Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davideee00
csendes tag
kösz a valaszodat XD
1) Szlovakiabol vagyok es akkor jelentkezik ez a problema ha mar tobben vagyunk a szeron mi szlovakok de ha magyarok jonnek a szerora akkor nekik nem lagol.
olvastam valami olyasmit hogy a rate-kat kell beallitani meg azt is hogy az SP2miatt csinalja ezt.
2) itt meg valamit elronthattam nekikezdek megegyszer. -
At4
tag
válasz
Davideee00
üzenetére
1, csak nalad jelentkezik?
2, az AMXX telepitese utan ujra kell inditani a HLDS-t, ezt megteheted ssh-n/webadmin feluleten ha van. -
Davideee00
csendes tag
hellosztok sracok van egy kis gondom vagyis ketto es nagyon orulnek neki ha tudnatok segiteni, NA AKKOR MONDOM:
1) jaccok jaccok a sajat szeromon egyszer csak cl_flushentitipacket +800 ping
2)ma feltette az AMX MOD X-et ugy ahogy kell csak nemtudom elinditani.(gondolom hogy elkell valahogy inditani mert meg nemmegy a szerveren)
ha esetleg tudna valaki segiteni barmelyikben nagyon megkoszonnem neki
-
wiggen123
senior tag
válasz
HEATHCLiFF
üzenetére
Tanulj meg németül.
-
balesz^
tag
Sziasztok!
All Seeing Eye-t használ valamelyikőtök?
Működnek még a kereső szerverek, vagy csak nálam van a hiba, hogy installnál kiírja, hogy próbálkozzak később?
( Mod: nemtudok írni
) -
Sipi16
őstag
Lenne egy kérdésem vagyis egy kicsit összetett.
Vettem egy laptopot és arra lennék kíváncs, hogy rendesen futna-e rajta (2000Mhz és egy 128-as integrált ati X200VGA ) Merjem egyedül elkezdeni a telepítést? Mert még ilyen online játékkal nem foglalkoztam. Hogy meg a szerverkeresés? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Sipi -
mindfreak
őstag
válasz
HEATHCLiFF
üzenetére
Nézd a jó oldalát, legalább vétlenül se mész vissza többé arra a csicska szerverre. Mellesleg ez tök általános dolog a 13 éves adminok részéről.

-
Armando_19
őstag
válasz
HEATHCLiFF
üzenetére
Szokj hozzá, én pár ilyen okos miatt egész accot buktam global bann miatt. Nem 1 helyben kéne állni iceworld-ön úgy, hogy közben az fav mapom

-
HEATHCLiFF
csendes tag
Sikeresen 1 órával ezelőtt kaptam egy aranyos bannt a Tiszafüred szerverről. Az admin úr ( nevezzük nevén, Raptor bácsi) két mappon figyelt engem(de_dust: 45-6 de_aztec: 22-6) közben olyan értelmes hozzászolásokkal bombázott, hogy " másik accodal mi lett?" ill. "****** mindjárt búcsút veszünk" aztán aztecon tett egy közszolgálati bejelentést és már kaptam is a banánt....
Miért nem képesek felfogni az adminok,hogy egyes emberek tudnak lőni ? Annyira látszott hogy nem csalás miatt rúgtak ki(senki sem üvöltőzte hogy csalok stb.). Mikor fog felnőni a magyar admingárda ?
A legfájóbb az hogy nem egy tizenéves admin "úrtól" kaptam a barackot.... -
mindfreak
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
Sokan összekeverik az akad és a laggol szót? Mert a kettő két különböző dolog, és nyilván ha laggol a játék az az internetkapcsolat/hálókártya hibája, ha akad az meg a VGA hibája.
Nyilván, ha lehetőséged meg lett volna rá, akkor kipróbáltad volna, hogy visszateszed a régi karit és megnézed úgy jó-e, ellenkező esetben erősen ajánlok egy cs config resetet, ha az sem segít akkor win reinstall. És, ha az sem, akkor játsz az UT2004-el!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Franklin
addikt
Köszi a választ, az omega drivert kipróbálom.
A lapom csak 4x AGP-t tud, tehát ez a megoldás kilőve, remélem a drivercsere megoldja a dolgot.
Az a furcsa egyébként, hogy csak a CS laggol, más játékok, pl. BF2, UT2004 nem...
-
Franklin
addikt
Whoa, itt ekkora élet van? No akkor hátha nekem is tud segíteni valaki :-)
Szóval CS 1.6... A napokban VGA-t cseréltem a gépben (Gef4-ről Ati 9600XT-re... tudom nem nagy újítás, de legalább már egy generációval előrébb vagyok :-D), és azóta durván laggol a játék. De nemcsak neten, hanem single player-ben, botok ellen is. Olyanok a tünetek, h pl. nyomom az előre gombot, elengedem, és kb. 2 mp múlva állok csak meg.
Gondolom a vga cserével függ össze, pedig próbáltam régi meg újabb Catalyst-okkal is, de semmi eredmény. Talán az nvidia driver is bekavar? Pedig uninstalláltam, mielőtt beraktam az Ati-t...
Valami ötlet valakinek?
-
At4
tag
válasz
blue_label
üzenetére
wirelles router, na
sry "kicsit" felreerthetoen fogalmaztam. 
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
blue_label
üzenetére
Wifi lesz a gond sztem.Én 2 router és egy asztalin keresztül megyek fel és semmi baj a laggolással.
-
At4
tag
válasz
blue_label
üzenetére
mien access point al jaccol ill hany gepet szolgal ez ki? en is hasonlo tavolsagrol jatszok, de az accpoint csak az en gepem szolgalja ki, az elott pedig routerrel van a net szetosztva meg 3 fele. Ha tobb gep is van, probald ki h az accpointrol lelovod az osszes tobbit, es h meg ugy is lagolsz e. esetleg cFosSpeed, bar ezt a programot nem ismerem tulsagosan...
v mind2, tehat 1 gep es cFosSpeed... -
Mr-Pamacs
senior tag
na még 1 problémám lenne: nagyon lassan reagál a billentyűzetem, ezt lehet valahogy állítani? Régebben sokkal gyorsabb volt.
-
blue_label
csendes tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Amióta újfajta steam van, a guik nem találják meg automatikusan a csstrike mappát. Sajnos CPL makacs, nem engedi manuálisan beállítani.(Ha jól emlékszem rá).
Tudom neked ajánlani a GPS guit, ill. az új ESL Masters GUIt(2008.3.11) [link].
Kérdés:
Wifiről játszom CSt közel 1 éve és néha "belaggolok". Lehet ez ellen valamit tenni vagy vegyek 30m UTP kábelt ?
-
LucifeI2
őstag
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Olyan gondol lenne h iszonyat gyors a játék, milicia-n kezdés után 3 mpel a terroristáknál vagyok
Míg más lép 1-et én 30-at, sokkal gyorsabban lövök stb. Valami baja van a játéknak, ujra lett rakva (1.6). Van erre valami patch? Vagy valami ötlet? Hangja sincs. -
At4
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hali, mire gondolsz? kabelnet wifi vel megosztva? en pl igen, kifogastalanul mukodik.. es mien trukkokre v kivancsi?
-
bajnokpityu
félisten
sziasztok!játszik-e valaki wifin keresztül?mennyire működik ez a fajta kapcsolat?
léteznek trükkök? -
Temerti
tag
Sziasztok!
Nekem eddig működött a játék, de most valamiért max. egy perc után kilép és ezt írja ki: Net_sendpacket error : wsaeintr
Mi lehet az oka? -
Opa
tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Egy routerrel van megosztva a net, és nem tudunk egyszerre ugyanarra a szerverre csatlakozni.
Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
Előre is köszi!
Üdv.: Opa
-
Temerti
tag
Köszönöm.

-
Temerti
tag
Sziasztok!
Az sv_restart parancsot hogyan kell használni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
SQX_Barto
addikt
csao sracok
lenne egy gondom. Counter-strike.hu-rol leszedtem a cplcsgui3.exe-t es nem igazan tudom telepiteni...
szinte az osszes file-ra kiirja, hogy nem tudja irni oket. A masik furcsasag, hogy mikor control panel-ban uninstalalni akarom, akkor kiirja, hogy lepjek kapcsolatba az adminisztarral... Valami otlet? -
csövi
tag
hogy kell átállítani jobbkézbe a fegyót?
-
Temerti
tag
Sziasztok, egy gyors kérdés. A botoknál miben nyilvánul meg ha bepipálom a "Bots can go rouge" opciót? Nyilván valami csalással kapcsolatos, de ennél többet nem sikerült kikövetkeztetni.

-
At4
tag
-
At4
tag
hali,
2 kerdesem lenne;
Source texturakat 1.6 mapokhoz honnan lehet leszedni? fokent dust2 es inferno kene.
a masik, ha a decals.wad ot modositom azert megrak a VAC?elore is koszipuszi

-
Rapsic
csendes tag
hello azt szeretném megtudni hogy saját szervert hogyan lehet csinálni???!!! Lécci aki tudja az mondja meg!
Köszönöm -
csövi
tag
hi
Tudtok valami jó warszervező helyet?
Mert quakenet Irc-n a cs.hu meg a XonX.cs eléggé kihalt helyek -
VladimirR
nagyúr
válasz
FragBoy
üzenetére
koszonom, akkor tobb, mint valoszinu, hogy ezek jok lesznek nekem is (1.6-tal nem igazan jatszottam - sot, az elmult ket evben cs sem volt a gepemen, most viszont kedvem tamadt osszerakni egy 1.5-os szervert linux-os hlds-sel, meg minden joval es ehhez kellene)
egyebkent ahogy nezem, valtozott a cbble es piranesi
-
FragBoy
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nah reggel másnapos voltam, bocs a felvágós hangnemért...
Játszottam 1.4el, 1.5el, és most jelenleg az 1.6al.
Lehet marhaságot írok, de sztem ezeket a mapokat (cpl_)már az 1.6 kiadás után szerkesztették...Nem hivatalos Counter map...
A következő mapokat javították az 1.5 után:
de_aztec, de_inferno.
Ezeknek volt teljesen új verziójuk...Más mapokat meg sem említettek, hogy átszerkesztettek volna.
Tehát nem hiszem, hogy hogy problémát okozna 1.5 mapok másolás 1.6ba, vagy vissza.
Javítson ki valaki ha tévedek. -
VladimirR
nagyúr
válasz
FragBoy
üzenetére
itt sincs feltuntetve, hogy 1.5-hoz, vagy 1.6-hoz valo, csak annyi, hogy cs
eppen emiatt nem baratom a googlees igen, menne ez is 1.5 alatt, de nem egy palya at lett szerkesztve 1.6-ra allaskor, eppen emiatt keresek 1.5-hoz valot, vagy infot arrol, hogy e palyakat erintette-e a valtozas
-
FragBoy
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
[cpl_fire]
[cpl_strike]
[cpl_mill]A Google a barátod!

-
VladimirR
nagyúr
valaki meg tudna dobni 1.5-hoz valo cpl_mill, cpl_fire, cpl_strike palyakkal?
elore is koszonom -
Kismacu
csendes tag
Sziasztok én is a Média Márkba vettem és nem volt semmi gond
de a leghátsót vettem ki
Kül egy jó CS 1.6 szerver ip: 87.229.102.34:27060 -
jakes
csendes tag
hy lenne 1 krésem akinek van Counter-Strike 1.6 hoz cheat je az légyszives vegyen fel sn re és külgye el nekem MSN címem:jakes@invitel.hu előre is köszi!
-
lorcsi
veterán
kellene egy kis help, még nagyon kezdő vagyok és nem csináltam iylet
vettem egy hl-generation packot
key-ek stb
leszedtema steamet, viszont hibát ad:[link]
mi a teendő ? -
FragBoy
csendes tag
Nah ide írok, hátha valamelyik pro-gamer segít.
1.6 WC3 moddal...
Kérdés:
Általában az emberi kaszthoz tartozó ultimate: a teleportálás...
Elvileg a teleportálás után el kell hogy vakuljon az ember, mintha csak egy flashbanget kapott volna a szeme közé az illető...
De egy két playa ezt ki tudja kapcsolni, (kill camből látszik) és úgy néz ki az adott szerver adminjai is megengedik ezt..
Melyik consol paranccsal lehet ezt megbabrálni, hogy ne vakuljon el az ember, mert úgy érzem itt kell valamit bütykölni..
Előre is THX. -
Hi all!
Most kaptam meg ezt a játékot. Idáig csak a Call of Duty sorozattal játszottam, úgyhogy megkérdezném hogy itt is van olyan játékmód hogy tdm meg dm? A de_ az tudom hogy az sdre hasonlít. Köszi
Mod: Madmax 1020: A játék a Condition Zeroval és a Half-Life 1el együtt 3000Ft ennyiért nagyon megéri vedd meg
-
At4
tag
válasz
Madmax 1020
üzenetére
leginkabb a Steam kliensben kell regisztralni, de elore megmondom, nem fog sikerulni, az osszes ien *****.ws stb kulcs hasznalt mar..es h h vedd ra h mennyen/h lehet Steam nelkul CS zni, sztem itt nem kapsz segitseget

vedd meg szepen eredetiben es tudni fogod hova kell beirni
-
Madmax 1020
csendes tag
sziasztok! az lenne a problémám hogy van a cs1.6 hoz cdkeyem de nemtom hova kell beirni a játékban
ha valaki tudja please irjon!! -
AlyArkhon
őstag
Valaki nem tudja , hogyan lehet rcon passal ellenőrizni a rateket ? RÉgen tudtuk , de mar elfelejtettük . Melyek ezek a parancsok ?
Előre is thx ..

-
Brian_GT
őstag
Megoldódott...
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Bocs, ha rossz topicba írok de itt látom, hogy megy az élet.
Lenne egy olyan gondom, hogy kis nosztalgia ütötte fel nálam a fejét és felraktam a counter strike - condition zerot... és láttam a magyaritasok.hu-n, hogy szinkron is van hozzá.
Letöltöttem de amikor elkezdem telepíteni a magyaritást akkor bead egy ablakot, hogy vmi file-ra kellene rátallóznom vagy vmi 2. részét keresné a magyaritasnak.tudna valaki ebben segíteni aki esetleg látta illetve használja???
Előre is köszi....
-
Déta
tag
UP banyeg...

-
Déta
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy készítettem egy pályát (Hammer-ben) és nagyon csicsás meg pöpec, de azt szeretném, hogy szerverként, csak Én tudjam indítani, tehát más ne ékeskedjen az Én tollaimmal.
Na szóval, a kérdés az lenne, hogy erre milyen megoldásokat/programokat tudnátok ajánlani?
-
ident
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(sourceban már nem lennék olyan biztos..)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi
Mi lehet az oka?

ha nincsenek még meg akk szólj aztán feldobom vhova