Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
At4
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Anthology-ban benne van az 1.6, de érdemesebb Steam-en bankkártyával megvenni, ha Condition Zero t és Day of Defeat ot em akarsz. (előbbinek a magyar közönsége mára már egyenlő a 0val [jajj pedig a régi GRmO-s szép idők
], utóbbit igazán nem ismerem)azon a gépen a Source 40FPS-e a VGA gyengesége miatt van. (nkm is ilyen volt, míg integráltat használtam, GMA3100 volt a lelkem, lényegében ugyanaz mint ami a tiédben van.)
-
Szirti
tag
TIT: Ejnye-bejnye!
cellpeti: Antology van cdgalaxisban csak 3K HUF ért. Én konkrétan valami ilyen bevásárló központban vettem jó régen 2K ért HL1 et.
Normális szervereken ahol vannak adminok ott jó játszani, mert a csalókat pár kör után bannolják. Warozni meg úgyis eredeti kell. -
cellpeti
nagyúr
Egyáltalán érdemes beruházni rá a sok csaló miatt?

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ho lehet venni CS 1.6-ot? Mert se az 576ba, se a cdgalaxison nem találtam...

-
TIT
veterán
Ez nem steames

-
TIT
veterán
Counter strike source nem megy sehogyse win7 64biten?
-
Ap3x89
aktív tag
üdv!
ma felraktam újra a cs-t vagyis letöltöttem rendesen steamből el akarom indítani és ezt az üzenetet kapom "failed to initialize authentication interface. exitising..."
és sehogy se akar elindulni.
letöröltem az egész steamot meg a cs-t is újraraktam megpróbáltam máshova telepíteni de nem jó most se.mit lehet tenni hogy működjön?
-
válasz
pethYeti
üzenetére
zöld sárga csíkok nálam régen (és linux alatt) a videó kártya miatt volt. Nem ismerte fel, vagy nem volt megfelelő driver alatta.
Rakd fel a legfrissebb drivert, ha nem segít, akkor pár verzióval régebbit
de figyelj hogy az x86os driver legyen (nem mintha a 32bitest engedné) -
pethYeti
addikt
Windows 7 x86 alatt olyan problémám van hogy ilyen zöld sárga csíkokkal jön be a játék, és nincs ötletem miért:S Valaki tapasztalt már ilyet?
-
sss
őstag
1 kérdés: pár napja akadozik a cs-m, ping rendben van, de a choke érték kb 3-30 között ugrál folyamatosan. Sztem a netemmel nincs baj, vmi ötlet esetleg, h miért van ez?
-
Szirti
tag
Én is Sourcoltam egy darabig, de pont annyira változtattak benne meg mindent, hogy már megszokásból/beidegződésből nem tudok játszani, mert másképp kell dobni a gránátot, másképp lőnek a fegyók és éppen annyira mások a mapok, hogy ilyen "pain in the ass" legyen SZERINTEM.
Beleöregedtem én már ebbe az 1.6ba

-
kutga
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Igen a Source-ra értettem.
Gondolkodom azon hogy megveszem, bár a cca 7k bolti ára nem túl olcsó.
Steamen 4k körül van lehet onnan fogom, ha elkészült a netkártyám.
Valóban, az 1.6 már eléggé kiforrott, főleg a grafika miatt akarom meglesni a másikat, ha már van alatta vas legyen kihasználva. Játékmenetről elég vegyesek a vélemények amiket olvastam, inkább megnézem magamnak.

Tegnap fent voltam a Deathmatch funszerveren, egész jót nyomultunk, kár hogy nem tudtam túl sokáig maradni, majd talán a hétvégén. Jó volt a hangulat, és tetszett hogy a sok magamhoz hasonló kezdő játékos.

-
ha a source-ra gondolsz, igen probáltuk. A radar tetszik, szép a grafika, jó a modellezés.. de.. nem tetszik. főleg a fegyverek viselkedése, túl könnyű a játék néhol.. nem is tudom miért.. nem jött be. Bár anno az 1.3ról is nehezen álltunk át.. hát még az 1.5-ről... de szerintem elértem azt a kort, hogy 1.6nál megragadok (már a fan 1.8-at sincs kedvem kiprobálni)
-
igazából munka után van időm 2 óra játékra, azt a magyar fun valamelyik szerverén vagy az azc klán, ww1-es szerverén töltöm. Ezek magyar pub szerverek, sőt, nonsteameseknek is nyitva áll, de szerencsére sok admin van, és szinte mindig van egy aki tisztogatja a nem oda illőket. Azért itt játszok, mert lehet lazulni, és álltalában jó a társaság, sok a marhulás mikrofonban

-
kutga
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Igen az ellenfelek elég érdekesen forgolódtak. Volt aki még közvetlen közelről szemből sem lőtt rád.

Mindenesetre jó vid. Magyar szervereken nyomulsz amúgy?
Én németeken próbálkozom mert szinte mindig tele vannak, és jó meccsek szoktak lenni. Én általában deatchamtcheket tolok. Mondjuk nekem még gyakorolnom kell, nem szoktam a fraglista alján tanyázni, csak sajna túl sokszor halok (már ha létezik ilyen szó
). -
-
At4
tag
próbáltam már azt is, úgy sem volt jó, de ha jó lenne sem tudnám max addig használni míg tesztelem, mert a router és a gépem a ház 2 végében van. nkm meg nincs sok kedvem ~15m UTP t felszerelni, falakat furkálni miatta ...
de mint mondtam értelme sem lenne, kábellel is kb ugyanúgy lagzik mint anélkül.
úgy látszik nem szeret engem se a Vista se a W7. szemetek.

-
kutga
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Üdv!
Mókás videó, durván tolod.

At4 Direketbe vezetékkel nem tudod rákötni a gépet a routerre? Vagyis én azt vettem ki a szavaidból hogy most a PCI WLAN kártyáról megy a net.
Ha azzal működik, akkor a PCI a ludas, megpróbálhatod így hagyni, vagy nézni egy USB-s WLAN adaptert, pár ezer forintért már kapható.
-
At4
tag
hali,
nekem PCI-s adapterem van, másik PCI slotom meg nincs (vagyis van, de nem férne oda a vidkari hűtőjétől.
)más játékkal nem próbáltam még de ha lesz lehetőség ki fogom...
a routerekkel egyébként semmi baj nem volt, és tudtommal a legfrissebb firmware van mind2n (van egy sima kábel és egy wifi router, arról kapom én a netet.)
sztem ez is egy olyan probléma, ami 1000 ugyanilyen gép közül, csak az enyémen bírt megjelenni.

egyébként ezt is próbáltam, nem sok sikerrel, annyit segített, hogy ritkábban megy lagziba.
-
kutga
félisten
-
At4
tag
srácok segítsetek már mert meghülyülök

francért van az, hogy Vista és Win7 alatt ~percenként laggol egyet, utána megint jó, megint lag?? ... egy pillanatra felszalad 800ig, utána lemegy vissza 20-30ra. ráadásként 15-20 ilyen után elküldi a wifit is szart látogatni, nem is segít rajta semmi, csak ha a wifi routert újraindítom. (lusta vagyok elmászkálni a ház másik végébe.
) XP alatt persze jó, de az meg legyilkolta magát (igen
), meg amúgy is szarul volt feltelepítve, szal már inkább maradnék a Vistánál.
gépem adatai az adatlapomon, kösz előre is ha tud vki segíteni ... -
na belső nézet hanyagolása nélkül meg pláne óvatosan a leAIMozással mert sokan harapnak érte!

most nem rád értve csak úgy, annyira gyülölöm, amikor valakit lelőnnek párszor falon át, vagy láttja hogy valaki egy körben leoszt 8 fejest, esetleg 24-3 statot lát, és azonnal nekiáll csalózni, és követelni hogy bannolják az illetőt. Természetesen mindig az ellenfél csapatban van, és sosem veszi a fáradságot, hogy kimenjen specbe, és megnézze hogy játszik, megbizonyosodjon arról, hogy tényleg csal. Nem, minek, ha valaki lelővi őkellmeségét, akkor az már biztos csal.
Sajnos egyre több ilyennel találkozom. Lehet csak az idő szépíti meg, de mintha régen specből volt a több csaló kiabálás (igaz igy is sok false volt közte)
-
INMOTEP
őstag
Üdv lehet lami kérdés mivel még nem probáltam .
hogy tudnék tisztán mondjuk mp3 at lejátszatni hogy a többiek tisztán hallják hálón ? esetleg valami progi kell hozzá ? -
Szirti
tag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Igen, a CS az a játék ahol akkora mákokat lehet lőni, hogy te sem hiszed el. Meg szokás a jobb játékost egyből lecsíterezni, mert jókat lő. De a legszebb az amikor jó spawn miatt tudja az ember hogy késsel futva hamarabb odaér a kulcs helyekre mint a másik csapat, aztán lehet lőni a gránáttal a kézben kiforduló mókusokat.
-
azért a wpvel aimozás kijelentéssel én óvatosan bánnék. A wp használata külön műfaj. Aki több éve nyomja és gyakorolja, azok eszméletlen és hihetetlen dolgokra képesek. Pálya másik végéből rárántja, alap hogy nem is rá céloz és mégis meghal stb jelenségek náluk nem aim, hanem csupán csak hogy tudják azt használni.
Az más kérdés, ha végig remeg a csöve, megállásnélkül csak a fejest osztja falon át stb.

de sok játékost láttam már akik tisztán nyomják, és szinte gondolkodás nélkül rárántják a legapróbb pixelre is a célkeresztet, másodperc alatt akár 2 halált kiosztva

-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Üdv!
Utánaolvastam én is, tényleg nem lehet.
Semmi "segédeszközt" nem tervezek használni emiatt, az tulajdonképpen csak a játék lényegét rontaná el.
Én mostanában német szervereken tolom, eszméletlen hogy majdnem mind tele van akármikor felnézek.
Csak VAC szerverekre megyek fel, de arrafelé is vannak gyanús elemek. Speedhack, Aim, WH. Mondjuk ha jó játékos vagy így is el lehet páholni a szerencsétleneket, hátul nekik sincs szemük.
Az mondjuk elég idegesítő ha vki AWPvel AIMozik, az ilyeneket folytanám meg. 
-
Szirti
tag
Ugyan, vacos szerveren szoktam látni olyan embert akinek nehezére esik összehangolni a wh+aimot a a speedhack és forgócsít párossal. Annyit ér az a védelem mint egy marék lepke....
Az itteni topikból hivatkozott AZC-s szerver elég használható. Mindig van ember meg elég sokat van admin is és jók a pingek.
-
nkAAA
aktív tag
cl_dynamiccrosshair 0 amit te keresel

A méretét meg javaslom, hogy small-ra állítsd, bár ízlés dolga. Szerintem szedd le a legújabb FNATIC Gui-t (a felbontásodnak megfelelőt persze) és akkor ha benn vagy a játékban, akkor a H betű lenyomásával könnyedén és gyorsan állítgathatsz akármit, ami fontos lehet.
-
kutga
félisten
Üdv!
Elvileg ezekkel a sorokkal lehetne:
cl_dynamiccrosshair "1"
cl_crosshair_size "auto"Ezeket írtam át, de nem sok változott.

Asszem marad az alapbeállítás.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
1.6-ba szeretnék felvinni egy csomó szervert a kedvencek közé. Van rá vmi megoldás, hogy ne egyenként kelljen CTRL+C CTRL+V-zni?
Más...van olyan beállítás amivel lövés közben ki lehet kapcsolni a crosshair növekedését?
-
-
-
más téma: videó készítés.
mindig is a recordot használtam a consol-ban, aztán jöhet a fraps, SVpro vagy bármi.
Sikerült is elkapnom a minap egy jó szériát (ym1, 7 HS, no zoom), örültem a fejemnek. Egész addig, amig vissza nem néztem a .dem fájlt. Nem raktam fel új textúrát, mégis a videon vagy más csapat modelljét mutatja, vagy egyeltalán nem mutat senkit.
Így hát nekiálltam kapásból fraps-al rögzíteni. Akármilyen beállítást probáltam (nincs hang, kicsi/nagy fps-ben vegyen, procc piorítás változás), felvétel közben a játék fps-em 30ra zuhan. Igy nem lehet alkotni. Ugyan ez gamemonitorral és valami 3. képfelvevő cuccossal is.
Szóval ez a megoldás nem vállik be. A record a legnormálisabb, csak hogy lehetne ezt az eltexturázását megoldani a játéknak?
-
kutga
félisten
Nem tudom hogy van-e, ezért kérdeztem.
Amúgy köszönöm a konfigot tegnap!A graf engem sem nagyon izgat, főleg úgy, hogy a videókártyám OpenGL-ben nem tud mit kezdeni a játékkal akármit csinálok vele. Marad a Software ahol megvan a stabil fps, az, hogy kicsit pixeles a fejlövés részletkérdés.

-
kutga
félisten
Sziasztok!
Üzemel most egyébként PH! szerver?
-
kiscsipa
csendes tag
sziasztok
nekem az lenne a problémám hogy amikor steam-ről belépek a játékba és csatlakozni akarok 1 szervere akkor lefagy az egész játék.
Nem tudom hogy miért esetleg valami ötlet?köszi

-
"Ash chyteris, adminai jeigu esate, ishbaninkite mane! plugin for amxmodx!"
mostanában egyre több ilyen kiirást látok bizonyos emberkéknél. ez végül is micsoda?
-
Szirti
tag
Az fps problémára, annyit tudok mondani, hogy az a 10-15 az atomkevés. Valami szoftveres hisztije lehet. Szerintem érdemes feltenni egy guit (Én gps guit használok, ha jól emlékszem 2.3 az utolsó) és esetleg tudok adni egy config.cfg-t. (Csak a nevet írd át
).Ilyen élsimítás meg hasonlók meg egy 1.6 nak mint halottnak a csók. Nem krájszsisz ez hogy szép legyen

-
kutga
félisten
Ezeket beírtam, sztem részemről ennyi a grafikai tweak, játszok ezekkel a beállításokkal.
Na igen a célzás...sokszor összefut az ember olyan játékossal aki awp-vel a kezében gyakorlatilag legyőzhetetlen, kivéve talán ha vhogy a hátába kerülök. Amúgy igencsak élvezetes a játék, jó meccsek szoktak lenni a magyar szerókon. Nekem személy szerint a deathmatch tetszik (a régi quake-es idők emlékére
). -
-
kutga
félisten
Üdv!
Persze én is így szoktam. Még anno az 1.5-össel játszottunk csomót, az 1.6 buy menüje kicsit megváltozott, meg már vagy 7 éve nem nyúltam a játékhoz.
Eléggé meglepődtem amikor B42-re Scoutot húzott elő. Nekem mondjuk tetszik ez a bindelgetés, bár tény hogy idővel én is megtanulnám, majd meglátom melyik lesz kényelmesebb.
Amit mostanában olvasgatok az a scriptelés, HE, flash, smoke gránát dobáló, stb.
-
Lmh
őstag
Azért azt mondjuk el neki, hátha nem vágja, h ugyebár "B"-vel elöhivod a vásárlás menüt és onnantol nemtom, h egérrel nyomogatod-e, h mit akarsz, vásárolni, de a fegyvertipusok és a fegyverek elötti sorszámokat ha lenyomod akkor ugy is lehet vásárolni. sorry ha nem mondtam újat
csak ez nem jött le, h tudod-e
amugy bindelgethetsz, de tökéletesen meg lehet szokni bind nélkül is. én is sok éve játszom és sose bindböl vásároltam hanem "kódokkal"
pl:
m4a1: b43
clarion/famas:b41
ak47: b42
defender:b41
awp: b45 vagy b46 attől függően,h T vagy CT-ként veszed
deagle: b14
usp(terrorban): b12
1tár kisammo: "pont/kettöspont" gomb
1tár nagyammo: "vessző/pontosvessző" gomb
HE: b84
Flash: b83
smoke:b85
defkit:b86
kiskevlár: b81
nagykevlár:b82
.....asszem vmi ilyesmik
és ezzel ki is fújtak nálam a használható dolgok, ez nem olyan sok, pár kör alatt memorizálható, bindelget a halál
jah és villámgyors xD ahogy a többiek mondják, csak úgy pörög majd a kezed, meglátod, arra kell majd figyelned nehogy a nagy kapkodásban túlvásárold magad. 3mp-es freezetime alatt mindent meg tudsz venni 
ha kérdésed van írj xD csocsi
-
LucifeI2
őstag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Win7-hez nem értek, még nem jutottam el addig, hogy kipróbáljam. Nekem XP-m van és a driverem se mai darab. Szóval így nem nagyon tudok segíteni. Nekem így néz ki.
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Aham. Hazamegyek, kipróbálom.

Amúgy még mindig szenvedek az alacsony fps-től OpenGL-ben, és lövésem sincs mi lehet a hiba, bárhol kérdezem mindig az a válasz, hogy a konfignak elégnek kellene lennie (T3000, 3 GB RAM, Intel X4500M).
Legújabban átállítottam Software renderelésre 800x600-ban, elég csúnyácska, de legalább jobban fut, a grafika meg annyira nem izgat, csak a játékélmény.

Visszatettem az XP-t a gépemre, itt a VGA beállításoknál nem találtam AA-t és anizót, hátha ez lenne a probléma.
-
válasz
LucifeI2
üzenetére
semmi ilyent nem találok catalyst alatt. ATI mobility kártyám van, felraktam a legujabb drivert hozzá. Esetleg kell valami menedzser szoftver is hozzá, hogy ezt igy megtaláljam? (mondom nálam catalystnál egy helyen szerepel csak scale image to full panel size cuccos, de az csak a theatre módú video lejátszások menüpont alatt, és ott is csak szürkén) nézegettem asztal jobb klikket is, de úgy sem jött elő semmi használható (WIN7).
Na midnegy, ma még meló azt holnap kipihenten átböngészem mégegyszer.
-
-
kutga
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Üdv!
Kipróbáltam a bindeket, volt ami működött, volt ami nem.
Ezeket a beállításokat pakoltam be a config.cfg végére:
bind "KP_HOME" "vest"
bind "KP_UPARROW" "vesthelm"
bind "KP_PGUP" "awp"
bind "KP_LEFTARROW" "m4a1; ak47"
bind "KP_5" "secammo"
bind "KP_RIGHTARROW" "primammo"
bind "KP_END" "deagle"
bind "KP_DOWNARROW" "mp5"
bind "KP_PGDN" "famas; galil"
bind "KP_INS" "buyammo1"
bind "KP_DEL" "buyammo2"
bind "KP_SLASH" "flash"
bind "KP_MINUS" "sgren"
bind "KP_PLUS" "hegren"Ezek közül egyik sem működik.
Hiába nyomom a gombot a numpadon nem reagál.Viszont volt pár korábbi próbálkozásom, amit ki akartam törölni, mégis megmaradtak és a mai napig működnek. Bármi újat teszek azonban be, nem fogadja el a játék.
Egyszer újra is raktam a CS-t, minden általam írt sallangot kiszedtem a cfg-ből, mégis vhogy megmaradtak. Találkozott már vki ilyesmivel?
Amúgy tényleg hasznos lenne ha ez működne, a társak már rég egymást gyepálják amíg én még mindig a buy menüben bóklászok.
-
válasz
LucifeI2
üzenetére
probáltam a módszert.. a scale image to full panel size-ot végül is megtaláltam, csak nem az álltalad leírt útvonalon. Azonban szürke, és nem tudom kijelölni sehogy sem
Majd este felpakolom az új drivert, azt megnézem azzal hátha sikerül a móka. (elvileg billentyü kombóval is megoldható ez nem? mert sikerült egy aktivabb billentyüt ütöm mert ideg vagyok módszerrel előhozni hogy a win7ben használt felbontásra dobta a CS-t is
kár hogy nem volt tartós) -
én ajánlom a waterwave (azc team) szervereit. A nap túlnyomó részében vannak fent adminok (ww2ön ritkábban), és álltalában jó a hangulat. A másik a magyar fun I és II szerverek.
Mondjuk ezekre mind felengedik a nonsteameseket is. És mindegyik amxes. Valamind mindegyiken kiabálnak a jó játékosokra hogy csaló, de bárhol játszottam úgyan ez volt a helyzet.
-
Szirti
tag
Üdv!
Vannak még manapság színvonalas magyar szerverek? Ilyen elvárásaim lennének, hogy legyenek rajta rendszeresen adminok, és ha lehet ne legyen amxes (ez utóbbi úgyis lehetetlen kérés...). A steames szerverkereső rendszeresen kidob 269 román szervert

-
LucifeI2
őstag
1. hud_fastswitch 1
2. Van rá mód. Azt hiszem valahogy így kell:
bind (amire szeretnéd állítani) " m4a1; ak47; flash; smgren;"
A zárójel nem kell.
Fegyverek listája:
// galil - IDF Defender
// defender - IDF Defender
// ak47 - CV-47
// cv47 - CV-47
// scout - Schmidt Scout
// sg552 - Krieg 552
// krieg552 - Krieg 552
// awp - Magnum Sniper Rifle
// magnum - Magnum Sniper Rifle
// g3sg1 - D3/AU1
// d3au1 - D3/AU1
// famas - Clarion 5.56
// clarion - Clarion 5.56
// m4a1 - Maverick M4A1 Carbine
// aug - Bullpup
// bullpup - Bullpup
// sg550 - Krieg 550 Commando
// krieg550 - Krieg 550 Commando
// glock - 9x19mm Sidearm
// 9x19mm - 9x19mm Sidearm
// usp - KM .45 Tactical
// km45 - KM .45 Tactical
// p228 - 228 Compact
// 228compact - 228 Compact
// deagle - Night Hawk .50C
// nighthawk - Night Hawk .50C
// elites - .40 Dual Elites
// fn57 - ES Five-Seven
// fiveseven - ES Five-Seven
// m3 - Leone 12 Gauge Super
// 12gauge - Leone 12 Gauge Super
// xm1014 - Leone YG1265 Auto Shotgun
// autoshotgun - Leone YG1265 Auto Shotgun
// mac10 - Ingram MAC-10
// tmp - Schmidt Machine Pistol
// mp - Schmidt Machine Pistol
// mp5 - KM Sub-Machine Gun
// smg - KM Sub-Machine Gun
// ump45 - KM UMP45
// p90 - ES C90
// c90 - ES C90
// m249 - M249
// primammo - Primary Ammo
// secammo - Secondary Ammo
// vest - Kevlar
// vesthelm - Kevlar+Helmet
// flash - Flashbang
// hegren - HE Grenade
// sgren - Smoke Grenade
// nvgs - Nightvision
// defuser - Defusal Kit
// shield - Tactical Shield3. Be tudod írni.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy-két dolgot szeretnék megoldani a CS-ben:
van arra mód, hogy ha fegyvert akarok váltani ne jelenjen meg a sárga ikon a képernyő tetején hanem egyből váltson?
hogy tudnám megcsinálni, hogy vásárlásnál a kedvenc fegyóm, töltényt, kevlárt vmi gombra állítsam (pl. x gombbal vásárol DE+ammo, y gombbal M4+ammo, z gombbal Kevlar, HE gránát), ne kelljen a Buy menüben keresgélnem mert mindig eltévedek?
A pár HSZ-szel ezelőtt tárgyalt grafikai beállításokat (fps_max... cl_shadows...stb) be tudom írni az autoexec.cfg-be?
Elnézést a sok kérdésért, de abszolút új vagyok CS-ben és azt sem tudom mi merre.
És ez még nem minden, célozni is meg kellene tanulni. 
-
LucifeI2
őstag
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy-két jó deathmatch szerót (amolyan Quake vagy Unreal módra)?
Más...régebben láttam egy csomó mapot ami csak egy fegyverre lett kihegyezve. Vannak ilyen szerverek is?
-
-
apró kellemetlenségem lenne.
széles 16:9-es a monitorom (ill laptop kijelzőm). Max felbontást amite widescreenben enged a játék az 1280*768 talán? (sajnos a pontos adatot nem tudom, most nem elötte ülök).
De lényegtelen is, wide screenben csak azt az egy felbontást engedi a CS kiválasztani. Szép és jó is így a játék, tökéletes számomra, csak annyi baj van vele, hogy előjön az alacsony felbontási hiba. Értendő ezalatt hogy 800x600ban vagy 640x480-ban, nálam legalábbis, játék közben TAB-ot nyomva, az eredmény listán nem látszanak a steames avatár képek. 1200*800-ban, normál képmódban látszanak, csak ilyenkor a képernyőmön egy kis kockában tudok csaj játszani (alig látszik valami, és zavaró a sok fekete rész a képernyő szélein).
Van megoldás, hogy widescreenben úgy élvezhessem a játékot, hogy még ez az apróság, a steam képek is látszodjanak? (néha jó tudni hogy melyik név melyik játékost takarja).
probáltam a parancssorban a -w -h paraméterrekkel belőni valami normális felbontást, de widescreennél ez sikertelen.
-
c41r0^
őstag
igen, pont így, mint az itteni nickem, CSHU-n háztető nélkül van a nickem. magyar pub szerókon késő esténként tolom ( pl. majd most is mindjárt
), már nem klánozok, ahhoz időm az nem sok, de a régi szép idők és a Gec2 mix csapata befigyel (Sonnor, agent_1, raszputyin, akikre emléxem belőle) 
2000 november óta tolom a CS-t, emellett rendszergazda vagyok, szóval azért illik érteni a dologhoz valamelyest

node nyali off pliz

-
Lmh
őstag
jaja, közben addig probálgattam, állitgattam össze-vissza, mindent maxra, meg mindent át amig végül sikerült, de azért jó igy utólag olvasni, h mit is csináltam
(amugy xfx 9600gt alpha dog edition-öm van, az elég korszerü kell,h legyen sztem
)
ezek is mind alap dolgok, mi?
kicsit vágod a csét öcsém
pedig én is 4 éve tolom (is=szintén viszonylag rég) de ezeket mindig csak ugy hasra csináltam 
szal köszi szépen
játékban is cairo a real nicked?
-
c41r0^
őstag
asound - vsync a VGA driver beállításai alatt van
az, hogy D3D-ben jobb a CS, az érdekes, de annak tudható be, hogy a VGA gyenge OpenGL-ben vszínűleg (pl. régen Voodoo3 kifejezetten gyenge volt D3D-ben, mert az OpenGL-re lett kihegyezve, míg pl. a TNT kártyák meg D3D-ben voltak jobbak... ez ilyen), de alapvetően a CS 1.6 Half-Life motor (Quake1 motor kiegészítésekkel) alatt fut és azt bizony OpenGL-re optimalizálták ... ha mégis D3D-ben több az FPS, akkor használd azon, de grafikai bugok bejöhetnek D3D-ben és egyéb anomáliák a grafikában
de az is lehet, hogy OpenGL alatt be van kapcsolva egy brutál élsimítás a VGA driverben, és ez fogja vissza a VGA-t... szóval az ajánlott beállítások CS 1.6-hoz:
- OpenGL API
- anizó maxra
- fsaa (élsimítás) alkalmazás szerint (magyarul így OFF lesz)
- vsync off, a 100 FPS-hez (CS 1.6 alatt ez a jó)
- mipmap max
- CS .16-ban konzolban developer "0"a game-monitor.com-on a szerver mellett ott egy kis zöld nyíl, arra katt, társítsd a hivatkozást a Steamhez és már kapcsolódik is a szerverhez ( mondjuk fura, hogy ehhez is segítség kell
)Lmh - VGA driverben állítsd az anizotróp szűrést manuálisan 2-8-16 értékre (minél nagyobb, annál szebb lesz a hatás, de jobban terheli a VGA-t, korszerű VGA-knál az anizó nélkül és max. anizó között kb. 2-4% sebességesés van), ne "az alkalmazás szerint" legyen, így a távoli tárgyak élessége meglesz
ezen kívül a mipmap-ek részletességi szintjét húzd maximumra (legjobb minőség)
-
Lmh
őstag
a menüben vagy játékon belül lenyomod a "0" azaz nulla billentyűt és lejön a konzol és oda beirod, h: connect "ip-cim" (idézőjel nélkül természetesen
)
All seeing eye-t hagyd a francba
ha gondolod, ird meg pü-ben a steam-nevedet, felveszlek friendsbe és steamen segítek szivesen, ha bármi kérdésed van. -
kutga
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Köszönöm!
Amúgy érdekes, ma kipróbáltam a játékot D3D-ben és elég nagyot ugrott az FPS szám. Eddig csak random mapon játszottam, vmikor kipróbálom interneten is.
Amúgy pár HSZ-szel ezelőtt belinkelt szerverekre hogy tudok csatlakozni? IP cím alapján? És ha igen hova kell beírni?

Régen használtam az Allseeing Eyet, de most a telepítésnél hibát írt ki. Van vmi megoldás, hogy életet leheljek bele?
Új hozzászólás Aktív témák

- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
], utóbbit igazán nem ismerem)
MEg akkor a HL1-be is,ezekszerint,ugye?

de figyelj hogy az x86os driver legyen (nem mintha a 32bitest engedné)

de mint mondtam értelme sem lenne, kábellel is kb ugyanúgy lagzik mint anélkül.

A többit kipróbálom.