Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Szia !
Megprobáltam de nem segitett !
Még mindig ugyanugy ugrál a pingem ..
Megpingeltem a servert is akkor jo a ping ..szoval a gámán belül lesz valami baj ..
Mert CSS-be jo a pingem !
A rate-eket igy állitottam be :
rate 25000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
probáltam 60--al akkor sem volt jo
Most perr pill 6Mb/1MB netem van ( van hogy 12MB/4MB attol függ )
Plizz help( 1hopnapig css-zni nem tudok..mert laptop van ..és már függö vagyok..szoval marad az 1.6 )
-
Agostino
addikt
Aki esetleg még nem látta.
300 ft. Counter-Strike 1.6 : [link]. : ))) -
-
Genius007
őstag
Sziasztok !
Nem szoktam 1.6-al játszani de most rá kényszerültem

(laptop van azon meg csak az megy... )
A problémám az lenne, hogy akármelyik serverre megyek fel laggolok
Ugrál a pingem fel-le ...
Pedig a pingem jo..mert megnéztem cmd--->ping.... meg amugyis jo ..
Csak 1.6-ba ugrál ..
Gondoltam a rate-ek meg ezek miatt..beállitottam ... és még mindig ( cl_cmdrate... )
Remélem tudtok segiteni!

-
Agostino
addikt
válasz
.:Richie:.
üzenetére
In Real Life
: ) -
tag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
no server, no problem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ennyi... -
mr.mitnick
csendes tag
sziasztok! gondban vagyok(vagyunk?)! nem tudom milyen szervert rendeljek a clannak! eddig GSH-s volt( www.gsh.hu) de most nem tudom...a GSH-s nem volt teljesen OK,néha megától leállt,ezért az obinet(www.obinet.hu),és a bullnet(www.bullnet.hu) között gondolkozunk...esetleg (www.fgcklan.hu) a GSH?az FGC,és a Bukknet olcsó,viszont az Obinet drágább(5k alatt nincs),bár sokak szerint bőven megéri..ti mit mondotok? a szerverberles.hu ki van zárva,az drága+szar. xDD nah köszi a jótanácsokat! amugy egy 12 slotos warszerverről lenne szó.Aki tud egy megbizható és gyerekeknek kifizethető szolgáltatót,létszives szoljon! GLHF
-
adyh
tag
tudok venni még sima HL-t (2000FT-ért) vagy már csak HL Anthology-t (5000ft) mert én csak ilyet találok mindenhol

-
V.ki
aktív tag
válasz
üzenetére
szurj le IRL akkor mind a ketten jol jarunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.mitnick
csendes tag
jóvan,kimondta h high? amugymeg azok közül márvagy 4en nem tagok AD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD na mind1,BeriL pl. régen nF-clanos volt,nemtom ki emléxik,az pár éve MO. 3. legjobb clanja volt o.O
diablo PÜben pls mondd a steamnevedet,felvennélek.
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
válasz
üzenetére
koszi szana ezt nem felejtem el neked h az iz egyen meg

de basszus nehogy mar csak a kest lehessen cserelni
de igy se naon lacc
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Na megnéztem a clan oldalát,hát ahogy elnézem nem egy nagy high clan.Majd 1x szivesen waroznék ellenetek.
mod:amugy hova akartok még felvenni 1.6-ba embereket?Sztem már így is sok ember van benne a squadba.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
mr.mitnick
üzenetére
a cisterekről csak annyit,h nekem van pár volt csiter haverom,aki már a 2.-3. accját használja,és mondjatni megbánták azt a 2x-3x 4000 FT-ot,és azt a sok elvesztegetett játékidőt amit csitelésre forditottak.
Jajj, csak aztán el ne sírjuk magunkat a nagy sajnálkozásban... azt eszükbe sem jut megbánni, hogy mégis hány embernek keserítették meg az estéjét, délutánját? Kezüket törném le a csalóknak, akik a tetejében még arcolnak is azzal, hogy jajjdeprofik... szánom mindet. -
V.ki
aktív tag
1.5 fegyver/player modelleket honnan lehet letolteni 1.6hoz?neztem videokat es az 1.5os jobban teccik mint az 1.6os..
-
mr.mitnick
csendes tag
jah,mégvalami,ha valakit érdekel,tagfelvétel van,a szkillről nem nyilatkoznék...
szponzor,srv,ts,ventri minden van.
[Szerkesztve] -
mr.mitnick
csendes tag
nem akarok beleszólni,de Nvn7 clantarsam,ismerem eléggé,és egy bizonyos netes pénzkeresős ligában tényleg bennevan,ahol 500 FTból akár 100000-t is lehet csinálni,1on1 meccsekből. MO-on CSből megélni nem lehet,de pl. németországban ,dániában,és svédországban havi 4500-5000 dollárt lehet gémeléssel szerezni,ezt .akira. mondta,az ancients menedzsere...a videot belinkelem ha kell
de megtaláljátok a www.ancients.hu -n .
a cisterekről csak annyit,h nekem van pár volt csiter haverom,aki már a 2.-3. accját használja,és mondjatni megbánták azt a 2x-3x 4000 FT-ot,és azt a sok elvesztegetett játékidőt amit csitelésre forditottak.
na és most egy icipici reklám:
az anXious azaz anX.team honlapja: [link]
24/7 nonstop war/pub szerverünk IPje: 195.56.111.187:27070 Sok szeretetttel várunk mindenkit.
üdv: anX.team| sfX^CL (powered by Matrix-Computer-[link]) -
eastsider
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Heh

Lehet vhol nézni a ''Countdown''-t? -
eastsider
nagyúr
Hy
Megkaptam haver steamjét, aki vkinek kölcsönadta, és sikeresen lebannolták a VAC-os szerverekről (szarlámája csítelt
)
Most meg én szeretnék ffelmenni játszani, de nem engedi[link]
Hopgy lehetne levenni a Ban-t?
előre is köszi
Ja és vajon a CS CZ még mehet így? vagy az se? -
H0sT|s
csendes tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Magyarországon annyira nem is
... de külföldön már egészen elismert a cybersport és egész szép kis nyeremények vannak -
sss
őstag
Csá!
Akartam cs-t nyomni neten de valamiért nem megy. Steam fent van, regeltem, megtalálja az account-ot, de nem megy a játék, cs-ből nem látok servert, steamből meg nem tok csatlakozni. -
Móncsi
csendes tag
-
válasz
.::cHeKkk::.
üzenetére
steamnél a games ablak, jobbklikk CS-re, properties, van vami Launch options, vagy Set launch options... bejön ablakocska, oda beírod -hz 85 akkor 85 Hzel próbálja indítani, lehet felbontást is paraméterezni -w 640 formába (ebben az esetben 640x480 lesz), na meg egérgyorsítást is kilehet itt szedni (azaz csak akkor ha a registrybe is kiszetted).
-
Jazz
veterán
Üdv!
Pár kérdésem lenne:
1.:Nem megy CS : CZ, Steam fennt van, de nem tudok connenctolni
2.:1.6 sem megy neten, legalább is hiba hozok létre, nem tudnak mások csatlakozni (connect ip asszem, de nincs ott a server nevem a find serverek között)
pls help
[Szerkesztve] -
p_milan
aktív tag

Hali!
Egy bugyuta kérdés. Mi a parancs ahhoz, hogy egyforma CT ill. T modellek legyenek? -
Nvn7
csendes tag
Sziasztok, halljátok?
Volt 1 pár acocm, és abbol 1-2 t feltörtek, es havernak adtam a maradékot... (1et)
enyemet meg el lopták, és kene cs1.6 hoz account, pls akink van feles az adjon gyorsan nagyon fontos lenne... most már olyan skillem van maivel ppéznt tudok keresni stb... itt az msn+e-mail cimem : flashbika@hotmail.com
remelem tud vki segiteni nekem
elöre köszi, és sziasztok -
válasz
üzenetére
Hát nekem sourcenál csinálta ezt, nem bírta a refresh locker programot, azaz nvidia driverbe is forcolva volt refresh rate meg külön programmal is, ettől behalt. Próbált paraméterbe a -hz (refresh rate értéke) dolgot
-
tag
Napokban lépett fel egy kis gigszer. Steammel indítom a CS-t és beloadol megjelenik a háttér majd se szó se beszéd kilép vissza steambe :/ Mi lehet a gáz? Próbálkoztam már full reinstalllal mindennel... (eredeti game + acc)
-
Match
tag
hy all,kerdeznek,64 bites windowst akarok hasznalni,ehez 64 bites game is kene 1.6-ra gondolok,honnan tudom tolteni a counter csaladhoz a 64-bet updateket vagy akarmiket
regen emlexem steambe irta hogy akarom e tolteni a 64 bit verziot valami 400-500 mb colt sourcehoz,de akkor nem kertem,most meg nem kapom sehol,segitsetek ha tudtok elore is koszi. -
adalbert1
veterán
válasz
addamka
üzenetére
Hát mondjuk azt sose értettem, hogy mi értelme van egy multiplayer game-ben cheatelni (még egy egyszemélyes játékban se sok, nagyon öli a játékélményt), az ilyen arcok csak magukról állítják ki a szegénységi bizonyítványt.
Tegnap is nyomtunk 4-en egy jó kis darálást, 2 vs. 2-ben dust-on, meg botokkal 8 vs. 8-ban dust2-n.
Mondjuk régen az 1.3-mal játszottunk sokat, de az most is feltünt, hogy az AK és countereknél a 43 még mindig a két legjobb fegyver az egész játékban. -
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Igen, barátnőm is elhitte anno hogy a nagy Dózerrel jáccott, én meg voltam a köcsög, mert mondtam hogy az kizárt

Csiterek sokan vannak igen, 3 napja újra beindítottuk a szerverünk, HLGuard (ami nem épp a technika csúcsa) már 6 embert fogott meg multihackkel, meg még egy adagot scriptekkel, hozzátéve azt, hogy mivel egy fél év szünet volt a szervernél, így nem egy népszerű hely még...
Steam már sokat fejlődött, annyira nem vészes mint régen, így bátran használható.
Persze tört 1.6al sem az a bajom, hogy létezik, hanem sokan visszaélnek vele normál szervereken.
Volt régen pár ember aki azzal dicsekedett hogy 2 perc alatt csinál új accountot ha bannoljuk
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Aha.Igazadvan.Mondjuk én ebbe nem is igen gondoltam bele hogy lehet vele így szervereken gamelni,mert én régebben mikor még nem vettem meg a norm 1.6-ot (kb 3éve) még ezzel gyaláztam brutálisan a botokat
Mondjuk ha felmész norm 1.6-tal a Karika public srv-re,vagy Hubazd+ public srv-re(bár érdekes hogy az srv miért van még meg mikor ha jol tudom a clan mar feloszlott),akkor itt is találhatsz bőven csitereket.
Sztem mostmár a leg értelmesebb vagy csak warozni,vagy mondjuk a Stumangoló clan serverre járni gamelni.
Néha olyan jó warozni németek ellen mixel.Tök jót lehet röhögni a sok laman,mikor egymas után bannolgatnak le az srv-kröl.
Az volt a poen mikor 1 haver feljött a`DoZeR néven,és full komolyan lehitték neki hogy ő DoZeR
-
adalbert1
veterán
válasz
addamka
üzenetére
Köszi!
Igazából a hamachi azért kell, mert ez tünt a legegyszerűbb módnak hogy menjen. Érdekes, hogy tegnap meg ment, úgy hogy az összes peer vpn aliasát átállítottam hasonló ip címre mint az enyém (az első 3 tagot). Múltkor meg nem akart így menni, szóval végképp nem értem.
Na meg igazából nem is a lanos ping elérése a célunk, csak hogy játszadozzunk egy jót a régi szép idők emlékére, egy kis assault, mansion, hondelul, dust pályákon (már vagy 5-6 éve volt, hogy nagyon sokat játszottunk, asszem akkor még 1.3 alatt).
Non steam 1.6-ot használunk (hozzáteszem, van otthon eredeti half life 1-em otthon, és még pár embernek is a többiek közül, egyszerűen nincs kedvem szórakozni az installal, a patchekkel, meg stb.-vel ez így egyszerűbb). -
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
A steammel vagy nélküle kérdést nem akarom nagyon feszegetni, de azért ez illegálisnak számít így ebben a formában.
Nem vagyok oda a rendszerért én sem, sőt, de úgy gondolom ha online játékra veszi rá magát az ember, akkor vegye meg.
Sok pszihés visszatartó erőt jelent pl. a cheatlésbe, hogy a pénzért vett accountját ritkán áldozza be az ember egy esetleges bukás reményében.
Az oké, hogy ezzel a nosteammel csak tört szerveren tud játszani aki letölti, de ott meg egyrészt hemzsegnek a csalók (amik miatt esetleg negatív kép alakul ki a játékról), másrészt némi krekkeléssel könnyen rendes szerverre lehet vele menni, és azt meg senkinek se hiszem el, hogy akkor nem csal, mert hát semmi tétje nincs.
Sok helyen megtalálni ezt a csodás tört dolgot, legalább itt ne reklámozzuk, nem sg.hu ez
Remélem nem sértettelek meg, ez csak egy vélemény a sok közül, sajnos 7 év alatt voltak tapasztalataim a játékkal. -
válasz
p_milan
üzenetére
Használj zbotot, kicsit okosabbak, meg kicsit illegális (CZ-s bot kihackelve), szóval linket itt ne várj, orosz barátainknál keresd, meg olvass privit majd

Attlen: kicsit bővebb infó kéne, de egy steam könyvtárban lévő clientregistry.blob törlése és steam restart tán megoldja, rosszabb esetben a steamapps-ban lévő gcfeket (platform, wingui, meg ilyenek, a játékokét nem kell) töröld le és töltesd le újra, csak ez sok idő. -
válasz
adalbert1
üzenetére
A szerveren próbálkozzatok az sv_lan 0ra állításával.
De hamachitól még nemlesz LANos pingetek ADSLel, bár nyilvánvalóan azért kell, mert nonsteames dologról van szó.
Ami a reklámokat illeti (régebben volt róla szó) AMXX-el vannak megoldások, kedvencem, amivel bármilyen saját képet rá tudsz húzni, csak némi hl model viewer tudás kell hozzá
Működni is működik, szerverünkön jelenleg épp kellemes kinézetű hölgyek takarák el a core2duo-s szemeteket
-
adalbert1
veterán
Sziasztok! Pár éve nagyon sokat játszottunk mi is haverokkal, és valamelyik nap mi is küldeni akartunk egy pár kört nosztalgiából.
Felraktuk az 1.6-ot mindannyian, és a hamachi nevű programot is, ami LAN-t emulál neten keresztül, privát hálokat lehet létrehozni vele.
Viszont a Cs nem akar normálisan futni, ha a lanos szerverek között nézgelődünk, akkor látjuk a szervert amit valaemikőnk csinált, de viszont belépni már nem enged rá egy olyan hibaüzenettel, hogy Lan servers are restricted to local clinets (class C). Erre tud vki. valamilyen megoldást? Másik verzió kellen vagy valami más? -
p_milan
aktív tag
Hello!
Valaki pls mondja meg,hogy hogy tudok a wh_nuke,wh_dust2,wh_inferno,wh_train pályákra PotBotokat tenni!!!
Mert nincs hozzá a világon se waypoint. Az átnevezős dolog nem jött be, amit nem nagyon értek miért,mivela pálya ugyan az... -
Attlen
csendes tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Hello Bocs itt teszem fel a kérdésemet szval, az lenne, hogy accountot regisztráltam de belépésnél ezt irja ki
atal Error failed to load platform modules?? Már sok mindent csináltam de semmi se jó help... -
[pod]Diablo
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Én mondjuk ismerek jó pár embert aki még cs-zik nagyba.Akiket én ismerek azok közül sokan álnak át source-ra.Van nekem is sources accom,de nekem azért az 1.6 jobban bejön.tek veleMeg valszeg akik abbahagyák azért hadják abba mert már megunták a jó pár éves gameeles után.Vagy csak bénák és megunták hogy állandóan lelövik őket

-
válasz
mr.mitnick
üzenetére
sv_allowdownload 1 a kliensekre vonatkozik, hogy letölthetik-e a tartalmat a szerverről
Ha shutting down van, akkor feltehetőleg a pálya a ludas, valszínű a fő komponensek egyike, amit be akar tölteni, nincs meg.
Ha a pályának kell egyedi model (.mdl) vagy textura fájl (.wad) esetleg sprite (.spr), és nincs fent, azonnal kifagy ráváltáskor.
Van egy resgen nevű program, ezzel egy .res (resource) fájlt lehet a pályákhoz generálni, ez kilistázza, hogy milyen model, textura, stb. kell a pályáknak, így esetleg rá tudsz keresni.
Letöltés: [link]
Használata: csomagold ki a steam/steamapps/usered/counter-strike/cstrike be.
Ezek után nyiss meg egy parancssort ebből a könyvtárból, és írd be
resgen -d maps
Ha végez (lehet kiír 1-2 errort, tök8), a maps könyvtáradba, az adott pályánál kell lennie egy pályaneve.res fájlnak, ez tartalmazni fogja azoknak az összetevőknek a listáját, amikre a pálynak szüksége van az elinduláshoz. (Megj.: a sound és a gfx be lévő fájlok nem feltétlen szükségesek, ezek nélkül még elindul a map.)
PErsze ettől még nem indul el, de googleba könyebb rákeresni arra, aminek ismered a nevét.
Esetleg ha ez bonyi, keress mapokat itt: [link]
CSvel egyébként akit ismerek már leállt lassan, mi is inkább a kis San Andreas RPGnket fejlesztgetjük
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
többet gamelek most Titan Questel
Van már belőle stabil változat? Anno nekem majd minden fél órában összeomlott, illetve voltak olyan helyek, ahol következetesen leállt. -
mr.mitnick
csendes tag
csao,lenne 1 kérdésem: a szerveremen mapváltásnál(ha nem beépített,hanem fun mapra megyek)Shutting down,es ujraindul 1 percen belül...tudjátok a commmandot ami segit?
az rcon sv_allowdownload 1-et már benyomtam! -
tag
Hajrá Vasas!!!
-
LucifeI2
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Tudod ez olyan mint a bicikli, nme lehet elfelejteni. =) De igen, jól tudod nagyon ritkán nézek már fel, az összes haverom abbahagyta így már nincs miért játszani, WoWozok inkább, ők is áttértek.

-
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Az még mindig nem az igazi (szerintem)...
Mondjuk haladás, hogy van új audigy2 driver, csak ugye arra lehet sosem lesz alchemy (directsound+eax -> openal+eax), viszont nekem az X-Fi nem érné meg csak a vista miatt, zenét már alig halgatok, arra meg nem is az lenne a legjobb kártya.
Nvidia kb. naponta ad ki drivert, openglre mondjuk nagyon nem gyúrnak szerintem, kb. 2 hónapja nem változott a teljesítmény alatta.
Razer jól eldugta a betas copperhead drivert, azért google megtalálta, szimpatikus, hogy alapba 1000Hz-en megy, nem kell külön tökölni vele.
Láttam neked is Copperheaded van, múlthéten volt egy hetes kirándulás szüleimhez, addig asszony tesója újratette a gépet (ritka boldog vagyok miatta), valami black edition XPt hányt fel, ott meg 500Hz fölé az istennek se megy fel. Volt vmi ilyen tapasztalat? -
Kicsit más jellegű, Vista alatt próbálkozott mostanában valaki 1.6ozni?
Addig nem igen venném meg, amég ez a rész nem megy, tekintve, hogy asszony napi több órában függ rajta, gyanítom sokat csuklanék, két hónapja az akkori nvidia+audigy2 driver párossal 20-60 FPS között szédelgett, ami azért kicsit carnak tűnt az XPs fix 100 után
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Ha lessz 1on1 szoljatok,spectből megnézném
.Bár ha jól tudom Lucifer te már nem igen cszel. -
mr.mitnick
csendes tag
rendben...már találtam megfelelő beállításokat,köszi szépen...adamkka,100% igazad van,sorry Lucifer...azért egy 1on1 jöhetne

-
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Belinkeltem már emlékeim szerint egy adag cvar beállítgatásos oldalt, ezen kívül nem nagyon van hivatalos beállítás.
Állítgathatsz összevissza mindent, max azok a szerverek, amelyek valamilyen alap/ligabeállítást ellenőriznek (HLGUARD, AMXXes cvar checkerek, wwclconfig, ha még létezik) egy jól irányzott bant fognak adni.
Léteznek olyan beállítások is, amelyeket maga a HL engine állít be egy másikból, pl. az ex_interp, ezt a cl_updaterateből állítja be alapba, persze felül lehet bírálni.
A személyeskedés meg felesleges, segítő célzattal próbáljunk meg írkálni inkább, hagyjuk az ilyen CSHU-s szintű majd 1vs1be megmutathatod dolgot, mert felnőtt embereknél ez nem mérce szerintem.
Írd le pontosabban mit szeretnél beállítani, aztán hátha valaki ír rá valami hasznosat. -
LucifeI2
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Akkor config.cfg-t böngészd ha kell még neked valami. De GPSgui vagy az összes hasonló verseny gui tartalmazza azokat a beállításokat amikre a playereknek szüksége van. A többi beállítás semmit sem fog változtatni hogy te hogy játszol, így meg főleg nehéz hogy magad sem tudod pontosan mire van szükséged csak annyit hogy olyan beállításokra amik nincsenek ebben benne.
Itt egy config.cfg ez egy SpawN nevezetű játékosé, gondolom ismered.
NiP-SpawN- 's config:
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file ''userconfig.cfg''.
unbindall
bind ''TAB'' ''+showscores''
bind ''ENTER'' ''+attack''
bind ''ESCAPE'' ''cancelselect''
bind ''SPACE'' ''+attack2''
bind ''''' ''+moveup''
bind '','' ''buyammo1''
bind ''.'' ''buyammo2''
bind ''/'' ''+movedown''
bind ''0'' ''slot10''
bind ''1'' ''slot1''
bind ''2'' ''slot2''
bind ''3'' ''slot3''
bind ''4'' ''slot4''
bind ''5'' ''slot5''
bind ''6'' ''slot6''
bind ''7'' ''slot7''
bind ''8'' ''slot8''
bind ''9'' ''slot9''
bind '';'' ''+mlook''
bind ''['' ''invprev''
bind '']'' ''invnext''
bind ''`'' ''toggleconsole''
bind ''a'' ''+moveleft''
bind ''b'' ''buy''
bind ''c'' ''radio3''
bind ''d'' ''+moveright''
bind ''e'' ''+use''
bind ''f'' ''impulse 100''
bind ''g'' ''drop''
bind ''h'' ''+commandmenu''
bind ''j'' ''cheer''
bind ''k'' ''+voicerecord''
bind ''l'' ''showbriefing''
bind ''m'' ''chooseteam''
bind ''n'' ''nightvision''
bind ''o'' ''buyequip''
bind ''p'' ''stopsound''
bind ''q'' ''lastinv''
bind ''r'' ''+reload''
bind ''s'' ''+back''
bind ''t'' ''impulse 201''
bind ''u'' ''messagemode2''
bind ''w'' ''+forward''
bind ''x'' ''radio2''
bind ''y'' ''messagemode''
bind ''z'' ''radio1''
bind ''~'' ''toggleconsole''
bind ''BACKSPACE'' ''snapshot''
bind ''DOWNARROW'' ''+back''
bind ''LEFTARROW'' ''+left''
bind ''RIGHTARROW'' ''+right''
bind ''ALT'' ''+strafe''
bind ''CTRL'' ''+duck''
bind ''SHIFT'' ''+speed''
bind ''F1'' ''autobuy''
bind ''F2'' ''rebuy''
bind ''F5'' ''+showscores''
bind ''F6'' ''sw2''
bind ''F7'' ''slowmotion''
bind ''F8'' ''pauser''
bind ''F9'' ''fastforward''
bind ''F10'' ''fw2''
bind ''INS'' ''+klook''
bind ''PGDN'' ''+lookdown''
bind ''PGUP'' ''+lookup''
bind ''END'' ''centerview''
bind ''MOUSE1'' ''+attack''
bind ''MOUSE2'' ''+jump''
_cl_autowepswitch ''1''
_snd_mixahead ''0.1''
ati_npatch ''1.0''
ati_subdiv ''2.0''
bgmvolume ''1''
bottomcolor ''0''
brightness ''2''
cl_allowdownload ''1''
cl_allowupload ''1''
cl_backspeed ''400''
cl_cmdbackup ''2''
cl_cmdrate ''101''
cl_corpsestay ''600.000000''
cl_crosshair_color ''50 250 50''
cl_crosshair_size ''large''
cl_crosshair_translucent ''0''
cl_dlmax ''80''
cl_download_ingame ''1''
cl_dynamiccrosshair ''0''
cl_forwardspeed ''400''
cl_himodels ''0''
cl_idealpitchscale ''0.8''
cl_lc ''1''
cl_logocolor ''#Valve_Orange''
cl_logofile ''lambda''
cl_lw ''1''
cl_minmodels ''1''
cl_radartype ''0''
cl_righthand ''1''
cl_shadows ''1''
cl_timeout ''35''
cl_updaterate ''101''
cl_vsmoothing ''0.05''
cl_weather ''0''
con_color ''255 180 30''
console ''0.0''
crosshair ''1''
fastsprites ''0''
fps_max ''101''
fps_modem ''0''
gamma ''3''
gl_dither ''1''
gl_flipmatrix ''0''
gl_fog ''1''
gl_monolights ''0''
gl_overbright ''0''
gl_polyoffset ''0.1''
hisound ''1''
hpk_maxsize ''4''
hud_capturemouse ''1''
hud_centerid ''1''
hud_draw ''1''
hud_fastswitch ''1''
hud_saytext_internal ''1''
hud_takesshots ''0''
joystick ''0''
lookspring ''0''
lookstrafe ''0''
m_filter ''0''
m_forward ''1''
m_pitch ''0.022''
m_side ''0.8''
m_yaw ''0.022''
model ''arctic''
MP3FadeTime ''2.0''
MP3Volume ''0.8''
mp_decals ''300.000000''
name ''NiP-SpawN-''
net_graph ''0''
net_graphpos ''1''
net_scale ''5''
r_bmodelhighfrac ''5.0''
r_detailtextures ''0''
s_a3d ''0.0''
s_automax_distance ''30''
s_automin_distance ''2''
s_bloat ''2.0''
s_distance ''60''
s_doppler ''0.0''
s_eax ''0.0''
s_leafnum ''0''
s_max_distance ''1000''
s_min_distance ''5''
s_numpolys ''200''
s_polykeep ''1000000000''
s_polysize ''10000000''
s_refdelay ''4''
s_refgain ''0.4''
s_rolloff ''1.0''
s_verbwet ''0.25''
sensitivity ''3.3''
skin ''''
spec_autodirector_internal ''1''
spec_drawcone_internal ''1''
spec_drawnames_internal ''1''
spec_drawstatus_internal ''1''
spec_mode_internal ''4''
spec_pip ''0''
suitvolume ''0.25''
sv_aim ''0''
sv_voiceenable ''1''
team ''''
topcolor ''0''
viewsize ''120''
voice_enable ''1''
voice_forcemicrecord ''1''
voice_modenable ''1''
voice_scale ''2''
volume ''0.6''
setinfo ''_ah'' ''1''
setinfo ''_vgui_menus'' ''0''
+mlook
exec userconfig.cfg
Userconf:
// CPL GUI
// http://www.thecpl.com/
// powered by RzE's CS Helper
// http://www.csnation.net/rze/
echo ''The Cyberathlete Professional League - Play Hard. Go Pro.''
echo '' On the web at: http://www.thecpl.com''
echo '' ''
echo ''===============''
echo '' ''
echo ''CPL CS 1.6 GUI Loaded''
echo ''powered by RzE's CS Helper <www.csnation.net/rze/>''
alias go_slot1 ''weapon_mp5navy; weapon_m4a1; weapon_m249; weapon_p90; go_slot1b''
alias go_slot1b ''weapon_scout; weapon_awp; weapon_g3sg1; weapon_sg550; go_slot1c''
alias go_slot1c ''weapon_sg552; weapon_aug; weapon_tmp; weapon_mac10; weapon_ak47; go_slot1d''
alias go_slot1d ''weapon_ump45; weapon_xm1014; weapon_m3; weapon_famas; weapon_galil''
alias go_slot2 ''weapon_usp; weapon_glock18; weapon_deagle; weapon_p228; weapon_elite; weapon_fiveseven''
alias rze_helm ''vesthelm; vest''
alias rze_nvgs ''nvgs; nightvision''
alias tg_fn57dual ''fn57; elites''
alias tg_tmpmac10 ''tmp; mac10''
alias tg_famgal ''famas; galil''
alias tg_m4ak ''m4a1; ak47''
alias tg_augsg ''aug; sg552''
alias tg_sg550g3 ''sg550; g3sg1''
ati_subdiv 0
ati_npatch 0
s_eax 0
s_a3d 0
rate 25000
cl_updaterate ''101''
cl_cmdrate ''101''
ex_interp ''0.01''
launch options:
''d:\spel\steam\steamapps\xxcensoredxx.. -steam -game cstrike -noforcemparms -noforcemaccel -freq 120
[Szerkesztve] -
mr.mitnick
csendes tag
user....egyenlőre nem vagyok admin a serverünkön...aztmondják még pénzért sem adnának rcon-t nekem-hehe

-
LucifeI2
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Neked user vagy server oldali beállítások kellenek?
-
mr.mitnick
csendes tag
kár h neten nem nagtyon vannak configok...és amit én mondtam,az csak konzolon keresztül elérhető...és még számtalan ilyen beállítás van,ami csak jobb configokban van benne...nempedig a config.cfg-ben...a nagyképűségről? kinek mi a jó...engem más véleménye nagyon nem izgat a skillemről...majd 1on1ben +látjuk...

-
LucifeI2
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Szerintem nem én szóltam be, csak feltüntek ellentmondások és kicsit nagyképűen adtad elő magadat és nekem ez szemet szúrt. Te ócsároltad le a játékbeli tudásom közbe én semmit sem írtam magamról, se azt hogy jó vagyok se azt hogy rossz. Amit említettél parancs az nem a jobb configokba van, hanem benne található a te ''config.cfg'' nevű fájlodba. Azért csak ratek vannak benne, mert a jobb játékosok mind egyéni beállításokkal játszank nem egy sablon szerint amit letöltöttek az internetről.
-
mr.mitnick
csendes tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
éncsak azt nem értem,hogy minek kell beleszólni? akkor hidd azt,hogy lama noskilles senki vagyok,és nem tudom bekonfigolni magamnak...csak nekem kénének pl. a fast switch és hasonló cfg-k,amiknek a konzol parancsát nem tudom,és hasznosak,és ezek a jobb configokban bennevannak...a gui megcsak a ratet piszkálja,ssemmi értelme...
-
LucifeI2
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Taníts mester!
-
mr.mitnick
csendes tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
az biztos luciferkém...csak a GPSGUI-ról nem én tehetek...
tudod,a .cfg nem az alap config...gondolom még nem CSztél eleget hogy megtudd,miaz...és a skill már megvan,csak van olyan config,amit kézzel magadnak sem tudsz beállítani okosgyerek...de nem,legyél csak zseni...kicsit idegesitő h noskilles almik probálnak oltogatni
kis aranyos 5 évesek...GZ lucifer,jól megasszondtaad! -
akasp
senior tag
vkinek van egy 1.6 accountja 2k-ér?
semmi más nem kell bele, de egy blue shit vagy opposing force se lenne rossz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
CPLGUIt hogy lehet letorolni?
-
Zenty
őstag
Ugyítünik megszoktam a táblákat nemfigyelek rájuk

-
LucifeI2
őstag
válasz
mr.mitnick
üzenetére
Vicces fiú vagy te. ^^ Milyen pr0 már az aki fizet másnak a beállításaiért mert ő maga nem tudja megcsinálni, sőt az előre kész gui-t sem tudja telepíteni?
Pénzből nem veszel skill-t az tuti.
De azért GL. -
mr.mitnick
csendes tag
az elöttem szólokhoz csatlakozom,elbassza az egészet,ráadásul csomó srv-n laggol miatta...nekik 0 Cra$h-et kellett fizetni érte(révén saját hirdetések),és nemhinném hogy sokat hoz be nekik....AKKOR MEG MI A BÜDÖS PÍÍÍÍÍÍ ***********pííííííííííííí **** kellett elba**ni ennyi embernek a kedvenc játékát...? na,nekem8,akkoris én leszek Piki utódja
szal fossatok.aki akar egy 1on1et,vegyen fel msnre,és még mindig keresek CFG-ket---akár fizetek is egy jobb configért,gpsgui nemkell,szartsemér...és nemis rakja fel nekem vmiért.... -
Hát a cheaterek most sem félnek a bantól, nem is beszélve az aktuális steam hackekről...
Egyébként nálam elérték, hogy Sourceozzak, annyira már nem gagyi, mint volt, meg picivel több az értelmesebb ember is (nem sokkal
).
Sourceba is lesz reklám persze, de remélhetőleg amég 5-6 ezer Ft körül van, és veszik, mint a cukrot, még elhúzzák pár évet.
DODot is el.asszák majd idővel, bár ha kevesebben játszák nem feltétlen fognak vele foglalkozni.
Azért elképzelem, ahogy a McDonalds marketingeseinek a Valve reklámfelelőse magyarázza, miért jó nekik, ha egy BigMac logót bámul pár lövöldözős majom.
Rám speciell az ilyen reklám sohasem hatott, olyan játékokban tetszene, amiben reálisan el lehet helyezni: pl. a GTA játékok, Vice Cityhez is volt Real Mod, ott régi plakátok voltak, és sokat dobott rajta. -
Zenty
őstag
válasz
addamka
üzenetére
1.6 ingyenesége is kilőve!Már előre tudom mit mondanának..
Vagy azt hogy jó még az eladása ezért nem! Vagy pedig azt ,hogy a cheterek jobban jönének ,mert nem lenne semmi akadály egy ban...
!
Egyébként ahogy írták cs 1.6 most kisérleti nyul ha bejön megy a többi-hez is reklám!
A dod-ba aztán téleg érdekesen fognak kinézni ezek a reklámok
[Szerkesztve] -
Azthiszem úgy írtam, hogy valaki írta, nem rád céloztam, hardwireden is ezt olvastam lehet ott volt

Igen, kitelt volna tőlük a havidíj, külföldi fórumokon volt erről szó, hogy meg akarták próbálni.
Indíthattak volna saját szervereket, akkor ment volna mindenki tört cszni, mert nem hiszem, hogy a szerveradminok csak úgy belementek volna abba, hogy mostantól nem üzemeltetnek szervert (aki szereti csinálni, az tuti nem, de ez egy más téma).
Én úgy gondolom, egy ilyen szolgáltatásért havi díjat kérni nagy pofátanság lett volna.
Megvettem a terméküket, elég sokat is, ha ez nem elég, akkor sajnálom, legközelebb nem veszem meg. A steam végülis egy nagy patch program egy skinnel, semmi más használható nincs benne, főleg, hogy vannak alternatívák szerverkeresőre, chatre, voicera is, ráadásul sokkal jobbak. Egy online marketing gép, tuszkolják az arcodba a megjelenő játékokat, mostmár a CS mapokon is (gondolom lesz fenntartott reklám hely a steames dolgoknak).
Mit kapnánk a havi díjért szerinted? Szerintem ugyan azt a szemetet. Valve Anticheat semmit nem ér, se 1.6ba, se Sourceba, nap mint nap tapasztalom (itt nem a mákfejesre gondolok, hanem a speedhack+aim-ra, ami azért láccik ugye).
3 éve nem volt hl1+cs update, ezt meg azért megkaptuk, örüljünk neki, hogy mostmár 2500as felbontásba is megy, mekkora hiányt pótoltak
64 bites szervertámogatás 0, pedig anno ők jöttek az AMD64 de púverrel.
Nekem úgy jön le, hogy a játékosokra tesznek már, nagy ívben.
Arról meg kár álmodni, hogy ez azért van mert így szoktatják sourcera az embereket, lesz reklám még a CS:S-ben is szerintem...
A hírdetésekkel nem lenne baj, tegyék, de ilyen idétlen módon? Hány perces munkával lehetne ezt megcsinálni? AMXX-hez van már régebb óta jó pár hasonló plugin, kb a kivitelezés azon a szinten mozog.
Azt még megemlíteném, hogy mindenhol kihozták hírbe, Steam Update HL1 enginehez, de abban véletlen sem szerepelt, hogy reklám lesz az 1.6-ban, azokat csak úgy odafújta a falra 1-2 CT biztos...
Nem az a gond, hogy pénzt akarnak, mert ugye csináltak valamit, csak ahogy akarják, az a gond. -
Zenty
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Nem azt írtam ,hogy havidij kéne kicsit jobban olvasd át!
Hanem a valve hogy gondolhatja? Egy cég akinek nagy az aktiv felhasználoja nemérdekli milyen szolgáltatásal azt ki fogja használni!
PL rá foghatják ha megy panasz ,hogy azért van reklám a game-be mert a túl sok 1.6 steam használó! Ezért terhelik a steamet ,és ez havidijt igényel...
Nah most valvetol szerintem kitelt volna a havidij is! Csak azt már nem merték meglépni még ők sem...
Hogyan lehetne egyébként? PL saját servereket inditottak volna ,és az összes free home, fun servert bezáratják ..
És akkor lehete nyamognijuk ,hogy ''lag'' mentes saját serverek miatt van haividij,kisebb csiter arány,gyorsabb patchek stb stb. ( természetesen az összes csére vonatkozott volna)
szal mindenre lehet marketing kifogást találni
[Szerkesztve] -
Na még egy kicsit írok (meló mellett egybe nem megy
)
Akiknek cvarokról kellenek infók, és tud angolul [link]
Akik nem tudnak, azoknak [link] [link] [link]
Kicsit rég csináltam már, nem ápp tu dét, de hátha jó valakinek.
A prohun konfig alatt mit értesz? (előző oldalon írta valaki)
Cvar beállításokat nem ajánlott aszogatni, fpsed több nemigen lesz, max ahol van cvar checker, onnan kapsz egy rohadt nagy bant. Az irányítást meg minek egy pro-ról lemásolni? Attól hogy Heaton.cfg-vel jáccok nem leszek heaton...
Egyébként van egy cshu pack nevezetű dolog (ha már volt róla szó, sorry), amiben vannak konfigok [link] -
válasz
p_milan
üzenetére
Annyit takar, hogy rövid sorozatokat ad le 1 gombnyomásra bármilyen fegyverrel. Van aki szerint csít, van aki szerint nem, én mondjuk utálom a scriptereket.
HLGuard nevű cucc fogja általában, javaslom a konfigod újragondolását, mert olyan elven működik, hogy próbálja a konfigodban lévő utasításokat meghívni (alias-okat), és ha lefut vmi, akkor banocska.
Ha nem scripted van, akkor lehet még, hogy ha pl. egérgörgőre van állítva a lövés, mert akkor meg pisztollyal lehet gyorsabban lőni a kelleténél, na az említett anticheat ezért is banol. -
Pedig voltak olyan hírek, hogy 1.6al tesztelik a reklámot, és ha bevállik, akkor megy sourceba is...
Lehetett volna erre normálisabb megoldást csinálni, pl. csak hullák lássák a reklámokat, nekik úgyis tökm1, meg jobban ráérnek bámészkodni, mint az, aki a játékra koncentrál(na).
Custom mapokon nincs reklám a falakon, nem nagy dolog lenne átnevezni a dust2-t, meg egy pár bitet beletenni, hogy CRC-re se mondja meg, hogy ugyanaz a map, a mai megabites netekkel 2 másodperc alatt letölti mindenki, és akkor ez a probléma nincs többé.
Scoreboardra meg már van megoldás jópár helyen.
Szerintem ilyen megvalósításban nem illik bele a játékba, felhányunk pár szemetet a falra, realitás 0, csináljanak egy olyan játékot, aminek a világába ez beleillik...
Valaki még írta, hogy hát havidíj helyett van. Most ne haragudj, de honnan is jött a CS? Ingyenes mod volt a HL1-hez. Megvettem a HL1et, miért is fizetnék havidíjat? Egy használhatatlan szerverkeresőért, egy mégrosszabb üzenetküldőért? Tutira.
Azért kíváncsi leszek, milyen cégek hírdetnek, a mai átlat CS pléjer életkort elnézve a pelenka reklám is életképes lenne
Vagy akár rögtön mehetne az aimbot reklám, mint ahogy FPSBANAN is szokás (kis túlzással, mivel ez google addsense) [link]
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
nemtom nalam bugos-e v mi van de palyakon most nem latok reklamot
csak a stat ablak folott van+spectben...viszont Sourceban meg meg sehol nem lattam
most ezek tenyleg ennyire csodbe akarnak menni?szoszban van nehany palya ami jo...de pl. az infit ugy el baxxtak ahogy kell...(((Latom magam elott a tort Steamet amiben nincs reklam
))) -
Zenty
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
''Egyébként anno olvastam egy cikket, amiben leírták, azért nem fejlesztik az 1.6-ot, mert több embert akarnak rávenni a szórszra. Simán elhiszem, valahol ez is egy ilyesforma célt szolgál...''
Hát a két fős fejlesztő csapataikal ezt eltudom képzelni...
De szerintem arra számitottak ,hogy mindeki áttér majd a source-re! Aztán hagyák a nudliba at 1.6 stb.
Csak arra nemgondoltak mivan ha marad a többség? ( Most már gondolkodnak! Ezért jöhet a reklám...)
''Mellesleg egyetlen egy dologban bízok még, nevezetesen, hogy a nagyobb csapatok, Pentagram, SK, Fnatic stbstb felszólalnak ez ellen.''
Annó felszolaltak cs source ellen is ,hogy játszhatatlan ,és csináljanak legaláb egy pro frissitést vagy valami? ( valve had ne mondjam azóta is lesz@rja őket
) -
Agostino
addikt
Voice rendszer? Persze erre aztán akkora szükség van. Tessék mondani, olyan, hogy Ventrillo? TS? Bah...
Pisztolyok átkalibrálása? Drága kicsi okostojásaim, ugyan hova a rossebbe? Berakják a szorszos mákrendszert? Mögé lövök az ellennek öt méterrel és headshot, de-val 230 sebzés/bullet?
Egyébként anno olvastam egy cikket, amiben leírták, azért nem fejlesztik az 1.6-ot, mert több embert akarnak rávenni a szórszra. Simán elhiszem, valahol ez is egy ilyesforma célt szolgál...
Mellesleg egyetlen egy dologban bízok még, nevezetesen, hogy a nagyobb csapatok, Pentagram, SK, Fnatic stbstb felszólalnak ez ellen. Talán ők tudnak akkora nyomást kifejteni, hogy az illetékesek meggondolják magukat. Persze ebben a pénz alapú világban ez csak egy szép álom marad. Átnyomnak a teameknek némi pénzt, akik rögtön támogatók lesznek, IGAval meg majd bolond lesz a valv szerződést bontani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amugy most nincs gépem azért nem látsz, csak melobol szoktam nyomni néha délutánonként