Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Vagy esetleg tudtok mondani jó szervert, ahol nincsenek sokan, és mindenféle modtól mentes, és nem only dust2? Köszönöm
Ui.: Magyar vagy külföldi, tök mindegy. Ja, majdnem elfelejtettem akár deatmatch is jöhet (max ez)
-
jonnyjoker01
veterán
Újra visszatértem a CS 1.6-ra és csak annyit kérdeznék, hogy PH szerveren mikor játszhatunk?

-
válasz
addamka
üzenetére
na én hülye hallgattam rátok
vannak ékezetek! hurrá! 2-vel több beállítás a videó alatt, amit amúgy is kikapcsolva akarok. 2xszeres hurrá
Cserébe wpvel nem tudok lőni, laggolok mindenhol, és bugzik az egész el-eltünedeznek az emberek, vagy éppen a föld mélyén vagy a levegőben lebegnek.
akárhonnan akármilyen beállítást lesek le.
-
Ecsi
tag
Nem azt írtam, hogy plugin mentes hanem, hogy mód mentes... Pl.: Se DM se nem Fun se nem JailBreak, se nem ZM, meg még a tököm tudja mi van.
Az ANTI-WH is 1 plugin és a kemp méter se szokványos mer, aki AFK-zik azokat gyilkolja.Majd lesd meg, mert sehol máshol nem látsz ilyet, ahogy itt a füst is füst(fekete). -
hNp88
aktív tag
köszönöm. hajnal volt már nekem is.

sose értettem az ilyet. azt hiszem én is emberből vagyok, pár éve adminkodok is néhány szerveren, de akármilyen szar napjaim is voltak, sosem raktam ki senkit azért, mert jobb volt nálam. pláne nem ilyen "indokkal"

na mind1, szót se róla többet, megyek vissza játszani

ja, még valami: mi az a dolog, amit nagy ba..om orosz szöveggel, pirossal ír ki nekem középre? meg miért van kempméter a modmentes szerveren?

-
hNp88
aktív tag
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.0.100:27015
Connecting to 91.82.84.189:27023 ...
Connection accepted by 91.82.84.189:27023
KITILTAS RESZLETEI
Kitiltott jatekos: Beatam Mortem Expectans
Kitiltott SteamID: STEAM_0:1:12179405
Kitiltas oka: meguntalak otthon anuynak esetleg
Kitiltas lejarata: Vegleges kitiltas
Admin neve: 1.5 unt3r^
Admin SteamID: STEAM_0:1:20232184Ha ugy gondolod, hogy megalapozatlanul tiltottak ki, jelezd a honlapunkon:
http://retech.amxmodx.hu

pár körön keresztül 2v1ben folyamatosan lőttem őt, meg a társát, időnként vakon awp-vel... erre kirak. miért? csak. és még anyázik is. fasza adminjaitok vannak nektek is, ennyit a normális szerverről...
ps. a "szarháziak toplistája" meg no comment.

-
Ecsi
tag
-
Ecsi
tag
Sziasztok!
Néhányan arra vettük a bátorságot, hogy összegyűjtjük a régi 1.5 motoros playereket és együtt játszunk újra.
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/153005344741787/
Valamint ebből kifolyólag Folinyomozó jóvoltából lett egy 1.6 szerverünk is.
A szerver a régi 1.5 játékmenetet próbálja megcélozni, ahol
- nincs SEMMI MÓD
- nincsenek hangok, modellek, és mindent teleszemető képernyő kiírások, viszont
- VAN: Friendly Fire
- Értelmes admin gárda, ahova főleg 1.5-ösöket keresünk!
- Szinte csak 1.5-ös pályák!
- 24 slot, mert a 32 már sok szerintünk.Kulturált, anyázás mentes szerver, ahol köszönni is szokás ám!
A szerver neve: retech [CS 1.5/1.6] public @ sunwell.hu
IP: 91.82.84.189:27023Szerver honlapja: http://retech.amxmodx.hu
Egy próbát megér!Hívjátok nyugodtan a csaló haverjaitokat is, mert egy "normális anti-cheat rendszerrel" megáldott szerver, amin mindenkinek van füstje és senki nem tud wh-ni, ezt mi garantáljuk!
-
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Csak előbb utóbb a beta/optional 1.6 updatekből lesz egy required csomag, onnantól bajba leszel

Mostanában nem volt időm megnézni, mit műveltek vele, de elvileg beletapostak a lelkébe, hogy kevésbé függjön a szerver FPS-től a találatok regisztrációja.
1.6 frissítés óta én ezeket állítottam, így olyasmi, mint régen:
configba:
gl_vsync "0"
gl_async "0"
m_customaccel "1"
m_customaccel_exponent "1"
m_customaccel_max "0"
m_customaccel_scale "0"Indítási opciókba:
-nofbo -nomsaa -console -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -
hNp88
aktív tag
válasz
MMt#k#D
üzenetére
én most lettem ott admin, ha rézfaszúról van szó, őt ismerem régóta, ritka egy nagy s3ggfej

JokeAlmighty Őrültekháza szerver jó nagyon, régen a fun-on voltam admin, 2009től 2012ig (inaktivitás miatt elvették, de már nem is nagyon akarom visszakapni, elszarták azt is...)
ja, néztem az unoff PH szervert, hát nem nyüzsögnek rajta a népek

-
MMt#k#D
tag
Én a Dol szervereken voltam admin,de az széthullott hála RÉz-nek meg a többi afromagyarnak...most meg semmi jóhangulatú szervert nem találok,és tavaly óta nem is toltam.Erre felrakom a csét és update?!miez a xar?istenem ... vki tud rá vmi megoldást mert ez a config undorító.van rá topic v vmi megoldás mert fel áll a szőr a hátamon

-
jerry311
nagyúr
Nyugodj meg én is bannolnálak.

Amíg volt saját szerverünk ott is kíméletlenül ment a ban. Nem azért, mert csíter vagy sem, nem is érdekelt senkit. Első körben mindig szépen kértük, hogy keressen szintjének megfelelő szervert, ne rontsa más játékélményét. Há' mer' valahol ugye a nooboknak is kell játszani. Ha nem ment el, akkor kick. Ha visszajött, akkor ban. -
mepet
addikt
Ma innen bannoltak: 80.249.169.2:27050 Arrabona
Túl jó voltam szokás szerint, most a 34-2-es statom nem bírta tovább az admin.

Mondjuk nonsteam senkiket hentelni nem nagy művészet... -
mepet
addikt
Kissé megkésve, de ezt nem ússza meg senki.

Az épp aktív játékosoknak a valentinnapi patch által elcseszett konfigok helyreállítása átlagosan 2-3 hétbe telt.
Persze mi warozni is szoktunk, úgyhogy nem használunk custom modelleket, mert azonnali ban jár érte az ESL wire és az EAC által... -
hNp88
aktív tag
szar, fos retek szemét steam update, szétkúrta a sok év alatt gondosan összegyűjtött-válogatott skinekkel teli CS-met ... cirka egy év után újra kezdenék játszani, erre ez fogad
meg mi ez a baromság, magyar bill.kiosztás az 1.6ban?! átállok nonsteamre hogy a f***** verje az a ro**** k******** *****!!!!!!!!!!!!!

-
matepalfi
aktív tag
ma este 7re minél többen csatizzatok a Prohardver Public Serverre

IP: 193.138.125.89:27233
Aztán 5v5-ben nyomunk pár kört
-
matepalfi
aktív tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
alpihun
üzenetére
Hááát...
Beálltam 2csíterpro mellé harmadiknak, igazából el sem kellett indulnom a kezdőről, elintézték nélkülem egymás közt. Ha netán mégis harcba kellett szállnom, kb az első golyóból fejest kaptam.
Mondjuk ha van néhány ilyen, az oké, de amikor alig látok mást mint akár falon át fejest, nem is egyest, akkor azért elgondolkodtató. -
alpihun
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
A kolléga szerint ez az. Este megnézem én is.
-
válasz
alpihun
üzenetére
félve jegyzem meg, mert már rég nem jártam ott, de az M.F.C. (gametrackeren megtalálhatod) szervereken régen csak steameseket láttam, normal grav, normal round time és money, ff bekapcsolva, mégis normális színvonalas játék ment (én voltam az a faszláma, aki ellőte a csapattársát.. no, elszoktam én az ff-től)
Ha csak nem keverem most nagy hirtelenjében valamivel.
-
alpihun
senior tag
Valaki tud egy szervert:
- ahol közepes a népesség (15-20, csúcsidőben sem kel több)
- nincs cheater
- nagyon jók tolják (lehet fejlődni)
- ha lehet magyar, de más is jöhet
- only dust2 és átlag map rotációs is kéne. -
errorcode06
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
szerintem töltsd le feketében és próbáld ki, veszteni nem vesztesz vele semmit
-
Coccolino_O
őstag
Helló srácok! Szerintetek mennyire futna normálisan Thinkpad T60-as gépen a játék? Tudom, hogy nincsen amúgy nagy gépigénye, de azért megkérdezem, biztos, ami biztos. Ha megy normálisan, akkor kövi hónapban beruházok rá.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
jonnyjoker01
veterán
Hááát... Jó régen játszottam utoljára kb. 1 éve, nem emlékszem.
Azt az egyet tudom, hogy nem azzal amivel a fórumon vagyok. Igaz rossz emlékeim vannak rólad. Amikor én is fent voltam, akkor általában terrorista voltál, és mivel én CT szeretek lenni+nem vagyok egy pro gamer sorra szedtél le.
A D3PTH deathmatch szerverén láttalak sokat. -
mepet
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
bingó

És te ki vagy?

-
jerry311
nagyúr
Valami jó magyar pool day szerver van még?
-
errorcode06
őstag
válasz
jerry311
üzenetére
Emiatt nem kell aggódnod, senkisem! játszik tökéletesen. Még egy WCG győztesnél is láttam olyan hibákat amire azt kérdeztem magamtól, ezek tényleg megnyerték?
Ők is csak emberek, és bizony elég sokszor belecsúsznak a hibákba. De mivel a játék már profi szinten történik, egy ilyen hiba miatt bukó lehet a kör, és lehet hogy a meccs is.
Szorsznál én például sokszor elfelejtem azt, hogy felugrás közben már van egy kis hang (1.6-ban nincs). -
jerry311
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Ki merem jelenteni magamról, hogy 10 év alatt nem sikerült megtanulnom rendesen lőni és még mindig elkövetek amatőr hibákat, úgyhogy ha rólam készül ilyen videó, akkor biztosan.

-
errorcode06
őstag
Még jó hogy az ilyen videókba a bemakkolt fejesek kerülnek be...
-
jerry311
nagyúr
Sosem teszem meg azt a szívességet egy adminnak, hogy unban-t kérjek tőle.

10 év CS után bőven kinőttem abból, hogy érdekeljen olyasmi, mint "Lécci szedd le a ban-t!".
Ha nem tetszik ahogy játszom legfeljebb kidobnak. Ha nem tetszik a játékmenet egy szerveren: kilépek. Csak néha megosztom másokkal, amit tapasztalok itt-ott.Ugyanezen a néven játszom CS-t. A HLTV felvételekkel is azt csináltok, amit jólesik. De tudod mit, ha már ennyit emlegetted, lássuk!

-
Mcsiv
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Minden bizonyára azért kaptál bant, mert jobb voltál az adminnál

De lehet hogy az öcséd volt a jobb, esetleg a hugod. Ne adj isten te otthon sem voltál és már csak azt láttad hogy bannolva vagy. Szerintem a legérdekesebb az, hogy szemben azokkal akik valóban nem csalnak, te meg sem próbáltál unban kérelmet írni (de nyugi, ha megmondod ki voltál a szerveren, előkeresem a hltv felvételt és csinálok belőle egy szép movie-t amit itt megoszthatunk itt mindenkivel). -
jerry311
nagyúr
Relate hu admin ... cserébe a kick+ban-ért. Újfent bebizonyosodott, hogy az adminnál nem lehet jobb játékos a szerveren.

Nem is értem minek mentem oda megint.
-
jerry311
nagyúr
Gyertek pool day-re!
steam://connect/77.111.209.180:27035 -
Géb19
csendes tag
Valaki segítsen nekem. hozzáadtam egy ip-t a favoritba. és azóta azt csinálja hogy nem tudok átlósan menni. próbáltam hogy letöröltem config.cfg-t de semmi uninstall minden fájl amit megtaláltam de semmi. hiába raktam fel másik verziót ugyanazt csinálja, és ahogy megnyitom a játékot egyből bead a szerverre. hiába távolítottam el a kedvencekből. légyszives válaszoljon valaki. és nem vagyok steames! a fő gond az átlós közlekedés
-
jerry311
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Inkább gyertek játszódni.

Nincs bunnihop, nincs semmi tiltás, admin is csak néha.
Ha elég jó vagy, akkor oszthatod a WH-s jatékosokat WH nékül.
pool day szeró -
Változnak az idők, ez van.
Én pl. 99 óta CS-zek, még beta 6.7 volt kb. az első, amivel neten kezdtem, de a beta 1.0 is megvan valamelyik régi PCX CD-n, csak akkor még nem volt internyet kicsiny falunkban
A játékos oldalamról nem írok nagyon, egy ideig megvolt a teljesítménykényszer, de koránt sem a mai játékosoktól tapasztalt mértékben.
2002 óta tologattam CS 1.6 szerverünk, de idén meguntam. Ami nekem megfelel az a ma átlagának nem, így nem volt értelme. Átpasszoltam egy ismerősnek, csinálja. Hát sírok, ha megnézem a plugins.init
)
Ilyen antirush, duplaugrás, mindenféle fegyvertiltás, na nekem ez tuti kiverné a biztosítékot, ha 1.6-oznék.
Persze lehet, ma ennyi szabályt kell kőbe vésni, mert az átlag játékos hülye, de az szomorú. ha csak így lehet rávezetni őket a játékra, plusz quake-t kell csinálni a CS-ből, hogy a sok tiltás ellenére legyen pörgés is.Részemről marad a GO sok custom mappal, ha nem is a legjobb, de legalább kinéz valahogy

-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Láttam a beszélgetéseteket. Lenne egy hozzáfűznivalóm úgy mindenhez.
Azzal kezdem, hogy abbahagytam a CS-t kb 2-3 hete, mert a magyar szerverek bőven ütik a szánalmas szintet..
Mivel ez nekem (bármilyen furcsa is) egy játék, ahol lehet beszélgetni, marhulni, stb., nem szeretek külföldi szerókra mászkálni.
26 éves vagyok, 8 éve gyűrtem a CS-t. 2005-től 1.5 (akkor lett netem, előtte csak haverokkal lan), 2007 januári steam accountom van, azóta 1.6, meg kb 1 éve source, de mindig is az 1.6 volt az igazi!
Ha odafigyelek, akkor kb 3x annyit lövök, mint halok (de volt már 19 0-s godlike is).
Számtalanszor volt az, hogy kibannoltak, mert wh-zok, aimozok.. Pedig csak tudom, hogy mikor, hova kell túrni, mert 1-1 pályán lehet, hogy többet játszottam, mint a "fergeteges" admin egész CS-s pályafutása alatt. Sokan azt nem fogják fel pl., hogy az óra nem csak arra van, hogy mutassa, hogy mennyi idő van hátra, hanem pl. abban is sokat segít, hogy egy-egy adott helyre mikor kell gránátot dobni, mikor ér oda az ellen, stb.. Ja, meg az a zöld karika a képernyő bal felső sarkában sem csak egy dísz..
A legnagyobb gáz, hogy anyáztak már le ilyenek miatt war-on is.. Akkor mit csináljak? Pubról banolnak, waron kilépnek, szidnak... 
Olyanokat is csináltam, hogy induláskor rávittem az emberekre az egeret, hogy ki merre indul el, és ha valaki meghalt, akkor vágtam, hogy hol jönnek, odatúrtam, meghalt 1-2 ember, banoltak WH miatt..
Volt, hogy olyan admin banolt, akinek 15 milliárd fölötti accountja van, míg az enyém 13 milliós, szóval nyilván nem régi acc...
Mindegy, tudom, erre nem lehet alapozni, mert lehet, hogy ő is régóta játszik, csak új steam-et csinált, erre már csak az a kérdésem, hogy miért? Max. akkor érthető ha ellopták, de az enyém pl gond nélkül megy majd 6,5 éve..
Az egyik legdurvább eset:
Feljött valami kis csiragyerek, szét WH-zta az agyát, de már be is vallotta.. Hívtak admint, lép be, engem meg pont akkor szedett le falon át az a kis gyökér, erre szóltam egy ilyet: "Na érted is kár volt apádnak letolni a gatyát!" Erre kaptam egy 24h bant csúnya beszédért.. Mi ez ha nem szánalom? Meg amúgy is ebben mi a csúnya?
Sőt, ha beszólsz 1-2 túlzottan EGO adminnak, akkor már csak azért is kickel.. Volt, hogy nem tudtam, hogy admin az illető, bekéselték hátulról, én meg beleröhögtem a mic-be, és jött a kick..
Meg hát ugyebár 1-2 szerveren pénzért lehet admint venni..
No meg mindegyik szerver teli van modokkal (bhop, airjump, stb.), amiktől hülyét kapok..
A MAGYAR szerók jók voltak, csak azon meg kevesen vannak a rengeteg IP változás miatt..
Szóval, bár nagyon szeretem a CS-t, én abbahagytam..Bocs a hosszú postért.

-
mepet
addikt
Ma rászántam magam egy kis awpzésre, és füles nélkül (ismétlem: süketen!) kb 35-5-ös statba lőttem magam, szóval nem is voltam vészesen jó, erre az admin kiáll specbe, majd kb 10perc után:
The New Legend Sniper Server @ sunwell.hu:
Ban Informacio
Nev: antifasiszta csecsemogyilkos
STEAM ID: STEAM_0:1:72661
Ok: WH!!!!
Unban Ideje: Orok ban
Admin Neve: deaver
Admin STEAM ID: STEAM_0:0:15093924
-
jerry311
nagyúr
Gyertek játszani
-
Mcsiv
csendes tag
Szia!
Igen, jogos a felvetésed, ezen is elgondolkoztunk és megnéztük a lehetséges megvalósításokat ebben az esetben. Az egyetlen probléma ezzel, hogy ahhoz hogy a sebzések ki/be kapcsolhatóak legyenek olyan funkciókat kell felülírni a hlds-ben (method hook) amik érintik a hitboxokat. Az, hogy egy adott szerveren van metamod, amxx, az nem feltétlenül jelenti azt hogy a hitboxok elb@szodnak. Ezek a "hibák" az ilyen megoldásoknak köszönhetőek, viszont ezeket szeretnénk elkerülni.
Viszont a felvetésed nyomán eszembe jutott egy másik megoldás (konkrétan +1000 hp-t adni kör elején és 5 másodperc után visszaállítani 100-ra). Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad
-
Mcsiv
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
A szabályzatban minden le van írva, logokat megnézve pedig 3x elmondták neki, hogy ne tegye (egyébként 3 perc egy round és 2:55 előtt (vagyis 5 másodpercig) tilos gránátozni olyan pályákon, ahol ez probléma lehet (konkrétan át tudod dobni a másik oldalra, mint pl.: iceworld)
-
jerry311
nagyúr
Ketlem, hogy az a legnagyobb problema, hogy steam vagy non-steam admin bannolt.
Engem sokkal jobban erdekelne miaza 'koraiheg'? Es ha jol tippelem, hogy tul koran eldobott HE granat, akkor mi lehet az az idobeli hatar, ami mar nem veri ki az torekeny lelku adminnal a biztositekot? -
Mcsiv
csendes tag
Azért lássuk be, hogy te tényként állítottál valamit, ami semmilyen formában nem lehet igaz. Te kikérted magadnak hogy leírtuk: márpediglen ferdítesz. Ennek ellenére te osztod az észt, mikor az egész forrása a te valótlan állításod. Hogy is van ez?
Ha számodra cs.hu fórumra való az, hogy valaki leírja a tényeket és nem akar részletekbe menően belemenni egy felesleges hitvitába, akkor legyen (bár nem járok cs.hu fórumra, de biztosan így van
. -
Mcsiv
csendes tag
Nincs nonsteames admin, 1 órára pedig cheat miatt biztos nem bannolnak ki (azért gondolkozás nélküli azonnali és örökös ban jár). Ha nem értesz egyet a dologgal, van megfelelő fórum ahol jelezheted (nem itt, hanem a szerver weboldalán). Ha meg cheat miatt bannolnak ki, pont ezért van HLTV a szerveren (lássuk be, nem sok olyan szerver van kicsiny országunkba, ahol a publicot HLTV rögzíti 0-24 -ben úgy, hogy 1 hétig megtartjuk a demokat). Az admin is ember, nem tévedhetetlen, ha jelzed, visszanézzük a demot és eldöntjük hogy valóban mi történt. Ha jogos a ban, arról készűl kis "movie", amit youtube-ra feltöltve elküldünk neked hogy "nesze, ezért kaptad a bant". Ha találsz ennél rugalmasabb és kultúráltabb rendszert más szerveren, akkor kérlek jelezd és elemezzük hogy jobb legyen a morál, illetve örömmel látunk minden javaslatot (szintén a szerver weboldalán).
Üdv.: Mcsiv -
jerry311
nagyúr
Ja az mindegy, hogy lattad-e oket befutni a fal moge vagy sem. Ha fal mogott eltalalsz valakit akkor wh-s vagy. Sot nem is celozhatsz rajuk!!!
Azota CS-zek (foleg az alapmapokon) miota megjelent. Ha a szokasos kemp helyekre lovok, mert megtehetem es valaki meghal, akkor rogton wh-s vagyok. 10 ev alatt hagy tanuljam mar meg, hogy milyen szogbol melyik pixelt kell megloni, hogy a doboz tuloldalan fejest kapjon. Multkor mikor mondtam, hogy mennyi ideje jatszom, akkor megkaptam, hogy mar 10 eve csiter vagyok...
Hat ennyi.Es akkor meg nem is beszeltunk arrol, hogy milyen jol lehet kovetni a trappolo hujegyerekeket egy sima stereo fulessel. Nem 5.1, nem 7.1, csak egy sima egyszeru fules.
Aki jobb nalad (de foleg az adminnal) az csiter, aki rosszabb az noob.
Pont mint az autozasban, aki gyorsabb nalad az vadallat, aki lassabb az meg bena tetu.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Kergeboci
üzenetére
Nem véletlen írtam, hogy inkább értelmes auto team balance kell, nem rush határ.
Mellesleg elég esélyes, hogy rush nélkül is ugyanilyen eredmények születtek volna.Voltam én már olyan szerveren ahol jól működött az auto team balance, nem is sírt senki se rush miatt se másért. Még csak azért sem, ha jobbra-balra pakolgatta a szerver 3 körönként.
-
Jó ez a nincs rush határ. Csak mikor a 14. kört veszítjük el, összesen 3 perc alatt, akkor az ember kedve elmegy. Beáll kempelni, és már jön is a sírás a rusherektől: "Mi van, csak kemppel megy?"
5. perc, 21. vesztett kör. Furcsa mód, egyik huszár sem áll át: "ha nincs a szerveren auto beállítva, akkor így jártatok". Igen, így tényleg élvezetes. Aztán megy a csodálkozás amiért kilép mindenki a szerverről, és megy át az ember rush hálósba

Nincs bajom a rushhal, értelmes határok között. De így?
-
sider24
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Hát igen azért is írtam oda hogy aki szereti az jöjjön fel..

-
jerry311
nagyúr
-
McClane
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nekem fontosabb egy jó társaság mint a rush határ, de ez egyéni preferencia...

-
-
mepet
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Mondjuk a tactical shieldet én is tiltanám, de a többi fegyót...
Rushvonalas szerókról sokat nem tudok mondani, mert azonnal keresek másikat, ha ilyet látok. Persze így vagyok a duplaugrással, az autobunnyval, az ejtőernyővel. No meg ha 1-nél több fájlt húz le egy szeróról, akkor rányomok a cancelre, így meg van oldva.
Igazából nagyon ritkán pubolok. Az viszont még mindig meglep, amikor azzal szembesülök, hogy sok külföldi AMX-es (zöld betűs) szerón warozik.
-
errorcode06
őstag
Felesleges a Rush tiltás...
Legfőképp azért, mert ha jó egy csapat, simán megfogja a rush-t. Ha meg bénák, úgy is mindegy.
Inkább a balance-al foglalkoznának mint az ilyenek kitalálásával. -
jerry311
nagyúr
A rush resze a jateknak, probalnad meg StarCraft-ban megtiltani a zergling rusht.

Ha megfeleloen ki van egyensulyozva a ket oldal (amire pl. van AMX mod kiegeszito), akkor egy rush nem okoz problemat. Ketto sem, tobb sem. Ugyanez igaz a kulonbozo fegyver tiltasokra.
Egyszeruen fogalmazva: aki kurvanak all ne sirjon ha basszak.(#4701) is
Az a baj a rush tiltassal, hogy egyoldalu elonyoket ad az egyik csapatnak. Feleslegesen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg mi ez a baromság, magyar bill.kiosztás az 1.6ban?! átállok nonsteamre hogy a f***** verje az a ro**** k******** *****!!!!!!!!!!!!!

Hááát... Jó régen játszottam utoljára kb. 1 éve, nem emlékszem.
A D3PTH deathmatch szerverén láttalak sokat.