar szervert?

-
lemusz
addikt
Üdv! Nem tudjátok véletlen mikorra várható vásárlási akció? Esetleg nem tudná megvenni nekem a játékot egy jótét lélek? http://steamcommunity.com/id/27152667
-
megint én
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
PW?
-
lostprophet
aktív tag
Saját magyar CS:GO publikus szerverünk:
ekapocs.com:27015
-
válasz
megint én
üzenetére
Közel a 30hoz engem nem nagyon izgat, mit húzok be CS-be, nem fogok olyan szinten játszani vele, mint 10en évesen a "sima" CS-vel

A technikai oldala érdekel szerver részről, a grafikai butítás nem. CS:S is azért maradt ki anno, mert mindenki dxlevel 7-be tolta az elején, hogy minél több FPS legyen, cserébe úgy a grafika az akkori 1.6 szintjét alig érte el
Persze, ha komolyan játszol, ott fontos lehet a játék reakciója. -
megint én
őstag
Értem, Köszi!
Én bebindeltem f11re az autoexecet, de megjegyzett mindent. Kb csak bindek, de abból rengeteg.(#1216) addamka
Hidd el, minden egyes FPS számít, ha 100 van, jobb a 200, de ha 300 akkor még jobb. Ez csak ilyen sima pobliknál nem jön ki, de ha keményen warozol, és azon múlik a kör, hogy berántod-e a fejest... Mivel ezzel még pontosabban kiszámolja, hol tart a célkereszt, és mikor nyomod meg a gombot. Így totál máshogy adja. -
birno
addikt
Szokott valaki ezen a HSMOD szeron jatszani: 77.111.200.10:27015?
Kivancsi lennek, hogy mennyire fedi a valosagot a konfiguracioja, mert tudom, hogy casual vagyok, de azert az ilyen 17/47-es K/D arany azert durva.
Neha latszolag olyanok nem talalnak be, hogy csuhaj, de engem meg pillanatok alatt kinyirnak.
Mondjuk offical Verygames szero, lehet csak pro-k jarnak oda, egyszer az egyik team verygames-es urge is fenn volt, mondjuk neki ilyen 178/97 kornyeki volt a K/D szoval lehet megse a szero szar.
-
lostprophet
aktív tag
Akinek van tapasztalata CS:GO szerverek konfigolásában, legyen szíves írjon rám egy PM-et, kérdeznék egyet s mást

-
ide is beírom, bár főként a Counter Strike Source miatt lett kitalálva az oldal, de CS:GO szerverek és mixek is voltak
Sajnos bezárta kapuit az önműködő mixrendszerrel rendelkező nemzetközi cssmixes.co.uk (újabb nevén JoltPlay)
sajnálom, pedig nem volt rossz "találmány", főleg hogy már évek óta futott, így ha elővette az ember fél év után a játékot akkor is tudod egy-egy jó mixet játszani
először a készítője az oldalnak azt mondta, hogy bárki készíthet egy hasonló típusú oldalt ingyen csak egy emailt írjon neki, most már inkább az eladásról van szó

-
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha steamid-s azonosításra van jog adva sourcemodban, akkor egyből van adminjogod.
Ha név+jelszóra van, akkor a konfigodba kell betenni egy ilyesmi sort:setinfo "kulcs" "jelszó"
ahol a kulcs a sourcemod core.cfg-jében beállított PassInfoVar értéke, a jelszó meg a jelszavad. -
lostprophet
aktív tag
Tudna valaki egy linket adni ahhoz, hogy a szerver automatikusan beléptessen engem adminként, ha belépek? Még 1.6-nál láttam ilyet, gondolom Source-nál is volt, de most az istennek sem találom a leírást.
-
birno
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Nalam se futtatta le latszolag az autoexec fajlt, utana olvasgattam, sok embernek van ilyen gondja, sokaknak bejon ha atallitgatjak a fajl kodolast, mondjuk ASCII-rol, UTF-8-ra vagy forditva, de nekem semmi nem segitett.
Ahogy lattam az a gond, hogy elobb betolti az autoexec fajlt, majd utana a config-ot, ami meg szepen felulir minden beallitast.Ket megoldas van vagy config vegere egy exec autoexec s read-only-ra rakni a config-ot vagy a jobbik szerintem, hogy console-bol exec autoexec majd utana egy host_writeconfig, ami mindent kiir a config-ba s legkozelebb mar azokat tolti be, az autoexec futtatasa nelkul is ugye.
Elso hatranya, hogy in-game semmit nem fogsz tudni beallitani, masodike, meg hogy ha valtozik az autoexec fajlod, akkor megint ki kell adni azt a 2 parancsot, de olyan surun nem valtoztatgatja ezt az ember, szoval nem annyira veszes szerintem. -
válasz
megint én
üzenetére
FPS-re nincs sok ötletem, én elvagyok a fix 128-cal fullhd-ban AA-t kivéve maxon, butítani nem fogom, ha rondábbra vágyok akkor 1.6-ozok

Technikailag meg az alap szerverek 64 FPS-sel mennek, pár 128-as van, érzésre 1 fokkal jobbak utóbbiak, de részemről annak nem látom értelmét, hogy a szervernél 3-4x többet pörögjön a kliens, ha a szerver úgy sem dolgozza fel a többlet adatot. Persze én ezt úgy mondom, hogy nagyon hobby szinten játszok már csak jó pár éve bármilyen CS-vel, lehet valakinek ez okoz többlet élményt, vagy így szokta meg (mint én a 640x480-at az 1.6-ban pl.
).Ha találok valami épkézláb angol leírást, majd belinkelem.
-
Eagl3
veterán
Van akkora játékos tábora ennek mint a source-nak?
-
megint én
őstag
válasz
addamka
üzenetére
De, akkor jó, megpróbálom azt, hogy a configba beleírom, hogy "exec autoexec.cfg"
Amúgy FBS-t hogyan lehet kicsikarni még egy kicsit? Amit a menü enged azon felül természetesen. Visszaolvastam, de amit linkeltél németül, azt nem értem. Egy-egy részt ki tudtam ragadni belőle, de ezek nekem nem tűnnek igazán hasznosnak. Mert pl courceban én az alap 100 fpsemből felkonfogoltam olyan 3-400ra.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Most vettem a game-t, és nem tudom miért, de nem akarja elfogadni az autoexec.cfg filet. Nagyon fontos lenne, mert abban vannak a bindjeim, és iszonyat mennyiségben. Több napig finomítgattam, és majdnemhogy minden gombra csinál valamit. Értem, hogy sok fegyvernek más lett a neve, vagy ki is vették, nem ezzel van a gond!
PL:
bind "kp_5" "buy deagle"
Ha az autoexecbe írom nem akarja megcsinálni, ha meg a configba akkor igen. Miért? -
birno
addikt
Hogy lehet letiltani playereket?
Vagy az egesz ingame dumat, ha nem vagyok kivancsi a hulyesegeikre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1