Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
LucifeI2
üzenetére
Hát én nem gamer egérre gondoltam.
Microsoft IntelliMouse Optical
Gigabyte GM-6580
Trust 17027 IzzyNekem a Microsoft egér tetszik eddig a legjobban.
-
LucifeI2
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
800 bőven elég. De a legtöbb játékos egérnél már ez alap. Inkább azt nézd, hogy mennyire esik kézre, milyen nehéz stb. Én a Logitech G500-at tudom ajánlani, nekem is az van, és 100%-osan meg vagyok vele elégedve. Nem izzad rá a kezem, nem ragad rá a kosz annyira, mint a régi MX510-re. Egyszerűen nincs semmi rossz tulajdonsága. Nem hiszem, hogy ennél jobb egérre szükesége lenne bárkinek is. MX518 olcsóbb, és mivel az MX510 továbbfejlesztett változata, így az is jó egér.
Lényegében inkább csak kényelemre van különbség egy bizonyos szint felett az ilyen egereknél, azt vedd, amelyik a legkényelmesebb. MX510-zel is ugyan olyan jól lőttem szinte, mint ezzel, pedig jó pár év különbség van a kettő között. Egy jó egérpad viszont sokat számít.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Milyen egeret érdemes venni, ha kell átlagos használatra, illetve ezzel és a Source-val szeretnék játszani? Kell a nagyfelbontás? 1600DPI? Vagy elég 400 vagy a 800dpi is?
-
Pá
addikt
Köszi, azóta már megoldódott.
-
JetiRulez
őstag
Jó kérdés. Nekem speciel Steamben a kiegészítők közt van Source Dedicated Server, de 1.6-hoz vagy CZ-hez nem látok ilyet. Akkor vajon csak úgy működik, ahogy hNp88 mondta? Ez engem is érdekelne.

Más. Szokott valaki rendszeresen DeathRun-t játszani? Aki igen, tud pár jó szervert? Én csak kettő ismerek, amit jónak is tartok. Az egyik a magyar Synhosting DeathRun, a másik az [FR]-=UFB=-[DeathRun].
Ha nem ismertek jobbat, ide is nyugodtan jöhettek, mert mostanában eléggé panganak. Jó, ha minél többen vagyunk.
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtudja hogy Linuxon Wine alatt miert ugral az fps-em?120rol folyamatosan leugrok 50-60ra:/
-
hNp88
aktív tag
simán csak belépsz a CSbe, New Game, beállítgatod amit akarsz, és elindítod, utána konzolba bepötyögöd h sv_lan 0 és elméletileg kész... gyakorlatilag csak akkor érdemes próbálkozni ha minimum 5megás neted van ... + a legutóbbi Steam update óta csak akkor működik ha olyan kedve van.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Most vettem meg a CS-t szal abszolút láma vagyok.
Kérdés: szeretnék szervert létrehozni, ahová csak én meg pár haver tudna bemenni, ezt hogy kell?Ha hosszú vagy bonyolult a leírása, akkor link is jó (ha van).
-
robyroby
tag
mi annak a módnak a neve mikor ha meghalsz azonnal újraéledsz random ponton a pályán és olyan fegyót veszel amilyet csak akarsz?

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Érdemes még az 1.6ra beruházni? Steam-es szerókon is csalnak?
-
LucifeI2
őstag
Persze, alapmű!
Imádom ezt a videót! A neve A Gamer's Day. 5:17 legjobb rész! 
-
klambi
addikt
szevasztok!!
keresek 1 régi olyan cs-s videót, amiben a srác neve a The|Gamer volt és 1 német videó, sztorival megcsinálva, keresgetem de nem találom, valaki tud ebben segíteni? -
tomika111
tag
Remélem olvassa valaki még ezt a topicot!

Gépem:
x2 4800+
4gb ram
ati 3850 256/256Sok drivert kipróbáltam már de valamiért nincs fps-em a játékba :S
alap mapokon megvan a fix 100fps de pár mapon teljesen lezuhan van ahol 25-re :S
Kérlek titeket ajánljatok valami jó kis driver-t a játékhoz!
Segitséget előre is köszönöm!

-
vakeger0831
csendes tag
hali van egy kis gond az eredeti counter strike-ommal win 7 van fent és a pingem elég magas és lagol a játék. lehet neki csinálni valamit?
előre is kösz -
bbk505
csendes tag
Örömmel értesítünk minden kikapcsolódni vágyó CS 1.6 játékost, hogy egy újabb magyar fun szerver várja Őket. A szerveren kizárólag fun mapok vannak, és rengeteg mód fut rajta a felhőtlen szórakozás garantálása végett (pl. ejtőernyőzés, kockázás, fogadás és sok sok más fun kiegészítő). :> A sok mód ellenére garantáltan lagmentes a szerver; és a népszerűségéről mi sem árul el többet, hogy bár eddig még csak pár ezren látogatták, szinte sosem üres a játéktér.
Pár szó akkor a szerverről:
Szerver neve: Death of Legend Fun Server
IP címe: 80.249.166.34:27195
Slotok száma: 24
Az adminok sok éves tapasztalattal segítenek amiben csak tudnak.
A szerver weboldala: www.deathoflegend.uphero.com
Aki tovább hírdeti a szervert az 3 napos ingyen admint nyerhet!Üdvözlettel a DoL csoport!
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere immáron 18 slottal 3. hónapja Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és igyekszünk folyamatosan cheatermentesen tartani a szervert!Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141 -
Sega0113
csendes tag
Üdv.
lenne 1 problémám. Régen ugyanezen a gépemen jáccotam a cs-vel. Most újra lett rakva meg már 1 ideje baszakszik, pontosan nemtom volt újrarakva vagy 2xer azóta. Most az van h leszedtem, felraktam, de mikor elindítom bejön a háttérkép a 2 csávóval rajta, aztán kiír egy ilyen hibát :
Microsoft Visual C++ Runtime Libary
Runtime Error !
Program: C\Program Files\Counter-Strike\hl.exe
abnormal program termination
2xer ok ra kattintok és kilép ...

Nagyon szépen kérlek titeket, aki tudna ebben a témában segíteni nekem, hogyan tudnám elérni, hogy újra fusson a gépemen a game, az kérem vegyen fel msn - en vagy írjon erre a címre egy mailt : sega0113@hotmail.com ! NAGYON FONTOS LENNE

Ezt az oldalt annyira nem látogatom, ezért kérem, hogy aki tudna segíteni fent leírt módon jutassa el hozzám az információt !

Előre köszönöm mindenkinek

Counter Strike 4ever

Üdv. Segahun
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere immáron 18 slottal 3. hónapja Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141 -
sergio93
csendes tag
Nha csá mindenki
lenne egy problémám:S
megvettem az 1.6 ot tegnap és letöltöttem steamot és amikor beirom cd kódot nyomok egy next kijön egy ablak h tegyembe a lemezt de nekem meg nem jó cd meghajtóm :S:S mit lehet ilyenkor tenni???
pls valaki -
adyh
tag
Hali
Nem tudom beállítani, hogy jobb kezes legyen.
Hogy lehetne? -
Jojo5
őstag
Ment az anyázás ezerrel, xplod, kisbalazs, earthen raziel meg valami anymore ellen végül X-et játszottunk... a mai top scene nem bírja felfogni, hogy nem mindenki akar lanon bizonyítani elég nekünk bootcampen egymás ellen játszadozni

-
törölt tag
válasz
Ruthless0000
üzenetére
Szia!
Szeretnék egy esélyt, hogy megmutassam megfelelő lennék a szervered adminjaként.
Várom a jelentkezésedet.Előre is köszönöm.
Üdv
Kristóf -
LucifeI2
őstag
válasz
JetiRulez
üzenetére
Most próbáltam ki. Tökéletesen működik. Én így csináltam:
Kitöröltem az egész counter-strike mappát az accountomban, ezzel biztosítottam, hogy ne legyen semmilyen dll vagy akármi ami gubancot okozna. Elindítottam a Steam-et, aztán beléptem a CS-be, így megcsinálta újra a mappákat és mindent létrehozott az alapbeállítás szerint. Kiléptem a Steamből, bemásoltam a zbot-os zip tartalmát a counter-strike mappába. (amikor megkérdezi, hogy felül akarod-e írni, akkor mindent felül kell írni) Beléptem CS-be, előhívtam a consolt és a bot_add parancsra már működtek is a botok.
-
törölt tag
Szevasztok!
Csapatot keresek 4. vagy 5.-nek mennék. Ami lényeges csak steames klán, ventri, war.
Steamen kérnék jelzést ha van ilyne klán, nevem: ampulla
Várom a jelentkezéseket.Üdv.
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Szerettem volna telepíteni a z-botot, de valami nem jó. A leírás szerint bemásoltam a tartalmat a cstrike mappába, de a játékban mégsincs benne. -
Ruthless0000
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy szeróm. 2 hónapos, de már elég jól megy, persze igazábol du ill esténként.
Minden nap mixelünk (full steam) ill majdnem minden nap külön warozunk is a csapatommal.Csalók? Nincsenek, vagy ha mégis, akkor pápá

~'~G4M3R~'~ 80.249.169.7:27085
Nézz fel a szeróra! Ha jönnél mixre is, akkor csak beszélj egy tagunkal, hogy ha van mix akkor jönnél és adj neki elérhetőséget!
Warra is hívhatsz (HLTV jelen lesz)!Lesd meg Te is a szerót

-
coqito
tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Igazából teljesen mindegy hogy örökös bant kap -e. Non - steam -es játékkal egy perc sincs megkerülni a bant ha visszajön hát bannoljuk újra, stemes játékosoknál pedig nem hiszem hogy újra próbálkozna a csalással, ha igen akkor pedig megy az örökös bann...
Nem tökéletes megoldás ez sem, de véleményem szerint nem igazán van jobb megoldás.
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere megnyilt Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!IP: 79.172.195.191:27141
-
válasz
donaldrágó
üzenetére
Subidubi-t mennyire szerettem

Meg még a Lama-kon jatszottam sokat.. igaz régen mikor komolyan játszottam főleg külföldi szerokon játszottam, csak mióta hobbizók, azóta járkálok magyar szerverekre. AZC és Magyar Fun szerverek a napi 2 óra játékigényemet ki is elégítik.
Jó pár évvel ezelött mindig a franciákat szekáltuk, annyira láma csapatokat találtunk, hogy az nekünk is fájt (azt mi sem voltunk a csúcson
), de legalább jófajta szervereik voltak. -
donaldrágó
csendes tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Szánalmas ami a az elmúlt években a magyar public szervereken megy.
Én három account után feladtam az egészet. Kb. az összes jó steames szerverről kibannoltak, non steamesekről is, csak oda nem szívesen járok a sok csaló miatt.7 év játék után hagytam abba, warozni régen sem szerettem, amikor klánoztam, akkor se különösebben, mindig publikon szerettem tolni. Régebben volt xDk, meg NYPD, Subidubi, Sörfőzde szerverek...
Évek óta haldoklik a magyar scene, szerintem két év múlva semmi nem lesz belőle...
-
válasz
LucifeI2
üzenetére
Hja néha nagyon elszalad ott a ló az emberekkel. Sajnos. Hál Isten én már megismerkedtem annyira az adminokkal, hogy elöször megnézik tényleg hogy játszok, mielött kick vagy ban járna (első játékomkor ott engem is bannolt Farki
)Azóta szerintem szétvizsgáltak adminWH nézetben, és beletörödtek, hogy márpedig nem csalók. Most már csak az ott játszók basztatnak. Azt meg általában leszarom. Majd felrakom az egyik dem-et és configomat a honlapjukra, azt nézze és vizsgálja az aki csak akarja.
-
LucifeI2
őstag
Felmentem WaterWave szerverre. Eredmény két kör után:

Igényes.
-
sss
őstag
-
cellpeti
nagyúr
Tudnátok mondani jó magyar szervereket? Néztem az oldalon,de ilyenek vannak,hogy 9/9 folyamatosan tele vannak.

-
cellpeti
nagyúr
Valaki vásárolt már Steamen?
-
At4
tag
nektek enged képet cserélni a Steam?
én akárhogy próbálom, mindig azt mondja hogy "File was corrupt or not an image."
1 haverom ugyanígy járt, de érdekes, mindenki másnak jó 
-
Szirti
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Régen a hl1 hez jártak a modok is (CS, DoD, Team Fortress 1). Most azt hiszem már nem. Steamen most 8 euró ami ilyen 2300 Huf.
Jó az ilyen rondán is
(Engem például rettenetesen zavar 1.6 ban az élsimítás. Ha nem pixeles az ember feje már el sem tudom lőni...)CRT monitoron én esküszöm a 800*600@100Hz re. De amióta lcd van azóta 1920*1200@60Hz és eléggé más a játék így.
Eléggé sok múlik a szerveren is. A csoda AMX moddal elcseszett hitboxok

És a kolléga kihagyta az űber fegyvert a skótot

-
At4
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
10+ éves játék lévén nem sűrűn, de itt sztem nem is a grafika a lényeg

keresgélj a csbanana.com-on dolgokat, hátha találsz vmit, amivel nkd megfelelően fel tudod dobni. -
cellpeti
nagyúr
Tudom,hogy hülye kérdés a következő,de nincs valami grafikai cucc,ami kicsit szebbé tenné?

-
nkAAA
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet
Alapból érdemes kísérletezni a cl_dynamiccrosshair 0 és 1-re állításával, illetve a felbontás terén az emberek többsége (egyeseknek meglepő módon) a 640x480-ra esküdik, de ez is ízlés dolga. A crosshair méretével is érdemes szórakozgatni, fps_max -ot 101-re állítani, továbbá csak pár fegyvert kell használni: kispisztolyok közül desert, usp, glock, rifle-ök közül pedig az ak, famas, m4a1, galil meg persze az awp. AK-val meg M4-el jobban jársz ha pötyögtetsz ilyen 3-4 golyókat max, míg a famasnál és galilnál azért lehet nyomni, mint süket a csengőt - feltéve ha előbbi esetében nem a brust opciót választod. Az awp-re igaz, hogy igencsak fasza reflexek kellenek hozzá, de ha eltalálod (és jó helyen találod el) akkor 1 golyótól megfekszik az ember általában. Ajánlom egyébként az öreg HeatoN (régi SK-s proplaya) videót YouTubeon, amin keresztül kicsit többet megtudhatsz a gammáról
hf -
cellpeti
nagyúr
ÁRulja már el valaki,hogy itt az 1.6ba hova kell lőnni,mert én lövöm az embert,de mindig leszednek. Tudom,hogy nem tunkolni kell COD4et nyomtam sokáig asztalin,de itt hiába van a faszi a célkereszt közepén ,akkor se döglik meg!

Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Imádom ezt a videót! A neve

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)