- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
alpihun #4766 üzenetére
Hááát...
Beálltam 2csíterpro mellé harmadiknak, igazából el sem kellett indulnom a kezdőről, elintézték nélkülem egymás közt. Ha netán mégis harcba kellett szállnom, kb az első golyóból fejest kaptam.
Mondjuk ha van néhány ilyen, az oké, de amikor alig látok mást mint akár falon át fejest, nem is egyest, akkor azért elgondolkodtató. -
válasz
alpihun #4763 üzenetére
félve jegyzem meg, mert már rég nem jártam ott, de az M.F.C. (gametrackeren megtalálhatod) szervereken régen csak steameseket láttam, normal grav, normal round time és money, ff bekapcsolva, mégis normális színvonalas játék ment (én voltam az a faszláma, aki ellőte a csapattársát.. no, elszoktam én az ff-től)
Ha csak nem keverem most nagy hirtelenjében valamivel.
-
mepet
addikt
válasz
alpihun #4554 üzenetére
Megosztom veletek a saját cfg-met.
Nem vonatkozik rá semmilyen licensz, részben és egészben is felhasználható eredeti és módosított formában, akár a forrás megjelölése nélkül is.
Van benne néhány script, az összes bindem és az összes beállításom.
Elég jól ki is van kommentezve, ha valamit nem értesz, tudok segíteni...
Ja és lusta vagyok kézzel execelni, így a config.cfg utolsó sora:
exec "mepet.cfg"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest